زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

کورش68

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم امروز جاتون خالی خوابیدم:D بچه ها تا اخر این ماه هرچی خوندین دیگه بسه از اول دی دوره فقط فقط فقط چون من سال اول سر همین دوره نکردن ضربه خوردم ولی سال دوم تجربه شد وشکر نتیجه گرفتم;)

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها من تاریخ رو با جعبه لایتنر بخونم؟؟؟البته فقط غربو.به نظرتون اشتباهه؟؟

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ما هم خونديم! :D :gol:
( اميدوارم با اين گل لطيف شده باشه! :D )
:cry:............................شما خودتون گل تشریف دارین
تاریخ بانی خیلی فراره نمیدونم چیکارش کنم من امروز منظرو شروع کردم با جعله لابتنر که ج داد البته صد صفحه اولشو فقز آئم خستم نمیشه.به نظرتون واسه بانی مسعودم این کارو کنم.البته قبلا یه بار خوندم و خلاصه نوشتم ولی فقط بیست درصدش یادمه

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
:cry:............................شما خودتون گل تشریف دارین
تاریخ بانی خیلی فراره نمیدونم چیکارش کنم من امروز منظرو شروع کردم با جعله لابتنر که ج داد البته صد صفحه اولشو فقز آئم خستم نمیشه.به نظرتون واسه بانی مسعودم این کارو کنم.البته قبلا یه بار خوندم و خلاصه نوشتم ولی فقط بیست درصدش یادمه
من تا حالا با لايتنر كار نكردم، نظرى ندارم! :D ولى خيلى بانى مسعود واسم راحت بود، مثل داستان بود، ياد گرفتن كه مغز خسته نشه لابد چيزى نرفته توش! :D

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من برم شام ............آییییییییییییییی حال میده عقده خالی کنی ................ما رفتیم نبووووووووووووووووووووووووووود

ترنج

عضو جدید
بچه ها من دیروز یه سوال پرسیدم مثه این که همه مشغول روحیه دهی بودن کسی سوالمو ندید:razz:
دوباره می پرسم!
واسه این که تو کنکور رتبه خوبی بیاریم تراز کنکورای آزمایشیمون باید تو چه مایه هایی باشه؟؟
و این که تو کنکور آزمایشی یه تراز با تاثیر معدله یکیم بدون تاثیر معدل،رو کدومش باید حساب کنیم؟

shahmirzadi

عضو جدید
منم امروز جاتون خالی خوابیدم:D بچه ها تا اخر این ماه هرچی خوندین دیگه بسه از اول دی دوره فقط فقط فقط چون من سال اول سر همین دوره نکردن ضربه خوردم ولی سال دوم تجربه شد وشکر نتیجه گرفتم;)

خب اقا نمیشخ تا هفنته اول دی :(

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
Imah joonam هیچ نگران نباش عزیزم که واقعا دوتامونو عشقه!!!

منم تا الان همون 4 ساعته صبه!ولی اگه خدا بخواد دیگه می خوام تا ساعت 1 بشینم بخونم!

​بزن بریم ببینیم به کجا می رسیم:)
منم 6.30 ساعت.خسته نباشید بچه ها.:gol:این تاپیک عالیه واسه انگیزه.ممنون از همگی.

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بکشین کنار پویان خان اومد با 7 ساعت.............
زکی سمانه دو ساعت پیش 8 ساعت بود فک کنم با سرعتی که داره از اتمسفر خارج شد.....هر کاری میکنم بهش نمیرسم

بچه ها من تو دو ساعت 50 صفحه غرب خوندم نرمالم به نطرتون؟؟؟؟؟؟
من برم بیرون یه هوایی بخورم تو این پاییز دل انگیز

آخرین ویرایش:

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
زکی سمانه دو ساعت پیش 8 ساعت بود فک کنم با سرعتی که داره از اتمسفر خارج شد.....هر کاری میکنم بهش نمیرسم

بچه ها من تو دو ساعت 50 صفحه غرب خوندم نرمالم به نطرتون؟؟؟؟؟؟
من برم بیرون یه هوایی بخورم تو این پاییز دل انگیز
درسته قهرم ولى ٩.٥ ساعت! :w07:
3 ساعت شد بزووووور
مشاهده پیوست 182677
صبح باشگاه بودم ..خخخخخخ اینم اثراتشه
به به! چه اثرات خووووبى!

• Like
واکنش ها: imah

shahmirzadi

عضو جدید
توضیحاتی که قبل شروع فصلا تو بانی و زارعی میدن مهمه؟؟ من همییشه زورم میاد بخخونمشوون.نمخونمشوووون...اگه مهمه بگییین :|
آقای پویاان بودی؟ خونده بودی شما؟:surprised:

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
توضیحاتی که قبل شروع فصلا تو بانی و زارعی میدن مهمه؟؟ من همییشه زورم میاد بخخونمشوون.نمخونمشوووون...اگه مهمه بگییین :|
آقای پویاان بودی؟ خونده بودی شما؟:surprised:
بخونشون بابا، چقدرن مگه؟ تازه اگه به قول اون دوستمون بخوان تحليلى سوال بدن، اونا واسه درك مفهوم و روابط و سير منطقى تاريخ معاصر خيلى مفيدن. :)

shima jo0on

عضو جدید
بچه ها برای همتون ارزوی موفقیت میکنم امیدوارم به نتیجه تلاشاتون برسین ;) :w40:برام دعا کنین خیلی بیشتر از خیلی:cry:(دیگه هیچی نگم بهتره اخه دوست ندارم جو مثبت اینجا رو خراب کنم:crying2:)هر روز بیشتر از دیروز هر روز با قدرت تر از دیروز هر روز مثبت تر از دیروز بخونین و به رسیدن به ارزوهاتون فک کنین دوستای گللللم:w38::w14::w40:

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
3 ساعت شد بزووووور
مشاهده پیوست 182677
صبح باشگاه بودم ..خخخخخخ اینم اثراتشه

آهااااان حالا بیا...منم اومدم وسط همه حلقه بزنن...میخوام وسط برقصم.
یه مرغ نازی داشتم خوب نیگرش نداشتم...کلاغه اومد و بردش رو بام نشسته و خوردش.....هاهاها...حالا کی پر؟؟؟عارفه پر....با من کی پر میشه....:D
خدارو چ دیدی شاید این کنکور باعث شد بزنه به سرمون بریم قاطی مرغ و خروس ها....:biggrin:
من متاسفانه همون 7 ساعت گفتم شب نمیشه خوند...:razz:

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه مرغ نازی داشتم خوب نیگرش نداشتم...کلاغه اومد و بردش رو بام نشسته و خوردش.....هاهاها...حالا کی پر؟؟؟عارفه پر....با من کی پر میشه....:D
خدارو چ دیدی شاید این کنکور باعث شد بزنه به سرمون بریم قاطی مرغ و خروس ها....:biggrin:
من متاسفانه همون 7 ساعت گفتم شب نمیشه خوند...:razz:
فشار مشهوده كاملنا! :biggrin: نميشه هر روز ١٠ ساعت خوند، ٧ ساعت مفيد خودش خيليه! من اگه تو كنكور دبيرستان ٧ ساعت مى خوندم هنرهاى زيبا قبول مى شدم! جوونيه و جاهلى ديگه! :biggrin:

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
فشار مشهوده كاملنا! :biggrin: نميشه هر روز ١٠ ساعت خوند، ٧ ساعت مفيد خودش خيليه! من اگه تو كنكور دبيرستان ٧ ساعت مى خوندم هنرهاى زيبا قبول مى شدم! جوونيه و جاهلى ديگه! :biggrin:

من یادم نمیاد برا کنکور دبیرستان خونده باشم فقط یه کتاب تست زرد قلم چی رو گرفتم اونم تا نصفه تستهاشو زدم رفتم...دیگخ هیچی دیگه الان در خدمت شما عزیزان هستم و متاسفانه محو نشدم.....:D

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
من متاسفانه همون 7 ساعت گفتم شب نمیشه خوند...

عارفه هنووز بیدااااااااااره؟:eek: منم 8 ساعت. باهات موافقم که شب اصلا نمیشه خوند.:razz:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا