چرا؟!؟ من كى اشك تمساح ريختم؟!؟اینم در مورد شما صدق می کنه!
crocodile tear
چرا؟!؟ من كى اشك تمساح ريختم؟!؟اینم در مورد شما صدق می کنه!
crocodile tear
خب من هم این چین و هند و ژاپن رو بصورت پاورپوینت واسه دانلود گذاشتم.بچه ها میگم توی این جزوه خانم قابوسی هند و چین و ژاپن نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
1سوال برو بچ شما همه پلان ها و چیزا را حفظ می کنید یا در حد کتاب زارعی برا جهان پلان و کلیسا حفظ کنم کافیه
ای خدا خیرشون بده با این همه اسم قلمبه و سلمبه
ای مردم از دست این کلیسا ها عمرا دیگه هوس کنم مسیحی شم![]()
خب من هم این چین و هند و ژاپن رو بصورت پاورپوینت واسه دانلود گذاشتم.
http://uplod.ir/q1ixc3sbzl58/5-6.ppt.htm
پویان خان اومد با صفر ساعت مطالع امروز میریم که شروع کنیم ............خدا بگم این عارفه رو چیکارش بکنه !!!!!!!!!!!!!
سلام بر و بچز من امروز هیچ ساعت خوندم چون کلا دپرس بودم...اومدم پیش رفقا یه حال و هوایی عوض کنم..عارفه واسه جوش همون کتاب زرده رو بخون.....
ولی روحیم بهتر شد..مراقب خودتون باشین جا نمونین
نه والا چیزی نگفت..............بیشتر کارش طراحیه.......مرسی...سجاد جان...نگفت کدوم فصلهاش مهمتره؟؟؟ماشالله یه صفحه 2 صفحه نیست....
بچه ها من 6:20 دقیقه....خدا خفشون نکنه...امروز تو کتابخونه گفتم 5 مین سرمو بزارم رو میز ی چرت بزنم...ماشالله کتابخونه نیست مجلس بزم و پای کوبیه...همش من درحال تذکر دادنم...هر روزم به یه اکیپ میگم فردا خق ندارید سر این میز بشینید...هاهاها...زور میگم بیا ببین....متاسفانه من وقتی خواب عمیق میرم...خروپف میکنم شدییییییییییییید...10 مین نشد از خوابمون..طوری خوابیدم ک تقریبا هوشیار باشم ک یه وقت تو اون مجلس بزم ضایع نشم....یه دفعه دیدم بچه های میزم ترکیدن از خنده...یعنی حالت من دیدنی بود سریع سرمو بلند کردم دیدیم ملت رو من زوم شدن...یه دفعه بلند گفتم خروپف کردم...آره ؟؟آره؟؟؟بیچاره دخترا مونده بودن گفتن نه اصلا....تووو دلم گفتم مرگه نه...مریضید اونجوری میخندید ک من فکر کنم برا من میخندید....ذلیل نشن....
ولی خوابه بدجور چسبید...دوست داشتم...
مشکل دوم من ....نمیدونم چرا اینقدر میخورم...می ترسم بادکنک شم آخر کنکور....یعنی امروز جاتون خالی 2 تا کوفته برده بودم با خیار شور....میوه یه پرتقال و دوتا خیار...کاپوچینو برده بودم با خرما....همه اینها تا 1 تموم شد...رفتم بوفه یه ترد و پفکم خریدم....صبحم صبحونه تکمیل خورده بودم...از شما چه پنهون...الان دلم غرغر میکنه....![]()
بگو. وا!؟!؟!
نه والا چیزی نگفت..............بیشتر کارش طراحیه.......
منم خیلی میخورم.....اضافه وزن گرفتم بدجور..........منی که همش ورزش میکردم و اندامم برام خیلی مهم بود تقریبا شکل یه مربع نامتقارن شدم
راستی یکی از دلایلی که بعضی وقتها اذیتم میکنه همین موضوعه
بچه ها این جزو ه های متدین که بچه ها تازه گذاشتن لینکشو میدین؟
بچه ها میگم توی این جزوه خانم قابوسی هند و چین و ژاپن نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
1سوال برو بچ شما همه پلان ها و چیزا را حفظ می کنید یا در حد کتاب زارعی برا جهان پلان و کلیسا حفظ کنم کافیه
ای خدا خیرشون بده با این همه اسم قلمبه و سلمبه
ای مردم از دست این کلیسا ها عمرا دیگه هوس کنم مسیحی شم![]()
آقا این قضیه اورایاد چیه من خیلی تو کفشم
داره.فصل 28.از صفحه 211
من هم امروز تا الان 3 ساعت ..........بچه ها من امروز خیلی دپرسم فقط 5ساعت خوندم دست خودم هم نبود ، از یک طرف ظهر اومدم یک ساعت بخوابم نی نی ها امدن خونه مون ، عصر اومدم بخونم موقع اذان تا الان پسر عموم اومده بود براش پاور درست کنم ،تا الان اینجا بود، حالا هم خیلی خسته ام کلا برنامه ام بهم ریختن حالا خیلی خسته ام نمی تونم تمرکز کنم
تازه بعد تر از همه امرزوز یکی از دایی هام زنگ زده میگه نیستی زنگ زدم گفتم شاید دلت برام تنگ شده باشه بخوای صدام بشنوی گفتم مرسی ،خواستم بگم تو را خدا تو یکی هوس نکنی بیای خونه مون که وقت ندارم
من هم امروز تا الان 3 ساعت ..........
من هم از امروز بدم میاد مخصوصا از خواب بعدالظهرش و درگیریای صبحش ...........وقتی خسته ای بشین تست درک بزن یا تست زبان ولی درس نخونامروز چرا اینجوری بود دوسش نداشتم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
امروز چرا اینجوری بود دوسش نداشتم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من هم از امروز بدم میاد مخصوصا از خواب بعدالظهرش و درگیریای صبحش ...........وقتی خسته ای بشین تست درک بزن یا تست زبان ولی درس نخون
بچه ها یک چیزی میشه یکی بگه برا عناصر چی بخونم (تمام مباحثی که باید خونده بشه)مثلا پی و...؟؟؟؟؟؟(یک جزوه سیبا شریفی دیدم ولی خام بود دنبال یک چیز شسته و رفته ،ترو تمیزم کسی سراغ نداره؟؟؟؟؟؟؟/
یک سوال دیگه مباحث استاتیک سروش نیا چی ها هستش اونایی که جزوه کامل دارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خرپا نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منم بنظرم سینا شریفیه خاامه.یه کلاس نیاز دداره تا بپزه..منم چزوه مخاام
رفتم memrise دیدم 100 تا از لغتایی که جدیدا خوندم پریده... کلی بد و بیراه گفتم به شانسمو غرغرکنان (!) شروع کردم به از نو خوندن که یهو یه زلزله اومد با اینکه 2.7 ریشتر بیشتر نبود ولی دقیقا حسش کردم/// هیچی دیگه گفتم خدا غلط کردم خیلی هم خوش شانسم من![]()
![]()