كدوم چى مى شه؟؟؟ اون كه شاه نعمت الله وليه... اون يكى هم احتمال زياد تاج الملك چون برسيان دو تا نورگير طور دارهاورین اورین راست میگی یادم نبود پس حالا چی میشه![]()
كدوم چى مى شه؟؟؟ اون كه شاه نعمت الله وليه... اون يكى هم احتمال زياد تاج الملك چون برسيان دو تا نورگير طور دارهاورین اورین راست میگی یادم نبود پس حالا چی میشه![]()
دلو روده ی بسطام را بشمارید خخخخخخسوال چی بود؟؟؟
یاشاسین آذربایجان خخخخخخخبچه ها منم یه سوال بپرسم؟
به کدام مسجد فیروزه اسلام میگفتن؟؟؟
2تا گنبد 3 تا ایوان 1 منارتعداد ایواناشو مطمئنی؟
نپیسسسسسسسسسسسسسسسسسهبچه ها منم یه سوال بپرسم؟
به کدام مسجد فیروزه اسلام میگفتن؟؟؟

آرامگاه شیخ احمد جامگنبد فیروزشاهی مربوط به کدوم آرامگاهه؟
سه تای اول مال قوام الدین شیرازیه ، مسجد حکیم مال محمد علی اصفهانیمعمار کدوم بنا متفاوته ؟
1-مسجد گوهرشاد 2-آرامگاه گوهرشاد 3-مدرسه دودر 4-مسجد حکیم
اردستانمسجدی که 7 عنصر ساختمانی را در کنار خودش جای داده؟
مسجد جامع یزدبرای نخستین بار پلکان دوطرفه در منار کدام مسجد ساخته شده است؟
آرامگاه بایزید بسطامی(ارسن بسطام)گنبد غازان خان در کدوم مجموعه قرار دارد؟
2 گنبد،3 ایوان ، 1 مناردر مجموعه بایزید بسطامی چند گنبد ،ایوان و منار وجود داره؟
پیلک :نیم ستون گرد چسبیده به دیوار تو چهارمی وجود نداره (گنبد قابوس پاپیل داره نه پیلک)کدوم یکی پیلک نداره؟ 1- برج خرقان 2- ارامگاه امیراسماعیل سامانی 3-گنبد کبود 4- گنبد قابوس
كدوم چى مى شه؟؟؟ اون كه شاه نعمت الله وليه... اون يكى هم احتمال زياد تاج الملك چون برسيان دو تا نورگير طور داره
گرفته بعد درپی اونا مسجد شیخ لطف الله
به به ببین کی اومده ... سلام مینوووو خوبی؟ میخونی ؟داستان پلکان مناره مسجد جامع یزد !استا معمار تصمیم می گیره یکی از مناره ها رو بده دست شاگردش و یکی رو هم خودش به اتمام برسونه !هر دو شروع به کار می کنند و در پایان استا معمار می بینه که شاگردش برای اولین بار از پلکان دو طرفه به جای پلکان یکطرفه استفاده می کرده ! برای همین بعد از دیدن این صحنه به بالای منار رفته و خود را به پایین می اندازد ! و کشته می شود ! انا الله و انا الیه راجعون
me tooooتشکرام تمومید :|
بچه ها مچکریم :|
یاشاسین تبریز خخخخنپیسسسسسسسسسسسسسسسسسه![]()
هم اکنون نیازمند تشکر شما هستیمme toooo
داستان پلکان مناره مسجد جامع یزد !
استا معمار تصمیم می گیره یکی از مناره ها رو بده دست شاگردش و یکی رو هم خودش به اتمام برسونه !
هر دو شروع به کار می کنند و در پایان استا معمار می بینه که شاگردش برای اولین بار از پلکان دو طرفه به جای پلکان یکطرفه استفاده می کرده ! برای همین بعد از دیدن این صحنه به بالای منار رفته و خود را به پایین می اندازد ! و کشته می شود ! انا الله و انا الیه راجعون
بهت روحیه بدم!یکی از دوستام که 4 سال قبل 300 آورد و قبول نشد . سال بعدش دو هفته مونده خوند و رتبش 250 شد.اسکیسم ساده داد و 40 گرفت و روزانه هنر تبریز در اومد.مرسی نفیسه جون
خوبم ولی هیچی نخوندم
تازه چند روزه پروژه هام و ... رو گذاشتم کنار و مثلا دارم می خونم !فعلا 4 روزه که دارم می خونم ! دیگه هر چه باداباد ...
بچه ها این دوطبقه شدن مدارس تو ایوان خانه اومدهربود ایلخانی جواب صحیح داده بود دیگه؟؟مگه ن؟؟!!!نمیتونم پاسخنامش کجا گذاشتم ٍ
و ی سوال وجود گنبد خانه های شرقی،و غربی از ویژگی کدوم دوران !!؟؟
طرح کاشیکاری گنبدش داد میزنه من مسجد ساوه امای داد وبیداد این تصویری که من گذاشتم انگار شاه ولی نیست چون شاه ولی میانسرا نداره
و من نتیجه سوالم رو میخاستم به اینجا ختم بدم که اول بار مسجد کبود تبریز از مسجد جامه شاه ولی الهام یا وامگرفته بعد درپی اونا مسجد شیخ لطف الله
حالا این تصویر جریانش چی میشه این خو انگار میانسرا داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
برون گراس گلمبچه ها بناهای ساسانی درون گراست یا برونگرا؟؟؟ب نظرم درون گراست دیگه مگه،ن؟؟؟؟؟کاخ خسرو مثلا
پیدا کردن پاسخنامه ها تخصص الهام جونهمرا دریابیددد

چی شده؟؟ چی میخواین؟؟خخخخپیدا کردن پاسخنامه ها تخصص الهام جونه![]()
چشم خخخخخبچه ها کسی از این خانه ها معروف دست خطی نکته ای چیزی نداره؟
عباسیان و بروجردی ها و طباطبایی ها و....
مرا هم دریابید!
الهام کجایی؟![]()
می گم دیروز با ماشین رفتم جلو درب تغذیه دانشگاه تبریز ، دیدم یه ایکس 6 از اون تو بیرون اومد. دو دقیقه بعد یه سنتنیال از چپ بیرون اومد و از بالا دو تا چلنجر و موستانگ هم رد می شدند و بچه های واحد بین المللی جلفا هم با آزرا و سوناتا بیرون اومدن!هیچی دیگه دیدیم داره fast and furious می شه ، منم با 206 ام برگشتم خونه تا آبروم نره/!پیدا کردن پاسخنامه ها تخصص الهام جونه![]()

دوطبقه شدن مدارس مربوط ب ایلخانی؟؟؟چی شده؟؟ چی میخواین؟؟خخخخ
چشم خخخخخ
دارم ی سری چیزی میز
تا شب چشم
آره عزیزمدوطبقه شدن مدارس مربوط ب ایلخانی؟؟؟
می گم دیروز با ماشین رفتم جلو درب تغذیه دانشگاه تبریز ، دیدم یه ایکس 6 از اون تو بیرون اومد. دو دقیقه بعد یه سنتنیال از چپ بیرون اومد و از بالا دو تا چلنجر و موستانگ هم رد می شدند و بچه های واحد بین المللی جلفا هم با آزرا و سوناتا بیرون اومدن!هیچی دیگه دیدیم داره fast and furious می شه ، منم با 206 ام برگشتم خونه تا آبروم نره/!![]()
خخخخخ بابا 206ممنپووننن عزیزمآره عزیزم
دو طبقه شدن مساجدم تیموری