زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

memare iran

عضو جدید
خواهش می کنم:smile:
من نمی دونم تو تا الان چی خوندی ولی خب منع اصلی واسه فن درک رفتار و سازه در معماری و مبانی سازس.من خودم درک رفتارو خوندم بعدش کتاب سیستمای ساختمانی کنکاش که خلاصه درک رفتارو سازه در معماریو ساختمونای بلنده.به خاطر همین الان که سازه در معماری رو می خونم خیلی سریع داره پیش میره چون نکته های اصلیشو قبلا تو کنکاش خوندم.این 3 تا کتاب اصلی رو بخونی(من خودم واسه مبانی جزوه باشگارو می خونم) ی چنتا از جزوه های مهمم بخون.مثلا طراحی لرزه ای و فناوری نوین کزازی،جزییات ارتقادهنده معماری و نانوی سروش نیا.جزوه های سینا شریفیم خوبن.واسه تاسیساتم جزوه های ایزدی خوبه.تنظیم شرازطم اگه وقت خوندن کتاب قیابکلو رو نداری جزوشو بخون
من کهخودم عاشق کتابای کنکاشم واسه تاسیساتو تنظیمم کتاب کنکاشو خریدم بخونم!

واسه تاریخم سبک شناسی پیرنیا،معاصر بانی مسعود و جهان زارعی که اگه تا الان نخوندی جزوه مانا قابوسی نکته های مهم زارعی و بانی مسعود رو پوشش می ده جزوه نسیم عسگری هم معماری اسلامی رو.
منظرم که کتاب عصر کنکاش کافیه.درک عمومیم اگه کتاب عسگری رو داری فصل 5 و 7 و 8 رو خوبه ی نگاهی بندازی اگه نه تست کار کن
زبانم 504 و تافلو اگه داری می خونی تمومش کن یا فقط لغات کنکورای سال قبل اگه اونم نمی رسی بخونی رو درک مطلب کار کن که بچه ها می گن جواب می ده
راستی واسه ایستاییم کتاب عصر کنکاش خوبه

البته اینایی که گفتم با اولویت مروره!ینی تو روز یه تایمی رو بذار واسه مرور ی تایمی واسه مطالب جدید و ی تایمیم واسه تست زدن ولی اولویتت با مرور چیزایی که قبلا خوندی باشه! واسه تستم 10 سال کنکور عصر کنکاشو بخون
این چیزایی بود که به ذهن من می رسید حالا باز بچه ها حرفای منو اصلاح کنن یا اگه چیزی رو از قلم انداختم بگن

ممنون که وقت گذاشتی و جواب دادی..
همه این منابع دارم از هرکدوم یک سوم خوندم پیشرفتم توآزمون های آزمایشی هم خوب بوده اما هنوز دو سوم مطالب مونده
زبان 504تموم شده
ایستایی از سازه درمعماری شروع کردم که یکمش مونده اما تلاشم میکنم
جزوه مانا قابوسی نتونستم دانلودکنم

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان من تازه به جمعتون پیوستم یعنی نمیدونستم همچین جمعی هست وگرنه زودتر میومدم...من آزمون آزمایشی شرکت کردم اما بخاطر مساءل کاری نتونستم خوب بخونم وتازه یک هفته هست که جدی دارم میخونم یه راهنمایی کنید که من تو این مدت باقی مونده بهتره اصل کتاب هارو بخونم یا خلاصه هایی دوستان زحمت کشیدن و تو سایت گذاشتن؟؟؟ لطفا راهنمایی کنید
از جو این جمع که همه خیرخواهن خوشم اومده و برا همه آرزوی بهترین دارم.
ممنون
خوش اومدی:gol:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها ما هم که گیر داداشم افتادم از ظهر تا الان داشتم یک بس راندو می کردم و راپیدی ،برم بقیه اش انجام بدم که کلی هنوز مونده ای خدا ااااااااااااااااااااااااااااااااا
من یکی نفر اول شانس بیارام هر دقیقه یکی به پستم میخوره شما ها بخونید من انشاله زود بهتون ملحق میشم دوباره روزای خوب خوندن فرا میرسههههههههههه

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
:w22: نورد سرد مگه 5 طبقه نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یا من قاطی کردم
بچه ها به زیاد خوندن نیس به خدا.اینجا بهترین جو کنکوره بهترین منابع رو داریم هر یک ساعت خونن ما معادل چندین ساعت خوندن دیگران...........من کسایی رو میشناسم که هنوزم سام فروتن میخونن..........منابعی که خیلی دموده شده رو میخونن.در ضمن کسی که کمتر خونده شانس موفقیتش بیشتره.چون برای مرور مشکلی نداره......................راستی بچه ها من نصف طراحی لرزه ای رو خونذم که مرور میخواد جزوه سروشم گیر آوردم که متاسفانه نصف بیشترش خامه به نطرتون عکسهاشو نگاه کنم و جزوه سروش رو بخونم چه ظوره؟؟؟؟
در ضمن من نخواستم خودمو معرفی کنم گفتم ریا میشه.اصالتا من بچه سویسم که چون فهمیدیم اینجا رایانه ببخشید یارانه میدم اومدیم اینجاوووو...........من سجاد لوکوربوزیه پور هستم..از آشناییتون خوشبختم:w01:

سجییی آره راست میگی فک کنم 5 طبقه اس قاطی کردم من این کتابو خرداد خوندم الان اصلاح میکنم خیلی خیلی ممنون که گفتی :gol::w22: طراحی لرزه ای حتما یه سوال داریم به هیچ وجه سطحی خوانی نکن به هیچ وجه . جزوه اش ندیدم جزوه به درد کسی میخوره که کلاسش میره سروش نیا عزیز توی جزوه هاش فقط قسمتهای خیلی مهم نوشته کتاب بخون جزوه اشم یه نگاهی کن
بعدشم طراحی لرزه اییییی :w22::w22::w22:
سویس :ا
لوکوربوزیه :ا
من :ا
بقیه بچه ها :ا
و این :w22:
بیشتر شبیه کلانتری :w22::w22::w22:

آخرین ویرایش:

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سجییی آره راست میگی فک کنم 5 طبقه اس قاطی کردم من این کتابو خرداد خوندم الان اصلاح میکنم خیلی خیلی ممنون که گفتی :gol::w22: طراحی لرزه ای حتما یه سوال داریم به هیچ وجه سطحی خوانی نکن به هیچ وجه . جزوه اش ندیدم جزوه به درد کسی میخوره که کلاسش میره سروش نیا عزیز توی جزوه هاش فقط قسمتهای خیلی مهم نوشته کتاب بخون جزوه اشم یه نگاهی کن
بعدشم طراحی لرزه اییییی :w22::w22::w22::w22:
نمیرسسسسسسسسسسسسسسسسسسم خدا ااااااااااااااااااااا.....یه سوال لرزه ای رو تقدیم میکنم به شما

ojahan

عضو جدید
بچه ها این اینترنت سرعتش خراب شده چند تا فایل جدید هست میخوام آپلود کنم نمیشه

بچه ها هرکدوم تو باشگاه هست بگید نزارم حجمشون زیاده

1. خلاصه کتاب تنظیم شرایط محیطی ، زهرا قیابکلو
  2. خلاصه کتاب روشنایی الکترونیکی ، زهرا قیابکلو
  3. خلاصه کتاب تنظیم شرایط محیطی ، ساسان مرادی
  4. خلاصه کتاب آکوستیک ، زهرا قیابکلو
  5. جزوه زبان عمومی و تخصصی مهندس خرسند 8قسمته
  6. جزوه تاسیسات مکانیکی _مهندس ایزدی 2قسمته
  7. آشنایی با مبانی نظری معماری منظر ( مهندس اکبریان )
  8. معماری جهان ( دکتر لادن اعتضادی )
  9. مبانی طراحی منظر ( دکتر منصوری )
  10. اقلیم و ابنیه سنتی ایران ( دکتر قبادیان )
  11. معماری ایران پس از اسلام ( مهندس فقیهی )
  12. سامانه های خورشیدی (مهندس ایزدی )
  13. سوالات کنکور دکتری (معماری) 1391
  14. سوالات کنکور دکتری (مدیریت پروژه و ساخت) 1391
  15. سوالات کنکور دکتری (معماری) 1392
  16. سوالات کنکور دکتری (مدیریت پروژه و ساخت) 1392
  17. تاثیر پوشش گیاهی در صرفه جویی مصرف انرژی ساختمان ها ( منبع منظر )
  18. عناصر و جزئیات ساختمانی ( دکتر طباطبائی )
  19. تاریخ معماری منظر ( دکتر لادن اعتضادی )
  20. معماری معاصر ایران ( تصاویر )
  21. مبانی نظری معماری معاصر ( دکتر حامد کامل نیا )
  22. تاثیر پوشش گیاهی در صرفه جویی مصرف انرژی ساختمان ها
  23. باغ ایرانی تمثیلی از بهشت
  24. جزوه تاریخ باغ و منظر در ایران و جهان ( دکتر متدین )
  25. خلاصه کتاب معماری غرب(ریشه ها و مفاهیم)،امیر بانی مسعود4قسمته

من که شماره های 1 .2 .3 .4 .18 .25 .نیاز دارم.
بتونی بزاری ممنونت میشم.

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
در نورد سرد پروفیل های فولادی گالوانیزه به وسیله پرس کردن ورق ها بریده میشه و نورد این ورق ها توسط مجموعه ای از غلتک ها ساخته میشه
نورد گرم شمش های فولادی از کارخانه فولاد سازی به کارخانه نورد منتقل میشه و آنجا طی مراحلی با حرارت دادن و نورد در درجه حرارت بالا به نیمرخ و شکل های مورد نظر تبدیل میشه
تمام اتصالات نورد سرد پیچ و مهره هستش در نورد گرم علاوه بر پیچ مهره جوشکاری هم میکنن که سرعت کار در نورد سرد بیشتره
نورد سرد امکان ساخت مقاطع با هر اندازه ای بر اساس نیاز طرح وجود داره ولی در نورد گرم طراح باید از مشخصات مقاطع ساخته شده موجود تبعیت کنه
چون مقاطع نورد سرد ضخامتشون کم هستش بار کمانشیش از بار کمانشی فولاد نورد گرم کمتر است
سیستم سازه ای فولاد نورد گرم یکی از متداول ترین روش های اجرای سازه با طبقات متعدد هستش و رفتار این سیستم در برابر زلزله بخاطر انعطاف پذیر فولاد بسیار مطلوب است و در برابر آتش رفته رفته که مقاومت فولاد کم میشه در 500 تا 600 درجه ساختمان فرو میریزه
سیستم نورد سرد در پروژه های انبوه سازی استفاده میشه بعدشم بیشتر از 5 طبقه با این روش انجام نمیشه در بلند مرتبه سازی هم برای سبک بودن سازه ساختمان دیواره های داخلی از سیستم نورد سرد استفاده میکنن
.........خب تفاوت هاشون زیاده
سمانه جان توضیحات کافی نبود بگو .
خيليييييييي خوب بود! دمت گرم فقط به جاى دو طبقه ميشه ٥ طبقه كه سجاد گفت. هوم؟

بچه هاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا................این حرفا چیه اخه !!!!!
شما ها لازم نیس جای این آدما باشین شما ها چون خودتون هستین عزیزین چون دارین واسه هدفتون تلاش میکنید عزیزین نبینم دیگه بخواین جای کسی باشین اونم به شوخی

من آنچه شرط بلاغ است با تو میگویم تو خواه پندگیر خواه ملال
چشم!

نحوه تشخیص مقطع نورد سرد از نورد گرم:
اگه 2 تا مقطع رو بذاری جلوت ،توی مقطع سرد میتونی قلمتو بذاری یک سرش و بدون اینکه از کاغذ جداش بکنی به سر دیگش برسی ولی توی نورد گرم نمیشه:D
من خودم همیشه اینجوری متمایزشون میکنم:whistle:
آقا اينو يه ذره بيشتر توضيح بده! يعنى مقطع گرم وسطش قطع ميشه؟!؟! يا چى؟؟؟!

aytakin69

عضو جدید
سلام به همه بچه های گل..:) منم که یه هفته تعطیل کرده بودم ایشالا هر چه زودتر استارتو میزنم باز....

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها این اینترنت سرعتش خراب شده چند تا فایل جدید هست میخوام آپلود کنم نمیشه

بچه ها هرکدوم تو باشگاه هست بگید نزارم حجمشون زیاده

1. خلاصه کتاب تنظیم شرایط محیطی ، زهرا قیابکلو
  2. خلاصه کتاب روشنایی الکترونیکی ، زهرا قیابکلو
  3. خلاصه کتاب تنظیم شرایط محیطی ، ساسان مرادی
  4. خلاصه کتاب آکوستیک ، زهرا قیابکلو
  5. جزوه زبان عمومی و تخصصی مهندس خرسند 8قسمته
  6. جزوه تاسیسات مکانیکی _مهندس ایزدی 2قسمته
  7. آشنایی با مبانی نظری معماری منظر ( مهندس اکبریان )
  8. معماری جهان ( دکتر لادن اعتضادی )
  9. مبانی طراحی منظر ( دکتر منصوری )
  10. اقلیم و ابنیه سنتی ایران ( دکتر قبادیان )
  11. معماری ایران پس از اسلام ( مهندس فقیهی )
  12. سامانه های خورشیدی (مهندس ایزدی )
  13. سوالات کنکور دکتری (معماری) 1391
  14. سوالات کنکور دکتری (مدیریت پروژه و ساخت) 1391
  15. سوالات کنکور دکتری (معماری) 1392
  16. سوالات کنکور دکتری (مدیریت پروژه و ساخت) 1392
  17. تاثیر پوشش گیاهی در صرفه جویی مصرف انرژی ساختمان ها ( منبع منظر )
  18. عناصر و جزئیات ساختمانی ( دکتر طباطبائی )
  19. تاریخ معماری منظر ( دکتر لادن اعتضادی )
  20. معماری معاصر ایران ( تصاویر )
  21. مبانی نظری معماری معاصر ( دکتر حامد کامل نیا )
  22. تاثیر پوشش گیاهی در صرفه جویی مصرف انرژی ساختمان ها
  23. باغ ایرانی تمثیلی از بهشت
  24. جزوه تاریخ باغ و منظر در ایران و جهان ( دکتر متدین )
  25. خلاصه کتاب معماری غرب(ریشه ها و مفاهیم)،امیر بانی مسعود4قسمته
اونايى كه بولد كردم هستن. :)

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
بعدشم طراحی لرزه اییییی :w22::w22::w22:
سویس :ا
لوکوربوزیه :ا
من :ا
بقیه بچه ها :ا
و این :w22:
بیشتر شبیه کلانتری :w22::w22::w22:
اخه نفیسه جوووون جرا اینجوری میگی اووووم
من با ذوق اومدم بگم عکسای طراحی لرزه ای خوندم .انشالاه ک سطحی بیاد حححح
از ترنج عزیزم هم تشکر میکنم ممم

آخرین ویرایش:

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه داداش من!به نظرم شما 2 دور دیگه بشین بخون با این چیزایی که تو خوندی حتما ی مشکلی هست که 100 نمی زنی!دیگه 100 نزنی 99٪ باید بزنی:w15:مسئولین رسیدگی کنن دیگه!!!!!

سلام بچه ها می خوام براتون قصه شب بگم.همه گوشا اینجا چشا بسته!!
پارسال ی ترنج خانوم بود که پایان نامه و چن واحدی داشت خیلیم دوست می داشت که کنکورم بخونه!اولم شرو کرد مصمم و با برنامه درساشو می خوند.ولی هر روز که میومد دانشگا یا تلفنی که با دوستای فارغ التحصیلش حرف می زد(سجی حواست اینجا باشه!سمانه زیر چشی نگاه نکن!!!بگیرید بخوابید دیگه!!!!بعله بچه های گلم) می شنید که یکی میگه من روزی 12 ساعت می خونم یکی می گف من کلا پایان نامه رو بیخیال شدم فقط زدم تو کار کنکور یکی لیست کتابای خوندش می گفت که هر چن وقت ی بار آپدیت می شد و کتابای زیر چاپ بهش اضافه می شد!
ترنج قصه ما وقتی این وضعو دید ی نگاه به پایان نامش کرد و ی نگا به استاد سخت گیر ی نگاه به چن تا کتاب خونده و کلی کتابای نخونده و ذهن مشوشش که با حرفای مردم حسابی به هم ریخته بود شش گوشه گودو بوسید و در اوج خداحافظی کرد و میدان رو به بقیه دوستان داد.
تو این بین ی دوست واقعی داشت که هی می گفت بچه ها رو ول کن تو تلاشتو بکن خود اون دوست مهربونم بدون توجه به حرفای بقیه با این که دیر شرو کرد به خوندنش ادامه داد!
(عارفه بچه هارو اذیت نکن!نانی میشه این قد استرس نداشته باشی ببینی آخرش چی میشه؟)
:w33::w14::w33:
بله عزیزای خاله ترنج!جواب کنکور اومد می دونین چی شد؟همون کسایی که لیست کتاباشون به اندازه تعداد صفحه های کتابایی بود که تو عمرم خونده بودم و اونایی که روزی 16 ساعت می خوندن حتی مجاز هم نشدن واون دوست مهربون من که ظاهرا کم خونده بود و دیر شرو کرده بود ی رتبه خیلی خوب آورد!!!
می دونین چرا اونا قبول نشدن؟(به خدا دلیلا و داستانم واقعیه ها از خدام درنیاوردم با ویکتور هوگو سبک رمانتیسمم نسبتی ندارم!!!)
بعضیاشون این قد کتاب ریخته بودن رو سرشون که فقط تن تند می خواستن بخوننشو ن و به مفهوم کتابا دقت نمی کردنو روخونی می کردن!بعضیام این قد حریص کتاب بیشتر شده بودن که کتابای قبلیو مرور نکردن.2و3 تاشونم فک می کردن امتحانای آخر ترم دبیرستان و فقط کتاب می خوندن بدون این که تست بزنن ببینن چه جور سوال میاد.چن تاشون که خیلی جالب بودن من تحت تاثیر اونا بودم اونام با حرفای چن نفر دیگه نا امید شدنو ماه آخر خیلی کم خوندن!!!یکیشونم تو این بین رف خونه بختو بیخیال کنکور شد:biggrin:

از همه بدبخت ترم من بودم که به خاطز بقیه بیخیال درس شدم و واسه این که صورت مساله رو پاک کنم سر جلسه ام نرفتم!!!!با این که پارسال 10 برابر امسال انگیزه داشتم امسالم جون به خاطر بعضی مسائل دیر شرو کردم واقعا افسوس پارسالو می خورم!
بعله بچه ها این داستان من بود.شما که عمرا با این قصه ها خوابتون ببره پاشین!این دفه واقعا بیدار شین نذارین مثه من تو خواب غفلت برین!
تو رو خدا ی لحظه فک کنین این چیزا جز این که امروزتونو از بین ببره تاثیر دیگه ای داره؟این روزا واقعا طلاس

راستش من تا پارسال زیاد آدم معتقدی نبودم ولی امسال واقعا به این باور رسیدم که اگه خدا نخواد برگیم از رو درخت نمیفته!پس فقط از خودش بخواینو تموم تلاشتونو بکنین!

من به هر چیزی که می خوام می رسم حس این جمله برام مقدسه/آخرش فرقی نداره چی میشه این که می جنگم واسه قلبم بسه/باید برای زندگی جنگید پیروز این میدون یه خوشبخته/ هرچیزی که ارزش داره تو دنیا آسون به دست آوردنش سخته!/من به هر چیزی که تو خیالمه شده حتی ته دنیام می رسم/با خودت روزی هزار دفه بگو من به هر چیزی که می خوام می رسم!
عزيزم...... عالى بود!!!! مرسى! :love:

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اخه نفیسه جوووون جرا اینجوری میگی اووووم
من با ذوق اومدم بگم عکسای طراحی لرزه ای خوندم .انشالاه ک سطحی بیاد حححح
نگران نباش من در رکابتم.منم عکساشو میخونم.....مطمئنم امسال برا معماری عکس میاد
یه حسی بهم میگه امسال از برج میلاد سوال میاد نمیدونم چرا سعی کنین در حد نت یه چیزی راجع بهش بخونین به هر حال نمادیه واسه خودش

mehrajavan

عضو جدید
اونايى كه بولد كردم هستن. :)

سعی میکنم فردا بزارمشون . خودم جستجو کردم بیشترشون نبود .
چند تا جزوه پرسپکتیو ، سایه هم هست میزارم .

فقط من قبلا پرشین گیگ آپلود میکردم ولی الان نمیشه .تو خودهمین سایت چطور میتونم آپلود کنم بزارم

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
نگران نباش من در رکابتم.منم عکساشو میخونم.....مطمئنم امسال برا معماری عکس میاد
یه حسی بهم میگه امسال از برج میلاد سوال میاد نمیدونم چرا سعی کنین در حد نت یه چیزی راجع بهش بخونین به هر حال نمادیه واسه خودش
آنقد ب حست مطمنم ک رفتم ی سرچی کردم درباره برج میلاد ..
بچه ها 9ساعت خدایا شکرت .بچه ها کنکور 92یکی از کنکاش جواباشو عکس گرفته بود گذاشته بود کسی میدونه کدوم تایپیک بود!!؟؟من جوابای تسریحی مرکز دارم

shima jo0on

عضو جدید
سلام عزیزان دل امیدوارم خوووب باشین...چه خبر احوالا؟؟؟راستش دوستیا نمیدونم چرا چند روزه نا امیدی گرفتم !!!:cry:
همش فک میکنم نمیشه که بشه قبول شم و نمیشه خوندانم الکیه فک میکنم اشتباه خوندم فک میکنم درصدام الکیه خلاصه وضع مزخرفی دااااارم:(

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام عزیزان دل امیدوارم خوووب باشین...چه خبر احوالا؟؟؟راستش دوستیا نمیدونم چرا چند روزه نا امیدی گرفتم !!!:cry:
همش فک میکنم نمیشه که بشه قبول شم و نمیشه خوندانم الکیه فک میکنم اشتباه خوندم فک میکنم درصدام الکیه خلاصه وضع مزخرفی دااااارم:(
منو چی میگی ک تا حالا سر ی آزمونم ننشتم اما خودمو جز قبولی های روزانه دانشگاه شهرم ب حساب میارم ...امکان نداره ک آدم اینقد بخونه خدا دست خالی بذارتش!!؟میشه!!؟داریم همچین چیزی مردم داریم؟؟!!

m3631

عضو جدید
نه داداش من!به نظرم شما 2 دور دیگه بشین بخون با این چیزایی که تو خوندی حتما ی مشکلی هست که 100 نمی زنی!دیگه 100 نزنی 99٪ باید بزنی:w15:مسئولین رسیدگی کنن دیگه!!!!!

سلام بچه ها می خوام براتون قصه شب بگم.همه گوشا اینجا چشا بسته!!
پارسال ی ترنج خانوم بود که پایان نامه و چن واحدی داشت خیلیم دوست می داشت که کنکورم بخونه!اولم شرو کرد مصمم و با برنامه درساشو می خوند.ولی هر روز که میومد دانشگا یا تلفنی که با دوستای فارغ التحصیلش حرف می زد(سجی حواست اینجا باشه!سمانه زیر چشی نگاه نکن!!!بگیرید بخوابید دیگه!!!!بعله بچه های گلم) می شنید که یکی میگه من روزی 12 ساعت می خونم یکی می گف من کلا پایان نامه رو بیخیال شدم فقط زدم تو کار کنکور یکی لیست کتابای خوندش می گفت که هر چن وقت ی بار آپدیت می شد و کتابای زیر چاپ بهش اضافه می شد!
ترنج قصه ما وقتی این وضعو دید ی نگاه به پایان نامش کرد و ی نگا به استاد سخت گیر ی نگاه به چن تا کتاب خونده و کلی کتابای نخونده و ذهن مشوشش که با حرفای مردم حسابی به هم ریخته بود شش گوشه گودو بوسید و در اوج خداحافظی کرد و میدان رو به بقیه دوستان داد.
تو این بین ی دوست واقعی داشت که هی می گفت بچه ها رو ول کن تو تلاشتو بکن خود اون دوست مهربونم بدون توجه به حرفای بقیه با این که دیر شرو کرد به خوندنش ادامه داد!
(عارفه بچه هارو اذیت نکن!نانی میشه این قد استرس نداشته باشی ببینی آخرش چی میشه؟)
:w33::w14::w33:
بله عزیزای خاله ترنج!جواب کنکور اومد می دونین چی شد؟همون کسایی که لیست کتاباشون به اندازه تعداد صفحه های کتابایی بود که تو عمرم خونده بودم و اونایی که روزی 16 ساعت می خوندن حتی مجاز هم نشدن واون دوست مهربون من که ظاهرا کم خونده بود و دیر شرو کرده بود ی رتبه خیلی خوب آورد!!!
می دونین چرا اونا قبول نشدن؟(به خدا دلیلا و داستانم واقعیه ها از خدام درنیاوردم با ویکتور هوگو سبک رمانتیسمم نسبتی ندارم!!!)
بعضیاشون این قد کتاب ریخته بودن رو سرشون که فقط تن تند می خواستن بخوننشو ن و به مفهوم کتابا دقت نمی کردنو روخونی می کردن!بعضیام این قد حریص کتاب بیشتر شده بودن که کتابای قبلیو مرور نکردن.2و3 تاشونم فک می کردن امتحانای آخر ترم دبیرستان و فقط کتاب می خوندن بدون این که تست بزنن ببینن چه جور سوال میاد.چن تاشون که خیلی جالب بودن من تحت تاثیر اونا بودم اونام با حرفای چن نفر دیگه نا امید شدنو ماه آخر خیلی کم خوندن!!!یکیشونم تو این بین رف خونه بختو بیخیال کنکور شد:biggrin:

از همه بدبخت ترم من بودم که به خاطز بقیه بیخیال درس شدم و واسه این که صورت مساله رو پاک کنم سر جلسه ام نرفتم!!!!با این که پارسال 10 برابر امسال انگیزه داشتم امسالم جون به خاطر بعضی مسائل دیر شرو کردم واقعا افسوس پارسالو می خورم!
بعله بچه ها این داستان من بود.شما که عمرا با این قصه ها خوابتون ببره پاشین!این دفه واقعا بیدار شین نذارین مثه من تو خواب غفلت برین!
تو رو خدا ی لحظه فک کنین این چیزا جز این که امروزتونو از بین ببره تاثیر دیگه ای داره؟این روزا واقعا طلاس

راستش من تا پارسال زیاد آدم معتقدی نبودم ولی امسال واقعا به این باور رسیدم که اگه خدا نخواد برگیم از رو درخت نمیفته!پس فقط از خودش بخواینو تموم تلاشتونو بکنین!

من به هر چیزی که می خوام می رسم حس این جمله برام مقدسه/آخرش فرقی نداره چی میشه این که می جنگم واسه قلبم بسه/باید برای زندگی جنگید پیروز این میدون یه خوشبخته/ هرچیزی که ارزش داره تو دنیا آسون به دست آوردنش سخته!/من به هر چیزی که تو خیالمه شده حتی ته دنیام می رسم/با خودت روزی هزار دفه بگو من به هر چیزی که می خوام می رسم!

مرسی ترنج جون به من که خیلی امید دادی;)

shahmirzadi

عضو جدید
بچه ها آخر شب يه سرى نكته از بين النهرين و پيش از تاريخ مى ذارم واستون، ٩٩ درصد نكاتو پوشش داده! فقط اميدوارم بتونين خطمو بخونين، نمى رسم تايپشون كنم! :)

واای مرسییی.خططم که خیلی خوب بوودد.کاش خاور دورو هم بذاریی.:)

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا