به نظرتون تو سرای محله فضا مهم کدومه؟؟؟
دوستان تو ازمون اسکیس ریز فضاهارو بهمون میدن؟؟
پس بازم مث درک معماری باید فضا اصلی رو تشخیص بدیم و تو پلان همکفمون بیاریم؟؟؟ درسته؟؟؟ راستی ب نظرت فضا اصلی تویه سرای اقلیمی تبریز کدومه؟؟؟ ریز فضا هم نداده!!! من آتریوم و گالری و کافی شاپ و گذاشتم تو پلانم!!!من اومدم!
معلومه مهمترین فضا فضای تجمعه که میتونه نیمه باز یا بسته باشه.بستگی به طراحیتون داره. یه ایده ای از بازارای قدیمی اون جاها که راسته ها به هم میرسن، اسمش چارسوقه؟؟ من معماری ایرانی کلا بلد نیستم!
خوش اومدی مهندسمن اومدم!
معلومه مهمترین فضا فضای تجمعه که میتونه نیمه باز یا بسته باشه.بستگی به طراحیتون داره. یه ایده ای از بازارای قدیمی اون جاها که راسته ها به هم میرسن، اسمش چارسوقه؟؟ من معماری ایرانی کلا بلد نیستم!
اول از همه خسته نباشی مهندس ،من کمتر از بقیه می دونم و اطلاعات دارم ولی ایرادات به نظر من که خیلی خیلی مبتدی هستم توی نگاه اول بدون دقت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کانسپتت و ایده ات چی بوده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟دنبال چی بودی ؟؟؟؟؟یا بهتر بگم لااقل چیزهایی که می خواستی تیو طراحی بهش برسی چی بود و چقدرش تونستی نشون بدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
انبار چرا هم کف گذاشتی ؟؟؟؟؟؟به نظرت انبار باید این جوری در دسترس همه گذاشت درسته که در داره ولی به نظرم یک فضاهایی دیگه مهمتر بودن که جاشون انبار بگیره ؟؟؟؟؟؟؟؟
یک چیزی اگه مثلا یک بازید کننده معلول داشته باشی که کتب خارجی یا دی وی دی یا مجله بخواد چیکار باید کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی یک چیزی بچه ها مگه افتاب برا کتاب و اینها ضرر نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اگه اره که به نظرم ما به طراحی فضا احتیاج داریم تا پنجره گذاشتن ،به نظرم داخل فضاش نسبت به نماش اهمیت بیشتری داره توی این موضوع البته نظر منه
امیدوارم ناراحت نشده باشی
عزیزم من خودم دستم خیلی ضعیفه، اما چیزایی رو که میخوام تمرین کنمو (مثلا برش ) از یه کتاب انتخاب میکنم وبهش نگا میکنمو میکشم. سعی نکات اقلیمی وحتی روش راندوش ورنگاش با دقت تو ذهنت نگه داری. بعد یه مدت خودت موضوعی کار کن. و ازاون نکات که یاد گرفتی استفاده کن. موفق باشیمن دچار سر در گمی شدم!!!اگه حسشم باشه و بخوام کار کنم اینقد هی میگم چیکار کنم چیکار نکنم که خسته میشم اصلا نمیدونم چی تمرین کنم تو همه چی مشکل دارم و نمیدونم چی رو اول شرو کنم !!!؟؟؟؟چیکاااار کنم !؟؟؟ایند گیجم که تایمم الکی میره و من دو ساعت نشستم و بدون هیچ تمرینی!!!!چیکاااااااااااااار کنم !؟؟؟راه کار بدین لطفااااااااااااااا
پس بازم مث درک معماری باید فضا اصلی رو تشخیص بدیم و تو پلان همکفمون بیاریم؟؟؟ درسته؟؟؟ راستی ب نظرت فضا اصلی تویه سرای اقلیمی تبریز کدومه؟؟؟ ریز فضا هم نداده!!! من آتریوم و گالری و کافی شاپ و گذاشتم تو پلانم!!!
موتوشکرم مهندس!!! خیر ببینی!!! ابنیه سنتی قبادیانو ب سبد مطالعاتت بی اف زا!!! معماری ایرانی رو یاد می گیری!!!اونو شما باید خودتون تشخیص بدید چیه و چی مناسبه. اصلا درصدی از نمره اسکیستون بخاطر همین تصمیم گیری هاست که برای سرای تبریز چی رو مناسب میدونید و چرا. منم یکی مثل شما. اگر بخوام رو اقلیم بگم، چیز زیادی از اقلیم تبریز نمدونم. مثلا به ذهنم میرسه حواسم به سرما و هوای تبریز باشه، احتمالا همون آتریومو جوری و جایی طراحی میکنم که این حس و حال رو القا کنه. مثلا یکی ممکنه بیاد تو فضای باز، یه منظری طراحی کنه که تو مسیر عبورم باشه.یه چیزی مثل لابی. ویژگی هردوشون مثل همه. باید واژه هایی که میدنو همینطوری تو ذهنتون تحلیل کنین. هیچ پاسخ قطعی برای یه مساله وجود نداره. معمارای مختلف ب جوابای مختلف میرسن که ممکنه با در نظر گرفتن محدودیت های طراحی و پاسخ مناسب ب اون، همه جوابا جواب بده! شما که معماری ایرانی رو مطالعه کردین، احتمالا فضاهای مشابه تجمعی توش پیدا میشه که یه ایده ای ازش بگیرین. حقیقتا و واقعا معماری ایرانی نخوندم.از فضاها فقط جاهایی که خودم رفتم تجربه کردمو یادمه. مثلا حمام های قدیمی یه فضایی داشتن که همه اونجا مینشستن حرف میزدن مث اینکه. شاید حتی اونم جواب بده!!!
کیمیا سایته این گل گیاهه اون سیاهست؟
همون که کنارش نوشته گلکاری توش اندازه 50 داره دیگه نه؟اره همون که شبیه لامپ
دوستان برا تمرین پلان چه پیشنهادی دارین؟
کتابی یا جایی که بتونم نمونه زیاد ببینم میخوام کسی میدونه؟
1صفحه نه اندازهی 20 صفحه در روز اونم تو تایم خیلی کمخلق را تقلیدشان بر باد داد
با تشکر فراوان از دوستانی که کارهای نفرات برتر رو گذاشن
دیروز که همه دچار یخچال گردی شده بودند من هم یک طرح از شهر کتاب زدم که جواب نداد
امروز صبح ایده دیروز رو تکمیل کردم
در واقع بیشتر وقتم رو گذاشتم برای نوشتن ایده هام. عین نفر اول و سوم.
مشاهده پیوست 208966مشاهده پیوست 208967
استادم دستور دادند که : فقط خط بکش.
روحش شاد. راست میگه . مهم نیس در چه سطحی هستید. هر روز صبح قبل از صبحانه یک صفحه تمام خط بکشید. سر یک هفته نتیجه اش رو می بینید.
هر روز صبح قبل از صبحانه 10 صفحه تمرین خطبچه ها لطفا کمکم کنین.رتبم بالاست.کلاس اسکیس نمیتونم برم.توروخدا بگی تو این وقت کم چیکار کنم.دستم معمولیه.اما قول میدم تلاش کنم
خلق را تقلیدشان بر باد داد
دیروز که همه دچار یخچال گردی شده بودند من هم یک طرح از شهر کتاب زدم که جواب نداد
روحش شاد. راست میگه . مهم نیس در چه سطحی هستید. هر روز صبح قبل از صبحانه یک صفحه تمام خط بکشید. سر یک هفته نتیجه اش رو می بینید.
بچه ها لطفا کمکم کنین.رتبم بالاست.کلاس اسکیس نمیتونم برم.توروخدا بگی تو این وقت کم چیکار کنم.دستم معمولیه.اما قول میدم تلاش کنم
من فقط ایرادایی از دید خودمو میگمخلق را تقلیدشان بر باد داد
1صفحه نه اندازهی 20 صفحه در روز اونم تو تایم خیلی کم
آهنگ با ریتم تند ترجیچا تکنو
نیاز به تمرین خیلی زیادی داری