زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
8:45 ساعت!
من امروز 1100 خوندم.
سازه کابلی و پوسته و کششی و خرپا و دیوار باربر
نور و صوت و تنظیم شرایط و کمی تاسیسات هم خوندم.
قراره سازه مشبک رو واسه بار سوم مرور کنم +کتاب اصلیش و سازه بلند سروش نیا و طراحی لرزه ای سروش نیا و زبان کار کردن.
کلا یه 3:15 دیگه کار دارم تا به 12 ساعت برسونم.

shahmirzadi

عضو جدید
من امروز 1100 خوندم.
قراره سازه مشبک رو واسه بار سوم مرور کنم +کتاب اصلیش و سازه بلند سروش نیا و طراحی لرزه ای سروش نیا و زبان کار کردن.

باار 333!!!!!!تو از کی شرو کردی مگه؟

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
من امروز 1100 خوندم.

10 ساعت.
منم امروز زبان 2 تا درک مطلب خوندم.تاسیسات ها و تنظیم شرایط تموم کردم.
جزوه حجت الله عادلی رو تموم کردم.
و مرور تارخ ایران از اول تا آخر سلجوقی.
مرور معاصر قسمت معماری مدرن.
همگی خسته نباشییییید...;)

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
10 ساعت.
منم امروز زبان 2 تا درک مطلب خوندم.تاسیسات ها و تنظیم شرایط تموم کردم.
جزوه حجت الله عادلی رو تموم کردم.
و مرور تارخ ایران از اول تا آخر سلجوقی.
مرور معاصر قسمت معماری مدرن.
همگی خسته نباشییییید...;)
منم 9.30.زیاد خوندی باریکلا مطالب زیادی خوندی منم دوست دارم اینطوری بخونم اما نمیدونم چرا نمیشه ؟؟؟؟
شاید خیلی ریز ب ریز میخونم بخاطر اونه!!کمک کنید
آرزو ب دلم مونده صب ک بیدار میشم تا شب چندتاجزوه تموم کرده باشم اما ......

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
من امروز 1100 خوندم.
چطور تو ی روز این همه مطلب؟؟؟
روزنامه وار میخونی ؟؟چطوری میخونی؟؟مثلا کتاب ک بار سوم میخونی حجمش زیاده !!!چطور ؟؟میشه یکم توضیح بدی بخاطر خودم میپرسم ک تو روز 3فصل سازه در معماری خوندم با مانا قابوسی

یاسمن بانو

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
جملات انرژی بخش خاله یاسمن

جملات انرژی بخش خاله یاسمن

-[FONT=&quot]جملۀ [/FONT]« [FONT=&quot]نگران نباش ، درست‌اش می‌کنیم[/FONT] . » [FONT=&quot]، از مقدس‌ترین عباراتِ دنیاست[/FONT] .
[FONT=&quot]فکر می‌کنم کسانی که روزی این جمله را از کسی می‌شنوند ، جزء [FONT=&quot]آدم‌های خوش‌شانس[/FONT] دنیا به حساب می‌آیند . « نگران نباش ، درست‌اش می‌کنیم[/FONT][FONT=&quot] . »[FONT=&quot][/FONT][/FONT]
[FONT=&quot]
-[/FONT]
[FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]براي خود زندگي كنيم نه براي نمايش دادن آن به ديگران[/FONT][FONT=&quot].[/FONT]
[FONT=&quot]
-[/FONT]
[FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]آن كه امروز را از دست مي دهد ! فردا را نخواهد يافت[/FONT][FONT=&quot].[/FONT]
[FONT=&quot]
-[/FONT]
[FONT=&quot]لبت را کنترل کن[/FONT].
[FONT=&quot]ولو به تو سخت می گذرد، گله و شکوه نکن و از خدا خوبی بگو[/FONT].
[FONT=&quot]حتّی به دروغ از خدا تعریف کن و این کار را ادامه بده تا کم کم بر تو معلوم شود که به راست ی خدا خوب خدایی است و آن وقت هم که به خیال خودت به دروغ از خدا تعریف می کردی، فی الواقع راست می گفتی و خدا خوب خدایی بود[/FONT].

( [FONT=&quot]میرزا اسماعیل دولابی[/FONT])

simin_sm

کاربر فعال
من امروز 1100 خوندم.

با خوندن اینا دلهره ای بهم دست داد که باحمله اسرائیل به ایران نمی تونست دست بده:D

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
با این حرفت اشک تو چشمام از شوق جمع شد منظورت من بودم؟:cry: من یعنی آدم خوبیم؟:biggrin:

حالا داداش زیاد جو گیر نشو من برا شما و چند تای دیگه از بچه ها که بهم خیلی کمک کردن موقع که میخونم دعا هم میکنم

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
چطور تو ی روز این همه مطلب؟؟؟
روزنامه وار میخونی ؟؟چطوری میخونی؟؟مثلا کتاب ک بار سوم میخونی حجمش زیاده !!!چطور ؟؟میشه یکم توضیح بدی بخاطر خودم میپرسم ک تو روز 3فصل سازه در معماری خوندم با مانا قابوسی
با این سیستم کار کن:دفعه اول می خونی و نکات یادداشت می کنی ، دفعه دوم توضیح می دی و دفعه سوم کتاب رو تو چند تا نکته مهم توصیف می کنی.بعد از این ،سری مرور می رسه یعنی هر چی خوندی و مهمه و یا توشون شک داری رو دوباره می خونه.نکات تازه کشف می کنی.
در ضمن سازه مشبک فضایی کتابی خیلی معمولی با عکس های فوق العاده مهمه یعنی سیستم های kk mero -orona-harly-mysky-katrus و.... رو باید حتما بدونی.
دفعه اول روزنامه وار بخون ولی دفعه های بعدی دقیق بخون.هنوز خبرنداری که کتاب فناوری های نوین رو تو 30 دقیقه مرور می کنم!:D

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
قسمت باروک مانا قابوسی فقط 6 صفحس.اگ واسه تو کمتر از اینه که بگو بذارمش.

سر فصلای معاصر بانی مسعود:
میراث رنسانس-تکنولوژی جدید-مکتب شیکاگو
بخش رمانتیسم:ریشه ها و گرایش های رمانتیسم-اکسپرسیونیسم-ارگانیک
بخش معماری مدرن:خاستگاه های هنری معماری مدرن-مدرنیسم-میراث معماری مدرن
بخش معماری بعد از 1960:پست مدرنیسم-نئوکلاسیک-دیکانستراکشن-اکوتک-نئومدرن-سوپرمدرن

جزوه قابوسیم بر اساس همین سرفصلاس

مرسی فدات اگه باروک بزاری که ممنون میشم مال من فقط 2صفحه است بابت سر فصل ها هم مرسی باید چک کنم ،هر چند فک کنم اون هم ناقصه

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان من شنیدم مبحث تیر و گشتاور برشی و خمشی جزوه سروش نیا 3فصله یا 3قسمت کسی نمی دونه درست یا نه اگه کسی هم داره بزاره دمش گرم البته خام نباشه ممنونمیشم
یک سوال مباحثی که برا استاتیک خونده بشه چیه محاسباتیها را میگم مثلا خرپا و تعادل و ...اگه میدونید کدوم فصل هاست ممنون میشم بگید مرسی

ترنج

عضو جدید
مرسی فدات اگه باروک بزاری که ممنون میشم مال من فقط 2صفحه است بابت سر فصل ها هم مرسی باید چک کنم ،هر چند فک کنم اون هم ناقصه

خواهش می کنم عزیزم.اینم قسمت باروک.
مشاهده پیوست barook.zip

فک کنم تو خلاصه جزوه قابوسی رو دانلود کردی.اینم لینک جزوه اصلیه.چک کن ببین همینو دانلود کردی
http://www.www.www.iran-eng.ir/show...رشد-معماری**?p=6896845&viewfull=1#post6896845

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
صبح به خير با 1 ساعت! امروز ديگه انرژى داشته باشين بچه ها!

راستى كسى نظرى راجع به آزموناى سنجش نداره؟! كلن چطورين و اينا؟ آزمون اولشو يكي لطف كرده بود گذاشته بود، مدلش با آزموناى ديگه فرق داشت. زبان و دركشم خيلى آسون بود. :eek:

آخرین ویرایش:

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها سوالات سنجش تلسط زدید؟؟؟؟
من منظرشو نتونسم یکیشم جواب بدم منبعش از کجا بود؟؟؟
منم 1ساعت تستارو بررسی کردم

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها سوالات سنجش تلسط زدید؟؟؟؟
من منظرشو نتونسم یکیشم جواب بدم منبعش از کجا بود؟؟؟
منم 1ساعت تستارو بررسی کردم
كلن فاز سوالاش فرق داشت! زبانشم همش از تافل بود! كاش اگه كسى بقيه شو داره بذاره.

3 ساعت ضمنن. :)

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
كلن فاز سوالاش فرق داشت! زبانشم همش از تافل بود! كاش اگه كسى بقيه شو داره بذاره.

3 ساعت ضمنن. :)
اره ب نظرت غلط داشت تو جواباش؟؟؟
ارزش داره ک این تستارو بزنم؟؟؟
منظرش از کجا چ منبعی بود؟؟حالمو گرفت یکم این سوالا ...

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
اره ب نظرت غلط داشت تو جواباش؟؟؟
ارزش داره ک این تستارو بزنم؟؟؟
منظرش از کجا چ منبعی بود؟؟حالمو گرفت یکم این سوالا ...
من كامل نگاشون نكردم، مى زنم بهت مى گم ولى كلن خيلى حرص آزمونا رو نخور، نبايد بذارى چيزاى اينجورى حالتو بگيره، تو كار خودتو بكن نتيجه شم مى گيرى انشالا. :)

منم 3 ساعت...;)
خسته نباشی:gol:
ممنون عزيزم، توام همينطور. :)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا