مدیرریت پروژهممنون کلید مال کدوم دفترچه س؟
مدیرریت پروژه
i هسته برشی میتونه گوشه قرار بگیره ولی معمولا وسطه ..نقل قول از گلابچی در ساختمانهای بلنداین سوال 88 هنر ساخته.این کلیدشه.توی جزوه طباطبایی هم خوندم گفته بود هسته برشی
![]()
بله درسته.سوالات دفترچه A هست.کلید هم دفترچه Aبله میدونم اما دفترچه ها A B C Dدارن که هر کدوم کلید جدا داره - الان این کلید شما مربوط به کدوم دفترچه اس؟آخه گزینه ها تو دفترچه های مختلف جابجا میشه....بعد یه سوال دیگه الان کلید بالاییه یا پایینی؟
بله درسته.سوالات دفترچه A هست.کلید هم دفترچه A
قسمت بالایی
اره این درسته ولی خب سوال که نپرسیده کجا بذاریم.خودش گذاشته توفقط باید تشخیص بدی اینا هسته تشکیل دادن.اگه وسط میداد که اونوقت چجوری ما رو گمراه کنن!!!!!!1
اوکی ممنونحق با شما بود....ممنون که مارا از گمراهی در آوردی دوست عزیز
![]()
منبع تصویر صفحه 183 کتاب فناوریهای نویناوکی ممنونحق با شما بود....ممنون که مارا از گمراهی در آوردی دوست عزیز
![]()
هسته برشی عموما بسته یا نیمه بسته است و در وسط یا گوشه هاست.فرم u شکل هم می شه.اونایی که تو جزوه سروش نیاست رو من هم دیدم و کاملا درسته ولی دقت کن که اونا بسته هستند عزیز!
منم اینو فک میکردم دیوار برشی ولی وقتی اختلاف نطر پیش اومد کتاب فناوری نوین نگاه کردم همین شکل و همین قسمت نوشته هسته برشی..کلا سنجش خر است............فنی ام خر است تاریخم که دیروز گفتم...اصلا ارشد خر است...هسته برشی عموما بسته یا نیمه بسته است و در وسط یا گوشه هاست.فرم u شکل هم می شه.اونایی که تو جزوه سروش نیاست رو من هم دیدم و کاملا درسته ولی دقت کن که اونا بسته هستند عزیز! ولی اینی که تو سواله ، دو تا دیوار بازه تو گوشه ، اینو از هر مهندسی بپرسی می گه دیوار برشی! مهندس اینا از شما بعیده.ولی من هم تو شکل شما شک کردم!تو این شکل شاید یه مستطیل بسته هم هست!در کل مرگ بر سنجش!
آخه اونور ساختمانو نگاه کنی دو تا دیواره که با v مشخص شده و اینورش هم همینطور ، ولی یه مستطیل رو بالای اون دو تا دیوار کشیده که منو گیج کرد!منم اینو فک میکردم دیوار برشی ولی وقتی اختلاف نطر پیش اومد کتاب فناوری نوین نگاه کردم همین شکل و همین قسمت نوشته هسته برشی..کلا سنجش خر است............فنی ام خر است تاریخم که دیروز گفتم...اصلا ارشد خر است...
منم میگم اصلا دانشگاه تهران خر استمنم اینو فک میکردم دیوار برشی ولی وقتی اختلاف نطر پیش اومد کتاب فناوری نوین نگاه کردم همین شکل و همین قسمت نوشته هسته برشی..کلا سنجش خر است............فنی ام خر است تاریخم که دیروز گفتم...اصلا ارشد خر است...
دانشگاه تهران!منم میگم اصلا دانشگاه تهران خر است
آخه مهندس اینم بسته است!!!!!!هسته برشی عموما بسته یا نیمه بسته است و در وسط یا گوشه هاست.فرم u شکل هم می شه.اونایی که تو جزوه سروش نیاست رو من هم دیدم و کاملا درسته ولی دقت کن که اونا بسته هستند عزیز!
ولی اینی که تو سواله ، دو تا دیوار بازه تو گوشه ، اینو از هر مهندسی بپرسی می گه دیوار برشی!
مهندس اینا از شما بعیده.
ولی من هم تو شکل شما شک کردم!تو این شکل شاید یه مستطیل بسته هم هست!در کل مرگ بر سنجش!
شما چطوری پشتشو دیدن؟آخه مهندس اینم بسته است!!!!!!
اگه خوب نگاش کنی میبینی که پشتشم صفحه داره و مهم تر این که روش به علاوه گذاشته + ولی اون یکی فقط 2 تا فلش عمود بر هم داره.این دلیل اصلیشه
شما چطوری پشتشو دیدن؟
پشت کجا ؟کاغذ؟![]()
خو آخه من پیش گو نیستم که!افکار پلید پشت ذهن طراح
به اون علامت ضربدر دقت کن خو
طراح این سوال بویی از عمه نبرده؟آقا اصا دیوار برشی یا هسته برشی.
واگذار میکنیم به وعده دیدارمون در قیامت با جناب طراح
خوشم میاد واسه هر چی که اینجا میزارم یه عکس داریدانشگاه تهران!
![]()
میگم غول ها لایه لایه اند مثل پیاز!
![]()
خوشم میاد واسه هر چی که اینجا میزارم یه عکس داری
آخه مهندس اینم بسته است!!!!!!
اگه خوب نگاش کنی میبینی که پشتشم صفحه داره و مهم تر این که روش به علاوه گذاشته + ولی اون یکی فقط 2 تا فلش عمود بر هم داره.این دلیل اصلیشه
والا منم هی بخودم فشار میارم این طور بنایی یادم نمیاد!بیراهه نرین دوستان این ساختمان به چه دلیلی باید هسته برشی داشته باشه ؟
وقتی از تیر ستون استفاده کرده هسته برشی رو میخاد کجای دلش بزاره اونم در گوشه حالا اگر طبقات معلق بدون که بازم نادرست بود (بخاطر اینکه هیچ توجیحی نداره که در گوشه قرار بگیره اگه قرار بدطبقات معلق باشن یعنی باید حتی المقدور در وسط میبود ) و یا اینکه ساختمان شکل غیر هندسی داشته باشه مثل برج ترنین تورسو کالاتروا که اینم از عهده این ساختمان خارجه![]()
والا منم هی بخودم فشار میارم این طور بنایی یادم نمیاد!
commerz bank سه تا هسته مثلثی تو گوشه هاش داشت و این سوال رو فرض کنیم هسته برشه و اونطرفش هم همینطور ، یه فرم نا متقارنه که یکی از بدترین فرم ها در مقابل پیچشه.
آفرين! آدم عاقل!بیاین خودمون درگیره یه سوال بیخود نکنیم....هرچقدر هم جوابش غیر منطقی باشه هرچی سازمان سنجش میگه ما باید بگیم چشم :|