bahare7
عضو جدید
بچه ها این یه خلاصه ای از مشخصات اقلیم گرم و مرطوب از کتاب بوم و اقلیم ایران امیدوارم خوانا و مفید باشه
این کیفیتش بهتره http://uploadco.ir/uploads/iemapulnr0tfavt8hpy.jpg

آخرین ویرایش:
پرسپکتیوات رو هوان، زمینات بده. زمین رو چارخونه کردی خوب اما اون مدادا که زدی یه طور پرسپکتیوات انگار معلق شده، کلا شیت بندی دیگه منسوخه اما اگه زمین رو سنگین میکردی (حالا که رو حجم رنگ نذاشتی) اونم با ماژیک، بهتر میشد کارت، بعدم اینکه من توصیه میکنم با مداد کار نکنی، اگه هم میکنی فیکستاتیو ببر، دیاگراما و پلانت به نظر من خوبه در همین حدم از سرشون زیاده سر جلسه. مقطعت رو حتما دو خطه کن، یعنی همین خطی که با روان نویس الخطاط کشیدی رو یه خط بالا یا پایینش بکش
با اجازه
پلانت از نظر عملکردی ب ظاهر مشکل نداره
ولی از نظر شکلی سعی کن مربع خالص نباشه....اطرافش بی نظم باشه
آشفته...اونجوری جذابیتش بیشترو بهتره
برشتو سعی کن فضاهات بسته نباشه.....فضا ها با هم ارتباط داشته باشن
مثلن اون سیرکولاسیون بادی ک کشیدی اشتباهه...اون فلش باید از ی جا ب بیرون راه داشته باشه...ن ک زندونی بشه
حجمتم سعی کن شلوغتر بشه...کمی سادست
ولی معلومه استعدادت خوبه...کافیه نمونه ببینی و تمرین کنی
نسیم جان دیاگرامت خیلی خوب وحساب شده اند...پلانتم نسبت به کارای قبلی خیلی خوب در آوردی عزیزم...تو میتونی بهترین باشی چون واسه حجم درآوردن مشکلی نداری همه تلاشتو بکن...
یعنی اعلام حضورت منو کشته ابرام...
بچه ها آگه نمونه روند طراحی دارین یا نکات خوب بگین ممنون میشم...من اصن نمیتونم دیتیل بکشم.....روند طراحیم صفر نمیدونم چطور ایدمو با شکل توضیح بدم...اون شیت نفرات برترم دیدم نقطه قوتشون همین تحلیلای قویشون بود...من چیکار کنم؟ الان تو موضوع امروز که گفته مثلا نماد شهر قم باشه همین یه جمله منو گیج کرد اصن نمیتونم طراحی کنم ...یا نمیدونم چیکار کنم تو روند که بکم نماد شهر قم....کمکم کنین..
(((
جااان من اینو جدی گفتی یا برا روحیه دهی بود!!؟؟؟
انشالله که هر کی زحمت کشیده و میکشه جوابشو ببینه حالا رتبه خوب و بد فرق ندارهنه کاملا جدی گفتم
بچه ها این یه خلاصه ای از مشخصات اقلیم گرم و مرطوب از کتاب بوم و اقلیم ایران امیدوارم خوانا و مفید باشه مشاهده پیوست 209220 این کیفیتش بهتره http://uploadco.ir/uploads/iemapulnr0tfavt8hpy.jpg
مرسی، بقیه اقلیما رو هم بذاری عالی میشه....
ما یه فامیلی داریم درجه داری قبول شده خیلی خوشحالم![]()
بچه تا کیمیا میاد من یک موضوع میزارم کار کنید ،البته خودم اول برم موضوع دیروز کامل کنم و بهش فک کنم بعدش می خوام روی اینها کار کنم ،حالا برا هر کی که دوست داره کار کنه من میزارم تا کیما بیاد و موضوع بده بهمون
مشاهده پیوست 209235
بچه تا کیمیا میاد من یک موضوع میزارم کار کنید ،البته خودم اول برم موضوع دیروز کامل کنم و بهش فک کنم بعدش می خوام روی اینها کار کنم ،حالا برا هر کی که دوست داره کار کنه من میزارم تا کیما بیاد و موضوع بده بهمون
مشاهده پیوست 209235
خانه رفتگر برای تعاملات رفتگرانننننننننن![]()
چه چیزایی می تونه موضوع اسکیس باشه که به مخیله آدمم نمیرسه...!
الان من یه سوالی برام پیش اومد، تا حالا شده "تجهیزات عمومی" هم موضوع اسکیس باشه؟؟
]چرا ناراحت میشیچیه می خندی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببخشید ها موضوعات شقاقیه از خودم که در نیوردم گذاشتنش چند دلیل داشت
1.ریز فضا هایی که می خواد هم امفی هم اداری هم اموزشی و .......توش بود ازطرفی هم سایتش کشیدگی طولی زیادی داشت می خواستم نحوه برخورد باهاش دستمون بیاد چون طولش زیاد ،از طرفی پرسپکتیوهاش هم ازاد بود و بسته به خودمون
حالا مشکلی نیست خوشتون نیومد پستم حذف می کنم
]چرا ناراحت میشی
من اصلا به همچین موضوعاتی فکر نکرده بودم ...اتفاقا این خنده برای اینه که موضوعت خیلی ساده است ولی طرح دادنش سخته
خوابت اشتباههمن خواب دیدم موضوع عملکردی و تو اقلیم گرم و مرطوبه![]()
شقاقی تو خوابم بهم گفت ک موضوع عملکردی و تو اقلیم گرم و مرطوبهخوابت اشتباهه
باید شقاقی ببینه
خدا کنه عملکردی نباشه
ما یه فامیلی داریم درجه داری قبول شده خیلی خوشحالم![]()