زمان بندی کوتاه مدت اسکیس 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

shematik

عضو جدید
یه خط کشی بود که برای شطرنج کردن بود... کسی میدونه چطوری باید درستش کرد؟

shima 70

عضو جدید
عزیزم به نظرم این خیلی بهتر شده...فقط همه جداره هاشو رنگ نکن...اونم یه رنگ....اگه یه رنگ میخوای بکنی یه سمت یعنی دیوارهایی ک به یه نقطه گریز میرن رو یه رنگ کن...
نهایت اونهای دیگه رو یه رنگ دیگه
ممنونم...خب الانم همین کارو کردم یه سمتا یه رنگ اون سمتام یه رنگ :redface:

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
واسه داخلی باید خیلی بافت و هارمونی برقرار کنی گلک
مشاهده پیوست 210083 (این کار همدانشگاهیم بود که تهران داخلی خوند ایشالا شما بری به جاش)

اینجوری هم خوبه:
مشاهده پیوست 210084

مرسییییی سحرجونم
دومی عاااالیه!! سنگو چجوری درآورده؟؟ اون خطهاش منظورمه!!

آخرین ویرایش:

sahar-architect

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
مرسییییی سحرجونم
دومی عاااالیه!! سنگو چجوری درآورده؟؟ اون خطهاش منظورمه!!

اونا مداده که روش مارکر رفته و بعد با مداد رنگی تنالیته داده تا شکل منحنی رو القا کنه

این کار رو از نت برداشتما اما اصولش همینجوریه

آخرین ویرایش:

arefeh

کاربر ممتاز

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
استادمونه!
نابغه آبرومو بردی ، نمی بینی دست یه خانومه.

:biggrin:

دوستان میشه ازتون یه خواهشی کنم آیا؟؟؟ همه از کارش سر جلسه عکس بگیره بزارین اینجا بعد از اینکه نتایج اسکیس اومد مقایسه کنیم کسانی که مث من سال بعد امتحان میدن یاد بگیرن ازتون... هر کی موافق لایک کنه

moeinz

کاربر بیش فعال
:biggrin:

دوستان میشه ازتون یه خواهشی کنم آیا؟؟؟ همه از کارش سر جلسه عکس بگیره بزارین اینجا بعد از اینکه نتایج اسکیس اومد مقایسه کنیم کسانی که مث من سال بعد امتحان میدن یاد بگیرن ازتون... هر کی موافق لایک کنه

اول ی راه برا دوربین داخل بردن پیشنهاد بدین بعد...

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
تصمیم گرفتم این رنگی و این مدلی راندو کنم برا اسکیس...چطوره؟؟؟

مهندس کارت که خیلی پیشرفت داشته فقط یک چیز نقطه اتصال درخت به زمین دقت کن یکم ول یک جورایی کنارش اگه با رایپد کار یم کرید یا تیو یک باغچه می زاشتی خیلی بهتر بود

moeinz

کاربر بیش فعال
برادر من یک راهش گوشی توی جوراب گذاشتن برا پسرا ، دخترا هم که قربونشون برم یان قدر لباس دارن که مشکلی نیست

والا من یکی ک جسارت و انسان دوستیم ب این حد نیست ک بعد از ی سال و اندی تلاش این ریسکو کنم و گانگستر بازی درآرم تا با ی تیپا از آزمون بندازنم بیرون

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
والا من یکی ک جسارت و انسان دوستیم ب این حد نیست ک بعد از ی سال و اندی تلاش این ریسکو کنم و گانگستر بازی درآرم تا با ی تیپا از آزمون بندازنم بیرون

خب هر کی یک مدلی هستش دیگه ولی من یکی انشاله اگه قسمت شد برم سر جلسه سعی میکنم یک گوشی ببرم اخه گوشی خودم از بس انداختمش زمین دوربینش کار نمیده حالا اگهدرست شه این نشد هم یکی دیگه

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
داخلی دیگههههههه
سحتههههههه:cry:
پارکت بذارید دوستان لطفن
این راندو چوب واسه پارتیشن هم خوبه و واسه پارکت.فقط خیلی کنتراست بالاست و بقیه عناصر کناریش باید پر رنگ باشن.

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
این راندو چوب واسه پارتیشن هم خوبه و واسه پارکت.فقط خیلی کنتراست بالاست و بقیه عناصر کناریش باید پر رنگ باشن.

مرسیییی مهندس
اما رنگاشو دوس ندارم!!!:whistle:
درختات اوریگامیه؟!!!:D
رئال قهرمان شده فردا استاد طرحم شارژه!!آخ جووووووون!!!!! خخخخخ

arefeh

کاربر ممتاز
اول ی راه برا دوربین داخل بردن پیشنهاد بدین بعد...
هیچ کاری نداره میشه برد ...پارسال بردم عکس گرفتم...وقتی مراقبین درگیر کشیدنه برگه ها از زیر دست دوستان بود:D

برای تو که همین فایل رو فرستاده بودم 2 ماه پیش دختر جان:biggrin: ویژه هم چون از دوره خودمونی باشه به کسی نگو ولی:D
:cry::cry::cry::cry:آخه همون 2 ماه پیشم باز نشد دیگه...:(

من خیلی دوست دارم عکس بگیرم...ولی جراتشو ندارم.
مثل اینکه دخترها پر جرات ترن....خخخخخخ...من و عذرا و .....البته قبول دارم موقع عکس گرفتم کلا مثل سکته زده ها شده بودم کلا کج شده بودم:surprised::biggrin:

کورش68

عضو جدید
کاربر ممتاز
هیچ کاری نداره میشه برد ...پارسال بردم عکس گرفتم...وقتی مراقبین درگیر کشیدنه برگه ها از زیر دست دوستان بود:D

:cry::cry::cry::cry:آخه همون 2 ماه پیشم باز نشد دیگه...:(

مثل اینکه دخترها پر جرات ترن....خخخخخخ...من و عذرا و .....البته قبول دارم موقع عکس گرفتم کلا مثل سکته زده ها شده بودم کلا کج شده بودم:surprised::biggrin:
از دانلود منیجر استفاده کن عارفه باز میشه

arefeh

کاربر ممتاز
من با دانلود منیجر زدم
اما باز نمیشه
:(

چرا؟؟؟؟منم همین مشکل رو دارم....با اینترنت اکسپلورر و فایر فاکس با دانلود منیجر ....بدون منیجر .... دانلود تکمیل میشه با وینرر هم باز میشه ها اما رو عکس ک میزنم باز شه ارور میده...اکسترکت هم نشد همون ارور رو داد....:cry:

shematik

عضو جدید
چرا؟؟؟؟منم همین مشکل رو دارم....با اینترنت اکسپلورر و فایر فاکس با دانلود منیجر ....بدون منیجر .... دانلود تکمیل میشه با وینرر هم باز میشه ها اما رو عکس ک میزنم باز شه ارور میده...اکسترکت هم نشد همون ارور رو داد....:cry:

اره واسه منم اکسترکت نمیشه

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
بچه ها نخندینا..:D
باد نامطلوب از کدوم سمت میوزه؟
واسه هر اقلیمی فرق میکنه؟ یا کلا از یه سمته؟
نمیخندیم خخخخخخ:D
باد نامطلوب: شمال و شمال غرب
باد غالب:غرب
باد مطلوب:جنوب شرق
فک کنم واسه همه جا همینه اما راستش 100% مطمئن نیستم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا