آزمون چی؟؟؟؟؟؟؟؟منم رفتم آزمون برگشتم خیلی خستم....از فردا فقط مرور..![]()
آزمون چی؟؟؟؟؟؟؟؟منم رفتم آزمون برگشتم خیلی خستم....از فردا فقط مرور..![]()
ازمون مرحله 5 سنجش
اسکنر ندارم واسه اسکن دفترچه سوالات باز اگه امکانش بود حتمانمیشه سئوالاشم برای ما بدبخت بیچاره ها بزاری؟؟؟؟!!!!![]()
امروز منم یه استراحت حسابی به خودم دادم با 2.15 دقیقه و یه کلاس زبان 1.5 ساعته از ادامه راه خدا حافظی میکنمبهتره یه وانت بگیریم اسباب اساسیمونو از اون یکی تاپیک ورداریم بیاریم اینور
آقا کی پایس برای منطر با جعبه لایتنر بخونیم اگه کسی پایس بگه که تقسیم وظایف کنیم باور کنین ج میده
در ضمن امروز که استراحتم بود 4 ساعت خوندم![]()
با برو بچ بخونم از اونجایی که استفاده از نت در این گروه محدود به یه ساعتای خاصیه نمیتونم اینقد بیام
و دلم براتون کلی تنگ میشه
دعا کنین همه چی همون جور که تو ذهنم پرفکته تو واقعیتم باشه
امیدوارم این گروه برا هر 5 تا مون ج بده ...
مررررررسی دوستون داارم
شمام دوسم داشته باشین دیگهابا بخون بره ديگه! چند بار كه بخونى حله! از اين قرتى بازيا نمى خواد كه! منظر به اين شيرينى!بهتره یه وانت بگیریم اسباب اساسیمونو از اون یکی تاپیک ورداریم بیاریم اینور
آقا کی پایس برای منطر با جعبه لایتنر بخونیم اگه کسی پایس بگه که تقسیم وظایف کنیم باور کنین ج میده

بچه ها از فردا دارم میرم خونه جدیدبا برو بچ بخونم از اونجایی که استفاده از نت در این گروه محدود به یه ساعتای خاصیه نمیتونم اینقد بیام
و دلم براتون کلی تنگ میشه
دعا کنین همه چی همون جور که تو ذهنم پرفکته تو واقعیتم باشه
امیدوارم این گروه برا هر 5 تا مون ج بده ...
مررررررسی دوستون داارم
شمام دوسم داشته باشین دیگه
![]()

بهتره یه وانت بگیریم اسباب اساسیمونو از اون یکی تاپیک ورداریم بیاریم اینور

عزیزم کیه ک این شرایط رو داشته باشه...توو این وضعیت پسرها وضعشون بهتر از ما....مخصوصا ک مامان ها هم پسر دوستن ک دیگ هیچی...بیا ببین خودشو میکشند تا پسرشون درس بخونه همه شرایط مهیاست...اما ما چی....؟؟؟؟منم از این محیط ها خیلی دوست داشتم...شیطونه میگه برم دو ماه پانسیون بگیرم از خونه و خونوداده دور بمونم....والاااا...شاید منم همین کار رو کردم...البته مثل شبما جون با دوستام نه...خودم تنهای تنهای تنهای....عاشق تنهایی ام...کلا با تنهایی حال میکنم....بدون هیچ آدمی دور و برم....هییییییییی...ولی حیف ک گویا نمیشه....چ میشه کرد....کاش منم می تونستم برم یه همچین جایی
من در روز خیلی از وقتم برای غذا درست کردن -خونه تمیز کردن -حرف زدن با همسر- اینتر نت رفتن و تلویزیون دیدن می گذره
آخ چه قدر خوب بود این دو ماه را می رفتم جایی که فقط درس میخوندم - می خوردم و می خوابیدم
![]()
یعنی میخوای بگی نمیخونی؟؟باااااااااااااااااااااااااااااو...این نقشه ها فایده نداره عارییففففففففففففففما ک یه سره بیدار موندیم اما اصلا ج درس نیست...هییییییییییییی...![]()
مرسی واقعا دعای قشنگی بود.............سلااااااااام صبح همگی بخیر.من 30 دقیقه زبان خوندم.ایشالا که صبح اول هفته ی خوبی واسه همه باشه![]()

یعنی میخوای بگی نمیخونی؟؟باااااااااااااااااااااااااااااو...این نقشه ها فایده نداره عارییفففففففففففففف
مرسی واقعا دعای قشنگی بود.............
اخیرا کشف کردم ملت ایران چقدر ماندلا شناس بودن خبر نداشیم
و اینکه به نظرتون مسی از سد دفاع قدرتمند ایران میتونه رد بشه؟
بریم واسه امروز ببینیم چیکار میکنیم............یا علی

تازه شدی الان منبچه ها مواظب باشين مريض نشين خدايى! من صبح تا حالا كه بيدارم ١ ساعت تونستم بخونم فقط!![]()

سلام.ایشالا که زودتر خوب شی سمانه جان. 3ساعت و نیم. همگی خسته نباشید. پویان خان کجایییییی؟چرا اینجا اینقدر خلوته؟بچه ها مواظب باشين مريض نشين خدايى! من صبح تا حالا كه بيدارم ١ ساعت تونستم بخونم فقط!![]()
خسته نباشی ......سلام.ایشالا که زودتر خوب شی سمانه جان. 3ساعت و نیم. همگی خسته نباشید. پویان خان کجایییییی؟چرا اینجا اینقدر خلوته؟![]()
ساااااااااااااااااااااااااااارا گفتیم که؟؟؟؟؟من سه ساعت و نیم.............امروز که من تایم گرفتم چرا کسی نمیاد بگه چند ساعت خونده؟؟؟![]()
خسته نباشی ......
من اومدم با سه ساعت ونیم
بچه ها شما تستهای سال گذشته مرکز رو پرینت گرفتین یا از رو سیستم میخونین؟؟؟؟
ساااااااااااااااااااااااااااارا گفتیم که؟؟؟؟؟من سه ساعت و نیم.............
سلام.ایشالا که زودتر خوب شی سمانه جان. 3ساعت و نیم. همگی خسته نباشید. پویان خان کجایییییی؟چرا اینجا اینقدر خلوته؟![]()

امروز که من تایم گرفتم چرا کسی نمیاد بگه چند ساعت خونده؟؟؟![]()