زمان بندی کوتاه مدت اسکیس 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

الهه معماري

عضو جدید

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها رفتم ثبت نام کنم سازمان سنجش محترم واسه اعتراض!!!! دیونه م کرد !!!یه بار میگه نام کاربری رو عوض کن یه بار میگه فلان ............اخه چه مرگشه!!!!!!!!!!!1

shezeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام و همگی تون خسته نباشید
دوستان از همه خواهش می کنم برید تو سیستم پاسخ گویی سازمان سنجش و درخواست بدین اسکیس بعد ماه رمضون برگزار شه.مگه امتحان تئوری عقب نیفتاد.باور کنید میشه فقط باید همه درخواست بدیم
آخه این تاریخ واقعن بی انصافیه
لطفا...

برو سیستم پاسخگویی سمت چپ صفحه اصلی سنجش
دوستان اگه ما بخوایم حتما میشه ها باور کنید

نمی دونم چرا ولی فک می کنم اسکیس بیفته بعد عید فطر نه به خاطر اینکه جام جهانی و ................. به خاطر اینکه من ضایعه شم ،خدا اون دنیا بدجور مواخذه ام کنه اسکیس میفته بعد عید فطر:biggrin:

بله کاملا موافقم!
منم همین الان میرم واسه اعتراض تو سایتش;)

مال من ثبت شد

ولی من خیلی دلم میخواد خیلی زودتر تموم بشه :)

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه ولی!!پیشگیری بهتر از درمان است!

موافقم ولی اقاابراهیم مگه شما برا اعتراض کرذن کلید اولیه عضو نشدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟/خب با همون وارد شو بیچاره مال من درجا باز کرد،شاید چون می دونسته که من رتبه ام بد گفته بزار بازش کنم بعدا بگم به علت بد بود رتبه رد درخواست:biggrin:

الهه معماري

عضو جدید
مگه تاریخ اسکیس معلوم شده؟
ن معلوم نی ماهم اشاره ای ب تاریخ اسکیس نمیکنیم فقط درخواست میکنیم بدلیل امتحانات دانشگاه و نظام،اسکیس در خردادماه برگزارنشه
ب نظرم تا تاریخو نگفتن ازشون بخوایم بهتره وقتی اعلام کنن دیگه بیفایده اس
مامیتونیم مگه نه;)

shima 70

عضو جدید
بچه ها رفتم ثبت نام کنم سازمان سنجش محترم واسه اعتراض!!!! دیونه م کرد !!!یه بار میگه نام کاربری رو عوض کن یه بار میگه فلان ............اخه چه مرگشه!!!!!!!!!!!1
فهمیده میخوای چی بهش بگی داره جر میزنه ....خخخخخخ....سازمانو ولش کنین کار منو بچسبین من اینجا زل زدم به مانیتور منتظر نظرات شمااااما :redface: دقیقا این شکلی :eek:

shezeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
اگه زود تموم شه و قبول نشی باید یک سال دیگه بمونی پشت کنکور....

نه من که قبول نمیشم . رتبه ام خیلی بد شده ولی خسته شدم دوس دارم زود تموم بشه . فکر کنم ساله دیگه برم پانسیون که ایوان خانه همه کلاساشو شرکت کنم چون میشه سال سومم . دیدم نتیجه نداره خوندنم .

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها الان گوشیم دیدم اس ام اس اومده که سنجش اصلاحیه دفترچه انتخاب رشته را گذاشته روی سایتش ،بریم ببینیم چه خبر ،گفتم بنویسم شاید بدردتون بخوره

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
موافقم ولی اقاابراهیم مگه شما برا اعتراض کرذن کلید اولیه عضو نشدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟/خب با همون وارد شو بیچاره مال من درجا باز کرد،شاید چون می دونسته که من رتبه ام بد گفته بزار بازش کنم بعدا بگم به علت بد بود رتبه رد درخواست:biggrin:

نه متاسفانه واسه کلید اولیه اعتراض نکردم ! الانم که هر کار کردم نتونستم عضو بشم رفت رو اعصابم! :mad:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز

moeinz

کاربر بیش فعال
پرسیدم:
"اسکيس |
سلام
خسته نباشيد
تاريخ ازمون عملي برا رشته معماري چندمه؟؟؟؟
شايعه شده 21ام
درسته اين؟؟ "

فرمودن:
" با سلام اطلاعات لازم در این خصوص در زمان اعلام نتایج اولیه و از طریق دفترچه راهنمای انتخاب رشته در اختیار داوطلبان قرار گرفته است. با تشکر"

aytakin69

عضو جدید
بچه ها منم اعتراضم رو ثبت کردم...بچه ها اگه کسی میتونه بره فیسبوک تو گروه کارشناسی ارشد معماری عنوان کنه خیلی خوبه اونجا کلی عضو داره اینچوری تعدادم میره بالا

ranaamiri

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها اینم کار امروز من ...از 10 تا 2 به همینا یشتر نرسیدم ...منتظر نقد و نظرتون هستم...

شیماجونم خسته نباشی کم کم داری میری تو مراحل خوب...
دیاگراماتو مرتب تر و یه گوشه جمع کن...اینجور پراکنده نباشه...
حداقل یه فونت خوب یاد بگیر استفاده کن تو کارات...
نیاز نیست واسه پرسپکتیوت متریال به این سنگینی بزاری...بایه ماژیک معمولی هم میشد یه راندوی سریع بزاری...
پلان ارجحتره کناره دیاگرامها قرار بگیره تا پرسپکتیو ناظر...
تو پلانت سعی کن فقط راهرو هایا مثلا حیاط رو رنگ کنی اونم خیلی کمرنگ... بقیه فضاهارو بزار سفید بمونه ...اینجوری ارزش فضاها یکی شده و جذابیت بصری پلان از بین رفته ...
فرق اینجا با یه فضای عملکردی اینه که باید یه ذره خاص تر و معمارانه تر باشه نه اینکه اتاقا همینجوری مثه یه اداره کناره هم چیده بشه...
در کل داری به جاهای خوبی میرسی عزیزم ادامه بده...:)

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شما پلانتونو با چه مقیاسی میکشین؟؟؟؟من که با 1/100 کل شیت رو فقط پلان میگیره......

moeinz

کاربر بیش فعال
داوطلبان گرامي مجاز به انتخاب رشته آزمون ورودي تحصيلات تكميلي (كارشناسي ارشد ناپيوسته داخل) سال 1393 ، شما مي توانيد از روز شنبه 93/3/3 براي مشاهده پاسخنامه خود و کليد مربوطه به همين آدرس مراجعه نمائيد

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عقب افتادن آزمون به نفع اونایی میشه که رتبشون خوب شده چون کسی که رتبش خوب شده نمیخواد این شانسو از دست بده و هرکاری میکنه ولی برای یکی مث من دوس دارم هر چی زودتر برگزار شه که نمیتونم هیچ کلاسی برم......(با عرض پوزش از کسایی که رتبشون خوب شده والا منم اگه خوب شده بود دوست داشتم بیفته عقب)

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عقب افتادن آزمون به نفع اونایی میشه که رتبشون خوب شده چون کسی که رتبش خوب شده نمیخواد این شانسو از دست بده و هرکاری میکنه ولی برای یکی مث من دوس دارم هر چی زودتر برگزار شه که نمیتونم هیچ کلاسی برم......(با عرض پوزش از کسایی که رتبشون خوب شده والا منم اگه خوب شده بود دوست داشتم بیفته عقب)
تائید میشهههه
البته اینو هم بگم که با یک ماه اینور و اونور اتفاق خاصی واسه کسی نمیفته ....معجزه که نمیشه....
تازه جام جهانیو میشینیم با عشق و حال میبینیم

beni belazi

کاربر بیش فعال
حق میدم به کسایی که دوست دارن زودتر راحت شن... ولی ما به معجزه احتیاج نداریم مثل اینه به یکی تو آذر ماه بگی کنکور به جای بهمن توی دی برگزار میشه و بعد بگی که ناراحت نباش توی یه ماه که معجزه نمیشه کرد.... در صورتی که یک ماه وقتی که میشه توش درصد 10 تاریخ رو به راحتی به 70 رسوند... الانم کسی که پرسپکتیوش ضعیفه میتونه توی یک ماه دستش رو به وضعیت قابل قبول برسونه.... فکر میکنین توی تاپیک غیر معماریا هستین و کلا کسایی که میخوان عقب بیوفته از رشته غاز چرونی اومدن معماری و با مورچه به سوالا جواب دادن و ترازشون بالای 7000 شده. ما هم مثل شما 5 تا طرح و دو تا مقدمات گذروندیم به اندازه کافیه هم دانشجوی بی سواد با دست قوی دیدیم توی دانشگاه برای همینه که اسرار داریم کنکور سر زمان واقعی خودش برگذار شه. من اگه امسال قبول نشم دومین سال که با رتبه حدودا 300 قبول نشدم... بهتره اگه براتون مهم نیست کلا توی این یک ماه هم برین استراحت کنین و خودتون رو عصبی نکنین... بعد از جام جهانی شروع کنین واسه سال دیگه.

moeinz

کاربر بیش فعال
تائید میشهههه
البته اینو هم بگم که با یک ماه اینور و اونور اتفاق خاصی واسه کسی نمیفته ....معجزه که نمیشه....
تازه جام جهانیو میشینیم با عشق و حال میبینیم

ی ماه هیچی نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
1800ساعت چیزی نیس؟؟؟؟؟؟؟
همیشه تو زندگی باید اولویت ها رو رعایت کرد
اگه اولویت شما جام جهانیه پس خوش بحالتون ک 21 ام هس
اگه کنکوره پس بد ب حالتون

در ضمن هیچ نیازی ب معجزه نیست
ی سری اصول هست ک باید گام ب گام بری جلو
و خدا
اگه از من بپرسن مهمترین چیز برا موفقیت تو کنکور چیه؟؟
من میگم:خدا

aytakin69

عضو جدید
بچه ها آگه نمونه روند طراحی دارین یا نکات خوب بگین ممنون میشم...من اصن نمیتونم دیتیل بکشم.....روند طراحیم صفر نمیدونم چطور ایدمو با شکل توضیح بدم...اون شیت نفرات برترم دیدم نقطه قوتشون همین تحلیلای قویشون بود...:( من چیکار کنم؟ الان تو موضوع امروز که گفته مثلا نماد شهر قم باشه همین یه جمله منو گیج کرد اصن نمیتونم طراحی کنم ...یا نمیدونم چیکار کنم تو روند که بکم نماد شهر قم....کمکم کنین..:((((

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ی ماه هیچی نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
1800ساعت چیزی نیس؟؟؟؟؟؟؟
همیشه تو زندگی باید اولویت ها رو رعایت کرد
اگه اولویت شما جام جهانیه پس خوش بحالتون ک 21 ام هس
اگه کنکوره پس بد ب حالتون

در ضمن هیچ نیازی ب معجزه نیست
ی سری اصول هست ک باید گام ب گام بری جلو
و خدا
اگه از من بپرسن مهمترین چیز برا موفقیت تو کنکور چیه؟؟
من میگم:خدا
نه دوست عزیز اولویت اول من کنکوره ...ولی واسش برنامه ریختم اگه اسکیس 30 خرداد هم باشه من فوتبالمو میبینم ...تفریحمو میکنم .....الان هم واسم مهم نیست که کی باشه چون من کار خودمو کردم تلاشمو کردم ....توکل بر خدا ...منظورم اینه که اونی که میخواد تو 1 ماه عقب افتادن کنکور کار بزرگی بکنه نمیتونه ....چون به قول خودت روند داره ...
خدا که همیشه هست ولی تلاش آدم خیلی مهمه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا