زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

یاسمن بانو

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
-مشکلات زندگی مانند جدول کلمات، متقاطع هستند برای حل آنها باید ابتدا سراغ مشکلات کوچکتر رفت،گاهی مشکلات بزرگترخود به خود حل می شوند،گاهی مشکلات نقطه تلاقی دارند گاهی بهم وابسته اند

-روی هر پله ای که باشی خدا ازتو یک پله بالاتر است به به این خاطر که خداست برای اینکه دستت را بگیرد

-اگر می دانستید افکارتان چقد قدرتمند هستند حتی برای یک لحظه دیگر هم فکر منفی نمیکردید

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بهتره یه وانت بگیریم اسباب اساسیمونو از اون یکی تاپیک ورداریم بیاریم اینور
آقا کی پایس برای منطر با جعبه لایتنر بخونیم اگه کسی پایس بگه که تقسیم وظایف کنیم باور کنین ج میده
در ضمن امروز که استراحتم بود 4 ساعت خوندم :)

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آقا کی پایس برای منطر با جعبه لایتنر بخونیم اگه کسی پایس بگه که تقسیم وظایف کنیم باور کنین ج میده
امروز منم یه استراحت حسابی به خودم دادم با 2.15 دقیقه و یه کلاس زبان 1.5 ساعته از ادامه راه خدا حافظی میکنم

shima jo0on

عضو جدید
بچه ها از فردا دارم میرم خونه جدید:w37: با برو بچ بخونم از اونجایی که استفاده از نت در این گروه محدود به یه ساعتای خاصیه نمیتونم اینقد بیام :w05:و دلم براتون کلی تنگ میشه:cry: دعا کنین همه چی همون جور که تو ذهنم پرفکته تو واقعیتم باشه:w21: امیدوارم این گروه برا هر 5 تا مون ج بده ...:w36:مررررررسی دوستون داارم :w40:شمام دوسم داشته باشین دیگه:redface:

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
ابا بخون بره ديگه! چند بار كه بخونى حله! از اين قرتى بازيا نمى خواد كه! منظر به اين شيرينى!
من هيچوقت اين لايتنرو درك نكردم! :eek:

kimia572

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها از فردا دارم میرم خونه جدید:w37: با برو بچ بخونم از اونجایی که استفاده از نت در این گروه محدود به یه ساعتای خاصیه نمیتونم اینقد بیام :w05:و دلم براتون کلی تنگ میشه:cry: دعا کنین همه چی همون جور که تو ذهنم پرفکته تو واقعیتم باشه:w21: امیدوارم این گروه برا هر 5 تا مون ج بده ...:w36:مررررررسی دوستون داارم :w40:شمام دوسم داشته باشین دیگه:redface:

کاش منم می تونستم برم یه همچین جایی
من در روز خیلی از وقتم برای غذا درست کردن -خونه تمیز کردن -حرف زدن با همسر- اینتر نت رفتن و تلویزیون دیدن می گذره
آخ چه قدر خوب بود این دو ماه را می رفتم جایی که فقط درس میخوندم - می خوردم و می خوابیدم
:confused:

simin_sm

کاربر فعال

امروز...البته دیگه الان شده دیروز ،کلا حسش نبود....منم 5 ساعت خوندم:D

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
کاش منم می تونستم برم یه همچین جایی
من در روز خیلی از وقتم برای غذا درست کردن -خونه تمیز کردن -حرف زدن با همسر- اینتر نت رفتن و تلویزیون دیدن می گذره
آخ چه قدر خوب بود این دو ماه را می رفتم جایی که فقط درس میخوندم - می خوردم و می خوابیدم
:confused:
عزیزم کیه ک این شرایط رو داشته باشه...توو این وضعیت پسرها وضعشون بهتر از ما....مخصوصا ک مامان ها هم پسر دوستن ک دیگ هیچی...بیا ببین خودشو میکشند تا پسرشون درس بخونه همه شرایط مهیاست...اما ما چی....؟؟؟؟منم از این محیط ها خیلی دوست داشتم...شیطونه میگه برم دو ماه پانسیون بگیرم از خونه و خونوداده دور بمونم....والاااا...شاید منم همین کار رو کردم...البته مثل شبما جون با دوستام نه...خودم تنهای تنهای تنهای....عاشق تنهایی ام...کلا با تنهایی حال میکنم....بدون هیچ آدمی دور و برم....هییییییییی...ولی حیف ک گویا نمیشه....چ میشه کرد....

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ما ک یه سره بیدار موندیم اما اصلا ج درس نیست...هییییییییییییی...:razz:
یعنی میخوای بگی نمیخونی؟؟باااااااااااااااااااااااااااااو...این نقشه ها فایده نداره عارییفففففففففففففف :biggrin:

سلااااااااام صبح همگی بخیر.من 30 دقیقه زبان خوندم.ایشالا که صبح اول هفته ی خوبی واسه همه باشه;)
مرسی واقعا دعای قشنگی بود.............
اخیرا کشف کردم ملت ایران چقدر ماندلا شناس بودن خبر نداشیم:D
و اینکه به نظرتون مسی از سد دفاع قدرتمند ایران میتونه رد بشه؟
بریم واسه امروز ببینیم چیکار میکنیم............یا علی

ترنج

عضو جدید
یعنی میخوای بگی نمیخونی؟؟باااااااااااااااااااااااااااااو...این نقشه ها فایده نداره عارییفففففففففففففف :biggrin:

مرسی واقعا دعای قشنگی بود.............
اخیرا کشف کردم ملت ایران چقدر ماندلا شناس بودن خبر نداشیم:D
و اینکه به نظرتون مسی از سد دفاع قدرتمند ایران میتونه رد بشه؟
بریم واسه امروز ببینیم چیکار میکنیم............یا علی

به آدمش ربطی نداره ملت ایران کلا مرده پرستن:biggrin:
اون که مسلمااااااا نه!!!!:D
بزن که رفتیم.توام دیگه می تونی صبا زود باشی ولی من همچنان...

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها مواظب باشين مريض نشين خدايى! من صبح تا حالا كه بيدارم ١ ساعت تونستم بخونم فقط! :crying2:
تازه شدی الان من:w01:
امیدوارم هر چی زودتر خوب شی دقیقا با این حالت دارم این پست رو مینویسم

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها مواظب باشين مريض نشين خدايى! من صبح تا حالا كه بيدارم ١ ساعت تونستم بخونم فقط! :crying2:
سلام.ایشالا که زودتر خوب شی سمانه جان. 3ساعت و نیم. همگی خسته نباشید. پویان خان کجایییییی؟چرا اینجا اینقدر خلوته؟:question:

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام.ایشالا که زودتر خوب شی سمانه جان. 3ساعت و نیم. همگی خسته نباشید. پویان خان کجایییییی؟چرا اینجا اینقدر خلوته؟:question:
خسته نباشی ......:gol:
من اومدم با سه ساعت ونیم
بچه ها شما تستهای سال گذشته مرکز رو پرینت گرفتین یا از رو سیستم میخونین؟؟؟؟

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز
امروز که من تایم گرفتم چرا کسی نمیاد بگه چند ساعت خونده؟؟؟:razz:

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
2 ساعت خوندم و تا ساعت 3 نصفه شب هستم!یعنی 11 ساعتش می کنم.

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
خسته نباشی ......:gol:
من اومدم با سه ساعت ونیم
بچه ها شما تستهای سال گذشته مرکز رو پرینت گرفتین یا از رو سیستم میخونین؟؟؟؟

شمام خسته نباشید.:gol:
من سوالا رو پرینت میگیرم،پاسخها رو از رو سیستم میخونم.

ترنج

عضو جدید

توام خسته نباشی;)
موافقم بات.احتمالا اینقد فشرده می خونن که فرصت نت اومدنم ندارن:D

امروز که من تایم گرفتم چرا کسی نمیاد بگه چند ساعت خونده؟؟؟:razz:

منم تا الان 4 ساعت:)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا