زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

کورش68

عضو جدید
کاربر ممتاز
ولی خداییش کنکور 92 بچه های فعال تری داشت تایپیک کنکور:D خوساتم پز بدم بهتون:biggrin: البته بگما شماها فعال ترین تو باشگاه اومدن:D عارفه سیل نبرتت شنیدم گرگان سیل اومده غرق نشی تایپیک بی مادر بمونه:biggrin:

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
صبح همگی شیک و پیک...
ساعت 4....کمی با تاخیر بیدار شدم....
برو بریم;)

arefeh

کاربر ممتاز
ولی خداییش کنکور 92 بچه های فعال تری داشت تایپیک کنکور:D خوساتم پز بدم بهتون:biggrin: البته بگما شماها فعال ترین تو باشگاه اومدن:D عارفه سیل نبرتت شنیدم گرگان سیل اومده غرق نشی تایپیک بی مادر بمونه:biggrin:

نه...مگه تو جنگل زندگی میکنم؟:razz:ای بچه پررو....ایشالله رشتیها یه بلایی سرت میارن...دل من خنک میش

ترنج

عضو جدید
صبح همگی شیک و پیک...
ساعت 4....کمی با تاخیر بیدار شدم....
برو بریم;)

سلام بچه ها!هر کاری کنم به عارفه که نمی رسم ولی خوشحالم امروز 2مین نفر حاضری زدم:D
بالاخره امروز با بدبختی زود پاشدم نبود 10 ساعت امروززز حداقل!!!!:biggrin:
امروز همتونو ریززززز می بینم:D

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام بچه ها!هر کاری کنم به عارفه که نمی رسم ولی خوشحالم امروز 2مین نفر حاضری زدم:D
بالاخره امروز با بدبختی زود پاشدم نبود 10 ساعت امروززز حداقل!!!!:biggrin:
امروز همتونو ریززززز می بینم:D
ترنج خیلی نامردی تو هم تک زدی که.ایول برو ببینم چیکار میکنی
من تلویزیونو گذاشته بود رو تایمر کنترلشم دور از دسترس.........
ولی باز خواب موندم تازه مامانم میگفت به جای اینکه تاصبح بشینی فیلم ببینی درستو بخون:confused:
طبق آخرین خبرای رسیده سمانه جان بی وقفه 38 ساعت به خوندن ادامه داده و الان به مرز ترکیه رسیده

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها پیشنهادی برای رفع سر درد ندارین؟؟؟؟؟
نگاه کتاب میکنم از سر درد تهوع میگیرم:((
یه درمان فوری بگین لطفا

ترنج

عضو جدید
ترنج خیلی نامردی تو هم تک زدی که.ایول برو ببینم چیکار میکنی
من تلویزیونو گذاشته بود رو تایمر کنترلشم دور از دسترس.........
ولی باز خواب موندم تازه مامانم میگفت به جای اینکه تاصبح بشینی فیلم ببینی درستو بخون:confused:
طبق آخرین خبرای رسیده سمانه جان بی وقفه 38 ساعت به خوندن ادامه داده و الان به مرز ترکیه رسیده

دیشب هشدار داده بودم که امروز می خوام زود پاشم شماها جدی نگرفتین!!!:D
آفرین!واسه فردا کلا کنترل تلویزیونو از اتاق خارج کن صداشم تا آخر زیاد!حتما جواب میده!!!:biggrin:
نه بابا سمانه دیروز فقط ی ساعت خونده روش نمیشه بیاد!سمانه جون عیب نداره خواهر من مام مثه خودتیم بیا تو غریبگی نکن:smile:

ضمنن تا الان ​2 ساعت!!!

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها پیشنهادی برای رفع سر درد ندارین؟؟؟؟؟
نگاه کتاب میکنم از سر درد تهوع میگیرم:((
یه درمان فوری بگین لطفا

بهترین درمان استراحت کردن، چک کن ببین میگرن نداشته باشی

اوضاع خرابه اول یک متو کلو پرامید بخور بعدش یک استامین فون 500

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
وقتی بعضی دخترا قراره براشون خواستگار بیاد:biggrin:

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
یارو سر نماز گریه می کرده غضنفر با بغض بغلش میکنه و میگه راس بگو واسه خدا اتفاقی افتاده?

:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:
یارو میره تایلند ، سوار اتوبوس میشه
مامور اتوبوس: a ticket
یارو :چی؟
مامور : a ticket
یارو :من که نمی فهمم! مرتیکه خر
مامور :هوی؛ به من میگی خر؟
نفر سوم :آقایون چرا دعوا میکنین؟
زشته مملکت غریب صلوات بفرستین
کل اتوبوس:
اللهم صل علی محمدو آل محمد..

:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:

shima jo0on

عضو جدید
بچه ها یه تصمیم جدید گرفتم نظرتونو بگین بهم لطفاااا:smile:
با 4 تا از دوستام که هر کدوم داریم جدا جدا میخونیم میخوایم یه خونه بگیریم بشینیم این دو ماهو شبانه روز بریم یکی از اساتیدمونم که بهشتی خونده بشه یه جورایی مدیرمونو و حواسش بهمون باشه و کارو کلاسای اضافه و ... تعطیل
نظرتون؟؟؟؟؟:)

arefeh

کاربر ممتاز
بچه ها یه تصمیم جدید گرفتم نظرتونو بگین بهم لطفاااا:smile:
با 4 تا از دوستام که هر کدوم داریم جدا جدا میخونیم میخوایم یه خونه بگیریم بشینیم این دو ماهو شبانه روز بریم یکی از اساتیدمونم که بهشتی خونده بشه یه جورایی مدیرمونو و حواسش بهمون باشه و کارو کلاسای اضافه و ... تعطیل
نظرتون؟؟؟؟؟:)

عزیزم من بودم نمیرفتم....مگر آخر هفته فقط در حد اگه سئوالی دارم برم پیششون...دیدم ک خیلیها با هم خواستن درس بخونن و نتونستن...منظور من کنار هم موندن و خوندنه...الان من کتابخونه میرم 2 تا از دوستهای دورم ک خیلی سلامی نیستیم هم میان...اونها دائم دارند با هم حرف میزنند...به نظرم نکن این کارو...ممکنه پشیمون شی آخرش...

shima jo0on

عضو جدید
عزیزم من بودم نمیرفتم....مگر آخر هفته فقط در حد اگه سئوالی دارم برم پیششون...دیدم ک خیلیها با هم خواستن درس بخونن و نتونستن...منظور من کنار هم موندن و خوندنه...الان من کتابخونه میرم 2 تا از دوستهای دورم ک خیلی سلامی نیستیم هم میان...اونها دائم دارند با هم حرف میزنند...به نظرم نکن این کارو...ممکنه پشیمون شی آخرش...

همشونو میشناسم 4 سال همش با هم همگروه بودیم و خیلی وقتا میخوندیم با هم همیشه خوب و بدون هیچ گونه مشکلی پیش رفتیم ...با خودم فک کردم یه هفته رو میرم ببینم چی میشه هوم؟؟؟

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
5 ساعت و 11 دقیقه و 53 ثانیه و .00000001 ثانیه ...........نبوووووووووووووووووووووود

صالحی-م

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من با 2.5 ساعت تا الان
یکی این سایت کنکاش که ازش کتاب منظر رو خریده میگه
من ازش گرفتم 3روزه با پست واسم اومد:www.asrekankash.ir/
به نظر من کتاب سیستم های ساختمانیشم خیلی خوب و مختصر هست..نمونه موردی هارو خیلی خووب گفته
وقتی بعضی دخترا قراره براشون خواستگار بیاد:biggrin:
ارهه ه ه ه ه........مخصوصا واسه پسرای الااااااااااااااااااااااااااااااان..ادم ذوق مرگ میشه:w29:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا