زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

shahmirzadi

عضو جدید
ازمون آزمایشی رتبه شما تو ازمون ملاک قبولیتون اصلا نیست متاسفانه کنکور معماری خیلی سلیقه ای رفتار میشه ومیبینی 10 تا کتاب واسه تاریخ ایران خوندی یه سوال میاد بعد 2 تا کتاب که نخوندی بقیه سوالات از اون میاد ودپرس میشی مثل پارسال من البته خوشبختانه فن ساختمانم خوب بود کشید بالا البته تاریخم هم به نسبت خوب شد. تو مرکز معماری من معمولا زیر 400 بود همیشه ولی زیر 300 هم نوبدم اما من قبول شدم وخیلی ها با رتبه های خوب تو آزمون آزمایشی تو کنکور قبول نشدند

و.اسه شب بخیر خیلی دلگرمیه خووبی بوود.مرسییی .:):w27:
منم امروز 9 ساعت خوندم .از 12 ظهر و با استرسه خیلی زیااد.
امیذوارم نه من نه هیشکدوومتونو هیشکدوممون استرس سراغموون نییااددد:w19:

ترنج

عضو جدید
ازمون آزمایشی رتبه شما تو ازمون ملاک قبولیتون اصلا نیست متاسفانه کنکور معماری خیلی سلیقه ای رفتار میشه ومیبینی 10 تا کتاب واسه تاریخ ایران خوندی یه سوال میاد بعد 2 تا کتاب که نخوندی بقیه سوالات از اون میاد ودپرس میشی مثل پارسال من البته خوشبختانه فن ساختمانم خوب بود کشید بالا البته تاریخم هم به نسبت خوب شد. تو مرکز معماری من معمولا زیر 400 بود همیشه ولی زیر 300 هم نوبدم اما من قبول شدم وخیلی ها با رتبه های خوب تو آزمون آزمایشی تو کنکور قبول نشدند

خیلی ممنون:smile:
خوبه بالاخره یکی پیدا شد جواب سوالمو بده:D

تراز جطور؟تراز تو چه رنجی باشه جای امیدواری داره؟؟؟

کورش68

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی ممنون:smile:
خوبه بالاخره یکی پیدا شد جواب سوالمو بده:D

تراز جطور؟تراز تو چه رنجی باشه جای امیدواری داره؟؟؟

ببین اصلا فکرت سمت تراز سمت رتبه نره فقط تو آزمونها خودت رو با خودت بسنج ببین کجاها ضعف داری وهمچینین مدیریت زمان برات مهم باشه اینکه کدوم درس رو اول بزنی چون این خیلی مهمه استارت کارت با چه درسی باشه هرکسی روشی داره مثلا من خودم اول زبان زدم بعد تاریخ بعد فن بعد درک ومنظر حالا هرکسی شیوه خاص خودش رو داره;)

ترنج

عضو جدید
:w01::w02:..
راستس بچه ها برنامه روزانتونو که چی و چقدر میخونین رو اگه میشه بزارین اینجا من فردا زبام درس بیست و چهار 504 و دو تا درک مطلب..............گرامر...ایستایی مرور بردارها.معماری اسلامی گیر نیا آذری...........معماری جهان سه فصل اول مرور..........معماری غرب قبادیان.منظر.چون تاریخا مرور زیاد میخوان گفتم اولترتر بخونمشون:D

آقا یعنی جی میای با این سوالو جوابا جوو متشنج میکنی؟؟:mad:

هی میاین از مرور دوباره و سه باره حرف می زنین اون وقت یکی مثه من که تازه شرو کرده و چندتا کتاب بیشتر نخونده خو استرس می گیره برادر من!!!:razz:

جدی بچه ها احساس می کنم تو هر ساعت انقد که باید نمی خونم.شما شیش ماه پیش!!! که تازه داشتین شرو کردین تو دور اول تو هر ساعت چن صفحه تاریخو فنی میخوندین؟

shahmirzadi

عضو جدید
راستش بخاطره همین یکم تشنجی که ترنج گف میخاستم فردا نیااام به تاپیک سر نزنم.یکم خیلی از دوره هانگین.من به شخصه کلی درس موونده دارم. :| نمیدوونم. :|

shahmirzadi

عضو جدید
آقا یعنی جی میای با این سوالو جوابا جوو متشنج میکنی؟؟:mad:

هی میاین از مرور دوباره و سه باره حرف می زنین اون وقت یکی مثه من که تازه شرو کرده و چندتا کتاب بیشتر نخونده خو استرس می گیره برادر من!!!:razz:

جدی بچه ها احساس می کنم تو هر ساعت انقد که باید نمی خونم.شما شیش ماه پیش!!! که تازه داشتین شرو کردین تو دور اول تو هر ساعت چن صفحه تاریخو فنی میخوندین؟
طبیعیه.ذره ذره سرعتت میره بالا. بازم من پیشناهادم فقز فکر نکردن به این چیزاس .خودم کلی درگیرش بوودمو فقط نتبجش کند تر شدنم بود.راه و روشه خودتو داشته باش.

ترنج

عضو جدید
هورا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:biggrin:

بالاخره شد 9 ساعت!!!

آهای اونایی که میخواستین 9تونو بکنین 10 تونستیت آیاااااااااااااااااا;)

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
راستش بخاطره همین یکم تشنجی که ترنج گف میخاستم فردا نیااام به تاپیک سر نزنم.یکم خیلی از دوره هانگین.من به شخصه کلی درس موونده دارم. :| نمیدوونم. :|

چرا فکر میکنید کسی ک میخواد مرور کنه...یعنی همه کتابها رو تموم کرده؟؟؟
من خودم الان فکر میکنید همه کتب تموم شده و دور 10 هستم؟؟؟
میدونی یعنی چی؟یعنی امید دادن به من...میدون دادن به من و کنار کشیدن شماها...چون فکر میکنید من همه رو خوندم...پس این به نفع من میشه.....
هیچ وقت همچین تصوری نداشته باشید...از همه عقب تر من...من از اول هفته ک نسبتا دارم خوب میخونم اونم فقط صبح ...چرا؟؟؟چون مرخصی گرفتم اونم برا 1 ماه...مسلما اگه جوون بکنم هم 1 ماه دیگه میرم سرکار و اون چیزهایی هم ک خوندم به مرور نمیرسه...واسه همینه ک میخوام همون چند تا کتابی هم ک خوندم فراموش نشه...
پس به جایی تشنج...تحریک بشید برا خوندن...
همین...

arefeh

کاربر ممتاز
دوستان صبح همگی شیرین...ایشالله روز خوبی برا همه باشه...
چ نا امیدها چ امیدها...چ تنبلها چ زرنگها....چ شادها چه غصه دارها...چ پولدارها چ بی پولها....
شروع میکنم...البته استارتم 1 ساعت هست ک خورده ;)

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان صبح همگی شیرین...ایشالله روز خوبی برا همه باشه...
چ نا امیدها چ امیدها...چ تنبلها چ زرنگها....چ شادها چه غصه دارها...چ پولدارها چ بی پولها....
شروع میکنم...البته استارتم 1 ساعت هست ک خورده ;)
تو چقددددد زووووووود بیدار می شی؟! خواب نداری؟؟ :D :surprised:
منم شروع کردم، برو بریم!

arefeh

کاربر ممتاز
منم شروع کردم، برو بریم!

آخه عادت کردم ک بین 3:30 4 اتومات بیدار شم...بعدم اون موقع برا اینکه خوابم بریزه...از زبان میخونم...ک سرحال شم من 2:30 خوندم از 7 ساعتم:)...بریم..من حاضر میشم میرم کتابخونه...تا ساعت 3 دوستان بابای:smile:

shima jo0on

عضو جدید
دوستان اعلام حضور میکنم در حال حاضر در شرکت به سر میبرم و درسو تا عصر نمیرسم بخونم:w01: برای همتون ارزوی موفقیت میکنم (فقط خواستم بگم منم هستم :Dدرسته که نمیتونم با شما ده ساعتو بخونم اما به فکرتونم دوستیاااا :w40:)

آخرین ویرایش:

ترنج

عضو جدید
منم شروع کردم، برو بریم!

سلام.صبتون بخیر دوستان عزیزززززززززززززز:)

شماها خیلی زوددددد از خواب پا می شین:cry:

من که الان می خوام تازه استارت بزنم!ولی عیب نداره تا 1 شب هستیم:smile:

ترنج

عضو جدید
چرا فکر میکنید کسی ک میخواد مرور کنه...یعنی همه کتابها رو تموم کرده؟؟؟
من خودم الان فکر میکنید همه کتب تموم شده و دور 10 هستم؟؟؟
میدونی یعنی چی؟یعنی امید دادن به من...میدون دادن به من و کنار کشیدن شماها...چون فکر میکنید من همه رو خوندم...پس این به نفع من میشه.....
هیچ وقت همچین تصوری نداشته باشید...از همه عقب تر من...من از اول هفته ک نسبتا دارم خوب میخونم اونم فقط صبح ...چرا؟؟؟چون مرخصی گرفتم اونم برا 1 ماه...مسلما اگه جوون بکنم هم 1 ماه دیگه میرم سرکار و اون چیزهایی هم ک خوندم به مرور نمیرسه...واسه همینه ک میخوام همون چند تا کتابی هم ک خوندم فراموش نشه...
پس به جایی تشنج...تحریک بشید برا خوندن...
همین...

واقعا مرسی از امیدواری و روحیه دهیت;)
واسه همه روز سرشار از موفقیتی آرزو می کنم مخصوصا واسه اونا که مثه خودم اول راهن:D

ترنج

عضو جدید
قابل توجه اونایی که مدت زیادی نیس شرو کردن(البته بقیه ام بازی!)

قابل توجه اونایی که مدت زیادی نیس شرو کردن(البته بقیه ام بازی!)

برنامه من واسه امروز

فصل اول ایستایی به زبان ساده+فصل آخر تنظیم شرایط قیابکلو+بخش رومانسک(از جزوه قابوسی و کتاب بانی و زارعی)+معماری روم و بیزانس از کتاب زارعی+30 تا لغت جدید از (504+تافل) و لغاتی که زمان مرورشونه(با لایتنر)+20 تست درک
شماها چی می کنین؟؟؟

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز

برنامه من واسه امروز

فصل اول ایستایی به زبان ساده+فصل آخر تنظیم شرایط قیابکلو+بخش رومانسک(از جزوه قابوسی و کتاب بانی و زارعی)+معماری روم و بیزانس از کتاب زارعی+30 تا لغت جدید از (504+تافل) و لغاتی که زمان مرورشونه(با لایتنر)+20 تست درک
شماها چی می کنین؟؟؟

من فصل 7 کتاب مجتبی فاطمی(سازه های فولادی)+درس 21 تافل+درس 32و31 504+فصل آخر ایستایی به زبا ساده+نورپردازی+نوفه دفاتر اداری+تاریخ ایران(ایلخانان و تیموری)+تست درک

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز

برنامه من واسه امروز

شماها چی می کنین؟؟؟
عزيزم به اين فكر نكن كه كى، كِى شروع كرده، منم تازه ٦ هفته س شروع كرده م، ولى واسه اينكه عقب نمونم از بقيه خيلى بيشتر تلاش كردم و خودمو رسوندم تا يه جايى! با همين انرژى برو جلو به اين چيزا هم فك نكن!

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها قاب صلب و مقاومت مصالح که جزو سیلابس آزمون 5 مرکز هست ،واسه ایستایی شامل چه قسمتهایی میشه؟توی کتاب ایستایی به زبان ساده هست آیا؟

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام
ظهرتون بخیر
اینم از آمار من:
ی دو ساعتی زدم تو رگ فعلا.....:w18:

منم دو ساعت........
بچه ها شما ظهر چن ساعت استراحت میکنین و به چه صورته؟؟؟؟
به نطرتون یه ساعت بیرون رفتن خوبه یا خونه بمونم؟

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز

منم دو ساعت........
نمییییگم نمیییگم:biggrin:
من ظهرا استراحت نمیکنم اصولا مگه اینکه حالم خوب نباشه
هرکی ی سیستمی داره... دوس داری برو بیرون ..من خودم ب شخصه بیرون رفتن خستم میکنه

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
ظهرتون بخیر
اینم از آمار من:
ی دو ساعتی زدم تو رگ فعلا.....:w18:
4.5 خيرشو ببينى! :D

منم دو ساعت........
اگه نخوابى به نظرم بيرون رفتن خوبه. من استراحتامو مى ذارم واسه شب!
قورباغه رو قورت مى دم تا غروب و سر شب و بعدش با خيال راحت chill out مى كنم!

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
ی سوال فنی دارم
این چند روز ک زیاد نت بودم و کم درس خوندم هر وقت آن بودم همتون آن بودید........ بعد هی میگفتید 8 ساعت شد 9 ساعت شد
والا من خودم روزای درسی فاصله ی نت اومدنمو کم میکنم ...اکثرتون همش آنید....... کی میخونید آخه:confused:

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ی سوال فنی دارم
این چند روز ک زیاد نت بودم و کم درس خوندم هر وقت آن بودم همتون آن بودید........ بعد هی میگفتید 8 ساعت شد 9 ساعت شد
والا من خودم روزای درسی فاصله ی نت اومدنمو کم میکنم ...اکثرتون همش آنید....... کی میخونید آخه:confused:
من هر یه ساعن خوندن یه سر میزنم به باشگاه که خستگیم در بره

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
عااقا اذانه.......... ما رفتیم حی علی الصلاة
التماس دعا

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا