زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

atrali

کارشناس ارشد مدیریت پروژه
کاربر ممتاز
تاريخ پارسال سخت بود خيلى به طرز مسخره اى! وگرنه با منابع محدودش خيلى بهتر از فنه با هزارتا كتاب گلاب و تنظيم و تاسيسات!

تاریخ که عشقه..............:heart:
ولی ایستایی هم اینقدر نفرت انگیز نیست که میگی سمانه جان:smile:
ولی زبان...............:wallbash:

mehrajavan

عضو جدید
ضریب 6چیه والا من حاضرم 100تا کتاب تاریخ بخونم ولی فن نخونم

فن که راحته منابعش کاملا مشخصه . بخونی راحت میتونی از پسش بربیایی زود میتونی جواب بگیری .
ولی تاریخ نه منابع مشخصی داره هر استاد یه جوری توضیح میده ،هر کتابی یجوری گفته، تستشم که خود طراح سوال هم نمیدونه چه سوالی داده خودشم باید روش فک کنه . مثلا این معماری اسلامی یه سوال های ریزی داره که واقعا کار هرکسی نیست که جواب بده

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
تاريخ پارسال سخت بود خيلى به طرز مسخره اى! وگرنه با منابع محدودش خيلى بهتر از فنه با هزارتا كتاب گلاب و تنظيم و تاسيسات!

منم موافقم تاریخ بهتز از فن.اما من تنها درسی ک سال پیش تونستم جواب بدم تاریخ بود 30درصد حح

shematik

عضو جدید
منم موافقم تاریخ بهتز از فن.اما من تنها درسی ک سال پیش تونستم جواب بدم تاریخ بود 30درصد حح

به نظر من فن بهتره..حداقل سوالو نمیپیچونه مثل تاریخ
کلی منبع میخونی واسه تاریخ اخرش 25 درصد میزنی!!!
از همه بدتر درک عمومیه!!!!!!!!!!!!!
کسی پیشنهادی واسه بهتر تست زدن درک نداره؟

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
تاریخ که عشقه..............:heart:
ولی ایستایی هم اینقدر نفرت انگیز نیست که میگی سمانه جان:smile:
ولی زبان...............:wallbash:
نه نفرت انگيز نيس كه اصلن! فقط واسه يكى مث من كه از مهر شروع كرده، خوندن اونهمه كتاب غيرممكنه!!! و حرص آدم در مياد كه ما تو يونى كتاب بتن مستوفى و مصالح پوپوف رو خونديم، با يه عالمه محاسبات سخت برش ، حالا همش اين حفظياتى جناب پرفسور گلاب صلاح مى دونن رو بايد خوند!!!! ببين حتى كه باز دم كنكور كتاب جديد مي ده، نامرديه خدا وكيلى !! مافيا راه انداخته. تاريخ اقلن هى عوض نمى شه!

زبان هم كه خوبه كه. :D :D :D

آخرین ویرایش:

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه نفرت انگيز نيس كه اصلن! فقط واسه يكى مث من كه از مهر شروع كرده، خوندن اونهمه كتاب غيرممكنه!!! و حرص آدم در مياد كه ما تو يونى كتاب بتن مستوفى و مصالح پوپوف رو خونديم، با يه عالمه محاسبات سخت برش ، حالا همش اين حفظياتى جناب پرفسور گلاب صلاح مى دونن رو بايد خوند!!!! ببين حتى كه باز دم كنكور كتاب جديد مي ده، نامرديه خدا وكيلى !! مافيا راه انداخته. تاريخ اقلن هى عوض نمى شه!

زبانم كه خوبه كه. :D :D :D
سمانه جون برای فن چیا خوندی میشه بگی؟؟!!

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
سمانه جون برای فن چیا خوندی میشه بگی؟؟!!
درك رفتار، سازه در معمارى، مبانى سازه. ايستايى كنكاشم كه گرفته م. بقيه شم دارم از جزوه ها مى خونم. هان فصل ١٧ ساختمان ها چگونه. همين! يعنى هنوز تموم نشده جزوه ها.....

یاسمن بانو

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
جملات انرژی بخش خاله یاسمن

جملات انرژی بخش خاله یاسمن

- هیچ دلیلی وجود ندارد که به خاطر چیزی که نمی توانید تغییرش دهیدخود را دچار استرس کنید.به پیش روید و قوی تر شوید.

-زندگی از لحظاتی خاص تشکیل شده که باعث می شود که ارزش زیستن داشته باشد. اوقات گرانبهای بسیاری وجود دارند که به دلیل استرس و سبک زندگی شتاب زده،آنها را از دست می دهیم. باید از این سرعت بکاهیم و بدانیم که زنده بودن و عشق ورزیدن چقدر قیمتی است

-وقتی خداوند شرایط سختی را پیش رویتان قرار می دهد ، خودش نیز شما را در عبور از آن یاری خواهد کرد. زندگی آسان نیست، گاهی شادی، گاهی غصه. اما در هر بالا و پایین درسهایی می آموزید که باعث قوی شدنتان می گردد.

اینم صلوات پیامبر برای ارامش قلبتون : http://s5.picofile.com/file/8106838184/salavat.wav.html

آخرین ویرایش:

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من چی بگم.....1 کتاب دیگه هم واسه مدیریت دیروز اومد:wallbash:
:crying:
نگیری داداش تجربه نشون داده کتابایی که دو سه ماه آخر چاپ میشن نمیاد واسه کنکور
بچه ها خداوکیلی من چرا اینقد بیخیالم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تا الان 6 ساعت خوندم این ساختمانهای بلند رو خوندم تموم شد بالاخره هیپیپ هوراااااااااااااااااااااااا

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
نگیری داداش تجربه نشون داده کتابایی که دو سه ماه آخر چاپ میشن نمیاد واسه کنکور
بچه ها خداوکیلی من چرا اینقد بیخیالم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تا الان 6 ساعت خوندم این ساختمانهای بلند رو خوندم تموم شد بالاخره هیپیپ هوراااااااااااااااااااااااا

خسته نباشید...:gol:
منم 9 ساعت...;)

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه هاااااا
ررفتم جدول رتبه های سال پیشو دیدم خدایا چیکار کنم ک درک معماری و زبانم ب 30برسونم کدومش واجبتره اول رو اون وقت بذارم ..میدونم برای زبان گفتید درک مطلب اما ب والاه نمیره بالا

آخرین ویرایش:

nikky321

عضو جدید
کاربر ممتاز
كسي سوال منو در مورد قيابكلو جواب نداددددااااا. حلهههه. :) منم امروز ٩ ساعت. البته تقريباً اون وسطا يكم تو خواب و بيداري بودم :))

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
كسي سوال منو در مورد قيابكلو جواب نداددددااااا. حلهههه. :) منم امروز ٩ ساعت. البته تقريباً اون وسطا يكم تو خواب و بيداري بودم :))
آقا خب من هى نشد برم سر كتاب بعدشم يادم رفت. ولى تا جايى كه يادم مياد درست بود. چي شو مى گى اشتباهه؟؟؟

architect2020

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه هاااااا
ررفتم جدول رتبه های سال پیشو دیدم خدایا چیکار کنم ک درک معماری و زبانم ب 30برسونم کدومش واجبتره اول رو اون وقت بذارم ..میدونم برای زبان گفتید درک مطلب اما ب والاه نمیره بالا

درک مطلب اونجوریام نیست.من بانک تست گرفتم مثلا درک معماری تستای هر مبحث جداست یعنی به ترتیبه بشین تست بزن هر بحثی مشکل داری بیشتر تو اون زمینه کار کن مثلا شناخت رنگ خوب نیستی تقویتش کن چون درک طوریه که همه یه چیزایی بلدن

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
من واقعا دیگه بریدم نمیتونم دیگه بخونم چشمام درد میکنهههههه :w06::crying2::w22::w22::w22:
اگه چند روز به خودم زنگ تفریح بدم درست میشه؟

atrali

کارشناس ارشد مدیریت پروژه
کاربر ممتاز
من واقعا دیگه بریدم نمیتونم دیگه بخونم چشمام درد میکنهههههه :w06::crying2::w22::w22::w22:
اگه چند روز به خودم زنگ تفریح بدم درست میشه؟

منم دیگه بریدم خدایییییییییییییییییییییییییی.....................
تازه امروزم یه کتاب دیگه واسم در اومد اونم 600 ص
نمیتونم هم نخونم چون از پارسال تو دستور کار بوده چاپ شه....شاید سوال داده باشن ازش....این اتفاق قبلا هم افتاده
آخه خدایی این انصاف
صرف اینکه فقط بخوای واسه خودت در امد کسب کنی اینهمه جوون رو اینقدر اذیت کنی
آخه از چی بگم خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلوووووووووم
عاااقا من از صب نبودم اوووووووو چ خبر بوده هاااا
خیلی درد داره این نصفه نیمه ایاااااا تموم نشن ک آدم با خیال راحت بره سراغ مرور آخر
ایییییییییش

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
درک مطلب اونجوریام نیست.من بانک تست گرفتم مثلا درک معماری تستای هر مبحث جداست یعنی به ترتیبه بشین تست بزن هر بحثی مشکل داری بیشتر تو اون زمینه کار کن مثلا شناخت رنگ خوب نیستی تقویتش کن چون درک طوریه که همه یه چیزایی بلدن
بانک تست چ کتابی؟؟؟

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلوووووووووم
عاااقا من از صب نبودم اوووووووو چ خبر بوده هاااا
سجاد چیکار شوووهر من داری آخه.. والا...... دلشم بخواد.......:biggrin:
دیگه هم پشت سر منو شوهرم:que: حرف نزنیاااا چشو چالتو در میارم خخخخخخخ
خیلی درد داره این نصفه نیمه ایاااااا تموم نشن ک آدم با خیال راحت بره سراغ مرور آخر
ایییییییییش
سوهرت کیه ایماه جون؟؟اینجاست؟؟اخه کسی لایق تو هست آیاااااااا؟؟اصلا داریمممم مردم!!!!؟؟؟؟؟داریم همطور چیزی!!!
بی شوخی دلم گرفته ....قلبم درد گرفته

• Like
واکنش ها: imah

shahmirzadi

عضو جدید
متدین خیلی نکاته جزوش ریز به ریز نیس!!!! انوااعهه ملاته گچ.انوااااعه گله نمیدونم چیچی!!!! :| چجوری بخونمش؟

architect2020

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم دیگه بریدم خدایییییییییییییییییییییییییی.....................
تازه امروزم یه کتاب دیگه واسم در اومد اونم 600 ص
نمیتونم هم نخونم چون از پارسال تو دستور کار بوده چاپ شه....شاید سوال داده باشن ازش....این اتفاق قبلا هم افتاده
آخه خدایی این انصاف
صرف اینکه فقط بخوای واسه خودت در امد کسب کنی اینهمه جون رو اینقدر اذیت کنی
آخه از چی بگم خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا[/QUO

این یه بیماری واگیره که یه ماه مونده به کنکور گریبان گیر همه میشه....همه کلافه و خسته میشن پس جای نگرانی نیست:).فکر نکنم به صلاح باشه الان کتاب جدید بخونین اونم با اون حجم:confused:همین وقتو واسه مرور و تست بزارین بهتره.....

nima-sd

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه هاااااا
درک رو هر چی بیشتر خونده باشی کمتر میزنی هر چی کمتر خونده باشی بیشتر میزنی نسبت عکس داره با خوندن! دیدم که میگما
ولی یه توصیه اینکه سوالای سال های قبل رو حتما ببین و برای خودت حل کن ببین چند تاشو درست میزنی تیپ سوالا دستت میاد که با هر نوع سوالی چطور برخورد کنی کتاب درک عمومی عسگری که سوالای کنکور رو داره رو حتما بخر سوالا رو کار کن کلا تو درک تو باید سعی زیاد کنی که سوالا رو الکی جواب ندی هر غلط اضافی تو رو از فرش به عرش نزدیک تر میکنه
زبانم هر چی لغت های سال های قبل که تو کنکور اومده رو بخونی بهتره چند تا لغت بتونی بزنی درک مطلبم سوالایی که خیلی راحتن رو بزنی 30 درصد راحت میگیری به شرط اینکه غلط زیادی نکنی (نزنی )

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سوهرت کیه ایماه جون؟؟اینجاست؟؟اخه کسی لایق تو هست آیاااااااا؟؟اصلا داریمممم مردم!!!!؟؟؟؟؟داریم همطور چیزی!!!
بی شوخی دلم گرفته ....قلبم درد گرفته
راستش منم خیلی پکرم.................بریدم....................خسته شدم کنج خونه.......................بابا جای من کنج خونه نیس..................موهامو زدم........ورزش نمیرم چند ماهه.از دوست و رفیق و آشنام زدم.................بعضی وقتها دو سه نصف شب عین دیوونه ها میرم خیابون و قدم میزنم

nima-sd

عضو جدید
کاربر ممتاز
متدین خیلی نکاته جزوش ریز به ریز نیس!!!! انوااعهه ملاته گچ.انوااااعه گله نمیدونم چیچی!!!! :| چجوری بخونمش؟
جزوشو پرینت بگیر بشین ازش خلاصه در بیار نکات مهم ترشو که به ذهنت میرسه خودت بنویس روزای آخر اون خلاصه ها رو بخونی چیزای اضافشو دیگه نخونی
نخون من ک حذفش کردم
چی چیو حذفش کردم متدین رو حتما بخون جزوشو 3-4 تا سوال رو شاخشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا