زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها میگم توی این جزوه خانم قابوسی هند و چین و ژاپن نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
1سوال برو بچ شما همه پلان ها و چیزا را حفظ می کنید یا در حد کتاب زارعی برا جهان پلان و کلیسا حفظ کنم کافیه
ای خدا خیرشون بده با این همه اسم قلمبه و سلمبه
ای مردم از دست این کلیسا ها عمرا دیگه هوس کنم مسیحی شم:biggrin:

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
1سوال برو بچ شما همه پلان ها و چیزا را حفظ می کنید یا در حد کتاب زارعی برا جهان پلان و کلیسا حفظ کنم کافیه
خب من هم این چین و هند و ژاپن رو بصورت پاورپوینت واسه دانلود گذاشتم.
http://uplod.ir/q1ixc3sbzl58/5-6.ppt.htm

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها یک چیزی میشه یکی بگه برا عناصر چی بخونم (تمام مباحثی که باید خونده بشه)مثلا پی و...؟؟؟؟؟؟(یک جزوه سیبا شریفی دیدم ولی خام بود دنبال یک چیز شسته و رفته ،ترو تمیزم کسی سراغ نداره؟؟؟؟؟؟؟/
یک سوال دیگه مباحث استاتیک سروش نیا چی ها هستش اونایی که جزوه کامل دارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خرپا نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام بر و بچز من امروز هیچ ساعت خوندم چون کلا دپرس بودم...اومدم پیش رفقا یه حال و هوایی عوض کنم..عارفه واسه جوش همون کتاب زرده رو بخون.....
ولی روحیم بهتر شد..مراقب خودتون باشین جا نمونین

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
پویان خان اومد با صفر ساعت مطالع امروز میریم که شروع کنیم ............خدا بگم این عارفه رو چیکارش بکنه !!!!!!!!!!!!!

اوااااا پویان خوبه من امروز اصلا نیومدم ...من الان چیکار کردم خوووووووووووووووووووووب؟؟؟!!!:eek:

arefeh

کاربر ممتاز
سلام بر و بچز من امروز هیچ ساعت خوندم چون کلا دپرس بودم...اومدم پیش رفقا یه حال و هوایی عوض کنم..عارفه واسه جوش همون کتاب زرده رو بخون.....
ولی روحیم بهتر شد..مراقب خودتون باشین جا نمونین

مرسی...سجاد جان...نگفت کدوم فصلهاش مهمتره؟؟؟ماشالله یه صفحه 2 صفحه نیست....
بچه ها من 6:20 دقیقه....خدا خفشون نکنه...امروز تو کتابخونه گفتم 5 مین سرمو بزارم رو میز ی چرت بزنم...ماشالله کتابخونه نیست مجلس بزم و پای کوبیه...همش من درحال تذکر دادنم...هر روزم به یه اکیپ میگم فردا خق ندارید سر این میز بشینید...هاهاها...زور میگم بیا ببین....متاسفانه من وقتی خواب عمیق میرم...خروپف میکنم شدییییییییییییید:redface:...10 مین نشد از خوابمون..طوری خوابیدم ک تقریبا هوشیار باشم ک یه وقت تو اون مجلس بزم ضایع نشم....یه دفعه دیدم بچه های میزم ترکیدن از خنده...یعنی حالت من دیدنی بود سریع سرمو بلند کردم دیدیم ملت رو من زوم شدن...یه دفعه بلند گفتم خروپف کردم...آره ؟؟آره؟؟؟بیچاره دخترا مونده بودن گفتن نه اصلا....تووو دلم گفتم مرگه نه...مریضید اونجوری میخندید ک من فکر کنم برا من میخندید....ذلیل نشن....:biggrin:ولی خوابه بدجور چسبید...دوست داشتم...
مشکل دوم من ....نمیدونم چرا اینقدر میخورم...می ترسم بادکنک شم آخر کنکور....یعنی امروز جاتون خالی 2 تا کوفته برده بودم با خیار شور....میوه یه پرتقال و دوتا خیار...کاپوچینو برده بودم با خرما....همه اینها تا 1 تموم شد...رفتم بوفه یه ترد و پفکم خریدم....صبحم صبحونه تکمیل خورده بودم...از شما چه پنهون...الان دلم غرغر میکنه....:redface:

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مرسی...سجاد جان...نگفت کدوم فصلهاش مهمتره؟؟؟ماشالله یه صفحه 2 صفحه نیست....
بچه ها من 6:20 دقیقه....خدا خفشون نکنه...امروز تو کتابخونه گفتم 5 مین سرمو بزارم رو میز ی چرت بزنم...ماشالله کتابخونه نیست مجلس بزم و پای کوبیه...همش من درحال تذکر دادنم...هر روزم به یه اکیپ میگم فردا خق ندارید سر این میز بشینید...هاهاها...زور میگم بیا ببین....متاسفانه من وقتی خواب عمیق میرم...خروپف میکنم شدییییییییییییید:redface:...10 مین نشد از خوابمون..طوری خوابیدم ک تقریبا هوشیار باشم ک یه وقت تو اون مجلس بزم ضایع نشم....یه دفعه دیدم بچه های میزم ترکیدن از خنده...یعنی حالت من دیدنی بود سریع سرمو بلند کردم دیدیم ملت رو من زوم شدن...یه دفعه بلند گفتم خروپف کردم...آره ؟؟آره؟؟؟بیچاره دخترا مونده بودن گفتن نه اصلا....تووو دلم گفتم مرگه نه...مریضید اونجوری میخندید ک من فکر کنم برا من میخندید....ذلیل نشن....:biggrin:ولی خوابه بدجور چسبید...دوست داشتم...
مشکل دوم من ....نمیدونم چرا اینقدر میخورم...می ترسم بادکنک شم آخر کنکور....یعنی امروز جاتون خالی 2 تا کوفته برده بودم با خیار شور....میوه یه پرتقال و دوتا خیار...کاپوچینو برده بودم با خرما....همه اینها تا 1 تموم شد...رفتم بوفه یه ترد و پفکم خریدم....صبحم صبحونه تکمیل خورده بودم...از شما چه پنهون...الان دلم غرغر میکنه....:redface:
نه والا چیزی نگفت..............بیشتر کارش طراحیه.......
منم خیلی میخورم.....اضافه وزن گرفتم بدجور..........منی که همش ورزش میکردم و اندامم برام خیلی مهم بود تقریبا شکل یه مربع نامتقارن شدم
راستی یکی از دلایلی که بعضی وقتها اذیتم میکنه همین موضوعه
بچه ها این جزو ه های متدین که بچه ها تازه گذاشتن لینکشو میدین؟

arefeh

کاربر ممتاز
نه والا چیزی نگفت..............بیشتر کارش طراحیه.......
منم خیلی میخورم.....اضافه وزن گرفتم بدجور..........منی که همش ورزش میکردم و اندامم برام خیلی مهم بود تقریبا شکل یه مربع نامتقارن شدم
راستی یکی از دلایلی که بعضی وقتها اذیتم میکنه همین موضوعه
بچه ها این جزو ه های متدین که بچه ها تازه گذاشتن لینکشو میدین؟

iهاهاها...من ک از این موضوع اذیت نمیشم...10 کیلو تا وزن ایده آلم جا دارم........:biggrin:و اینکه یه مسیر 10 دقیقه رو موقع رفتن به خونه سرعتی پیاده روی میکنم....کلا میسوزه...اما مسکل من این عادت خوردنه...ک تو سرم نمونه...چون کلا تمرکز از دست میدم اگه دائم چیزی نخورم////....
شما کلا اضافه وزن داشتی...الان فکر میکنم شبیه برج سیزر اون مدله دیکانسش شدی....هاااااااااااااااااااااااااااااااااااهااااااااااااااااااااااا...کلی خندیدم

arefeh

کاربر ممتاز
7:20
خوب شد این memrise دوباره گفت بخونید....برا من نیاز بود یه مرور کلی از صبح 500-600 تا رو دوباره مرور کردم....

ترنج

عضو جدید

داره.فصل 28.از صفحه 211

یاسمن بانو

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
جملات انرژی بخش خاله یاسمن

جملات انرژی بخش خاله یاسمن

-رمز موفقیت ۲ کلمه است : تصمیم درست
رمز گرفتن تصمیم درست ۱ کلمه است : تجربه
رمز کسب تجربه ۲ کلمه است
: تصمیم نادرست

-امید یعنی آرزو کنیم چیزی اتفاق بیفتد
ایمان یعنی یقین داریم چیزی اتفاق خواهد افتاد
شجاعت یعنی اینکه باعث شویم چیزی اتفاق بیفتد

-زندگی پر است از گره هایی که تو آن را نبسته ای اما باید تمام آنها را به تنهایی باز کنی ،تنهای تنها

ینی کلی گشتم و یاد گرفتم چی جوری ازاین چیزای جینگول مینگول بذارم براتونgreen-scarf-emoticon-19.gifگفتم استررس کاربالارفته دز انرژی هم زیاد کنم

پیوست ها

• g10090.gif
    g10090.gif
    86.1 کیلوبایت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش:

یاسمن بانو

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
اسپم گذاشتن حال میده ها:)) پاکش میکنم نگران نباشید خون من با اسپم دادن نمیسازه))

اسپم گذاشتن حال میده ها:)) پاکش میکنم نگران نباشید خون من با اسپم دادن نمیسازه))

این دوروزکه واسه استراحت گذاشته بودم همش اومدم باشگاه دیگه تعطیلات تموم شد
دیگه فقط شبا فک کنم وقت کنم بیام اگه نرسیدمم میدم به یکی از دوستان براتون جمله بذاره...مراقب همدیگه باشین بهم انرژی بدین مث همیشه

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من امروز خیلی دپرسم فقط 5ساعت خوندم دست خودم هم نبود ، از یک طرف ظهر اومدم یک ساعت بخوابم نی نی ها امدن خونه مون ، عصر اومدم بخونم موقع اذان تا الان پسر عموم اومده بود براش پاور درست کنم ،تا الان اینجا بود، حالا هم خیلی خسته ام کلا برنامه ام بهم ریختن حالا خیلی خسته ام نمی تونم تمرکز کنم
تازه بعد تر از همه امرزوز یکی از دایی هام زنگ زده میگه نیستی زنگ زدم گفتم شاید دلت برام تنگ شده باشه بخوای صدام بشنوی گفتم مرسی ،خواستم بگم تو را خدا تو یکی هوس نکنی بیای خونه مون که وقت ندارم

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها من امروز خیلی دپرسم فقط 5ساعت خوندم دست خودم هم نبود ، از یک طرف ظهر اومدم یک ساعت بخوابم نی نی ها امدن خونه مون ، عصر اومدم بخونم موقع اذان تا الان پسر عموم اومده بود براش پاور درست کنم ،تا الان اینجا بود، حالا هم خیلی خسته ام کلا برنامه ام بهم ریختن حالا خیلی خسته ام نمی تونم تمرکز کنم
تازه بعد تر از همه امرزوز یکی از دایی هام زنگ زده میگه نیستی زنگ زدم گفتم شاید دلت برام تنگ شده باشه بخوای صدام بشنوی گفتم مرسی ،خواستم بگم تو را خدا تو یکی هوس نکنی بیای خونه مون که وقت ندارم
من هم امروز تا الان 3 ساعت ..........

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
من هم از امروز بدم میاد مخصوصا از خواب بعدالظهرش و درگیریای صبحش ...........وقتی خسته ای بشین تست درک بزن یا تست زبان ولی درس نخون

پس مث اینکه امروز هم دردیم ،اخ که یعنی بعد از ظهر دلم میخواست بگم ابجی ودرد این وقت اومدن به خونه ما برین پیش مامان هاتون باز اومدید توی سر من خراب شید،فکر خوبیه من هم رفتم از اون یکی ساختمون کتاب زبانم اوردم

shahmirzadi

عضو جدید
بچه ها یک چیزی میشه یکی بگه برا عناصر چی بخونم (تمام مباحثی که باید خونده بشه)مثلا پی و...؟؟؟؟؟؟(یک جزوه سیبا شریفی دیدم ولی خام بود دنبال یک چیز شسته و رفته ،ترو تمیزم کسی سراغ نداره؟؟؟؟؟؟؟/
یک سوال دیگه مباحث استاتیک سروش نیا چی ها هستش اونایی که جزوه کامل دارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خرپا نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

منم بنظرم سینا شریفیه خاامه.یه کلاس نیاز دداره تا بپزه..منم چزوه مخاام

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم بنظرم سینا شریفیه خاامه.یه کلاس نیاز دداره تا بپزه..منم چزوه مخاام

ببین عزیزم همه جزوهایی که میگن مال فلان استاد خوبه اگه فقط همون خامش باشه ارزش نداره مگه این که ببینی سر فصل هاش چیه و بری از روی کتابی چیزی خودت بخونی ،یا اینکه بچه جزوه که خودشون بهش اضافه کردن بزارن من که میخوام احتمالا از یک کتاب خلاصه مال دوستم که قدیمی بوده بخونم به نظرم بهتر جزوه خامه البته اگه چیزی یافت نشه از طرف دوستان

farzaneh*memary

کاربر ممتاز
رفتم memrise دیدم 100 تا از لغتایی که جدیدا خوندم پریده... کلی بد و بیراه گفتم به شانسمو غرغرکنان (!) شروع کردم به از نو خوندن که یهو یه زلزله اومد با اینکه 2.7 ریشتر بیشتر نبود ولی دقیقا حسش کردم/// هیچی دیگه گفتم خدا غلط کردم خیلی هم خوش شانسم من

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
رفتم memrise دیدم 100 تا از لغتایی که جدیدا خوندم پریده... کلی بد و بیراه گفتم به شانسمو غرغرکنان (!) شروع کردم به از نو خوندن که یهو یه زلزله اومد با اینکه 2.7 ریشتر بیشتر نبود ولی دقیقا حسش کردم/// هیچی دیگه گفتم خدا غلط کردم خیلی هم خوش شانسم من
:w15: ممرايز گفته كه فعلن اينجوريه تا باگ هاش درست شه. مى خواد تمرينا قطع نشه اين نسخه شو بالا آورده ولى چيزى سيو نمى شه. حرص نخور. مواظب خودتم باش. مثلث حيات! برو تو مثلث حيات. :D

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا