memare iran
عضو جدید
خواهش می کنم
من نمی دونم تو تا الان چی خوندی ولی خب منع اصلی واسه فن درک رفتار و سازه در معماری و مبانی سازس.من خودم درک رفتارو خوندم بعدش کتاب سیستمای ساختمانی کنکاش که خلاصه درک رفتارو سازه در معماریو ساختمونای بلنده.به خاطر همین الان که سازه در معماری رو می خونم خیلی سریع داره پیش میره چون نکته های اصلیشو قبلا تو کنکاش خوندم.این 3 تا کتاب اصلی رو بخونی(من خودم واسه مبانی جزوه باشگارو می خونم) ی چنتا از جزوه های مهمم بخون.مثلا طراحی لرزه ای و فناوری نوین کزازی،جزییات ارتقادهنده معماری و نانوی سروش نیا.جزوه های سینا شریفیم خوبن.واسه تاسیساتم جزوه های ایزدی خوبه.تنظیم شرازطم اگه وقت خوندن کتاب قیابکلو رو نداری جزوشو بخون
من کهخودم عاشق کتابای کنکاشم واسه تاسیساتو تنظیمم کتاب کنکاشو خریدم بخونم!
واسه تاریخم سبک شناسی پیرنیا،معاصر بانی مسعود و جهان زارعی که اگه تا الان نخوندی جزوه مانا قابوسی نکته های مهم زارعی و بانی مسعود رو پوشش می ده جزوه نسیم عسگری هم معماری اسلامی رو.
منظرم که کتاب عصر کنکاش کافیه.درک عمومیم اگه کتاب عسگری رو داری فصل 5 و 7 و 8 رو خوبه ی نگاهی بندازی اگه نه تست کار کن
زبانم 504 و تافلو اگه داری می خونی تمومش کن یا فقط لغات کنکورای سال قبل اگه اونم نمی رسی بخونی رو درک مطلب کار کن که بچه ها می گن جواب می ده
راستی واسه ایستاییم کتاب عصر کنکاش خوبه
البته اینایی که گفتم با اولویت مروره!ینی تو روز یه تایمی رو بذار واسه مرور ی تایمی واسه مطالب جدید و ی تایمیم واسه تست زدن ولی اولویتت با مرور چیزایی که قبلا خوندی باشه! واسه تستم 10 سال کنکور عصر کنکاشو بخون
این چیزایی بود که به ذهن من می رسید حالا باز بچه ها حرفای منو اصلاح کنن یا اگه چیزی رو از قلم انداختم بگن
ممنون که وقت گذاشتی و جواب دادی..
همه این منابع دارم از هرکدوم یک سوم خوندم پیشرفتم توآزمون های آزمایشی هم خوب بوده اما هنوز دو سوم مطالب مونده
زبان 504تموم شده
ایستایی از سازه درمعماری شروع کردم که یکمش مونده اما تلاشم میکنم
جزوه مانا قابوسی نتونستم دانلودکنم
نورد سرد مگه 5 طبقه نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یا من قاطی کردم

منم که یه هفته تعطیل کرده بودم ایشالا هر چه زودتر استارتو میزنم باز....
مسئولین رسیدگی کنن دیگه!!!!!

سلام