ممنونم...خب الانم همین کارو کردم یه سمتا یه رنگ اون سمتام یه رنگعزیزم به نظرم این خیلی بهتر شده...فقط همه جداره هاشو رنگ نکن...اونم یه رنگ....اگه یه رنگ میخوای بکنی یه سمت یعنی دیوارهایی ک به یه نقطه گریز میرن رو یه رنگ کن...
نهایت اونهای دیگه رو یه رنگ دیگه
واسه داخلی باید خیلی بافت و هارمونی برقرار کنی گلک
مشاهده پیوست 210083 (این کار همدانشگاهیم بود که تهران داخلی خوند ایشالا شما بری به جاش)
اینجوری هم خوبه:
مشاهده پیوست 210084
مرسییییی سحرجونم
دومی عاااالیه!! سنگو چجوری درآورده؟؟ اون خطهاش منظورمه!!
کوروش چندتا ویژه بفرست برا من؟؟؟!!http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=18e5258fb2c07ebaa5cf5bf09edead3b
این عکس ها نمونه های اسکیس بسیار می باشد برید حال کنید لذت ببرید امااا اصراف نکنیدهم پلان داره هم پرسپکتیو داره هم مقطع هم کانسپت.بازم کار میزارم براتون
استادمونه!
نابغه آبرومو بردی ، نمی بینی دست یه خانومه.
دوستان میشه ازتون یه خواهشی کنم آیا؟؟؟ همه از کارش سر جلسه عکس بگیره بزارین اینجا بعد از اینکه نتایج اسکیس اومد مقایسه کنیم کسانی که مث من سال بعد امتحان میدن یاد بگیرن ازتون... هر کی موافق لایک کنه
اول ی راه برا دوربین داخل بردن پیشنهاد بدین بعد...
تصمیم گرفتم این رنگی و این مدلی راندو کنم برا اسکیس...چطوره؟؟؟
برادر من یک راهش گوشی توی جوراب گذاشتن برا پسرا ، دخترا هم که قربونشون برم یان قدر لباس دارن که مشکلی نیست
من پارسال دوربین بردم سر جلسه و از کارم عکس گرفتم...اول ی راه برا دوربین داخل بردن پیشنهاد بدین بعد...
والا من یکی ک جسارت و انسان دوستیم ب این حد نیست ک بعد از ی سال و اندی تلاش این ریسکو کنم و گانگستر بازی درآرم تا با ی تیپا از آزمون بندازنم بیرون
برای تو که همین فایل رو فرستاده بودم 2 ماه پیش دختر جانکوروش چندتا ویژه بفرست برا من؟؟؟!!![]()
برادر من یک راهش گوشی توی جوراب گذاشتن برا پسرا ، دخترا هم که قربونشون برم یان قدر لباس دارن که مشکلی نیست
برای تو که همین فایل رو فرستاده بودم 2 ماه پیش دختر جانویژه هم چون از دوره خودمونی باشه به کسی نگو ولی
![]()
کوروووش کار منو قرار بود نقد کنیاااا...دوست دارم نظزتو بدونم...برای تو که همین فایل رو فرستاده بودم 2 ماه پیش دختر جانویژه هم چون از دوره خودمونی باشه به کسی نگو ولی
![]()
هیچ کاری نداره میشه برد ...پارسال بردم عکس گرفتم...وقتی مراقبین درگیر کشیدنه برگه ها از زیر دست دوستان بوداول ی راه برا دوربین داخل بردن پیشنهاد بدین بعد...
برای تو که همین فایل رو فرستاده بودم 2 ماه پیش دختر جانویژه هم چون از دوره خودمونی باشه به کسی نگو ولی
![]()
مثل اینکه دخترها پر جرات ترن....خخخخخخ...من و عذرا و .....البته قبول دارم موقع عکس گرفتم کلا مثل سکته زده ها شده بودم کلا کج شده بودممن خیلی دوست دارم عکس بگیرم...ولی جراتشو ندارم.
از دانلود منیجر استفاده کن عارفه باز میشههیچ کاری نداره میشه برد ...پارسال بردم عکس گرفتم...وقتی مراقبین درگیر کشیدنه برگه ها از زیر دست دوستان بود
آخه همون 2 ماه پیشم باز نشد دیگه...
مثل اینکه دخترها پر جرات ترن....خخخخخخ...من و عذرا و .....البته قبول دارم موقع عکس گرفتم کلا مثل سکته زده ها شده بودم کلا کج شده بودم![]()
اوکی اوکی چرا داد میزنیکوروووش کار منو قرار بود نقد کنیاااا...دوست دارم نظزتو بدونم...
یکی دلش بسوزه چندتا سایت پلان بذاره...از راندو سایه زیر درخت هم صحبت شد آمّا ...
از دانلود منیجر استفاده کن عارفه باز میشه
من با دانلود منیجر زدم
اما باز نمیشه
![]()
چرا؟؟؟؟منم همین مشکل رو دارم....با اینترنت اکسپلورر و فایر فاکس با دانلود منیجر ....بدون منیجر .... دانلود تکمیل میشه با وینرر هم باز میشه ها اما رو عکس ک میزنم باز شه ارور میده...اکسترکت هم نشد همون ارور رو داد....![]()
نمیخندیم خخخخخخبچه ها نخندینا..
باد نامطلوب از کدوم سمت میوزه؟
واسه هر اقلیمی فرق میکنه؟ یا کلا از یه سمته؟