ولی خداییش کنکور 92 بچه های فعال تری داشت تایپیک کنکورخوساتم پز بدم بهتون
البته بگما شماها فعال ترین تو باشگاه اومدن
عارفه سیل نبرتت شنیدم گرگان سیل اومده غرق نشی تایپیک بی مادر بمونه
![]()
صبح همگی شیک و پیک...
ساعت 4....کمی با تاخیر بیدار شدم....
برو بریم![]()
ترنج خیلی نامردی تو هم تک زدی که.ایول برو ببینم چیکار میکنیسلام بچه ها!هر کاری کنم به عارفه که نمی رسم ولی خوشحالم امروز 2مین نفر حاضری زدم
بالاخره امروز با بدبختی زود پاشدم نبود 10 ساعت امروززز حداقل!!!!
امروز همتونو ریززززز می بینم![]()
ترنج خیلی نامردی تو هم تک زدی که.ایول برو ببینم چیکار میکنی
من تلویزیونو گذاشته بود رو تایمر کنترلشم دور از دسترس.........
ولی باز خواب موندم تازه مامانم میگفت به جای اینکه تاصبح بشینی فیلم ببینی درستو بخون
طبق آخرین خبرای رسیده سمانه جان بی وقفه 38 ساعت به خوندن ادامه داده و الان به مرز ترکیه رسیده
من تا ساعت سه هستم بعبارتی ده ونیم ساعت اش می کنم!
در ضمن من موتور 12 سیلندر 6000 سی سی توربوشارژ دو قلو 1500 اسب بخاری هستم!
بچه ها من با 2.5 ساعت تا الان
یکی این سایت کنکاش که ازش کتاب منظر رو خریده میگه
ژلوفن!بچه ها پیشنهادی برای رفع سر درد ندارین؟؟؟؟؟
نگاه کتاب میکنم از سر درد تهوع میگیرم(
یه درمان فوری بگین لطفا
بچه ها پیشنهادی برای رفع سر درد ندارین؟؟؟؟؟
نگاه کتاب میکنم از سر درد تهوع میگیرم(
یه درمان فوری بگین لطفا
هرچی بلا بوده من سر این بنده های خدا اوردم ساده ها دخترنه...مگه تو جنگل زندگی میکنم؟ای بچه پررو....ایشالله رشتیها یه بلایی سرت میارن...دل من خنک میش
دوستان من اومدم با 4 ساعتهرچی بلا بوده من سر این بنده های خدا اوردم ساده ها دختر![]()
دوستان من اومدم با 4 ساعت
خوبه بولدشم کردماااااااااااااااااااااا بگین دیگه من بیچاره هنوز منظر هیچی نخوندمبچه ها من با 2.5 ساعت تا الان
منم هنوز نخوندم!ولی آره منم تعریف منظر عصر کنکاش رو شنیدم.خوبه بولدشم کردماااااااااااااااااااااا بگین دیگه من بیچاره هنوز منظر هیچی نخوندم![]()
بچه ها یه تصمیم جدید گرفتم نظرتونو بگین بهم لطفاااا
با 4 تا از دوستام که هر کدوم داریم جدا جدا میخونیم میخوایم یه خونه بگیریم بشینیم این دو ماهو شبانه روز بریم یکی از اساتیدمونم که بهشتی خونده بشه یه جورایی مدیرمونو و حواسش بهمون باشه و کارو کلاسای اضافه و ... تعطیل
نظرتون؟؟؟؟؟![]()
عزیزم من بودم نمیرفتم....مگر آخر هفته فقط در حد اگه سئوالی دارم برم پیششون...دیدم ک خیلیها با هم خواستن درس بخونن و نتونستن...منظور من کنار هم موندن و خوندنه...الان من کتابخونه میرم 2 تا از دوستهای دورم ک خیلی سلامی نیستیم هم میان...اونها دائم دارند با هم حرف میزنند...به نظرم نکن این کارو...ممکنه پشیمون شی آخرش...
من ازش گرفتم 3روزه با پست واسم اومد:www.asrekankash.ir/بچه ها من با 2.5 ساعت تا الان
ارهه ه ه ه ه........مخصوصا واسه پسرای الااااااااااااااااااااااااااااااان..ادم ذوق مرگ میشهوقتی بعضی دخترا قراره براشون خواستگار بیاد
![]()