زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

shima jo0on

عضو جدید
سلاااااااااااام عزیزای دلم من اومدم:w36: خوبین؟خوشین؟چه خبرا؟؟؟؟واااااای دلم براتون یه ذره شدهه بود:w40:وااای این چند روز برای من عااالی بود خدایا مرررررسی اگه بدونین چفد درس خوندم بچه ها چند تا سوال...مبانی سازه برای معماران رو چی به جاش بخونم یا اصلا چی ازش بخونم خودم تصمیم داشتم فقط شکلاشو ببینم اما این جزوه تو باشگاه رو هم دیدم بد نبود قبلا تا فصل 5 و خوندم ازش به نظرتون چیکار کنم؟؟؟دیگه اینکه ایستایی ها رو از چی بخونم رفتم ایستایی عصر کنکاشو نداشت و دیگه هم نمیاره چی بخونم به نظرتون؟؟؟جزوه سروش نیا کفایت میکنه همینکه بچه ها تو باشگاه گذاشته بودنو میگمااا...دیگه اینکه زبان اگه همون متنا رو بخونم و تست بزنم متنای کنکورای سال قبل یا ازمایشیا برا درک کافیه یا نه؟اگه نه چیا باید بخوننننم؟؟؟

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها چرا همچین فکرایی می کنید؟منم که دو هفته پیش آزمون مرکزو گذاشتم جلوم دیدم اصلا یه جمله ام نمی تونم معنی کنم چه برسه به این که حتی ی سوالو بتونم ج بدم!!!:D

ولی خب این 2 هفته نشستم لغت خوندم بدون این که فک کنم نتیجش چی می خواد بشه!حالا دیشب که آزمون مرکزو زدم دیدم تونستم 30٪ بزنم;) شاید آزمون این دفه ای آسون تر بوده باشه ولی بازم واسه منی که زبانم صفر بوده خوبه!
اینارو گفتم که بگم اگه بخواین میشه نگین نمیشه!

دیشب با یکی از دوستام که پارسال رتبش خوب شده بود حرف می زدم گف من تا بعد آزمون فک نمی کردم رتبم خوب بشه!چون می دیدم بچه های دیگه زیاد خوندنو من کم و درصدام پایین میشه!ولی خب اون خوب شدو بعضیای دیگه که خیلی بیشتر خونده بودن نه!
پس تا کنکور هیچی معلوم نی که تا اون موقه زمان کمیم نمونده میشه کلی کتاب خوند!!
راستی بجه ها واسه زبان لغتایی که Imah تو تاپیک زبان گذاشته خیلی خوبه چون مترادفارو کنار هم گذاشته و باعث میشه سریع تر پیش بره.حتما هم مرور کنین که زبان خیلی فراره.من خودم با لایتنر می خونم.
عزیز دلم من نبودم خخخخخ
صالحی جان بوده ک مترادفهارو گذاشته
من فقط ی فایل از زبان تخصصی گذاشتم
:redface:
یچه ها به نظرتون کتابایستایی فاطمی مرکز معماری یا سیستم های ساختمانی طباطبایی میتونه به جای منابع اصلی خونده بشه
لطفا کسانی این کتاب ها رو دیدین یا مطالعه کردن نظر بدن ؟
سلام
اگه قبلش درک رفتار و سازه در معماریو خوندی ، دو جلد کتاب فاطمیو بخونی کفایت میکنه برای تثبیت و ی سری نکات ک توی بقیه ی کتابهای گلابچی هست
سیستمهای ساختمانی هم خوبه اما ب تنهایی کافی نیست عزیزم

آخرین ویرایش:

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
تقریبا 4 ساعت!!!پویان کجایی و چند ساعت؟
بچه ها چرا سر نمی زنین؟:(تک و تنها در این سایت بی آب و علف منتظر شمایم!!!:cowboy::w14:

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
:D
پویان ک فکر کنم 7 ساعت شده تا الان
منم هووووچی هنوز
خخخخخ ی سری درگیریای ذهنی بود.... :D
حل شد
ایشالا از الان تا شب میترکووونم کتاباروووو:w22::w25:
مواظب باش نترکی!:D
این طور نشی!:w29::w47::w07:

• Like
واکنش ها: imah

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان
ی خلاصه اسلامی کیانی مثه خلاصه ی از زمان (
#239 تا #246 )ک گذاشتم ، دارم
اگه اون ب درد بخور بوده براتون بگید ک اون رو هم تو تاپیک نکات مهم بذارم
آخه فایل نیست ک مثه جزوه ها بذارمشون ب این دلیل گفتم قبلش ازتون بپرسم ک اگه مفیده بذارم
:smile:

آخرین ویرایش:

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
مواظب باش نترکی!:D
این طور نشی!:w29::w47::w07:
من با 6ساعت اومدم کمه اما.باید تاشب ب ده برسونم
از فردا زود بیدار شم
بچه ها من سوالای دیروز دان کردم اما ارور میده وقت باز کردن با این دومین بار میپرسم چیکار کنم .؟؟؟؟
اینجا یکم اختصاصی شده ب چند نفر ..سعی کنیم ب همه کمک کنیم ن چند نفر بخصوص بهم..

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان
ی خلاصه اسلامی کیانی مثه خلاصه ی از زمان ک گذاشتم ، دارم
آخه فایل نیست ک مثه جزوه ها بذارمشون ب این دلیل گفتم قبلش ازتون بپرسم ک اگه مفیده بذارم

اتفاقا خیلی مفیده
لطفا بزارش
من دارم میخونمش:smile:
با نکات شما تو ذهنم تثبیت میشه
بزار لطفا
مرسی

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
من با 6ساعت اومدم کمه اما.باید تاشب ب ده برسونم
از فردا زود بیدار شم
بچه ها من سوالای دیروز دان کردم اما ارور میده وقت باز کردن با این دومین بار میپرسم چیکار کنم .؟؟؟؟
اینجا یکم اختصاصی شده ب چند نفر ..سعی کنیم ب همه کمک کنیم ن چند نفر بخصوص بهم..
خب عزیزم یا سوالت دیده نشده و یا اینکه کسی مثه من در جریان نیست ک چطور برطرف بشه مشکل
چون من خودم ک اصلا دانلودشون نکردم و سرعتم الان اجازه نمیده ک برات چک کنم
:w30:

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب عزیزم یا سوالت دیده نشده و یا اینکه کسی مثه من در جریان نیست ک چطور برطرف بشه مشکل
چون من خودم ک اصلا دانلودشون نکردم و سرعتم الان اجازه نمیده ک برات چک کنم
:w30:

عزیزم ممنون الان باز کردش گفتم زود بیام بگم ک کسی تو زحمت نیفته.پاسخ نامه آزمونذ5 کجاس؟؟

آخرین ویرایش:
  • Like

nikky321

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام سلامممم. من كه اين ازمونه مركزو خيلي خراب كردم.
ايننن كارنامه ي منه
زبان تخصصي ٩١
زبان عمومي ٩١
تاريخ ٣٢
درك ١٠
منظر ٢٤
رتبه ٤٥

اين مركز مشكلش اينه كه خيلي ريز سوال مي دن. كنكور اين جوري نيست. ٤تا ازمونه اخر كه جامع باشه فكر كنم خيلي بيشتر به دردمون بخوره

یاسمن بانو

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
جملات انرژی بخش خاله یاسمن

جملات انرژی بخش خاله یاسمن

آقا به شستشوی مغزی ایمان اوردم ...امروز 45 دقیقه دراتوبوس بودم مسیر همیشگیم یک بنده خدایی کنارم نشسته بود از ب بسم الله شرو کرد با تلفن حرف زدن تا اخرمسیر ..کاملا به این حس اعتقاد پیدا کردم هنوزم صدای خنده هاش تو سرم میشنوم آقا یه بزرگواری کنید نکنید اینکار با ملت به خدا گناه دارن

لااله الا الله خب جمله های امروز:

-این همه خود را تحقیر نکنید، خداوند پس از ساختن شما به خود تبریک گفت.

-
آدم های موفق به اندیشه هایشان عمل می کنند اما سایرین تنها به سختی انجام آن می اندیشند.

-
جاده ی زندگی نباید صاف و مستقیم باشد و گرنه خوابمان می گیرد دست اندازها نعمتند

-
خدایا
به داده و نداده و گرفته ات شکر
که داده ات نعمت است
و نداده ات حکمت
گرفته ات امتحان

atrali

کارشناس ارشد مدیریت پروژه
کاربر ممتاز
ايننن كارنامه ي منه
زبان تخصصي ٩١
زبان عمومي ٩١
تاريخ ٣٢
درك ١٠
منظر ٢٤
رتبه ٤٥

اين مركز مشكلش اينه كه خيلي ريز سوال مي دن. كنكور اين جوري نيست. ٤تا ازمونه اخر كه جامع باشه فكر كنم خيلي بيشتر به دردمون بخوره

زبان عالی;).........خسته نباشید

ولی فن درصدشو نگفتی...............

mehrajavan

عضو جدید
ايننن كارنامه ي منه
زبان تخصصي ٩١
زبان عمومي ٩١
تاريخ ٣٢
درك ١٠
منظر ٢٤
رتبه ٤٥

ایستایی رو یادتون رفته بزنید ؟؟؟؟؟؟؟
درصد زبانت رو خیلی خوب زدی تبریگ میگم . اگه امکانش هست رمز موفقیت خودتون رو تو زبان برای بچه های باشگاه توضیح بدین ( چند وقته شروع کردین ، قبلا در چه سطحی بودین ، چه منابعی استفاده کردین و چه توصیه های برای درس زبان دارین) ؟

خیلی ممنون:gol::gol::gol:

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
ايننن كارنامه ي منه
زبان تخصصي ٩١
زبان عمومي ٩١
تاريخ ٣٢
درك ١٠
منظر ٢٤
رتبه ٤٥

سلام .منم امروز 6 ساعت خوندم و آزمون مرکز رو دادم .
اینم درصدام:
زبان : 30
فن: 40
تاریخ: 40
درک: 30
منظر:28:redface:
البته دروس فنی 6 تا سوالشو اصلا نخونده بودم تا حالا.تاریخم معاصر نخونده بودم.
خسته نباشید همگیییییی;)

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عزیزم ممنون الان باز کردش گفتم زود بیام بگم ک کسی تو زحمت نیفته.پاسخ نامه آزمونذ5 کجاس؟؟
آخه نانی قبول کن نصف سوالات شده فلان جزوه دانلود نمیشه فلان آزمون دانلود نمیشه .......
حالا ما هممون به راحتی دانلود میکنیم نمیدونم حتما سیستمت اشکال داره خوب
قبول اله دا بابا مشکول از خودته .......

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام .منم امروز 6 ساعت خوندم و آزمون مرکز رو دادم .
اینم درصدام:
زبان : 30
فن: 40
تاریخ: 40
درک: 30
منظر:28:redface:
البته دروس فنی 6 تا سوالشو اصلا نخونده بودم تا حالا.تاریخم معاصر نخونده بودم.
خسته نباشید همگیییییی;)
من نشستم بقيه شو زدم افسردگى گرفتم! :(

زبان : 93
فن : 40
تاريخ : 35
درك : 30
منظر : 8 !!!!! :cool:

به نظرم فقط به جامع آخر مى شه تكيه كرد، و حتى اونم خيلى نمى تونه مطمئن باشه.

7.5 ساعت، بعد از يه هفته افسردگى و بحران كه چى و اينا!

ترنج

عضو جدید
عزیز دلم من نبودم خخخخخ
صالحی جان بوده ک مترادفهارو گذاشته
من فقط ی فایل از زبان تخصصی گذاشتم

سلام
اگه قبلش درک رفتار و سازه در معماریو خوندی ، دو جلد کتاب فاطمیو بخونی کفایت میکنه برای تثبیت و ی سری نکات ک توی بقیه ی کتابهای گلابچی هست
سیستمهای ساختمانی هم خوبه اما ب تنهایی کافی نیست عزیزم

اواااا!ببخشید الهام جون من فک کردم تو گذاشتی:redface:مرسی که گفتی
صالحی جون توام ببخش
:gol:

• Like

atrali

کارشناس ارشد مدیریت پروژه
کاربر ممتاز
من نشستم بقيه شو زدم افسردگى گرفتم! :(

زبان : 93
فن : 40
تاريخ : 35
درك : 30
منظر : 8 !!!!! :cool:

به نظرم فقط به جامع آخر مى شه تكيه كرد، و حتى اونم خيلى نمى تونه مطمئن باشه.

7.5 ساعت، بعد از يه هفته افسردگى و بحران كه چى و اينا!

بابا دمتون گرم.....همه اینجا ته زبانن ماشالله(خیلی خوبه)
ما که خودمونو کشتیم ولی حتی نتونستیم ازش 1 امتیاز بگیریم.....فعلا که همش داره ما رو ضربه میکنه:D

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلاااااااااااام عزیزای دلم من اومدم:w36: خوبین؟خوشین؟چه خبرا؟؟؟؟واااااای دلم براتون یه ذره شدهه بود:w40:وااای این چند روز برای من عااالی بود خدایا مرررررسی اگه بدونین چفد درس خوندم بچه ها چند تا سوال...مبانی سازه برای معماران رو چی به جاش بخونم یا اصلا چی ازش بخونم خودم تصمیم داشتم فقط شکلاشو ببینم اما این جزوه تو باشگاه رو هم دیدم بد نبود قبلا تا فصل 5 و خوندم ازش به نظرتون چیکار کنم؟؟؟دیگه اینکه ایستایی ها رو از چی بخونم رفتم ایستایی عصر کنکاشو نداشت و دیگه هم نمیاره چی بخونم به نظرتون؟؟؟جزوه سروش نیا کفایت میکنه همینکه بچه ها تو باشگاه گذاشته بودنو میگمااا...دیگه اینکه زبان اگه همون متنا رو بخونم و تست بزنم متنای کنکورای سال قبل یا ازمایشیا برا درک کافیه یا نه؟اگه نه چیا باید بخوننننم؟؟؟
سلام! خوشحالم كه پشيمون نشدى. :) مبانى سازه رو بخون، من اول سخت بود واسم ولى يه كم كه برى جلو مى فهمى كجاهاى متنشو بايد ازش بپرى! خيلى روده درازى الكى داره. اونا رو كه رد كنى خوبه بقيه ش.
دوستان
ی خلاصه اسلامی کیانی مثه خلاصه ی از زمان (
#239 تا #246 )ک گذاشتم ، دارم
بذارشون عشخم! خيلى خوب بودن!

ايننن كارنامه ي منه
زبان تخصصي ٩١
زبان عمومي ٩١
تاريخ ٣٢
درك ١٠
منظر ٢٤
رتبه ٤٥

موافقم. به آزموناى اينجوريش خيلى نمى شه اعتنا كرد.

سلام......منم هیچی......کلا این سوالای مرکز رو دیدم اینجوری شدم:w45:
خدایی اگه کنکور اینجور باشه من یکی که باید خوابشو ببینیم قبول شم..............اینجوریم که بوش میاد امسال میخوان تو فن کولاک کنن......
آخه چرا بعضی ها همش میشینن میگن پارسال آسون بوده که اونها هم تلافی کنن و امسال ببینید تو فن چه حالی ازمون بگیرن:(

خلاصه که با این همه خوندن به این نتیجه رسیدم که .................بیخیال
راستی منم زبانو میخوام بذارم کنار کلی لغت خوندم ولی سوالارو که میزنم میبینم هر سال لغتاش با هم فرق داره و سختر میشه و اصلا هم منبع مشخصی نداره

خلاصه که این روزهای مثل مرگ شده واسه من یکی:w47:

سلام صبح همگی بخیرررررررر:w17:

من زبان رو گذاشتم کنار :w45: آخه حس میکنم یاد نمیگیرم و وقت کافی هم واسه خوندن ندارم چون من فقط یه 6/7 ساعتی وقت دارم که اگه بخوام بخونم همش سر زبان هدر میره:w18:
باباجون! بچه هاى خوب! اينقد به لغت گير ندين. رو درك مطلب تمركز كنين ٥٠ درصدو به راحتى ميارين! زبونم مو درآورد!!!!!

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
من هم 2 تا از درسارو زدم زبان 50-درک 55

میخای پز درکتو ب ما بدی؟؟

راست میگید مشکل از سیستم من چون با گوشی میام بخاطر اون .

عذر میخام دیگه خودم حل میکنم ک نصف بیشتر سوالاتم این نباشه .همه تون موفق باشید .

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابا دمتون گرم.....همه اینجا ته زبانن ماشالله(خیلی خوبه)
ما که خودمونو کشتیم ولی حتی نتونستیم ازش 1 امتیاز بگیریم.....فعلا که همش داره ما رو ضربه میکنه:D

برادر من انقد يه چيز ساده رو بزرگش نكن واسه خودت، شما مى گى زبانو مى خواى بذارى كنار؟ اوكى. بذار كنار، فقط و فقط و فقط اين كارى كه مى گمو بكن. هر روز يه دونه زبان از كنكوراى قبلو بزن، صحيح كن و جواباشو بخون. وقتى تموم شدن، دوباره شروع كن از اول. اينو امتحان كن و ببين اگه جواب نداد! سنگ مفت گنجيشك مفت ديگه!

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
میخای پز درکتو ب ما بدی؟؟

راست میگید مشکل از سیستم من چون با گوشی میام بخاطر اون .

عذر میخام دیگه خودم حل میکنم ک نصف بیشتر سوالاتم این نباشه .همه تون موفق باشید .
من که میگم یه مشکلی هست من نمیدونستم با گوشی میای معذرت
خوب بچه ها جواب بدین دیگه من نمیدونم گوشیت چیه ولی اگه سیستم عاملت اندرویده اگه فایل زیپ بریزی باز نمیکنه باید اکسترکت بشه ....برو از بازار یه برنامه هست که مثله win rar هست اونو دانلود کن ایشالا که درست میشه .....نشد هم بریز رو پی سی اکسترکت کن دوباره بریز تو گوشی درست میشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا