الهه معماري
عضو جدید
مال من ثبت شد
عالیهبله کاملا موافقم!
منم همین الان میرم واسه اعتراض تو سایتش![]()

تا میتونید اطلاعرسانی کنید تعداد زیاد شه
دلایلتون امتحانات دانشجویان و آزمونهای نظام مهندسی باشه
مال من ثبت شد
عالیهبله کاملا موافقم!
مگه تاریخ اسکیس معلوم شده؟
سلام و همگی تون خسته نباشید
دوستان از همه خواهش می کنم برید تو سیستم پاسخ گویی سازمان سنجش و درخواست بدین اسکیس بعد ماه رمضون برگزار شه.مگه امتحان تئوری عقب نیفتاد.باور کنید میشه فقط باید همه درخواست بدیم
آخه این تاریخ واقعن بی انصافیه
لطفا...
برو سیستم پاسخگویی سمت چپ صفحه اصلی سنجش
دوستان اگه ما بخوایم حتما میشه ها باور کنید
نمی دونم چرا ولی فک می کنم اسکیس بیفته بعد عید فطر نه به خاطر اینکه جام جهانی و ................. به خاطر اینکه من ضایعه شم ،خدا اون دنیا بدجور مواخذه ام کنه اسکیس میفته بعد عید فطر![]()
بله کاملا موافقم!
من نیز هم![]()
مال من ثبت شد
نه ولی!!پیشگیری بهتر از درمان است!
ن معلوم نی ماهم اشاره ای ب تاریخ اسکیس نمیکنیم فقط درخواست میکنیم بدلیل امتحانات دانشگاه و نظام،اسکیس در خردادماه برگزارنشهمگه تاریخ اسکیس معلوم شده؟
ولی من خیلی دلم میخواد خیلی زودتر تموم بشه![]()
فهمیده میخوای چی بهش بگی داره جر میزنه ....خخخخخخ....سازمانو ولش کنین کار منو بچسبین من اینجا زل زدم به مانیتور منتظر نظرات شماااامابچه ها رفتم ثبت نام کنم سازمان سنجش محترم واسه اعتراض!!!! دیونه م کرد !!!یه بار میگه نام کاربری رو عوض کن یه بار میگه فلان ............اخه چه مرگشه!!!!!!!!!!!1
اگه زود تموم شه و قبول نشی باید یک سال دیگه بمونی پشت کنکور....
موافقم ولی اقاابراهیم مگه شما برا اعتراض کرذن کلید اولیه عضو نشدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟/خب با همون وارد شو بیچاره مال من درجا باز کرد،شاید چون می دونسته که من رتبه ام بد گفته بزار بازش کنم بعدا بگم به علت بد بود رتبه رد درخواست![]()
بچه ها الان گوشیم دیدم اس ام اس اومده که سنجش اصلاحیه دفترچه انتخاب رشته را گذاشته روی سایتش ،بریم ببینیم چه خبر ،گفتم بنویسم شاید بدردتون بخوره
نتیجه شو هم بما بگو!
من شب میام کارت رو نقد میکنم باید نقد بشه اساسی تا بهتر از این باشیبچه ها اینم کار امروز من ...از 10 تا 2 به همینا یشتر نرسیدم ...منتظر نقد و نظرتون هستم...
بچه ها اینم کار امروز من ...از 10 تا 2 به همینا یشتر نرسیدم ...منتظر نقد و نظرتون هستم...
بچه ها منم اعتراضم رو ثبت کردم...بچه ها اگه کسی میتونه بره فیسبوک تو گروه کارشناسی ارشد معماری عنوان کنه خیلی خوبه اونجا کلی عضو داره اینچوری تعدادم میره بالا
تائید میشههههعقب افتادن آزمون به نفع اونایی میشه که رتبشون خوب شده چون کسی که رتبش خوب شده نمیخواد این شانسو از دست بده و هرکاری میکنه ولی برای یکی مث من دوس دارم هر چی زودتر برگزار شه که نمیتونم هیچ کلاسی برم......(با عرض پوزش از کسایی که رتبشون خوب شده والا منم اگه خوب شده بود دوست داشتم بیفته عقب)
تائید میشهههه
البته اینو هم بگم که با یک ماه اینور و اونور اتفاق خاصی واسه کسی نمیفته ....معجزه که نمیشه....
تازه جام جهانیو میشینیم با عشق و حال میبینیم
نه دوست عزیز اولویت اول من کنکوره ...ولی واسش برنامه ریختم اگه اسکیس 30 خرداد هم باشه من فوتبالمو میبینم ...تفریحمو میکنم .....الان هم واسم مهم نیست که کی باشه چون من کار خودمو کردم تلاشمو کردم ....توکل بر خدا ...منظورم اینه که اونی که میخواد تو 1 ماه عقب افتادن کنکور کار بزرگی بکنه نمیتونه ....چون به قول خودت روند داره ...ی ماه هیچی نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
1800ساعت چیزی نیس؟؟؟؟؟؟؟
همیشه تو زندگی باید اولویت ها رو رعایت کرد
اگه اولویت شما جام جهانیه پس خوش بحالتون ک 21 ام هس
اگه کنکوره پس بد ب حالتون
در ضمن هیچ نیازی ب معجزه نیست
ی سری اصول هست ک باید گام ب گام بری جلو
و خدا
اگه از من بپرسن مهمترین چیز برا موفقیت تو کنکور چیه؟؟
من میگم:خدا