زمان بندی کوتاه مدت اسکیس 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
دوستان ی پک موزیک خووووووووووب واسه اسکیس میخوام
آهنگ شاد باریتم تند ترجیحا انگلیسی قثط باشه
کسی داره؟؟؟ ک واسم آپ یا میل کنه..

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
نمیخندیم خخخخخخ:Dباد نامطلوب: شمال و شمال غربباد غالب:غربباد مطلوب:جنوب شرقفک کنم واسه همه جا همینه اما راستش 100% مطمئن نیستم
:D نه واسه هر شهر فرق میکنه مراجعه کنین به آخر کتاب اقلیم کسمایی باد غالب همه شهرها نوشته شده یادش بخیر استاد صدیق میگفت برای اسکیس ایران تجسم کنین چندتا باد غالب بیشتر که نداریم جهت اونا بدونین اگر موقعیت شهرا روی نقشه ایران فرض کنین تقریبا میتونین حدس بزنین باد غالبش از کدوم طرفه

aytakin69

عضو جدید
دوستان میگم طایفه یک کتاب داشت در مورد ایده اسمش کامل یادم نیست الان...:D خوندش رو تو این زمان باقی مانده توصیه میکنید آیا؟ پیشاپیش موچکرم....:)

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان میگم طایفه یک کتاب داشت در مورد ایده اسمش کامل یادم نیست الان...:D خوندش رو تو این زمان باقی مانده توصیه میکنید آیا؟ پیشاپیش موچکرم....:)

کتاب ایده و خلاقیت در معماری ایرانی اسمش ،اره دوستام به من اس دادن که یان بخون من خودم چندین شب روش خوندم و کار کردم خدایش کتاب مشتی بود

بچه ها می دونم اینجا جاش نیست ولی خواهش میکنم برای بابا بزرگم دعا کنید حالش خیلی خیلی خرابه دعا کنید عید مبعث مون خراب نشه ،زنگ زدن بهمون گفتن معجزه نیاز داره برای زنده موندن دعا کنید دعا کنید معجزه شه

آخرین ویرایش:

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خییییییییییییییلییییییییی حالم بده
استاد هوشنگ سیحون درگذشت
خیلی بدم
آرزوم بود بیاد ایران هر جا شد برم دیدنش..............
بله منم تو پیج دخترش دیدم کلی دپرس شدم...........................

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
هوشنگ سیحونم رفت:(:(:(:(
2 روز پیش کاراشو نگاه میکردم فوق العاده بودند ....
روحش شاد و یادش گرامی ....
نام نیکی گر بماند ز آدمی / به کزو ماند سرای زرنگار

آخرین ویرایش:

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پویان حسم بهم گفت (شاییدم خواب دیدم :surprised:) تو بهشتی قبولی:eek: برو خوش باش:cool:
ایول به حست
اتفاقا حس خودمم همینو میگه اما تهرانو اول زدم .....:ی
آقا 2 جور خواب داریم یکی هست واقعیت رو میگه ...اون یکی هم دقیقا بر عکسش اتفاق میفته ...حالا خوابای تو چجوریه؟؟؟

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
اسکیس مفهومی چیه؟
یعنی چی ک اسکیس بدون موضوع بزنی!!! یکی توضیح بده لطفا واقعا گیجم...

shima 70

عضو جدید
ایول به حست
اتفاقا حس خودمم همینو میگه اما تهرانو اول زدم .....:ی
آقا 2 جور خواب داریم یکی هست واقعیت رو میگه ...اون یکی هم دقیقا بر عکسش اتفاق میفته ...حالا خوابای تو چجوریه؟؟؟
از مدل شقاقیا هست از همونا :D تو خیلی همه چیت شبیه استاد منه اون بهشتی خونده تو هم میخونه ایشالله میگم قول بده خوابم راست در اومد منم ببری تو دانشگاه یه دوووری بزنم ارزو به دلش نمونم:razz:

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
از مدل شقاقیا هست از همونا :D تو خیلی همه چیت شبیه استاد منه اون بهشتی خونده تو هم میخونه ایشالله میگم قول بده خوابم راست در اومد منم ببری تو دانشگاه یه دوووری بزنم ارزو به دلش نمونم:razz:
ایشالا همه بچه های باشگاه باهم قبول بشیم

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اسکیس مفهومی چیه؟
یعنی چی ک اسکیس بدون موضوع بزنی!!! یکی توضیح بده لطفا واقعا گیجم...
یه کاغذ بزار جلوت هر چی میخواد دل تنگت بکش
یه کاغذ بزار جلوت موضوع رو حلاجی کن واسه اش کانسپت بده و ایده بده بکش

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
یه کاغذ بزار جلوت هر چی میخواد دل تنگت بکش
یه کاغذ بزار جلوت موضوع رو حلاجی کن واسه اش کانسپت بده و ایده بده بکش
1.یه کاغذ بزار جلوت هر چی میخواد دل تنگت بکش ؟؟ بدون موضوع؟؟ خط خطی!!؟؟
2.یه کاغذ بزار جلوت موضوع رو حلاجی کن واسه اش کانسپت بده و ایده بده بکش؟؟هرموضوعی؟یعنی همین اسکیس موضوعی خودمون اما با موضوعات متنوع!آره؟؟

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
1.یه کاغذ بزار جلوت هر چی میخواد دل تنگت بکش ؟؟ بدون موضوع؟؟ خط خطی!!؟؟
2.یه کاغذ بزار جلوت موضوع رو حلاجی کن واسه اش کانسپت بده و ایده بده بکش؟؟هرموضوعی؟یعنی همین اسکیس موضوعی خودمون اما با موضوعات متنوع!آره؟؟
میتونه با موضوع باشه یا بی موضوع ...اضولا بی موضوع بهتر در میاد ... بسته به موضوعش میتونی خط خطی بکنی و... اینجا موضوع مهم میشه ...اینا تراوشات ذهنیه خودته ...وقتی که موضوع میزاری یه جورایی محدودش میکنی
آره اونم با مفهوم ..به اینکه یه کانسپت الکی بدی تموم بشه ...بعضی وقتا چند روز به یه موضوع فکر میکنی چیزی به ذهنت نمیاد ...بعضی وقتا فی البداهه .... معمار به دنبال بهترین حالت ممکنه از nحالت موجود می باشد(پویان خان )

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
میتونه با موضوع باشه یا بی موضوع ...اضولا بی موضوع بهتر در میاد ... بسته به موضوعش میتونی خط خطی بکنی و... اینجا موضوع مهم میشه ...اینا تراوشات ذهنیه خودته ...وقتی که موضوع میزاری یه جورایی محدودش میکنی
آره اونم با مفهوم ..به اینکه یه کانسپت الکی بدی تموم بشه ...بعضی وقتا چند روز به یه موضوع فکر میکنی چیزی به ذهنت نمیاد ...بعضی وقتا فی البداهه .... معمار به دنبال بهترین حالت ممکنه از nحالت موجود می باشد(پویان خان )
مرسی مهندس!!نجاتم دادیااااااااااااااا!!!!!!!!!!!
شما هم انجام دادی؟باید خیللی خوب باشه!!
یادم باشه ب مهندس نادری بگم اینو ب امضاش اضافه کنه:D

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مرسی مهندس!!نجاتم دادیااااااااااااااا!!!!!!!!!!!
شما هم انجام دادی؟باید خیللی خوب باشه!!
یادم باشه ب مهندس نادری بگم اینو ب امضاش اضافه کنه:D
همین الان فی البداهه تو 2 دقیقه یه چیزی کشیدم ....راستی سرعتت هم باید بالا باشه
آره این جمله فقط کمه ...

lena.0

عضو جدید
کاربر ممتاز
کتابخانه در اقلیم گرم و مرطوب................منتظر نظراتتونم....

مشاهده پیوست 210190مشاهده پیوست 210191

سلام من یه نکته که تو کارات دیدم یه سری دیتیله که همه جا استفاده میشه الان همین اسکیسو بزار کنار اون مدرسه که زده بودی اگه یکی بگه هر دوشون فرهنگسرا یا مرکز محلن کسی نمیگه نه نیست الان چرا این حجم کتابخونس؟
کتابخونه باید حجمش ریتمیک باشه و ساده شلوغ پلوغ نباشه اما در کل ترسیمات خیلی خوبن

cna12

عضو جدید
اقا جان من یه سوال دارم از باب بی اطلاعی می پرسم...

من اصن بعد از اعلام نتایح نرفتم تو سایت سنجش خواستم بپرس که منم میبایست انتخاب رشته و دانشگاه می کردم یا مشکلی نیس؟؟؟

Anahita.pb

عضو جدید
اقا جان من یه سوال دارم از باب بی اطلاعی می پرسم...

من اصن بعد از اعلام نتایح نرفتم تو سایت سنجش خواستم بپرس که منم میبایست انتخاب رشته و دانشگاه می کردم یا مشکلی نیس؟؟؟

:eek::eek: انتخاب رشته نکردید؟!

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کتابخانه در اقلیم گرم و مرطوب................منتظر نظراتتونم....

مشاهده پیوست 210190مشاهده پیوست 210191
چند تا سوال :
1- تو اقلیمای مرطوب میتونیم فضای تاسیسات رو ببریم زیر زمین یا کلا زیر زمین نداشته باشیم.....اگه نمیتونیم پس کجای پلان مکانیابی کنیم
2- من الان پرسپکتیو و پلانم کل شیت رو گرفته میشه بگین تو هر شیت چه مدارکی باید ارائه بشه مثلا چیا با هم باشن یا هر نکته ای راجع به شیت بندی توی a3

karanka

عضو جدید
چند تا سوال :
1- تو اقلیمای مرطوب میتونیم فضای تاسیسات رو ببریم زیر زمین یا کلا زیر زمین نداشته باشیم.....اگه نمیتونیم پس کجای پلان مکانیابی کنیم
2- من الان پرسپکتیو و پلانم کل شیت رو گرفته میشه بگین تو هر شیت چه مدارکی باید ارائه بشه مثلا چیا با هم باشن یا هر نکته ای راجع به شیت بندی توی a3

موتورخونه رو شمال ساختمان میذارن، بهترین حالتشم دسترسی از پارکینگه...از لحاظ امنیتی بهتره که در موتور خونه به سمت حیاط باز بشه...

اگه منظورت از a3 اسکیس آزاده...معمولا 6 تا 7تا مدرک میخوان که باید تو 3 برگ بچپونیشون...اون هفتمی ام احتمالا دیتیله...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا