زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نفیسه کلا دو سه روزه تو تاپیک چادر زده!!!!
به افتخار وبگرد معروف نفیســــــــــــــــــــــــــــــــه!!!
خب تعریف کن ببینیم چیکارا کردی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ex5*ser

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
طراحی لرزه ای سینا شریفی رو خوندم.
منظر کنکاش دو فصل خوندم.
معماری اسلامی و سبک ها رو مرور کردم.
الانم دارم جزوه نورد سرد سروش نیا و خلاصه تنظیم شرایط ساسان مرادی رو می خونم.
یه چند برگ هم معماری معاصر مرور کردم،همین art neo و art deco و cubism و fotorismوimpressionism و post impressionism و neo impressionism.

شما چطور؟

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
هر چه زودتر این تاپیک رو به مقصد تاپیک آشپزی ترک کنید
منم یه بختیاری می خواهم با ماست و گوجه بیشتر!
دوستان هر چی خواستن به سجی بگن و ازلحاظ مالی نگران نباشن چون هزینشم کوروش 68 پرداخت می کنه!

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
طراحی لرزه ای سینا شریفی رو خوندم.
منظر کنکاش دو فصل خوندم.
معماری اسلامی و سبک ها رو مرور کردم.
الانم دارم جزوه نورد سرد سروش نیا و خلاصه تنظیم شرایط ساسان مرادی رو می خونم.
یه چند برگ هم معماری معاصر مرور کردم،همین art neo و art deco و cubism و fotorismوimpressionism و post impressionism و neo impressionism.

شما چطور؟

طراحی لرزه ای میشه از تو کتاب فقط شکلاشو نگا کنم دیگه جزوه رو پرینت نگیرم؟؟؟میشه واقعا؟؟
مردم میشه؟؟;-)گسسته نارم مسجد امام فک کنم چون من دیروز خوندمش گسسته نار ازنوع خشخاشی

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
طراحی لرزه ای میشه از تو کتاب فقط شکلاشو نگا کنم دیگه جزوه رو پرینت نگیرم؟؟؟میشه واقعا؟؟
مردم میشه؟؟;-)گسسته نارم مسجد امام فک کنم چون من دیروز خوندمش گسسته نار ازنوع خشخاشی
اصلا داریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مردم داریم؟؟؟؟ بعله که میشه عکساشو ببین اگه وقت نمیکنی ولی بخونی بهتره.........................احتمال 90 درصدم که عکس میاد ازش ولی برای درک هم به درد میخوره

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز

اصلا داریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مردم داریم؟؟؟؟ بعله که میشه عکساشو ببین اگه وقت نمیکنی ولی بخونی بهتره.........................احتمال 90 درصدم که عکس میاد ازش ولی برای درک هم به درد میخوره
تایید می شه،از لرزه ای بیاد فصل های آخرش و تمهیدات لرزه ای ساختمان میادولی شکل های پیکر بندی افقی و عمودی رو بلد باشین.
90 درصد عکس اومده و کمتر پیش میاد متن بدن یا محاسبه درز انقطاع بدن.

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
مدرسه چهار باغ اصفهان
پوشش گنبد آن از نوع گسسته نار است . منحنی خارجی با چغد شبدری تند ساخته شده و در داخل دو پوسته آن علاوه بر خشخاشی سیستمی از چوب به صورت پره دیده می شود.

اینم مسجد امام اصفهان

آخرین ویرایش:

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
مدرسه چهار باغ اصفهان
پوشش گنبد آن از نوع گسسته نار است . منحنی خارجی با چغد شبدری تند ساخته شده و در داخل دو پوسته آن علاوه بر خشخاشی سیستمی از چوب به صورت پره دیده می شود.

مسجد امام اصفهانم میشه جواب ؟؟مگه ن!!؟

nikky321

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببخشييد ميشه كتاب اكوستيك قيابكلو رو ببينيد. صفحه ٣١. شكل بالا. درسته؟ متن يك توضيح متفاوت داده. همين قضيه انتشار صوت تو روز و شب.

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
مدرسه چهار باغ اصفهان

اینم مسجد امام اصفهان
عكس پايين شيخ لطف الله مى باشد نه امام!!! مناره نداره و رنگ زمينه ش كرميه. مسجد شاه يا امام گريو بلندى دارد! بعله!

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
عارفه این امضاتو نمیخوای عووض کنی(13-18تا21)-ضمایرموصولی-تافل(11-14تا18)-فیزیک3(ف6-4)-فیزیک 4(ف3)فیزیک1(5-8)فیزیک2(ف6-7-8)
-تاسیسات مکانیکی(از اول تا 120)نمودارها-ارتقادهنده(ف2-4)-سازه های فشاری خرپایی و زلزله-طراحی بتنی-ساختمان چکونه عمل میکند-نانو(ف7-8-11-10-12)-پارچه های کششی(6)-معماری جهان(قرون وسطی-روم-اتروریا)مدرن متعالی متاخر-معماری ایران (صدر-آل زیار تا مغول-مقابر و آرامگاه ها)-منظر(2تا9باغهای باستانی)-(مشق معماری تا صفحه)
برا چی پاک کنم آخه؟؟؟من همین جا گیر کردم...خخخخخ

بابا ایول عارفه ،دمت گرم ببینم سومی را دیگه تهران قبول میشی یا نه ،واقعا خوشحال شدم انشاله که همیشه خوش خبر باشی
:)

عارفه نگران نباش من یکی که دیگه همیشه هستم نگران نباش
برا بعد ارشد هم یک برنامه جور میکنیم که همه بیان دوباره
:gol::heart:

واسه گنبد دو پوسته ناری کسی مثالی می دونه؟

اگه اشتباه نکنم مسجد گوهر شاد و همینطور مرقد امام رضا هم گسستنه نار

عكس پايين شيخ لطف الله مى باشد نه امام!!! مناره نداره و رنگ زمينه ش كرميه. مسجد شاه يا امام گريو بلندى دارد! بعله!
آره شیخ لطف الله رو میخواد به جا مسجد اما قالبه ما کنه....خخخخخ فکر کرده ما دانشجو ترم اولی هستیم:biggrin:

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
برا چی پاک کنم آخه؟؟؟من همین جا گیر کردم...خخخخخ

:)

:gol::heart:

اگه اشتباه نکنم مسجد گوهر شاد و همینطور مرقد امام رضا هم گسستنه نار

آره شیخ لطف الله رو میخواد به جا مسجد اما قالبه ما کنه....خخخخخ فکر کرده ما دانشجو ترم اولی هستیم:biggrin:

تو فرق گنبد مسجد گوهرشاد رو با امام رضا نمی دونی ، داری انشا می نویسی؟
گوهرشاد سه پوستست!:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:

shahmirzadi

عضو جدید
سایه ی کره روی زمین صاف وقتی خورشید مایل بتابه چجوریه؟؟ بیضیه یا دایره ؟

arefeh

کاربر ممتاز
تو فرق گنبد مسجد گوهرشاد رو با امام رضا نمی دونی ، داری انشا می نویسی؟
گوهرشاد سه پوستست!:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:

تو کامل داری بچه هارو گیج میکنیاااا...من مسجدو گفتم نه آرامگاااااااااااه....:razz:

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
تاریخ سخت نیست این سوال تستی که میدن قاطی میکنی . کارنامه های بچه های سال قبلم نگاه کنی همه تاریخ کم زدن !!!!!!!!!!!!!!!!!
تاريخ پارسال سخت بود خيلى به طرز مسخره اى! وگرنه با منابع محدودش خيلى بهتر از فنه با هزارتا كتاب گلاب و تنظيم و تاسيسات!

arefeh

کاربر ممتاز
تو کامل داری بچه هارو گیج میکنیاااا...من مسجدو گفتم نه آرامگاااااااااااه....:razz:

تازه مسجد گوهرشاد تو مشهده...آرامگاه گوهر شاد تو هراته...حتی از لحاظ دوره هم با هم فرق دارند...بچه پررررو...بدو بدو امشب تا آخر شب 100 بار از هر کدوم مینویسی...تا دیگه تنبلی نکنی....:evil::w13:

• Like
واکنش ها: imah

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
تازه مسجد گوهرشاد تو مشهده...آرامگاه گوهر شاد تو هراته...حتی از لحاظ دوره هم با هم فرق دارند...بچه پررررو...بدو بدو امشب تا آخر شب 100 بار از هر کدوم مینویسی...تا دیگه تنبلی نکنی....:evil::w13:
:razz:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا