زمان بندی کوتاه مدت اسکیس 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

shematik

عضو جدید
پرسپکتیوات رو هوان، زمینات بده. زمین رو چارخونه کردی خوب اما اون مدادا که زدی یه طور پرسپکتیوات انگار معلق شده، کلا شیت بندی دیگه منسوخه اما اگه زمین رو سنگین میکردی (حالا که رو حجم رنگ نذاشتی) اونم با ماژیک، بهتر میشد کارت، بعدم اینکه من توصیه میکنم با مداد کار نکنی، اگه هم میکنی فیکستاتیو ببر، دیاگراما و پلانت به نظر من خوبه در همین حدم از سرشون زیاده سر جلسه. مقطعت رو حتما دو خطه کن، یعنی همین خطی که با روان نویس الخطاط کشیدی رو یه خط بالا یا پایینش بکش

با اجازه
پلانت از نظر عملکردی ب ظاهر مشکل نداره
ولی از نظر شکلی سعی کن مربع خالص نباشه....اطرافش بی نظم باشه
آشفته...اونجوری جذابیتش بیشترو بهتره
برشتو سعی کن فضاهات بسته نباشه.....فضا ها با هم ارتباط داشته باشن
مثلن اون سیرکولاسیون بادی ک کشیدی اشتباهه...اون فلش باید از ی جا ب بیرون راه داشته باشه...ن ک زندونی بشه
حجمتم سعی کن شلوغتر بشه...کمی سادست
ولی معلومه استعدادت خوبه...کافیه نمونه ببینی و تمرین کنی

نسیم جان دیاگرامت خیلی خوب وحساب شده اند...پلانتم نسبت به کارای قبلی خیلی خوب در آوردی عزیزم...تو میتونی بهترین باشی چون واسه حجم درآوردن مشکلی نداری همه تلاشتو بکن...

بچه ها مرسییییییی:w27::w27::w27:

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
سلااااااااااااااااام
دوستان یکی از بهترین دوستام الان اس داد واسه دکترا مجاز شدههههههههههه
خیلییییییییییییییییی خوشحالم
انشا... شما هم با قبولیتون منو همینجوری ذوق مرگ کنیییییددددد!!!!!!!!!!!:D

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
بچه ها آگه نمونه روند طراحی دارین یا نکات خوب بگین ممنون میشم...من اصن نمیتونم دیتیل بکشم.....روند طراحیم صفر نمیدونم چطور ایدمو با شکل توضیح بدم...اون شیت نفرات برترم دیدم نقطه قوتشون همین تحلیلای قویشون بود...:( من چیکار کنم؟ الان تو موضوع امروز که گفته مثلا نماد شهر قم باشه همین یه جمله منو گیج کرد اصن نمیتونم طراحی کنم ...یا نمیدونم چیکار کنم تو روند که بکم نماد شهر قم....کمکم کنین..:((((

فک کنم اینو میدونی آیتکین جان اما منم میگم: ببین واسه فرایند طراحی اگه موضوع سینما-تئاتر-موزه-گالری-مذهبی و... بود باتوجه ب موضوع ی فرم درنظر بگیر چون واسع اینا فرم مهمه
اگه هم تجاری-مسکونی و اینجور ساختمونا بود باید فرمتو براساس عملکردت دربیاری پس اول دیاگرام روابطتو بکش بعد ب پلان و حجم برس
تو ایده واسه اولی بگو ب فلان دلیل میخوام فرمم اینجوری باشه
واسه دومی هم همون دیاگرام روابطت میشه کانسپتت

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها یک سوال میگم مگه نباید توی کارامون معلولین هم در نظر بگیریم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من الان یک پلان از این کارای شقاقی دیدم اصلا ورودی پله داشت ولی رمپی یاچیزی نداشت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
اگه واقعا کسی میدونه که لازم بزاریم برا اسکیس که بگه اگه نه که من این قدر به یان چیزا فک نکنم

karanka

عضو جدید

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
مرسی، بقیه اقلیما رو هم بذاری عالی میشه....

اقليم معتدل و مرطوب مشخصات
بارش فراوان

رطوبت نسبي زياد
اختلاف درجه حرارت كم بين شب وروز

جهت گیری
عموما " شرقي - غربي با كشيدگي زياد مخصوصا" در نوارهاي ساحلي عموما" كشيدگي در مقابل جهت دريا و در مقابل نور آفتاب جنوب
مقابله با
رطوبت : افزايش كوران
باد غالب : باد غالب ا ز سوی غرب مي وزد
بازشوها
تناسبات زياد
وجود باز شوها در تمام جبهه هاي ساختمان
عدم وجود زيرزمين :به علت وجود رطوبت زياد و بالا بودن سطح آبهای زيرزمينی
پوشش سقف ها
شيرواني از جنس 1. ايرانيت 2. ساقه ي برنج 3. گالي و س 4. ورق هاي گالوانيزه
اجزای سقف شيروانی در شيوه ی سنتی آن

کرسی چينی
ايجاد كرسي براي جدا كردن ساختمان از كف.
استفاده از فنداسيون نمايان و قرار گيري اجزا ءكف روي آن ها

ارتفاع و شيب سقف
ارتفاع سقف در ساختمان هاي نزديك به دريا بيش تر از ساختمان هاي دور از درياست و به طبع آن شيب آن نيز بيشتر میباشد.
و علت واضح آن غلبه در مقابل بارانی است که با توجه به نزديکی به دريا تشديد می گردد.

بافت
پراكندگی و وجود فاصله ميان ساخته ها
پراكنده بودن بافت به منظور ايجاد كوران در فضاي ميان خانه ها و ساختمان ها است. در اين صورت هوا به راحتي در ميان خانه ها جولان می دهد و نياز به کوران را برطرف می نمايد.

بيان وجود ايوان
وجود ايوان به عنوان يک عنصر ويژه در خانه های اين اقليم جايگاهی خاص عرضه می دارد.

بيان تالار ، بیانی از برونگرایی

تالار واژه ای است که در قاموس معماری اين اقليم به عنوان فضايی تراس مانند وجود دارد.
مصالح مصرفی
مصالح سبك با ظرفيت حرارتي پايين : چوب ، ساقه ي برنج
براي ساختمان هاي داراي سازه از مصالح بنايي با ظرفيت حرارتي پايين : بلوك سيماني ، سنگ ، ديوار چينه اي (مقاوم در برابر رانش)

کوران
مهم ترين مسئله در ساختمان هاي نواحي معتدل ومرطوب ايجاد كوران و مبارزه با رطوبت بيش از حد محيط است .
گشودگي ها به هدف ايجاد كوران تعبيه مي شوند.اين گشودگي ها به دو صورت مي توان بررسي كرد:
در دو ضلع متفاوت
در دو ضلع هم راستا
داکت
داكت وظيفه ي تهويه ي هوا در ساختمان را به عهده دارد. علی الخصوص در مواقعی که توانايی ايجاد پنجره در ديوارها وجود ندارد
و يا ساختمانی چند طبقه با فضاهای بزرگ و مرکزی داشته باشيم
داکت اين وظيفه را باجمع آوري هواي گرم و مرطوب ازكل ساختمان و انتقال آن به هواي آزاد انجام مي دهد.

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه تا کیمیا میاد من یک موضوع میزارم کار کنید ،البته خودم اول برم موضوع دیروز کامل کنم و بهش فک کنم بعدش می خوام روی اینها کار کنم ،حالا برا هر کی که دوست داره کار کنه من میزارم تا کیما بیاد و موضوع بده بهمون
247355_167148510015625_139750589422084_447323_2061945_n.jpg

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
اقلیم سرد

کوهستان های غربی که دامنه های غربی رشته کوههای فلات مرکزی ایران و سراسر کوههای زاگرس را در بر می گیرد از مناطق سردسیر کشور به شمار می آیند .
فرم بنا:
1. ساختمان های درون گرا با حیاط مرکزی
2. استفاده از ایوان و حیاط کوچک در بنا
پلان ، فرم بنا و نحوه قرار گیری آن
در حوزه اقلیمی سرد و کوهستانی ، بناها دارای پلان و بافت متراکم می باشند . فرم بنا باید به گونه ای باشد که سطح تماس آن را با سرمای خارج کمتر نماید تا حرارت کمتری از درون به بیرون انتقال یابد . لذا از احجامی نظیر مکعب یا مکعب مستطیل استفاده می نمایند تا نسبت سطح خارجی بنا به حجم داخلی آن کاهش یابد و آن را در حداقل ممکن نگه دارد . ساختمان ها بین 20 درجه به طرف غرب و 45 درجه به سمت شرق و در سایه باد یکدیگر و خارج از سایه آفتاب هم ، در محور شمالی – جنوبی مستقر می شوند
4. اتاق های کوچک با ارتفاع کم
5. بازشوهای کوچک
6.دیوارهای نسبتا قطور
7. بام های مسطح
نوع مصالح
مصالح مورد استفاده در ابنیه سنتی در مناطق سرد و کوهستانی مانند سایر حوزه های اقلیمی از مصالح موجود در آن اقلیم است. این مصالح باید از ظرفیت و مقاومت حرارتی خوبی برخوردار باشند تا گرمای بنا را در فضای داخلی آن حفظ نماید .لذا بدنه این ابنیه از سنگ ( یا چوب ، ملات کاهگل ، خشت و آجر ) و پوشش سقف و بام از تیر های چوبی و کاهگل می باشد . از سنگ و مصالح مقاوم و سنگین برای برای پی سازی بنا استفاده می کنند و در برخی نقاط ، کرسی چینی با مصالح سنگین جهت جلو گیری از رطوبت به کار می رود ، هر چند ابنیه این مناطق ، به طور کلی ، بر روی زمین بنا می شوند .

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خانه رفتگر برای تعاملات رفتگرانننننننننن:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:
بچه تا کیمیا میاد من یک موضوع میزارم کار کنید ،البته خودم اول برم موضوع دیروز کامل کنم و بهش فک کنم بعدش می خوام روی اینها کار کنم ،حالا برا هر کی که دوست داره کار کنه من میزارم تا کیما بیاد و موضوع بده بهمون
مشاهده پیوست 209235

karanka

عضو جدید
مشاهده پیوست 209235

چه چیزایی می تونه موضوع اسکیس باشه که به مخیله آدمم نمیرسه...!

الان من یه سوالی برام پیش اومد، تا حالا شده "تجهیزات عمومی" هم موضوع اسکیس باشه؟؟

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
خانه رفتگر برای تعاملات رفتگرانننننننننن:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:

چیه می خندی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببخشید ها موضوعات شقاقیه از خودم که در نیوردم گذاشتنش چند دلیل داشت
1.ریز فضا هایی که می خواد هم امفی هم اداری هم اموزشی و .......توش بود ازطرفی هم سایتش کشیدگی طولی زیادی داشت می خواستم نحوه برخورد باهاش دستمون بیاد چون طولش زیاد ،از طرفی پرسپکتیوهاش هم ازاد بود و بسته به خودمون
حالا مشکلی نیست خوشتون نیومد پستم حذف می کنم

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه چیزایی می تونه موضوع اسکیس باشه که به مخیله آدمم نمیرسه...!

الان من یه سوالی برام پیش اومد، تا حالا شده "تجهیزات عمومی" هم موضوع اسکیس باشه؟؟

تجهیزات عمومی چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
اقلیم گرم و خشک
دو اصل کلی برای طراحی اقلیمی در مناطق گرم و خشک
۱- جلو گیری از تاثیر هوای گرم در فضاهای داخلی مجموعه
الف. طراحی مناطق نیمه محافظت شده در خارج بنا
ب. استفاده از پوشش گیاهی برای خنک کردن محوطه
ج. استفاده از گیاهان در کنار دیوارهای خارجی ساختمان
د. استفاده از بام و دیوار دو جداره جهت تهویه در داخل پوسته ساختمان
ه. استفاده از پوسته‌های دو جداره جهت جابجایی حرارت
۲- محافظت ساختمان در برابر تابش آفتاب در مواقع گرم سال
الف. طراحی محوطه
ب. ایجاد سایه برای پنجره‌های رو به آفتاب تابستان
ج. شکل و جهت دادن به بدنة ساختمان به منظور کاهش اثر آفتاب تابستان
د. کاهش انعکاس زمین و سطوح بیرون از پنجره‌های رو به آفتاب تابستان
ه. تأمین سایه برای دیوارهایی که رو به آفتاب تابستانی هستند.
ی. ایجاد سایه برای پنجره‌های رو به آفتاب تابستان

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چیه می خندی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببخشید ها موضوعات شقاقیه از خودم که در نیوردم گذاشتنش چند دلیل داشت
1.ریز فضا هایی که می خواد هم امفی هم اداری هم اموزشی و .......توش بود ازطرفی هم سایتش کشیدگی طولی زیادی داشت می خواستم نحوه برخورد باهاش دستمون بیاد چون طولش زیاد ،از طرفی پرسپکتیوهاش هم ازاد بود و بسته به خودمون
حالا مشکلی نیست خوشتون نیومد پستم حذف می کنم
]چرا ناراحت میشی
من اصلا به همچین موضوعاتی فکر نکرده بودم ...اتفاقا این خنده برای اینه که موضوعت خیلی ساده است ولی طرح دادنش سخته

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
من خواب دیدم موضوع عملکردی و تو اقلیم گرم و مرطوبه:cool:

kimia572

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها
امروز میخواستم تنبیهتون کنم موضوع نزارم چون هیچ کس کاراشا تو سایت نمیزاره
ولی خوب دیدم مشتاقان زیادن دلم نیومد
download4.jpg

اینم موضوع امروز