زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها منم یه سوال بپرسم؟
به کدام مسجد فیروزه اسلام میگفتن؟؟؟

orkide69

عضو جدید
گنبد فیروزشاهی مربوط به کدوم آرامگاهه؟
آرامگاه شیخ احمد جام

معمار کدوم بنا متفاوته ؟
1-مسجد گوهرشاد 2-آرامگاه گوهرشاد 3-مدرسه دودر 4-مسجد حکیم
سه تای اول مال قوام الدین شیرازیه ، مسجد حکیم مال محمد علی اصفهانی

مسجدی که 7 عنصر ساختمانی را در کنار خودش جای داده؟
اردستان

برای نخستین بار پلکان دوطرفه در منار کدام مسجد ساخته شده است؟
مسجد جامع یزد

گنبد غازان خان در کدوم مجموعه قرار دارد؟
آرامگاه بایزید بسطامی(ارسن بسطام)

در مجموعه بایزید بسطامی چند گنبد ،ایوان و منار وجود داره؟
2 گنبد،3 ایوان ، 1 منار

کدوم یکی پیلک نداره؟ 1- برج خرقان 2- ارامگاه امیراسماعیل سامانی 3-گنبد کبود 4- گنبد قابوس
پیلک :نیم ستون گرد چسبیده به دیوار تو چهارمی وجود نداره (گنبد قابوس پاپیل داره نه پیلک)

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
كدوم چى مى شه؟؟؟ اون كه شاه نعمت الله وليه... اون يكى هم احتمال زياد تاج الملك چون برسيان دو تا نورگير طور داره

ای داد وبیداد این تصویری که من گذاشتم انگار شاه ولی نیست چون شاه ولی میانسرا نداره

و من نتیجه سوالم رو میخاستم به اینجا ختم بدم که اول بار مسجد کبود تبریز از مسجد جامه شاه ولی الهام یا وام:Dگرفته بعد درپی اونا مسجد شیخ لطف الله

حالا این تصویر جریانش چی میشه این خو انگار میانسرا داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:confused:

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
داستان پلکان مناره مسجد جامع یزد !استا معمار تصمیم می گیره یکی از مناره ها رو بده دست شاگردش و یکی رو هم خودش به اتمام برسونه !هر دو شروع به کار می کنند و در پایان استا معمار می بینه که شاگردش برای اولین بار از پلکان دو طرفه به جای پلکان یکطرفه استفاده می کرده ! برای همین بعد از دیدن این صحنه به بالای منار رفته و خود را به پایین می اندازد ! و کشته می شود ! انا الله و انا الیه راجعون
به به ببین کی اومده ... سلام مینوووو خوبی؟ میخونی ؟

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها کسی از این خانه ها معروف دست خطی نکته ای چیزی نداره؟
عباسیان و بروجردی ها و طباطبایی ها و....

معمارباشی

عضو جدید
مرسی نفیسه جون
خوبم ولی هیچی نخوندم
تازه چند روزه پروژه هام و ... رو گذاشتم کنار و مثلا دارم می خونم !فعلا 4 روزه که دارم می خونم ! دیگه هر چه باداباد ...

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
داستان پلکان مناره مسجد جامع یزد !
استا معمار تصمیم می گیره یکی از مناره ها رو بده دست شاگردش و یکی رو هم خودش به اتمام برسونه !
هر دو شروع به کار می کنند و در پایان استا معمار می بینه که شاگردش برای اولین بار از پلکان دو طرفه به جای پلکان یکطرفه استفاده می کرده ! برای همین بعد از دیدن این صحنه به بالای منار رفته و خود را به پایین می اندازد ! و کشته می شود ! انا الله و انا الیه راجعون

شاگردی که همیشه شاگرد باقی بماند ، پادش بسزایی به استاد خود نداده اشت .

" نیچه "

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی نفیسه جون
خوبم ولی هیچی نخوندم
تازه چند روزه پروژه هام و ... رو گذاشتم کنار و مثلا دارم می خونم !فعلا 4 روزه که دارم می خونم ! دیگه هر چه باداباد ...
بهت روحیه بدم!یکی از دوستام که 4 سال قبل 300 آورد و قبول نشد . سال بعدش دو هفته مونده خوند و رتبش 250 شد.اسکیسم ساده داد و 40 گرفت و روزانه هنر تبریز در اومد.

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها بناهای ساسانی درون گراست یا برونگرا؟؟؟
ب نظرم درون گراست دیگه مگه،ن؟؟؟؟؟کاخ خسرو مثلا

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها این دوطبقه شدن مدارس تو ایوان خانه اومدهربود ایلخانی جواب صحیح داده بود دیگه؟؟مگه ن؟؟!!!نمیتونم پاسخنامش کجا گذاشتم ٍ
و ی سوال وجود گنبد خانه های شرقی،و غربی از ویژگی کدوم دوران !!؟؟

مرا دریابیددد

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
ای داد وبیداد این تصویری که من گذاشتم انگار شاه ولی نیست چون شاه ولی میانسرا نداره

و من نتیجه سوالم رو میخاستم به اینجا ختم بدم که اول بار مسجد کبود تبریز از مسجد جامه شاه ولی الهام یا وام:Dگرفته بعد درپی اونا مسجد شیخ لطف الله

حالا این تصویر جریانش چی میشه این خو انگار میانسرا داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:confused:
طرح کاشیکاری گنبدش داد میزنه من مسجد ساوه ام

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرا هم دریابید!
الهام کجایی؟
:cry:

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
پیدا کردن پاسخنامه ها تخصص الهام جونه :D
چی شده؟؟ چی میخواین؟؟خخخخ
مرا هم دریابید!
الهام کجایی؟
:cry:
چشم خخخخخ
دارم ی سری چیزی میز
تا شب چشم

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
پیدا کردن پاسخنامه ها تخصص الهام جونه :D
می گم دیروز با ماشین رفتم جلو درب تغذیه دانشگاه تبریز ، دیدم یه ایکس 6 از اون تو بیرون اومد. دو دقیقه بعد یه سنتنیال از چپ بیرون اومد و از بالا دو تا چلنجر و موستانگ هم رد می شدند و بچه های واحد بین المللی جلفا هم با آزرا و سوناتا بیرون اومدن!هیچی دیگه دیدیم داره fast and furious می شه ، منم با 206 ام برگشتم خونه تا آبروم نره/!:D

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
می گم دیروز با ماشین رفتم جلو درب تغذیه دانشگاه تبریز ، دیدم یه ایکس 6 از اون تو بیرون اومد. دو دقیقه بعد یه سنتنیال از چپ بیرون اومد و از بالا دو تا چلنجر و موستانگ هم رد می شدند و بچه های واحد بین المللی جلفا هم با آزرا و سوناتا بیرون اومدن!هیچی دیگه دیدیم داره fast and furious می شه ، منم با 206 ام برگشتم خونه تا آبروم نره/!:D
:w15: خخخخخ بابا 206

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
آره عزیزم
دو طبقه شدن مساجدم تیموری
ممنپووننن عزیزم

بچه هااا اااا اا ینجااا بررررف میاد بازم
شماها 5شنبه هم میخونید؟؟؟؟؟میخام نخونم من ..دقت کردید ک وقتی ی روز درس نمیخوندیم فرداش چقد توان مون بالا میرفت بازم از بچه ها ک تجربه دارن بگنن !؟؟

• Like
واکنش ها: imah
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا