زمان بندی کوتاه مدت اسکیس 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sohrab koochak

عضو جدید
عکس سمت چپی رو باز نمیکنه؟ راستی با چه مقیاسی کار کردن که پلان انقد کوچیک شده یادمه میگفتن باید 1/50 میکشیدن حتی 1/100 انقد کوچیک نمیشه....
احتمالا 1-100 رسم کرده ... البته فقط بخشی از پلانو کشیده . فضاهای نیمه باز و حیاط رو فقط تو کروکی ها کشیده . ضمنا از خیلیا شنیدم که اگر مقیاسو غیر منطقی دادن خودمون عوض کنیم ... !!!!

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
امیدوارم قبول شم!!! سپید بم خیلی امید داد!!! حتی دیروز از طرحم واس آیندگان عکس گرف!!! آقا قبول شم بیام گیلان یه سور شخص خودت پیشم داری!!! کدوماش؟؟؟ می شناسمشون کم و بیش؟؟؟ وحیدی؟؟؟

مازیار داداش جدیدا کار نمیزاری هاااااااااااا؟ منتطریم کارتو بزاری! سپاس

aytakin69

عضو جدید
خواهش میکنم عزیزم. بهرحال منم جای دیگه از امکانات باشگاه استفاده کردم.وظیفه ست.
کارم اصلا به اندازه کافی خوب نیست که بذارم اینجا. احتمالا سطح انتظار بچه ها خیلی بالاتر از کیفیت کار منه. راستش خیلی استرسی هستم، پیامدش وسواس و ریزه گیری هم بذار روش. انقد زیاد طول میدم، آخرشم بخاطر اینکه وقت کم میارم، مقطع اینا رو تند تندی و کثیف می بندم. در نهایت خوب پیش نمیره دیگه. استادم بهم گفت خطوط و محوراینا رو خوب رعایت میکنی، اما اگه مدارکت ناقص باشه، تو ارزیابی نمره نمیاری. خلاصه هر کس یه گیر و گرفتاری بدبختی ای داره. فقط برام دعا کنین بتونم این استرسو کمبود وقت رو مدیریت کنم. زندگیم نره بر باد!

پلانت چرا اینقد خالیه؟البته طبقه دو.ببین پلان ناقصه. دیوار و غیر دیوار مشخص نیست. مشخصه رو روابط فضایی خیلی گیر کردی. مشکل منم بیشتر همینه. ولش کن اینارو...
طبقه همکفو بهتر حل کردی. فضای نیمه باز;) ورودی خوب;) جداسازی کافی شاپ با پله. اینا خوبه. ولی سالن مطالعه بره بالا تو یه فضای خلوت تر بهتره. پله های ورودی چرا نصفش ناپدید شده؟ رمپ هم بذار.
ولی طبقه دو... کف پله ها. ببین اگر دستی هم بذاریشون بهتره تا نذاری.
معنی فلش دوطرفه؟؟ جهت شمال؟؟ مقیاس؟

نمات بهتره. قبل از آسمون، بافت مصالح رو نشون بدی بهتره. سایز شیشه ها خیلیییی بزرگه. نهایتا 2در1 بکش.

توی مقطع، لزومی نداره که کد ارتفاعی شاقولی بذاری. پرسوناژ بجا ارتفاعو نشون میده کافیه.
خط زمین که رفته تو دیوار!! پله نمایی هم با ضخامت مقطع نشون دادی. بنظرم از چیزای ساده تر شرو کن و روی ارائه و ضخامتات کار کن.
چیزی که استادام خیلی به من میگفتنو بهت میگم: نیاز نیست آپولو هوا کنی. بهترین طراحی رو ازت نمیخوان. یه چیز خیلی ساده و معمولی بکش و درست ارائش بده.

همون چیزایی که به بچه های دیگه گفتمم نگا کن و اون مواردو رعایت کن. اگر خیلی رو کار می مونی، یکی دو تا کارو بذار جلوتو و سعی کن همونو بکشی. بعد روش پوستی بذار و تغییرش بده و اصلاحش کن. اینکار خیلییییی جواب میده. من اون اولا اینکارو کردم. بعد که راه افتادی، خود بخود روابط فضایی کارا تو ذهنت میمونه. یاد میگیری و ناخودآگاه رعایت میکنی.عادی مییشه واست. البته الانم کارت نسبتا خوبه.چند قدم جلوتر از خیلی دیگه.آفرین. به تمرینت ادامه بده که موفق میشی. دیاگرام طراحی هم زیاد ببین.
به امید موفقیت روز افزون;):)

ممنون به خاطر نقد کاملت...:) سعیمو میکنم...راستی سالن مطالعه همون طبقه بالاست...و راپیدام خشک شدند با ماژیک کشیدم فقط..مشکلم اینه وقت کم میارم...مرسی بابت نطرت..:)

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مازیار داداش جدیدا کار نمیزاری هاااااااااااا؟ منتطریم کارتو بزاری! سپاس
DSC_0228[1].jpg ارادت داریم!!! زیاد وقت پست گذاشتن ندارم!!! شرمنده!!! هم 20 واحد دارم یونی!!! هم رفت و آمد رشت ب تهران و هم اسکیس!!! کلافه شدم!!! ینی فقط دوس دارم خبر قبولیمو بشنوم بعد دیگه آرزویی ندارم!!! ب رحمت ایزدی هم رفتم عب نداره!!! ارشدم تو دانشگاه صنعتی دوزخ می گیریم!!! اونجا استاداش بهترم هس!!! مث همین آیزمن سیحونیست!!! که طی مکاتباتی که با مدیر بخش دارالتادیب جهنم داشتیم، قول دادن ک ب زودی میارنش...:razz:

آخرین ویرایش:

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
مشاهده پیوست 208808 ارادت داریم!!! زیاد وقت پست گذاشتن ندارم!!! شرمنده!!! هم 20 واحد دارم یونی!!! هم رفت و آمد رشت ب تهران و هم اسکیس!!! کلافه شدم!!! ینی فقط دوس دارم خبر قبولیمو بشنوم بعد دیگه آرزویی ندارم!!! ب رحمت ایزدی هم رفتم عب نداره!!! ارشدم تو دانشگاه صنعتی دوزخ می گیریم!!! اونجا استاداش بهترم هس!!! مث آیزمن صهیونیست!!! البته فک کنم واس دکترام بیاد اونجا...

مطمئنم که قبولی از من بشنو و جدی بگیر!!!:)

دمت گرم کلی خندیم جریان دوزخ وایزنمن خیلی باحال بود!:biggrin:

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
مشاهده پیوست 208808 ارادت داریم!!! زیاد وقت پست گذاشتن ندارم!!! شرمنده!!! هم 20 واحد دارم یونی!!! هم رفت و آمد رشت ب تهران و هم اسکیس!!! کلافه شدم!!! ینی فقط دوس دارم خبر قبولیمو بشنوم بعد دیگه آرزویی ندارم!!! ب رحمت ایزدی هم رفتم عب نداره!!! ارشدم تو دانشگاه صنعتی دوزخ می گیریم!!! اونجا استاداش بهترم هس!!! مث آیزمن سیحونیست!!! که طی مکاتباتی که با مدیر بخش دارالتادیب جهنم داشتیم، قول دادن ک ب زودی میارنش...:razz:

160520141441.jpg
کار من از رو کار توئه یا کار تو از رو کار منه؟؟؟:cool:

آخرین ویرایش:

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مطمئنم که قبولی از من بشنو و جدی بگیر!!!:)

دمت گرم کلی خندیم جریان دوزخ وایزنمن خیلی باحال بود!:biggrin:
امیدوارم!!! ایشالا همه بچه های اینجا قبول شن!!! دوس دارم ی جشن اینجا بگیریم!!! (در ضمن اون پستم یکم ویراستم)

ranaamiri

عضو جدید
کاربر ممتاز
خواهش میکنم عزیزم. بهرحال منم جای دیگه از امکانات باشگاه استفاده کردم.وظیفه ست.
کارم اصلا به اندازه کافی خوب نیست که بذارم اینجا. احتمالا سطح انتظار بچه ها خیلی بالاتر از کیفیت کار منه. راستش خیلی استرسی هستم، پیامدش وسواس و ریزه گیری هم بذار روش. انقد زیاد طول میدم، آخرشم بخاطر اینکه وقت کم میارم، مقطع اینا رو تند تندی و کثیف می بندم. در نهایت خوب پیش نمیره دیگه. استادم بهم گفت خطوط و محوراینا رو خوب رعایت میکنی، اما اگه مدارکت ناقص باشه، تو ارزیابی نمره نمیاری. خلاصه هر کس یه گیر و گرفتاری بدبختی ای داره. فقط برام دعا کنین بتونم این استرسو کمبود وقت رو مدیریت کنم. زندگیم نره بر باد!

فاطمه جون نترس همه استرسو دارن فقط باید از خدا بخاییم کمکمون کنه...
راستی رتبت چند شده؟

کورش68

عضو جدید
کاربر ممتاز
امیدوارم قبول شم!!! سپید بم خیلی امید داد!!! حتی دیروز از طرحم واس آیندگان عکس گرف!!! آقا قبول شم بیام گیلان یه سور شخص خودت پیشم داری!!! کدوماش؟؟؟ می شناسمشون کم و بیش؟؟؟ وحیدی؟؟؟
ترکاشوند رو خیلی دوست دارم همچنین وحیدی رو این 2 تا خداییش خیلی حالیشونه. وحیدی که داره میشه رئییس دانشکده جای امیری. منظورم سمیعی و غلامعلیزاده بود :biggrin: این ترم با ترکاش طرح داشتم گیر زیاد داد ولی طرحم الان ظرحی شده که خیلی راضیم ازش. ایشالا قبولی فقط سپیده رو مواظب باش از رفیق من خیلی تعریف کرده بنده خدا با رتبه 100 غیر انتفاعی قبول شد هر سریع تعریف کرد برو سریع اسفند دود کن واسه خودت:D

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ترکاشوند رو خیلی دوست دارم همچنین وحیدی رو این 2 تا خداییش خیلی حالیشونه. وحیدی که داره میشه رئییس دانشکده جای امیری. منظورم سمیعی و غلامعلیزاده بود :biggrin: این ترم با ترکاش طرح داشتم گیر زیاد داد ولی طرحم الان ظرحی شده که خیلی راضیم ازش. ایشالا قبولی فقط سپیده رو مواظب باش از رفیق من خیلی تعریف کرده بنده خدا با رتبه 100 غیر انتفاعی قبول شد هر سریع تعریف کرد برو سریع اسفند دود کن واسه خودت:D
ها ها ها ها... بش نمی یاد!!! گوگولی تر از این حرفا ب نظرم میومد!!! آقا یه نظر رو پرسپکتیو من تو صفه قبل میدی؟؟؟

adel1990

عضو جدید
بچه ها من اینجوری فک نمیکنم پیشرفت زیادی کنم:(، میخام کلاس برم، ایوان خانه گف ک ورک شاپ شقاقی فقط مال دانشجوهای خودشه...
شما پیشنهادی واسه کلاس ندارید؟

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها من اینجوری فک نمیکنم پیشرفت زیادی کنم:(، میخام کلاس برم، ایوان خانه گف ک ورک شاپ شقاقی فقط مال دانشجوهای خودشه...
شما پیشنهادی واسه کلاس ندارید؟
برو آکادمی معماری!!! خودمم شاید برم!!!

ranaamiri

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخه مازیار چجوریاست ؟خوبه؟ ارزشه رفتن داره؟

مازیار الان با یکی از بچه های آکادمی حرف زدم میگه فقط از بچه های خودشون میگیرن اونم تازه باآزمون!!!!انگار میخان استخدام کنن مسخره هااااااااااااااااااااا

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مازیار الان با یکی از بچه های آکادمی حرف زدم میگه فقط از بچه های خودشون میگیرن اونم تازه باآزمون!!!!انگار میخان استخدام کنن مسخره هااااااااااااااااااااا
دوستم دادبه رتبه 3 بم گف می تونی بیای!!! نمیدونم والا...

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مشاهده پیوست 208798مشاهده پیوست 208799 این کار نفر سوم اسکیس سال پیش بوده با 67%... امیدوارم مفید واقع بشه و روحیه بگیرید.
عالی بود دوست من کیفیتش یه خورده مناسب نیس ولی دستت درد نکنه اگه بازم داشتی بزار
دوستان ممنون میشم اگه کسی از رته های برتر سالای گزشته کاری داره بزاره
میشه راجع به شیتا توضیح بدین که تو هر کدومش چی بکشیم؟؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا