زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mitra2470

عضو جدید
این سوال 88 هنر ساخته.این کلیدشه.توی جزوه طباطبایی هم خوندم گفته بود هسته برشی

1361(A)1388.jpg

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
مدیرریت پروژه

بله میدونم اما دفترچه ها A B C Dدارن که هر کدوم کلید جدا داره - الان این کلید شما مربوط به کدوم دفترچه اس؟آخه گزینه ها تو دفترچه های مختلف جابجا میشه....بعد یه سوال دیگه الان کلید بالاییه یا پایینی؟

mitra2470

عضو جدید
بله میدونم اما دفترچه ها A B C Dدارن که هر کدوم کلید جدا داره - الان این کلید شما مربوط به کدوم دفترچه اس؟آخه گزینه ها تو دفترچه های مختلف جابجا میشه....بعد یه سوال دیگه الان کلید بالاییه یا پایینی؟
بله درسته.سوالات دفترچه A هست.کلید هم دفترچه A
قسمت بالایی

mitra2470

عضو جدید
اره این درسته ولی خب سوال که نپرسیده کجا بذاریم.خودش گذاشته توفقط باید تشخیص بدی اینا هسته تشکیل دادن.اگه وسط میداد که اونوقت چجوری ما رو گمراه کنن!!!!!!1

اوکی ممنون :) حق با شما بود....ممنون که مارا از گمراهی در آوردی دوست عزیز:D
:w36:

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
این سوال 88 هنر ساخته.این کلیدشه.توی جزوه طباطبایی هم خوندم گفته بود هسته برشی

مشاهده پیوست 190635
هسته برشی عموما بسته یا نیمه بسته است و در وسط یا گوشه هاست.فرم u شکل هم می شه.اونایی که تو جزوه سروش نیاست رو من هم دیدم و کاملا درسته ولی دقت کن که اونا بسته هستند عزیز!
ولی اینی که تو سواله ، دو تا دیوار بازه تو گوشه ، اینو از هر مهندسی بپرسی می گه دیوار برشی!
مهندس اینا از شما بعیده.:smile:
ولی من هم تو شکل شما شک کردم!تو این شکل شاید یه مستطیل بسته هم هست!در کل مرگ بر سنجش!

aytakin69

عضو جدید
هسته برشی عموما بسته یا نیمه بسته است و در وسط یا گوشه هاست.فرم u شکل هم می شه.اونایی که تو جزوه سروش نیاست رو من هم دیدم و کاملا درسته ولی دقت کن که اونا بسته هستند عزیز! ولی اینی که تو سواله ، دو تا دیوار بازه تو گوشه ، اینو از هر مهندسی بپرسی می گه دیوار برشی! مهندس اینا از شما بعیده.:smile: ولی من هم تو شکل شما شک کردم!تو این شکل شاید یه مستطیل بسته هم هست!در کل مرگ بر سنجش!
منم اینو فک میکردم دیوار برشی ولی وقتی اختلاف نطر پیش اومد کتاب فناوری نوین نگاه کردم همین شکل و همین قسمت نوشته هسته برشی..کلا سنجش خر است............فنی ام خر است تاریخم که دیروز گفتم...اصلا ارشد خر است...

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم اینو فک میکردم دیوار برشی ولی وقتی اختلاف نطر پیش اومد کتاب فناوری نوین نگاه کردم همین شکل و همین قسمت نوشته هسته برشی..کلا سنجش خر است............فنی ام خر است تاریخم که دیروز گفتم...اصلا ارشد خر است...
آخه اونور ساختمانو نگاه کنی دو تا دیواره که با v مشخص شده و اینورش هم همینطور ، ولی یه مستطیل رو بالای اون دو تا دیوار کشیده که منو گیج کرد!
درضمن سوالو از جزوه طباطبایی برداشتم و جوابشم دیوار برشی زده!

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منم میگم اصلا دانشگاه تهران خر است

mitra2470

عضو جدید
هسته برشی عموما بسته یا نیمه بسته است و در وسط یا گوشه هاست.فرم u شکل هم می شه.اونایی که تو جزوه سروش نیاست رو من هم دیدم و کاملا درسته ولی دقت کن که اونا بسته هستند عزیز!
ولی اینی که تو سواله ، دو تا دیوار بازه تو گوشه ، اینو از هر مهندسی بپرسی می گه دیوار برشی!
مهندس اینا از شما بعیده.:smile:
ولی من هم تو شکل شما شک کردم!تو این شکل شاید یه مستطیل بسته هم هست!در کل مرگ بر سنجش!
آخه مهندس اینم بسته است!!!!!!
اگه خوب نگاش کنی میبینی که پشتشم صفحه داره و مهم تر این که روش به علاوه گذاشته + ولی اون یکی فقط 2 تا فلش عمود بر هم داره.این دلیل اصلیشه

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه خوب نگاش کنی میبینی که پشتشم صفحه داره و مهم تر این که روش به علاوه گذاشته + ولی اون یکی فقط 2 تا فلش عمود بر هم داره.این دلیل اصلیشه
شما چطوری پشتشو دیدن؟
پشت کجا ؟کاغذ؟:D

mitra2470

عضو جدید
آقا اصا دیوار برشی یا هسته برشی.
واگذار میکنیم به وعده دیدارمون در قیامت با جناب طراح

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز

بیراهه نرین دوستان این ساختمان به چه دلیلی باید هسته برشی داشته باشه ؟

وقتی از تیر ستون استفاده کرده هسته برشی رو میخاد کجای دلش بزاره اونم در گوشه حالا اگر طبقات معلق بدون که بازم نادرست بود (بخاطر اینکه هیچ توجیحی نداره که در گوشه قرار بگیره اگه قرار بود طبقات معلق باشن یعنی باید حتی المقدور در وسط میبود ) و یا اینکه ساختمان شکل غیر هندسی داشته باشه مثل برج ترنین تورسو کالاتروا که اینم از عهده این ساختمان خارجه:D

• Like
واکنش ها: 758

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
بیراهه نرین دوستان این ساختمان به چه دلیلی باید هسته برشی داشته باشه ؟

وقتی از تیر ستون استفاده کرده هسته برشی رو میخاد کجای دلش بزاره اونم در گوشه حالا اگر طبقات معلق بدون که بازم نادرست بود (بخاطر اینکه هیچ توجیحی نداره که در گوشه قرار بگیره اگه قرار بدطبقات معلق باشن یعنی باید حتی المقدور در وسط میبود ) و یا اینکه ساختمان شکل غیر هندسی داشته باشه مثل برج ترنین تورسو کالاتروا که اینم از عهده این ساختمان خارجه:D
والا منم هی بخودم فشار میارم این طور بنایی یادم نمیاد!
commerz bank سه تا هسته مثلثی تو گوشه هاش داشت و این سوال رو فرض کنیم هسته برشه و اونطرفش هم همینطور ، یه فرم نا متقارنه که یکی از بدترین فرم ها در مقابل پیچشه.

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
والا منم هی بخودم فشار میارم این طور بنایی یادم نمیاد!
commerz bank سه تا هسته مثلثی تو گوشه هاش داشت و این سوال رو فرض کنیم هسته برشه و اونطرفش هم همینطور ، یه فرم نا متقارنه که یکی از بدترین فرم ها در مقابل پیچشه.

بیاین خودمون درگیره یه سوال بیخود نکنیم....هرچقدر هم جوابش غیر منطقی باشه هرچی سازمان سنجش میگه ما باید بگیم چشم :|

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا