دوستان ی پک موزیک خووووووووووب واسه اسکیس میخوام
آهنگ شاد باریتم تند ترجیحا انگلیسی قثط باشه
کسی داره؟؟؟ ک واسم آپ یا میل کنه..
آهنگ شاد باریتم تند ترجیحا انگلیسی قثط باشه
کسی داره؟؟؟ ک واسم آپ یا میل کنه..
نمیخندیم خخخخخخباد نامطلوب: شمال و شمال غربباد غالب:غربباد مطلوب:جنوب شرقفک کنم واسه همه جا همینه اما راستش 100% مطمئن نیستم
دوستان میگم طایفه یک کتاب داشت در مورد ایده اسمش کامل یادم نیست الان...خوندش رو تو این زمان باقی مانده توصیه میکنید آیا؟ پیشاپیش موچکرم....
![]()
عالی شده... چقدر کارتون تغییر کرده...حسودیم شد...خسته نباشید...کتابخانه در اقلیم گرم و مرطوب................منتظر نظراتتونم....
مشاهده پیوست 210190مشاهده پیوست 210191
بله منم تو پیج دخترش دیدم کلی دپرس شدم...........................خییییییییییییییلییییییییی حالم بده
استاد هوشنگ سیحون درگذشت
خیلی بدم
آرزوم بود بیاد ایران هر جا شد برم دیدنش..............
خییییییییییییییلییییییییی حالم بده
استاد هوشنگ سیحون درگذشت
خیلی بدم
آرزوم بود بیاد ایران هر جا شد برم دیدنش..............
2 روز پیش کاراشو نگاه میکردم فوق العاده بودند ....هوشنگ سیحونم رفت![]()
پویان حسم بهم گفت (شاییدم خواب دیدم2 روز پیش کاراشو نگاه میکردم فوق العاده بودند ....
روحش شاد و یادش گرامی ....
نام نیکی گر بماند ز آدمی / به کزو ماند سرای زرنگار
ایول به حستپویان حسم بهم گفت (شاییدم خواب دیدم) تو بهشتی قبولی
برو خوش باش
![]()
از مدل شقاقیا هست از هموناایول به حست
اتفاقا حس خودمم همینو میگه اما تهرانو اول زدم .....:ی
آقا 2 جور خواب داریم یکی هست واقعیت رو میگه ...اون یکی هم دقیقا بر عکسش اتفاق میفته ...حالا خوابای تو چجوریه؟؟؟
ایشالا همه بچه های باشگاه باهم قبول بشیماز مدل شقاقیا هست از هموناتو خیلی همه چیت شبیه استاد منه اون بهشتی خونده تو هم میخونه ایشالله میگم قول بده خوابم راست در اومد منم ببری تو دانشگاه یه دوووری بزنم ارزو به دلش نمونم
![]()
یه کاغذ بزار جلوت هر چی میخواد دل تنگت بکشاسکیس مفهومی چیه؟
یعنی چی ک اسکیس بدون موضوع بزنی!!! یکی توضیح بده لطفا واقعا گیجم...
1.یه کاغذ بزار جلوت هر چی میخواد دل تنگت بکش ؟؟ بدون موضوع؟؟ خط خطی!!؟؟یه کاغذ بزار جلوت هر چی میخواد دل تنگت بکش
یه کاغذ بزار جلوت موضوع رو حلاجی کن واسه اش کانسپت بده و ایده بده بکش
میتونه با موضوع باشه یا بی موضوع ...اضولا بی موضوع بهتر در میاد ... بسته به موضوعش میتونی خط خطی بکنی و... اینجا موضوع مهم میشه ...اینا تراوشات ذهنیه خودته ...وقتی که موضوع میزاری یه جورایی محدودش میکنی1.یه کاغذ بزار جلوت هر چی میخواد دل تنگت بکش ؟؟ بدون موضوع؟؟ خط خطی!!؟؟
2.یه کاغذ بزار جلوت موضوع رو حلاجی کن واسه اش کانسپت بده و ایده بده بکش؟؟هرموضوعی؟یعنی همین اسکیس موضوعی خودمون اما با موضوعات متنوع!آره؟؟
مرسی مهندس!!نجاتم دادیااااااااااااااا!!!!!!!!!!!میتونه با موضوع باشه یا بی موضوع ...اضولا بی موضوع بهتر در میاد ... بسته به موضوعش میتونی خط خطی بکنی و... اینجا موضوع مهم میشه ...اینا تراوشات ذهنیه خودته ...وقتی که موضوع میزاری یه جورایی محدودش میکنی
آره اونم با مفهوم ..به اینکه یه کانسپت الکی بدی تموم بشه ...بعضی وقتا چند روز به یه موضوع فکر میکنی چیزی به ذهنت نمیاد ...بعضی وقتا فی البداهه .... معمار به دنبال بهترین حالت ممکنه از nحالت موجود می باشد(پویان خان )
همین الان فی البداهه تو 2 دقیقه یه چیزی کشیدم ....راستی سرعتت هم باید بالا باشهمرسی مهندس!!نجاتم دادیااااااااااااااا!!!!!!!!!!!
شما هم انجام دادی؟باید خیللی خوب باشه!!
یادم باشه ب مهندس نادری بگم اینو ب امضاش اضافه کنه![]()
همین الان فی البداهه تو 2 دقیقه یه چیزی کشیدم ....راستی سرعتت هم باید بالا باشه
آره این جمله فقط کمه ...
به جان عمم دوربین ندارم ...:دیمیشه بذاری ببینمش؟؟
کتابخانه در اقلیم گرم و مرطوب................منتظر نظراتتونم....
اقا جان من یه سوال دارم از باب بی اطلاعی می پرسم...
من اصن بعد از اعلام نتایح نرفتم تو سایت سنجش خواستم بپرس که منم میبایست انتخاب رشته و دانشگاه می کردم یا مشکلی نیس؟؟؟
چند تا سوال :کتابخانه در اقلیم گرم و مرطوب................منتظر نظراتتونم....
چند تا سوال :
1- تو اقلیمای مرطوب میتونیم فضای تاسیسات رو ببریم زیر زمین یا کلا زیر زمین نداشته باشیم.....اگه نمیتونیم پس کجای پلان مکانیابی کنیم
2- من الان پرسپکتیو و پلانم کل شیت رو گرفته میشه بگین تو هر شیت چه مدارکی باید ارائه بشه مثلا چیا با هم باشن یا هر نکته ای راجع به شیت بندی توی a3