شما که میگ میگ رو گزاشتین تو جیبتون.........ما ک خوندیم![]()

شما که میگ میگ رو گزاشتین تو جیبتون.........ما ک خوندیم![]()
ما هم خونديم!خسته نباشین.......آقا این معماری قبادیان رو شونصد بار خوندیم تو دانشگاه به نظرتون مهمه؟؟؟بخونیم باز؟؟؟؟؟
ما هم خونديم!![]()
![]()
( اميدوارم با اين گل لطيف شده باشه!)
بیا و آقایی کن ببخشید خانومی کن یه ساعت نخون برسم بهتضمنن ٨ ساعت!![]()
من تا حالا با لايتنر كار نكردم، نظرى ندارم!............................شما خودتون گل تشریف دارین
تاریخ بانی خیلی فراره نمیدونم چیکارش کنم من امروز منظرو شروع کردم با جعله لابتنر که ج داد البته صد صفحه اولشو فقز آئم خستم نمیشه.به نظرتون واسه بانی مسعودم این کارو کنم.البته قبلا یه بار خوندم و خلاصه نوشتم ولی فقط بیست درصدش یادمه
ی ساعت.......
خدای منم بزرگه![]()
منم امروز جاتون خالی خوابیدمبچه ها تا اخر این ماه هرچی خوندین دیگه بسه از اول دی دوره فقط فقط فقط چون من سال اول سر همین دوره نکردن ضربه خوردم ولی سال دوم تجربه شد وشکر نتیجه گرفتم
![]()
منم 6.30 ساعت.خسته نباشید بچه ها.Imah joonam هیچ نگران نباش عزیزم که واقعا دوتامونو عشقه!!!
منم تا الان همون 4 ساعته صبه!ولی اگه خدا بخواد دیگه می خوام تا ساعت 1 بشینم بخونم!
بزن بریم ببینیم به کجا می رسیم![]()
منم 6.30 ساعت.خسته نباشید بچه ها.این تاپیک عالیه واسه انگیزه.ممنون از همگی.
زکی سمانه دو ساعت پیش 8 ساعت بود فک کنم با سرعتی که داره از اتمسفر خارج شد.....هر کاری میکنم بهش نمیرسمبکشین کنار پویان خان اومد با 7 ساعت.............
برو اندرونی
درسته قهرم ولى ٩.٥ ساعت!زکی سمانه دو ساعت پیش 8 ساعت بود فک کنم با سرعتی که داره از اتمسفر خارج شد.....هر کاری میکنم بهش نمیرسم![]()
بچه ها من تو دو ساعت 50 صفحه غرب خوندم نرمالم به نطرتون؟؟؟؟؟؟
من برم بیرون یه هوایی بخورم تو این پاییز دل انگیز![]()
به به! چه اثرات خووووبى!
بخونشون بابا، چقدرن مگه؟ تازه اگه به قول اون دوستمون بخوان تحليلى سوال بدن، اونا واسه درك مفهوم و روابط و سير منطقى تاريخ معاصر خيلى مفيدن.توضیحاتی که قبل شروع فصلا تو بانی و زارعی میدن مهمه؟؟ من همییشه زورم میاد بخخونمشوون.نمخونمشوووون...اگه مهمه بگییین :|
آقای پویاان بودی؟ خونده بودی شما؟![]()
فشار مشهوده كاملنا!آهااااان حالا بیا...منم اومدم وسط همه حلقه بزنن...میخوام وسط برقصم.
یه مرغ نازی داشتم خوب نیگرش نداشتم...کلاغه اومد و بردش رو بام نشسته و خوردش.....هاهاها...حالا کی پر؟؟؟عارفه پر....با من کی پر میشه....
خدارو چ دیدی شاید این کنکور باعث شد بزنه به سرمون بریم قاطی مرغ و خروس ها....
من متاسفانه همون 7 ساعت گفتم شب نمیشه خوند...![]()
فشار مشهوده كاملنا!نميشه هر روز ١٠ ساعت خوند، ٧ ساعت مفيد خودش خيليه! من اگه تو كنكور دبيرستان ٧ ساعت مى خوندم هنرهاى زيبا قبول مى شدم! جوونيه و جاهلى ديگه!
![]()
آهااااان حالا بیا...منم اومدم وسط همه حلقه بزنن...میخوام وسط برقصم.
یه مرغ نازی داشتم خوب نیگرش نداشتم...کلاغه اومد و بردش رو بام نشسته و خوردش.....هاهاها...حالا کی پر؟؟؟عارفه پر....با من کی پر میشه....
خدارو چ دیدی شاید این کنکور باعث شد بزنه به سرمون بریم قاطی مرغ و خروس ها....
من متاسفانه همون 7 ساعت گفتم شب نمیشه خوند...