زمان بندی کوتاه مدت اسکیس 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

adel1990

عضو جدید
بچه ها فک کنم کیمیا خواب افتاده:D
وقتمون داره میگذره، اگه راضی هستید من ی موضوع برا امروز بذارم، کیمیا جون هم اومد همونو کار میکنه...

ترنج

عضو جدید
بچه ها ببخشید سوال غیر اسکیسی می پرسم و ببخشید اگه تاریخ انقضای سوالی که می خوام بپرسم گذشته!ولی الان فیس بودم ی جورایی مث چن روز پیش شوکه شدم!!پیتر آیزنمنی که اینقد سر اومدنش تبلیغ بود رو نذاشتن بیاد؟!!!!آخرش کنسل شد؟!!!!

kimia572

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها
ببخشید دیشب و امروز نتونستم بیام

به نظر من امروز به جای اسکیس موضوعی بیاید یه کار دیگه انجام بدیم

همه تو این دو روز حداقل تو تا اسکیس زدیم و تا حدی اشکالاتمون دستمون اومد
امروز بیاین همون پلان و مقطع های این دو روز را برداریم از نوع روشون کار کنیم و ایرادهاش را برطرف کنیم
نمی خواد از لحاظ فضایی و طراحی دوباره طراحی کنید

همون طرح قبلی را مقطعش را بردارید و دوباره بدون ایراد بکشید
پلان هم همین جور
حتی بیاید برای کاری که کشید اندازه یک صفحه اچار فرایند بکشید

شاید اولش به نظرتون مسخره بیاد ولی مطمئن باشید این کار خیلی مفید هست
وقتی میبینید همون مقطع یا پلان پر از ایراد چه جوری میشه به یک مقطع خوب تبدیل بشه خیلی حس خوبیه

وقتی میبینید با وجود این که فکر میکنید فرایند ندارید چه قدر میشه از کارتون فرایند بیرون اورد چه قدر خوبه

kimia572

عضو جدید
کاربر ممتاز
کیمیا کاره منو دیدی؟ظهر گذاشتمش تو صفحه 74بایدباشه اگه اشتباه نکنم...کیمیا فردا دو تا موضوع کارکنیم...یکی صبح یکی عصر...اینجوری فایده نداره...کاش موضوعای شقاقی ام بزاری...

رعنا من خودم امروز به زور میتونم کار کنم

در مورد موضوعات شقاقی من تمام موضوعات پارسال را دارم ولی چون اون موضوعات اکثرا باید با حجم حتما کشیده بشه گذاشتم موضوعات پلان و مقطع تموم بشه بعد میریم سراغ اونها ولی خوب الان اگر میگید من فردا اون موضوع ها را بزارم

پس از فردا موضوعات شقاقی را میزارم

kimia572

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من دیدم بحث شقاقی مطرح شد گفتم واقعیت ها را بگم

من پارسال هم کلاسش را رفتم هم ورکشاپش را رفتم
من اسکیسم در حد 30 یا 40 بود با رفتن کلاس و ورکشابش اومد رو 50 تا 60 ولی روز اسکیس به خاطر یک سری مسائل ................................... که نتونستم اسکیس بدم درصدم شد 20
البته خیلی ها بودن که با اسکیس اولیه حدود 10 و 20 نهایتا اومدن رو 50 یا 60

کلاس شقاقی عالی نبود ولی خوب بود
به نظر من یک ماه واقعا زیاد بود دو هفته بس بود

کلا شقاقی روندش این که همه بیان در سطح هم یعنی همه را رسوند در حد 50 تا 60 که معادل همون 30 یا 40 اسکیس پارسال بود حالا هرکس که سرجلسه شانس داشت و سرحال بود و مخش کار کرد قبول شد بالا گرفت هرکش مثل من مشکل داشت نتونست

در مورد گفتن موضوعات
شقاقی پارسال موضوع داخلی و منظر را میدونست و سر کلاس کار کرده بود ولی هیچی از موضوع معماری نگفت

داخلی که همه چیش عین همون بود فقط شقاقی گفته بود گالری فرش اسکیس گفته بود نمایشگاه رنگ
از برنامه فیزیکی گرفته تا ابعاد سایت و موقعیتش عین هم بود

منظر شبیه موضوع را کار کرده بود حتی روز قبل امتحان گفت من دیشب خواب دیدم سایت روی تپه هست و پرسپکتیوی که میخوان ازتون از پایین تپه باید به بالا نگاه کنید که دقیقا همین بود

ولی هیچی در مورد موضوع معماری نگفت تنها چیزی که هفته اخر روش کار میکرد پلان و مقطع 1/50 بود که من به خاطر تکراری بودن ورکشاپس هفته اخر را خیلی نرفتم

خلاصه ماجرا همین بود و بس

adel1990

عضو جدید
سلام بچه ها

امروز بیاین همون پلان و مقطع های این دو روز را برداریم از نوع روشون کار کنیم و ایرادهاش را برطرف کنیم

پلان هم همین جور

وقتی میبینید همون مقطع یا پلان پر از ایراد چه جوری میشه به یک مقطع خوب تبدیل بشه خیلی حس خوبیه

وقتی میبینید با وجود این که فکر میکنید فرایند ندارید چه قدر میشه از کارتون فرایند بیرون اورد چه قدر خوبه
ایدت خوبه کیمیا جان ولی ب نظرم اینجوری بچه ها انگیزه کافی ندارن، ما میتونیم ی موضوع جدید کار کنیم و ایرادامونو توش درست کنیم...
اینجوری هم رو یک موضوع جدید کار کردیم هم ایرادای قبلیو بر طرف میکنیم ک میشه با ی تیر 2 نشون:redface:

kimia572

عضو جدید
کاربر ممتاز
ایدت خوبه کیمیا جان ولی ب نظرم اینجوری بچه ها انگیزه کافی ندارن، ما میتونیم ی موضوع جدید کار کنیم و ایرادامونو توش درست کنیم...
اینجوری هم رو یک موضوع جدید کار کردیم هم ایرادای قبلیو بر طرف میکنیم ک میشه با ی تیر 2 نشون:redface:

عادل من پارسال هر دو روش را امتحان کردم به نظرم روشی که گفتم بهتر اومد
ولی خوب هر کس یه روشی روش جواب میده اگر اون جوری فکر میکنید بهتر انجام بدید

موضوع هم اگر خواست کسی کار کنه موضوع صفحه 5 فایل رعنا جون

ranaamiri

عضو جدید
کاربر ممتاز

منم بانظره عادل موافقم کیمیاجون این کاری که تومیگی تو وقته مرده باید انجام بدیم نه یه روزو بزاریم براش...
منظورت سینما 24ساعتست؟

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها

پلان هم همین جور

سلام بچه ها ایده کیمیا جان خیلی خوبه!منم نظرم همینه اگه امروز بخواید موضوع جدید کار کنید و اشکالات گذشته رو تکرار کنید فایده ای نداره برید وقت بزارید رو هندسه پلان و طراحی و جزئیات مقطع و برای خودتون دیتیل پیدا کنید و تو کارهاتون اعمال کنید امروز رو بزارید برای رفع اشکلات گذشته مطمئن باشید این قضیه خیلی میتونه کمکتون کنه!

آخرین ویرایش:

aytakin69

عضو جدید
بچه ها من دیدم بحث شقاقی مطرح شد گفتم واقعیت ها را بگم

من پارسال هم کلاسش را رفتم هم ورکشاپش را رفتم
من اسکیسم در حد 30 یا 40 بود با رفتن کلاس و ورکشابش اومد رو 50 تا 60 ولی روز اسکیس به خاطر یک سری مسائل ................................... که نتونستم اسکیس بدم درصدم شد 20
البته خیلی ها بودن که با اسکیس اولیه حدود 10 و 20 نهایتا اومدن رو 50 یا 60

کلاس شقاقی عالی نبود ولی خوب بود
به نظر من یک ماه واقعا زیاد بود دو هفته بس بود

کلا شقاقی روندش این که همه بیان در سطح هم یعنی همه را رسوند در حد 50 تا 60 که معادل همون 30 یا 40 اسکیس پارسال بود حالا هرکس که سرجلسه شانس داشت و سرحال بود و مخش کار کرد قبول شد بالا گرفت هرکش مثل من مشکل داشت نتونست

در مورد گفتن موضوعات
شقاقی پارسال موضوع داخلی و منظر را میدونست و سر کلاس کار کرده بود ولی هیچی از موضوع معماری نگفت

داخلی که همه چیش عین همون بود فقط شقاقی گفته بود گالری فرش اسکیس گفته بود نمایشگاه رنگ
از برنامه فیزیکی گرفته تا ابعاد سایت و موقعیتش عین هم بود

منظر شبیه موضوع را کار کرده بود حتی روز قبل امتحان گفت من دیشب خواب دیدم سایت روی تپه هست و پرسپکتیوی که میخوان ازتون از پایین تپه باید به بالا نگاه کنید که دقیقا همین بود

ولی هیچی در مورد موضوع معماری نگفت تنها چیزی که هفته اخر روش کار میکرد پلان و مقطع 1/50 بود که من به خاطر تکراری بودن ورکشاپس هفته اخر را خیلی نرفتم

خلاصه ماجرا همین بود و بس

اگه از موضوعاتش چیزی داری بگو که کار کنیم....ولی امسال تو کلاس معماری گفته که موضوع رو میگم...:( آدم اینارو میشنوه خیلی دپرس میشه...خیلی ستمه خیلی....

adel1990

عضو جدید
عادل من پارسال هر دو روش را امتحان کردم به نظرم روشی که گفتم بهتر اومد
ولی خوب هر کس یه روشی روش جواب میده اگر اون جوری فکر میکنید بهتر انجام بدید

موضوع هم اگر خواست کسی کار کنه موضوع صفحه 5 فایل رعنا جون
من نظرمو گفتم ولی تابع جمعم، اگ شما اینطر فک میکنید پس باشه، هر چی باشه شما ی سال بیشتر از ما تجربه دارید.....

ranaamiri

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها ایده رعنا جان خیلی خوبه!منم نظرم همینه اگه امروز بخواید موضوع جدید کار کنید و اشکالات گذشته رو تکرار کنید فایده ای نداره برید وقت بزارید رو هندسه پلان و طراحی و جزئیات مقطع و برای خودتون دیتیل پیدا کنید و تو کارهاتون اعمال کنید امروز رو بزارید برای رفع اشکلات گذشته مطمئن باشید این قضیه خیلی میتونه کمکتون کنه!

داش ابرام این نظره کیمیاجون بود:biggrin:منم بانظرت درمورده دیتیل موافقم...

shima 70

عضو جدید
منم با کیمیا موافقم همون موضوع دیروز رو بیایم این بار با در نظر گرفتن اشتباهات قبلیمون باز بکشیم و سعی کنیم هر چه بیشتر به سمت اسکیس ارشد ببریمش توی همون 3 ساعت...

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
از یاسر بپرس اون درجریانه...
والا بخاظر رتبه محشرم روم نمیشه بش بزنگم.................
کیمیا..............معمار باشی شما که اسکیس دادین میزارن دفترچه کوچیک با خودمون ببریم سر جلسه که ازش استفاده کنیم؟

fatemeh17

عضو جدید
واسه جزئیات مثلا سنتی کار کنم چجوری هست
مشاهده پیوست 208720

مثلا تو نمایی ک کشیدی، یه قسمتو با فلش جدا اون بالا بزرگتر میکشی و توضیح میدی.مثلا این ستون نمایی ک کشیدیو میاری و کاشی فیروزه ای رو در ترکیب با بافت آجر میاری(هر دو از نشانه های معماری سنتی ایرانی). بعد دو کلمه میاری که مثلا دلیلشو بیان کنه.
بجای اینکه تاق و فوس با جرز سنگین بذاری، یه تاق سازه فضاکار، ولی با اندکی شباهت به تاق تیزه دار ایرانی طراحی کن که در مسیر ورودی باشه مثلا. یا حتی المان ستون-نمات شبیه یه نیم-تاق بشه که سایه اندازی هم داره. فقط سبک طراحی کن. جرز نشه! مقبره ها و بانکهایی که تو پهلوی دوم طراحی شده رو نگا کن و تحلیلش کن. بهتر متوجه میشی چجوری با برداشت از معماری سنتی، امروزی طراحی کنی

fatemeh17

عضو جدید
بچه ها اینم کاره من ...خیلی دلم سوخت که نرسیدم کاملش کنم....
ولی خیلی فاز داد:confused:
ممنون از کیمیاجون واسه این ایده ی خوبش...مشاهده پیوست 208473مشاهده پیوست 208474

بچه ها میخام نابودش کنیدیعنی دیگه هیچ جای سالم ازش نمونه...:biggrin:

یه چیز خیلییییییییییی مهم که تو کارتون رعایت نمیشه : ضخامت ها!

بچه ها همه توجه کنین! ضخامت دیوار روانویس F و ضخامت سقف روانویس M . اونم فقط قسمتایی که از برش رد شده. حواستون باشه با نما قاطی نشه!
خط زمینو کلفت تر. با وایت برد

جای پنجره ها و نورگیرهارو نشون بدین. نور که از سقف نفوذ نمیکنه!
اگر پشت درختت جزییات نما هست، بهتره درخت خشک شاخه دار بکشی که زیاد جلوی نمایش جزییاتو نگیره
پلانو زیاد متوجه نشدم. بنظر میرسه رو فرم کار کردی ولی رو سناریوی داستانی فضا نه! به دید و محرمیت بیشتر توجه کن.
موفق باشی

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز

بچه ها همه توجه کنین! ضخامت دیوار روانویس F و ضخامت سقف روانویس M . اونم فقط قسمتایی که از برش رد شده. حواستون باشه با نما قاطی نشه!

اگر پشت درختت جزییات نما هست، بهتره درخت خشک شاخه دار بکشی که زیاد جلوی نمایش جزییاتو نگیره
پلانو زیاد متوجه نشدم. بنظر میرسه رو فرم کار کردی ولی رو سناریوی داستانی فضا نه! به دید و محرمیت بیشتر توجه کن.
موفق باشی

خیلی ممنون بابت راهنمایات اگه میشه کار منم نقد کنید سپاس!

ranaamiri

عضو جدید
کاربر ممتاز

موفق باشی

فاطمه عزیز ممنون از نظراتت...خیلی مفید بودن...من واسه ضخامت وقت نداشتم واسه همین اصلا نمیشه پلان ومقطع رو درک کرد...ممنون که نظراتو میزاری:gol:

shima 70

عضو جدید

موفق باشی
یه سوال:اگه دیوارو با f بکشیم بعد پنجره ای که برش میخوره رو با چی بکشیم!!!؟؟؟یا جزئیات داخلو؟؟؟

کورش68

عضو جدید
کاربر ممتاز
در مورد اسکیس دوستان سوالاتی پرسیدند منم در حد توانم جواب میدم ایشالا به دردتون بخوره:smile:
1. به هیچ عنوان از ترکیبات رنگی بالا استفاده نکنید چون ویژگی مثبتی که براتون نداره بلکه یه جورایی امتیاز منفی هم از نظر اساتید و هم از نظر تایم براتون ایجاد میکنه
2. از رنگ سیاه سفید ویک سری ماژیک های به خصوص تاچ که بستگی به سلیقه خودتون داره استفاده کنید
3.حتما از قبل چندین ایده در ذهنتون داشته باشید ایده هایی که هر سوالی دادند بتونید با کمی تغییر ازش استفاده کنید. چون اصلا نباید وقتتون سر ایده بیشتر از 20 دقیقه بزارید
4. پارسال مقیاس 1.50 پلان خواسته بود که به شدت تایم بچه ها رو گرفت ولی خود من 1.100 زدم این رو بدونید طراح سوال با داوران فرق داره پس بعضی وقت ها میشه مقیاس رو با توجه به دید درستون عوض کنید باز میگم دید درستون نه دلبخواهی
5.تو این مدت اسکیس موضوعی فراموش نشه خیلی تو باز شدن ذهنتون کمکتون میکنه
6. از به کارگیری طرح های سخت و جورباجور پرهیز کنید داوران نمیخواند این چیزا رو ازتون انتظار دارند ببینند ذهنتون چقدر خلاقه حتی با یک مربع ساده
7. دید پرنده رو به صورت شماتیک حتی اگر ازتون نخواستند بزنید
8. تو شیت اول کانسپت و ایده هایی که گرفتید رو با فونت خاص بنویسید از فونت معمولی روزانتون استفاده نکنید همچنین دید پرنده به صورت شماتیک و کانسپت هایی که از جهت های مختلف دارید کوچیک کوچیک بکشید
9. مقطع خیلی مهمه برای داروان تا میتونید جزییات رو سازه ای بکشید
10. پلان را با مقیاس و خط کش بکشید حتی اگر دست قوی دارید. برای پلان میتونید ابتدا با اتود بکشید اگر وقت کردیند با راپید روش رو دوباره بکشید. پلان هم تاثیر بسزایی داره اونم با جزییات کامل بکشید
11. تیه سری ها میگند خط کش بده نبرید اما توجهی نکنید اگر دست ضعیفی دارید حتی پرسپکتیوها رو با خط کش و اتود بکشید سپس با روان نویس با دست روی اون رو بکشید اینجوری معلوم هم نمیشه خط کشه
12. در مورد استفاده از روان نویس ها و ماژیک ها هم سوال دارید بپرسید
باز اگر سوالی هست در خدمتم

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
در مورد اسکیس دوستان سوالاتی پرسیدند منم در حد توانم جواب میدم ایشالا به دردتون بخوره:smile:
1. به هیچ عنوان از ترکیبات رنگی بالا استفاده نکنید چون ویژگی مثبتی که براتون نداره بلکه یه جورایی امتیاز منفی هم از نظر اساتید و هم از نظر تایم براتون ایجاد میکنه
2. از رنگ سیاه سفید ویک سری ماژیک های به خصوص تاچ که بستگی به سلیقه خودتون داره استفاده کنید
3.حتما از قبل چندین ایده در ذهنتون داشته باشید ایده هایی که هر سوالی دادند بتونید با کمی تغییر ازش استفاده کنید. چون اصلا نباید وقتتون سر ایده بیشتر از 20 دقیقه بزارید
4. پارسال مقیاس 1.50 پلان خواسته بود که به شدت تایم بچه ها رو گرفت ولی خود من 1.100 زدم این رو بدونید طراح سوال با داوران فرق داره پس بعضی وقت ها میشه مقیاس رو با توجه به دید درستون عوض کنید باز میگم دید درستون نه دلبخواهی
6. از به کارگیری طرح های سخت و جورباجور پرهیز کنید داوران نمیخواند این چیزا رو ازتون انتظار دارند ببینند ذهنتون چقدر خلاقه حتی با یک مربع ساده
8. تو شیت اول کانسپت و ایده هایی که گرفتید رو با فونت خاص بنویسید از فونت معمولی روزانتون استفاده نکنید همچنین دید پرنده به صورت شماتیک و کانسپت هایی که از جهت های مختلف دارید کوچیک کوچیک بکشید
10. پلان را با مقیاس و خط کش بکشید حتی اگر دست قوی دارید. برای پلان میتونید ابتدا با اتود بکشید اگر وقت کردیند با راپید روش رو دوباره بکشید. پلان هم تاثیر بسزایی داره اونم با جزییات کامل بکشید
11. تیه سری ها میگند خط کش بده نبرید اما توجهی نکنید اگر دست ضعیفی دارید حتی پرسپکتیوها رو با خط کش و اتود بکشید سپس با روان نویس با دست روی اون رو بکشید اینجوری معلوم هم نمیشه خط کشه
شما خودتون چ روندی رو طی کردید برای آماده سازیتون؟؟؟؟ میشه از روز آزمون برامون بگید و توضیح بدید دقیقا چی تو آزمون ب ذهن و دست و شیتتون گذشت؟؟؟ اگر عکسی از تمرینات و شیت سر جلستون دارید ممنون میشم بذارید!!!

آخرین ویرایش:

shima 70

عضو جدید
ممنون از اینکه تجربه خودتونو بهمون گفتین و واسمون وقت گذاشتین چند تا سوال:
میتونیم کاغذ پوستی با خودمون ببریم سر جلسه؟
جنس کاغذی که بهمون میدن دقیقا چیه؟
اگه جایی رو استباه ترسیم کنیم میتونیم اصلاح کنیم مثلا با لاک یا راپید سفید؟یا این نمره منفی داره؟
کاغذ اضافه بهمون میدن؟
درباره راپید و وان نویس اینا هم یه توضیح بدین ممنون میشم

shima 70

عضو جدید
اینم کار امروز من ...اصلاح کار دیروز ..مدت 2 ساعت دیگه نمارو کار نکردم..حوصلم نمیذاره باز بشینم...:redface:
نظر انتقاد تعریف تمجید تشویف خریداررریم ...خخخخخخ :D

پیوست ها

• IMG_5265.jpg
    IMG_5265.jpg
    37.9 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • IMG_5264.jpg
    IMG_5264.jpg
    30.6 کیلوبایت · بازدیدها: 0

fatemeh17

عضو جدید
یه سوال:اگه دیوارو با f بکشیم بعد پنجره ای که برش میخوره رو با چی بکشیم!!!؟؟؟یا جزئیات داخلو؟؟؟

راستی. درمورد ضخامت ها بستگی به مقیاس هم داره. مثلا من برای مقیاس 1/100 گفتم. ممکنه تو مقطع 1/50 دیوارا با M مناسب تر باشه. خودتون بسنجین. دیوار 20سانتی تو 1/100 میشه حدود 2میل تو 1/50 دوبرابر.
ولی همونطور که دوستمون گفتن، اول کلیاتو با مداد ترسیم کنید. بعد دیوارا رو با روانیس و جای بازشوها رو خالی بذارید. بعد سقف بعد خط زمین. بعد موارد مهم مثل پله ها، فیگور و ... بعد وقت کردین بازشوها و مبلمان رو با راپید 0.2 بذارین. برای پلان هم همینکارو بکنید.

hossein_madany

عضو جدید
سلام دوستان
میخواستم تو آزمون اسکیس دانشگاه آزاد شرکت کنم
هنوز ثبت نام نکردم
شنیدم میتونم به صورت علاقه مند شرکت کنم
کسی میتونه کمکم کنه؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا