زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سوالای سال گذشته معماری؟؟؟یا هنرهای ساخت؟؟؟واضح بگوووو ماهم بفهمیم و استفاده کنیم از حرفاتون ..والا ما ک بیشتر تماشاچی حرفاتون شدیم ب سوالای خودمون .......پس طوری بگید حدقل استفاده کنیم
منم مشکل تورو دارم.چند تا از آزمونای پارسالو زدم...ولی میخوام محدودشون کنم به هنرهای ساخت و معماری.بعلاوه آزمونای جامع مرکز که از بیستم به بعده چون کلی وقت میگیره..........

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
راستی فک میکردم کتاب 1100Words_You_Need_to_Knowباید 1100 تا لغت داشته باشه ولی لغاتو که تایپ میکردم توی جزوه زبانم تعدادشون 906 تا شد ! واسه شما ها هم همین جوریه؟ :redface:

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
راستی فک میکردم کتاب 1100Words_You_Need_to_Knowباید 1100 تا لغت داشته باشه ولی لغاتو که تایپ میکردم توی جزوه زبانم تعدادشون 906 تا شد ! واسه شما ها هم همین جوریه؟ :redface:

نفییییییییییییییییسهههههههههههههههههههههههههههههه ج بده:mad: از در و دیوار کم برو بالا میفتی چش و چالت درمیاد

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
پچه ها من جزوه عناصر جزییات شریفی رو دارم میخونم خیلی وقت گیره ...هنوز نتونستم یک چهارمشم تموم کنم... نمیدنم با این همه نخونده های دیگه ای که دارم واسش وقت بذارم یا نه؟؟؟ نمیدونم میرزه بخونم یا نه شاید اگه هم بتونم تمومش کنم نرسم مرورش کنم... با یه بار خوندن کمک میکنه؟؟؟ خواهشا اونایی که خوندن جواب بدن.....موندم چیکار کنم:cry::(

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
پچه ها من جزوه عناصر جزییات شریفی رو دارم میخونم خیلی وقت گیره ...هنوز نتونستم یک چهارمشم تموم کنم... نمیدنم با این همه نخونده های دیگه ای که دارم واسش وقت بذارم یا نه؟؟؟ نمیدونم میرزه بخونم یا نه شاید اگه هم بتونم تمومش کنم نرسم مرورش کنم... با یه بار خوندن کمک میکنه؟؟؟ خواهشا اونایی که خوندن جواب بدن.....موندم چیکار کنم:cry::(
تا ته بخون که عالیه و خلاصه ای از ساختمان 1 و 2 و .....

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ببین منم گذاشته بودم کنار که بخونم .لی نمیرسم واقعا واسه همین بیخیالش شدم..............این همه فن داریم میخونیم همینارو خوب مرور کنیم بالای هفتاد زدیم.(البته اگه خوب مرور کنیم ) سه تا کتاب اصلی...جرییات ارتقا دهنده...4 تا کتاب قیابک.تاسیسات .فن آوری.طراحی لرزه ای.........نانوووووووووووو و کلی دیگه.به نظرم منطقی نیس دیگه..من به جاش درک معماری و منظر میخوام مرور کنم و نخونده هامو تموم کنم

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ممنون خوبم شما خوبین ؟ با درسا چیکار میکنی؟
اینترنتم قطع بود این حرفا چیه
نفیسههههههههههههههههههههههههههههه.خفت میکنم............چند پست پیش پرسیدم در چه حالی تا کجا پیش رفتی.تا جاییکه یادمه تو از همه ما خیلی جلوتر بودی

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
نخیر قبول نیس :biggrin:
راستش نه هنوز وقت نکردم
این زبان جمع و جور کنم خیلی خوب میشه . گلابچی هارو تموم کردی؟
هر چی جزوه فنی بود خوندم.40 یا 50 تا جزوه!!
تا دو سه روز آینده هم مرور کتاب درک رفتار و سازه در معماری رو در برنامه دارم.
کتابای فنی کنکاش و سازه مشبک و طراحی لرزه ای و فناوری نوین ساختمانی و....... خوندم.
در ضمن چند تاجزوه ارشد گلابچی هست حتما بخون،مثل سازه ساختمان بلند و سیستم های ساختمانی.از همین سیستم ساختمانی حتما یدونه سوال میاد.
قراره یه نگاهی هم به کتاب بتن و فولاد گلابچی هم بیندازم!

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کتابای فنی کنکاش و سازه مشبک و طراحی لرزه ای و فناوری نوین ساختمانی و....... خوندم.
در ضمن چند تاجزوه ارشد گلابچی هست حتما بخون،مثل سازه ساختمان بلند و سیستم های ساختمانی.از همین سیستم ساختمانی حتما یدونه سوال میاد.
:surprised::eek::w22::w22::w22::w22::w22::w22::w22:

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
باید بگم خیالت راحت باشه آقا سجاد متاسفانه من بنزین تموم کردم ! من امروز اصلا درس نخوندم فقط یه پله دیگه مونده زبانمم تموم کنم و اون ساختمانهای بلند دیگه همه منابع کامل خوندم ولی اصلا نمیتونم بخونم یا نمیدونم چرا خیلی استرس دارم
یعنی ت نخونی خیال من راحت مبشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟دست خوش بابا..........نبودی خواستم بدونم به کجا رسیدی و چون جلوتری راهنماییمون کنی

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
باید بگم خیالت راحت باشه آقا سجاد متاسفانه من بنزین تموم کردم ! من امروز اصلا درس نخوندم فقط یه پله دیگه مونده زبانمم تموم کنم و اون ساختمانهای بلند دیگه همه منابع کامل خوندم ولی اصلا نمیتونم بخونم یا نمیدونم چرا خیلی استرس دارم
خب این طبیعیه!من هم همینطورم.
از چند روز قبل که مرور رو شروع کردم ، روزی که 5 یا 6 تا خلاصه و کتاب و.... رو می خونی و حضور ذهنتو تست می کنی،یه حس کاذب بهت دست می ده!استرس هم نیست!

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز

آفرین خسته نباشی همین طور ادامه بدی تک رقمی میاری صفحه هات خاکستری یادت نره . کنکاش برای سیستم های ساختمانی کتاب نداره؟؟جمع جور همه و کامل گفته باشه

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
آفرین خسته نباشی همین طور ادامه بدی تک رقمی میاری صفحه هات خاکستری یادت نره . کنکاش برای سیستم های ساختمانی کتاب نداره؟؟جمع جور همه و کامل گفته باشه
داره،مگه نخوندی؟

http://www.asrekankash.ir/product/33/سیستم-های-ساختمانی-در-معماری(فن-سازه)/

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
یعنی ت نخونی خیال من راحت مبشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟دست خوش بابا..........نبودی خواستم بدونم به کجا رسیدی و چون جلوتری راهنماییمون کنی

یه چیزو مطمئنم اونم اینه که خیلی آدم خوب و خیر خواهی هستی جدی میگم یه کم شوخی کردم ببخشید به دل نگیر . نبودم آخه اینترنتم قطع بود یه مدت با خانواده وقت گذروندم :ی شما تموم کردی؟؟

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
واسه مرور!!! هم درس داره و هم کنکور!دست نویسندش درد نکنه!

نخری ها!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سایتشون خرابه!!!!پولتو می گیرن و نمی دن!
از کتاب فروشی بخر.
کاش این کتابو ب جای مبانی سازه معماران میگرفتم ....پشیمونم الانم ک بخرم وقت ندارم بخوونم امسالو من گند زدم ..براخودم متاسفم ....

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
این کتاب کنکاش ک میگید ساختمانهای بلندو اینطور چیزارو شامل میسه اخه گیرم بگیرم وقت ندارم منظرم مونده ...طراحی لرزه ایم مونده ..ی مشکل،دیگه دارم ک حوصله نمیکشه ن تست بزنم ن...خوش بحالتون
9روزه مثلا مرور شروع کردم اما هیچ کتابی تموم نکردم من خیلی کند پیش میرم فقط روزاهامو بیهوده ب 9ساعت مطالعه میرسونم اما بی فایده بیهوده ..تورو خدا راهی روشی دارید بگید دارم دیوونه میشم

آخرین ویرایش:

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
این کتاب کنکاش ک میگید ساختمانهای بلندو اینطور چیزارو شامل میسه اخه گیرم بگیرم وقت ندارم منظرم مونده ...طراحی لرزه ایم مونده ..ی مشکل،دیگه دارم ک حوصله نمیکشه ن تست بزنم ن...خوش بحالتون
الان میدونی وقت اینه که زمان مدیریت کنی متوسط همه درسارو 50 بزنی هر چی نخوندی فدای سرت اصلا مهم نیس:w18:

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
9روزه مثلا مرور شروع کردم اما هیچ کتابی تموم نکردم من خیلی کند پیش میرم فقط روزاهامو بیهوده ب 9ساعت مطالعه میرسونم اما بی فایده بیهوده ..تورو خدا راهی روشی دارید بگید دارم دیوونه میشم
این کتاب شامل سازه های کششی ،فشاری،کششی فشاری،پوسته ای نازک،خمشی وسازه بلند می باشد.

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کاش این کتابو ب جای مبانی سازه معماران میگرفتم ....پشیمونم الانم ک بخرم وقت ندارم بخوونم امسالو من گند زدم ..براخودم متاسفم ....
دوست داری بزنمت بی شخصیتت کنم جلو بچه ها:w00::w00:هنوز کلی وقته.........منم مث تو تست نمیتونم زیاد بزنم...............بابا همه مث همیم هر کسی فک میکنه برای خودش متاسفه و خوب پیش نمیره.................به نطرم خوب بخون تا اون اخرا باهم تستهای مرکز رو بزنیم و تایم بگیرم..................اگه تونستی سوالای سه چهار سال اخیر کنکورو بخون..............بابا تیماج کلا بزنی رو هم ده تا منبع نخوند رتبش 31 شد....................

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
در باره راهکارهای مرور و جمع بندی صحبت کنیم برای مدیریت زمان به بهترین نحو ممکن
هر کی هرچی راهکار بلد بگه
اول خودم : میخوام هر روز یه آزمون حل کنم این کمک میکنه دقتم توی دوران مرور بیشتر بشه
حالا شما بگین هر کی هر چی که فک میکنه مفیده

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا