زمان بندی کوتاه مدت اسکیس 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aytakin69

عضو جدید
کیمیا جان اگه تا آخر امشب موضوعات فردارو بذاری کلی ممنونت میشم....:):gol::gol:

fatemeh17

عضو جدید
به نظرتون تو سرای محله فضا مهم کدومه؟؟؟

من اومدم!
معلومه مهمترین فضا فضای تجمعه که میتونه نیمه باز یا بسته باشه.بستگی به طراحیتون داره. یه ایده ای از بازارای قدیمی اون جاها که راسته ها به هم میرسن، اسمش چارسوقه؟؟ من معماری ایرانی کلا بلد نیستم!

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان تو ازمون اسکیس ریز فضاهارو بهمون میدن؟؟

گاهی اوقات اره ولی گاهی هم همه چیز ازاد میزارن و دستت خودت، فک کنم پارسال کار خیلی ازادی داشته فقط محدود مشخص کردن که روی تپه است و یک سری خواسته دادشتن ،حالا دیگه من نمی دونم ولی سوالات من یکی سری دیدم داده بود

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من اومدم!
معلومه مهمترین فضا فضای تجمعه که میتونه نیمه باز یا بسته باشه.بستگی به طراحیتون داره. یه ایده ای از بازارای قدیمی اون جاها که راسته ها به هم میرسن، اسمش چارسوقه؟؟ من معماری ایرانی کلا بلد نیستم!
پس بازم مث درک معماری باید فضا اصلی رو تشخیص بدیم و تو پلان همکفمون بیاریم؟؟؟ درسته؟؟؟ راستی ب نظرت فضا اصلی تویه سرای اقلیمی تبریز کدومه؟؟؟ ریز فضا هم نداده!!! من آتریوم و گالری و کافی شاپ و گذاشتم تو پلانم!!!

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
من اومدم!
خوش اومدی مهندس
اره خب همین طور بهخاطر هیمنه که میگن بهترین ایده از پلان های قدیمی برای طراحی سرای محله ارسن شهری هستش،واسه سوال اون سال هم ارسن گنجعلی خان کرمان مناسب بود که به پلان جدید تبدیل شه

alice

عضو جدید
اول از همه خسته نباشی مهندس ،من کمتر از بقیه می دونم و اطلاعات دارم ولی ایرادات به نظر من که خیلی خیلی مبتدی هستم توی نگاه اول بدون دقت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کانسپتت و ایده ات چی بوده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟دنبال چی بودی ؟؟؟؟؟یا بهتر بگم لااقل چیزهایی که می خواستی تیو طراحی بهش برسی چی بود و چقدرش تونستی نشون بدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
انبار چرا هم کف گذاشتی ؟؟؟؟؟؟به نظرت انبار باید این جوری در دسترس همه گذاشت درسته که در داره ولی به نظرم یک فضاهایی دیگه مهمتر بودن که جاشون انبار بگیره ؟؟؟؟؟؟؟؟
یک چیزی اگه مثلا یک بازید کننده معلول داشته باشی که کتب خارجی یا دی وی دی یا مجله بخواد چیکار باید کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی یک چیزی بچه ها مگه افتاب برا کتاب و اینها ضرر نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اگه اره که به نظرم ما به طراحی فضا احتیاج داریم تا پنجره گذاشتن ،به نظرم داخل فضاش نسبت به نماش اهمیت بیشتری داره توی این موضوع البته نظر منه
امیدوارم ناراحت نشده باشی

عذرا جان ممنون واسه ی نقدت ، مرسی ;) راستش اصلا به فکر بازدید کننده معلول نبود م بعد از کشیدن طرح یادم اومد ، من چون شهرکتاب محلی برای فروش کتاب ، یه جور حالت تجاری داره و دید به داخل به نظرم مهمه شیشه ای کارکردم بعدتو نما از تابش بندهای عمودی و افقی استفاده کردم برای کاهش نور ، در مورد فرآیندم حق باشماست باید توضیح می دادم ولی درمورد انبار ، انبار به دلیل رفت و آمد کالا به نظرم همکف باشه بهتره، بازم مرسی نظر دادی من خیلی خوشحال می شم یکم از ایرادامو کمتر کنم:gol:

shima 70

عضو جدید
من دچار سر در گمی شدم!!!اگه حسشم باشه و بخوام کار کنم اینقد هی میگم چیکار کنم چیکار نکنم که خسته میشم اصلا نمیدونم چی تمرین کنم تو همه چی مشکل دارم و نمیدونم چی رو اول شرو کنم !!!؟؟؟؟:wallbash:چیکاااار کنم !؟؟؟ایند گیجم که تایمم الکی میره و من دو ساعت نشستم و بدون هیچ تمرینی!!!!چیکاااااااااااااار کنم !؟؟؟راه کار بدین لطفااااااااااااااا

zarife

عضو جدید
من دچار سر در گمی شدم!!!اگه حسشم باشه و بخوام کار کنم اینقد هی میگم چیکار کنم چیکار نکنم که خسته میشم اصلا نمیدونم چی تمرین کنم تو همه چی مشکل دارم و نمیدونم چی رو اول شرو کنم !!!؟؟؟؟:wallbash:چیکاااار کنم !؟؟؟ایند گیجم که تایمم الکی میره و من دو ساعت نشستم و بدون هیچ تمرینی!!!!چیکاااااااااااااار کنم !؟؟؟راه کار بدین لطفااااااااااااااا
عزیزم من خودم دستم خیلی ضعیفه، اما چیزایی رو که میخوام تمرین کنمو (مثلا برش ) از یه کتاب انتخاب میکنم وبهش نگا میکنمو میکشم. سعی نکات اقلیمی وحتی روش راندوش ورنگاش با دقت تو ذهنت نگه داری. بعد یه مدت خودت موضوعی کار کن. و ازاون نکات که یاد گرفتی استفاده کن. موفق باشی :)

fatemeh17

عضو جدید
پس بازم مث درک معماری باید فضا اصلی رو تشخیص بدیم و تو پلان همکفمون بیاریم؟؟؟ درسته؟؟؟ راستی ب نظرت فضا اصلی تویه سرای اقلیمی تبریز کدومه؟؟؟ ریز فضا هم نداده!!! من آتریوم و گالری و کافی شاپ و گذاشتم تو پلانم!!!

اونو شما باید خودتون تشخیص بدید چیه و چی مناسبه. اصلا درصدی از نمره اسکیستون بخاطر همین تصمیم گیری هاست که برای سرای تبریز چی رو مناسب میدونید و چرا. منم یکی مثل شما. اگر بخوام رو اقلیم بگم، چیز زیادی از اقلیم تبریز نمدونم. مثلا به ذهنم میرسه حواسم به سرما و هوای تبریز باشه، احتمالا همون آتریومو جوری و جایی طراحی میکنم که این حس و حال رو القا کنه. مثلا یکی ممکنه بیاد تو فضای باز، یه منظری طراحی کنه که تو مسیر عبورم باشه.یه چیزی مثل لابی. ویژگی هردوشون مثل همه. باید واژه هایی که میدنو همینطوری تو ذهنتون تحلیل کنین. هیچ پاسخ قطعی برای یه مساله وجود نداره. معمارای مختلف ب جوابای مختلف میرسن که ممکنه با در نظر گرفتن محدودیت های طراحی و پاسخ مناسب ب اون، همه جوابا جواب بده! شما که معماری ایرانی رو مطالعه کردین، احتمالا فضاهای مشابه تجمعی توش پیدا میشه که یه ایده ای ازش بگیرین. حقیقتا و واقعا معماری ایرانی نخوندم.از فضاها فقط جاهایی که خودم رفتم تجربه کردمو یادمه. مثلا حمام های قدیمی یه فضایی داشتن که همه اونجا مینشستن حرف میزدن مث اینکه. شاید حتی اونم جواب بده!!!

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اونو شما باید خودتون تشخیص بدید چیه و چی مناسبه. اصلا درصدی از نمره اسکیستون بخاطر همین تصمیم گیری هاست که برای سرای تبریز چی رو مناسب میدونید و چرا. منم یکی مثل شما. اگر بخوام رو اقلیم بگم، چیز زیادی از اقلیم تبریز نمدونم. مثلا به ذهنم میرسه حواسم به سرما و هوای تبریز باشه، احتمالا همون آتریومو جوری و جایی طراحی میکنم که این حس و حال رو القا کنه. مثلا یکی ممکنه بیاد تو فضای باز، یه منظری طراحی کنه که تو مسیر عبورم باشه.یه چیزی مثل لابی. ویژگی هردوشون مثل همه. باید واژه هایی که میدنو همینطوری تو ذهنتون تحلیل کنین. هیچ پاسخ قطعی برای یه مساله وجود نداره. معمارای مختلف ب جوابای مختلف میرسن که ممکنه با در نظر گرفتن محدودیت های طراحی و پاسخ مناسب ب اون، همه جوابا جواب بده! شما که معماری ایرانی رو مطالعه کردین، احتمالا فضاهای مشابه تجمعی توش پیدا میشه که یه ایده ای ازش بگیرین. حقیقتا و واقعا معماری ایرانی نخوندم.از فضاها فقط جاهایی که خودم رفتم تجربه کردمو یادمه. مثلا حمام های قدیمی یه فضایی داشتن که همه اونجا مینشستن حرف میزدن مث اینکه. شاید حتی اونم جواب بده!!!
موتوشکرم مهندس!!! خیر ببینی!!! ابنیه سنتی قبادیانو ب سبد مطالعاتت بی اف زا!!! معماری ایرانی رو یاد می گیری!!!

ranaamiri

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها پاشید بابا این چه وضعشه؟؟؟؟:w00::w00::w00:
امروز که دیگه هیچی ...ولی
به نظره من فردا7 بیدارباش بزنیم که واسه 8تا12 یه اسکیس بزنیم واسه بعد از ظهرم یکی...

kimia572

عضو جدید
کاربر ممتاز
download3.jpgdownload4.jpg

سلام بچه ها امروز دو تا موضوع میزارم هر کس هر کدوم را دوست داشت انجام بده

موضوع اول دا نشکده صنایع دستی قم هست و دومی نمایشگاه گل و گیاه محلات که تقریبا منظری هست
شکل هندسی سایت هر دو تا حدودی خاص هست

شقاقی پارسال برای هر دوش 3 ساعت وقت داد ولی شما ها 4 ساعت وقت بذارید

خواهشا هر کس انجام داد کارشا شب بزاره تا نقد و بررسی کنیم مثل دیشب نباشه

shima 70

عضو جدید
دوستان برا تمرین پلان چه پیشنهادی دارین؟
کتابی یا جایی که بتونم نمونه زیاد ببینم میخوام کسی میدونه؟

mir e damad

عضو جدید
شهر کتاب

شهر کتاب

خلق را تقلیدشان بر باد داد
با تشکر فراوان از دوستانی که کارهای نفرات برتر رو گذاشن
دیروز که همه دچار یخچال گردی شده بودند من هم یک طرح از شهر کتاب زدم که جواب نداد
امروز صبح ایده دیروز رو تکمیل کردم
در واقع بیشتر وقتم رو گذاشتم برای نوشتن ایده هام. عین نفر اول و سوم.
06.jpg05.jpg
استادم دستور دادند که : فقط خط بکش.
روحش شاد. راست میگه . مهم نیس در چه سطحی هستید. هر روز صبح قبل از صبحانه یک صفحه تمام خط بکشید. سر یک هفته نتیجه اش رو می بینید.

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دیروز که همه دچار یخچال گردی شده بودند من هم یک طرح از شهر کتاب زدم که جواب نداد
مشاهده پیوست 208966مشاهده پیوست 208967
روحش شاد. راست میگه . مهم نیس در چه سطحی هستید. هر روز صبح قبل از صبحانه یک صفحه تمام خط بکشید. سر یک هفته نتیجه اش رو می بینید.

1صفحه نه اندازهی 20 صفحه در روز اونم تو تایم خیلی کم
آهنگ با ریتم تند ترجیچا تکنو
نیاز به تمرین خیلی زیادی داری

sadaf1369

عضو جدید
بچه ها لطفا کمکم کنین.رتبم بالاست.کلاس اسکیس نمیتونم برم.توروخدا بگی تو این وقت کم چیکار کنم.دستم معمولیه.اما قول میدم تلاش کنم

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها لطفا کمکم کنین.رتبم بالاست.کلاس اسکیس نمیتونم برم.توروخدا بگی تو این وقت کم چیکار کنم.دستم معمولیه.اما قول میدم تلاش کنم
هر روز صبح قبل از صبحانه 10 صفحه تمرین خط
تمرین پلان
ایده پردازی روز ی 5 مورد ترجیحا قبل از غذا
ترکیب حجم
تمرین دیاگرام
تمرین نما 1/50
تمرین موضوعاتی که بچه ها اینجا میزارن

kimia572

عضو جدید
کاربر ممتاز

ببخشید رک میگم به خاطر خودت می گم
طراحی فرایندت خوبه
نمات هم خوبه و همین جور ایدت و بهتر بگم عالی هست
ولی پلانت افتضاح هست خیلی باید کار کنی

همین جور که گفتیم نمات فوق العادست ولی فقط نماست تبدیل به حجم نشده بقیشو مثل اسکچ اپ کشدی و نبدیل کردی به مستطیل ساده کاش همین خط های نما را تو حجم هم بالا و پائین می کردی و رو حجم هم کار میکردی

می تونم بگم فرایند و نمات نمره عالی میگه ولی حجم و پلانت صفر

kimia572

عضو جدید
کاربر ممتاز

خوب با بچه های اینجا کار کن
کارهای بچه ها را ببین ایراداتشون را نگاه کن
خوبی هاشونم نگاه کن خودتم کار کن بزار نقد کنیم

adel1990

عضو جدید

من فقط ایرادایی از دید خودمو میگم
1. فرم لابیت زیاد خوب نیس سعی کن ک شکل انسجام یافته تری داشته باشه
2. بخش کتب ایرانی و خارجیت خیلی کشیده شدن، سعی کن فرم پویا تری داشته باشند
3. حجمت ی مکعب ساده است و فقط ی پوسته نما مث نقاب زدی جلوش
4. ایدت خوبه ولی اینقد مستقیم ارش استفاده نکنی، سعی کن همین ایده رو تو حجمت هم ببری
5. نمات خیلی ساده شده سعی کن جزییات بهش اضافه کنی
6. از اون مسجده چ استفاده ای کردی؟؟؟؟؟؟؟؟ برا خشگلی ک نگفته مسجد کنارشه...
ببخشید دگ نظر من بود:smile:

kimia572

عضو جدید
کاربر ممتاز
1صفحه نه اندازهی 20 صفحه در روز اونم تو تایم خیلی کم
آهنگ با ریتم تند ترجیچا تکنو
نیاز به تمرین خیلی زیادی داری

یه چیز بگم ناراحت نشی
ولی وقتی داور اسکیس کارتا میبینه
می بینه که یکی که فرایند و نماشا این قدر عالی کشیده و ایده خوبی داره حجم و پلان به این بدی کار کرده
اون پیش خودش فکر نمیکنه که طرف ممکن ضعف داشته باشه فکر میکنه که حتما این فرد این دو مورد را از جایی کپی کرده و نتونسته بقیه را بکشه
پس به اونها هم نمره نمیده

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
سلام دوستان
خدا قوت
من امروز صنایع دستی رو کار میکنم
موفق باشید

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا