خواهش میکنم عزیزم. بهرحال منم جای دیگه از امکانات باشگاه استفاده کردم.وظیفه ست.
کارم اصلا به اندازه کافی خوب نیست که بذارم اینجا. احتمالا سطح انتظار بچه ها خیلی بالاتر از کیفیت کار منه. راستش خیلی استرسی هستم، پیامدش وسواس و ریزه گیری هم بذار روش. انقد زیاد طول میدم، آخرشم بخاطر اینکه وقت کم میارم، مقطع اینا رو تند تندی و کثیف می بندم. در نهایت خوب پیش نمیره دیگه. استادم بهم گفت خطوط و محوراینا رو خوب رعایت میکنی، اما اگه مدارکت ناقص باشه، تو ارزیابی نمره نمیاری. خلاصه هر کس یه گیر و گرفتاری بدبختی ای داره. فقط برام دعا کنین بتونم این استرسو کمبود وقت رو مدیریت کنم. زندگیم نره بر باد!
پلانت چرا اینقد خالیه؟البته طبقه دو.ببین پلان ناقصه. دیوار و غیر دیوار مشخص نیست. مشخصه رو روابط فضایی خیلی گیر کردی. مشکل منم بیشتر همینه. ولش کن اینارو...
طبقه همکفو بهتر حل کردی. فضای نیمه باز

ورودی خوب

جداسازی کافی شاپ با پله. اینا خوبه. ولی سالن مطالعه بره بالا تو یه فضای خلوت تر بهتره. پله های ورودی چرا نصفش ناپدید شده؟ رمپ هم بذار.
ولی طبقه دو... کف پله ها. ببین اگر دستی هم بذاریشون بهتره تا نذاری.
معنی فلش دوطرفه؟؟ جهت شمال؟؟ مقیاس؟
نمات بهتره. قبل از آسمون، بافت مصالح رو نشون بدی بهتره. سایز شیشه ها خیلیییی بزرگه. نهایتا 2در1 بکش.
توی مقطع، لزومی نداره که کد ارتفاعی شاقولی بذاری. پرسوناژ بجا ارتفاعو نشون میده کافیه.
خط زمین که رفته تو دیوار!! پله نمایی هم با ضخامت مقطع نشون دادی. بنظرم از چیزای ساده تر شرو کن و روی ارائه و ضخامتات کار کن.
چیزی که استادام خیلی به من میگفتنو بهت میگم: نیاز نیست آپولو هوا کنی. بهترین طراحی رو ازت نمیخوان. یه چیز خیلی ساده و معمولی بکش و درست ارائش بده.
همون چیزایی که به بچه های دیگه گفتمم نگا کن و اون مواردو رعایت کن. اگر خیلی رو کار می مونی، یکی دو تا کارو بذار جلوتو و سعی کن همونو بکشی. بعد روش پوستی بذار و تغییرش بده و اصلاحش کن. اینکار خیلییییی جواب میده. من اون اولا اینکارو کردم. بعد که راه افتادی، خود بخود روابط فضایی کارا تو ذهنت میمونه. یاد میگیری و ناخودآگاه رعایت میکنی.عادی مییشه واست. البته الانم کارت نسبتا خوبه.چند قدم جلوتر از خیلی دیگه.آفرین. به تمرینت ادامه بده که موفق میشی. دیاگرام طراحی هم زیاد ببین.
به امید موفقیت روز افزون