زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

shokoo.m

کاربر بیش فعال
من خسته ام داغونم:crying:
بدتر از همه نا امیدم:w05:

کلی چیز باید مرور کنم، ده برابر اون هم مطالب نخونده دارم
ای خدا بمردم
ما دانشجوهای معماری همیشه درگیریم، هیچوقت نفس راحت نمیکشیم

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
من خسته ام داغونم:crying:
بدتر از همه نا امیدم:w05:

کلی چیز باید مرور کنم، ده برابر اون هم مطالب نخونده دارم
ای خدا بمردم
ما دانشجوهای معماری همیشه درگیریم، هیچوقت نفس راحت نمیکشیم

وههههههههههههههههههههچه خبر مهندس ؟؟؟؟؟؟یکم ارومتر بابا تقریبا همه شرایط یکسان داریم ؟؟؟؟؟؟؟؟
خب ببین همه کلی چیز نخونده دارن و بد تر از اون کلی باید مرور کنن
اخه یک کنکور این قدر ارزش داره که ارزوی مرگ کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟واقعا ارزش داره؟؟؟؟؟؟؟؟
خب هیجانش به همینه که وقتی بقیه بیکارن ما معمار ا همیشه درگیر و با بقیه فرق میکنیم
ببین من هم خسته شدم ولی الان واقعا وقت خستگی نیست توکل کن به بالایی و الان برو استراحت کن فردا با انرژی شروع کن دوباره:gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol:

shokoo.m

کاربر بیش فعال
وههههههههههههههههههههچه خبر مهندس ؟؟؟؟؟؟یکم ارومتر بابا تقریبا همه شرایط یکسان داریم ؟؟؟؟؟؟؟؟
خب ببین همه کلی چیز نخونده دارن و بد تر از اون کلی باید مرور کنن
اخه یک کنکور این قدر ارزش داره که ارزوی مرگ کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟واقعا ارزش داره؟؟؟؟؟؟؟؟
خب هیجانش به همینه که وقتی بقیه بیکارن ما معمار ا همیشه درگیر و با بقیه فرق میکنیم
ببین من هم خسته شدم ولی الان واقعا وقت خستگی نیست توکل کن به بالایی و الان برو استراحت کن فردا با انرژی شروع کن دوباره:gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol:

ارزوی مرگ نکردم ک:D مرده متحرکم
بابا دیگه شور هیجانش دراومده اخه، خودت بگو مهندس همیشه مشغولیم دیگه، شرایط یکنواخت شده،نشده؟؟
ولی باشه میرم که فردا بهتر باشم ،شاید!

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این عارفه کجاس امروز باهاش کل بندازم ببینم کی خواب نیست .....اعلام حضور کن عارفه ببینم چه میکنی ....

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
هااااااااااااااای

.
.
.
فعلا باااااااااااااای

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
الان یه خورده دیگه ادامه بدیم سجی پیدا میشه گفته باشم ملت معمار مثل جغد میمونن شبا بیدارن روزا خواب

واقعا جغدیم.ملت دارن بیدار میشن روزو شروع کنن ما هنوز نخوابیدیم :)))))))
اندکی بخوابیم تا بعده نماز دوباره استارت
موفق باشییییییییید

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
این عارفه کجاس امروز باهاش کل بندازم ببینم کی خواب نیست .....اعلام حضور کن عارفه ببینم چه میکنی ....

من از 4:15 بیدار شدم...پویان جان....کله چی؟؟؟دیروز خوابیدم امروز تنبل شدم از ساعت 2:30 بیدارم اما نمی تونستم از جم تکون بخورم...بلاخره ساعت 4:15 بلند شدم...و تا الان 40 مین خوندم...:razz:

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خسته نباشی مهندس؟؟؟؟؟؟
برنامه ریزی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنونم.راجع به اینکه چه جوری مرور میکنین.مثلا الان کتابی که مرور شه بازم به مرورش میرسین؟؟؟

و من خخخخخخخخخ
بهتر نیس تو برنامه ابر انسانها شرکت کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟دختر تو خواب نداری؟؟؟؟اون شوهر بدبختت چی بکشه از دستت

الان یه خورده دیگه ادامه بدیم سجی پیدا میشه گفته باشم ملت معمار مثل جغد میمونن شبا بیدارن روزا خواب
:w18:

من از 4:15 بیدار شدم...پویان جان....کله چی؟؟؟دیروز خوابیدم امروز تنبل شدم از ساعت 2:30 بیدارم اما نمی تونستم از جم تکون بخورم...بلاخره ساعت 4:15 بلند شدم...و تا الان 40 مین خوندم...:razz:
وقتی شبا میخوابیم آقا عارفه بیداره:D منم امروز.5:30 بیدار شدم.خدایا به امید خودت......

arefeh

کاربر ممتاز
درسته ک من بیدار شدم اما درس ک نخوندم...کلیدهای آزمون نظام اومد داشتم اونها رو چک میکردم...اگه خدا بخواد هر 2 تاشو قبول شدم...:)و سال بعد فقط وقتمو میزارم سر ازمون طراحیش...خدایا شکرت...میگن تا 3 نشه بازی نشه...خدایا سومین آزمون...آزمون ارشده ...کرمتو امیدوارم کمکم کنی این مدت همه انرژیمو بزارم و اینم قبول بشم...
وااااااااااااای ک چقدر خوشحالم....:D

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
درسته ک من بیدار شدم اما درس ک نخوندم...کلیدهای آزمون نظام اومد داشتم اونها رو چک میکردم...اگه خدا بخواد هر 2 تاشو قبول شدم...:)و سال بعد فقط وقتمو میزارم سر ازمون طراحیش...خدایا شکرت...میگن تا 3 نشه بازی نشه...خدایا سومین آزمون...آزمون ارشده ...کرمتو امیدوارم کمکم کنی این مدت همه انرژیمو بزارم و اینم قبول بشم...
وااااااااااااای ک چقدر خوشحالم....:D
ای خدا این عارفه رو قبول کن یه شوهر خوبم واسش ردیف کن..............................:D.............عارفه بعد از ارشد یادت باشه یه مشاوره واسه نظام بهمون بدی

arefeh

کاربر ممتاز
ای خدا این عارفه رو قبول کن یه شوهر خوبم واسش ردیف کن..............................:D.............عارفه بعد از ارشد یادت باشه یه مشاوره واسه نظام بهمون بدی

من واسه نظام نخوندم...پیشنهادم به شما هم همینه...تا اینجارو داشته باشید....تا بعد از ارشد بگم چی باعث شد من قبول بشم....;)
درضمن همچین میگی شوهر اینگار کوزه های ترشیم هم تموم شده...کوزه گره هم وقت نداره برام کوزه درست کنه....:biggrin:

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
من واسه نظام نخوندم...پیشنهادم به شما هم همینه...تا اینجارو داشته باشید....تا بعد از ارشد بگم چی باعث شد من قبول بشم....;)
درضمن همچین میگی شوهر اینگار کوزه های ترشیم هم تموم شده...کوزه گره هم وقت نداره برام کوزه درست کنه....:biggrin:

چرا بعد ارشد میگی زبل

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یعنی نخونیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟البته من مباحثو بیشترشو خوندم قبلا به نطرت به کارم میاد..........................

arefeh

کاربر ممتاز
یعنی نخونیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟البته من مباحثو بیشترشو خوندم قبلا به نطرت به کارم میاد..........................

اگه میخوای 100 بزنی بخون...اما اگه هدف قبول شدن خیلی سخت خودتو درگیر خوندن نکن....

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
برا ارشد که نه برا نظام روستایی یه بار آزمون دادن خوندمشون.....تلافی میکنی نفیییییییییییس:w22:

سجی با این که خوندم ولی تستاشو نمیتونم جواب بدم مباحث سطحی در حد تعریف نوشته ولی سوالات عمقی طراحی میکنن یعنی اون همه وقت گذاشتنم بی فایده بوده؟ :weirdsmiley:
نه بابا تلافی چییییی منو تلافی

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
واسه این نمیگم...چون بچه ها ارشدرو بدن ...دیگه این باشگاه نمیان و من تنها میشم.......:cry:

نه تنها چیه تازه بعد ارشد وقت پیدا میکنم بیام باشگاه :biggrin: نه که الان کم میام! خب حالا رازت چیه ؟ عارفه تنها تنهاااااا

آخرین ویرایش:

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سجی با این که خوندم ولی تستاشو نمیتونم جواب بدم مباحث سطحی در حد تعریف نوشته ولی سوالات عمقی طراحی میکنن یعنی اون همه وقت گذاشتنم بی فایده بوده؟ :weirdsmiley:
نه بابا تلافی چییییی منو تلافی
تست چی رو نمیتونی بزنی؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا