/
فرزاد جان کارت خیلی خوبه...بازمانبندی زدیش؟
بیشتر وقت واسه پرزانته گذاشتم حدودا 4 ساعت شد
خب حالا من بهت میگم که اگه پرزانته نداشت فوق العاده بود...
چون هم پلانت خیلی فنیه و هم شیتات خلاقیت داره...ولی یه نکته ای ام باید رعایت کنی اونم اینه که اجزای شیت باید مشخص باشن مثلا اون wall sectionتو نگاهه اول خیلی واضح نیست وانگار جزئی از پلان شده...
پیشنهادتو قبول دارم...جسارتت قابله تحسینه...درسته
من این روش را انتخاب کردم واسه امتحان
بهتون توصیه می کنم فقط یک روش پرزانته انجام بدید یعنی کلا همه چی فونت خط اسمان کادر و ... تو کلیه کاراتون از یک نوع روش استفاده بکنید این جوری تو دستتون میاد تو امتحان دیگه ترس ندارید
برا این روش حتما نمی خواد که کامل پلان برش نما پرسپکتیو را خودتون بکشید اینجوری ذهنتون درگیر میشه بهتر برا تمرین پرزانته از کار های قبلی خودتون یا کار کسی دیگه باشه روش کار کنید
بنظرم اینجور ذهنتون بیشتر باز هست بهتر میتونید افکارتون را بریزید رو کاغذ
دقیقا همینطوره...
رعنا جون این پیش نویس بود یه طرح زدم که بعد بیارم رو مقیاس و ..که دیگه نشد که بشهشیما جونم شرطه اوله کار کردن اینه که سعی کنی باحوصله وتمیز کارکنی...نوشته هات و نوعه فونتش نشون میده که حوصله ام نداشتی...از مدادی سری اچ واسه کشیدن و ایده نوشتن استفاده کن...
اصلا باورم نمیشه این کار 4 ساعته باشه ولی اگه باشه تبرررریک...منظورتون اینه که یه چیزایی رو کلا ثابت کنیم و همیشه از همونا استفاده کنیم درسته؟؟درسته
من این روش را انتخاب کردم واسه امتحان
بهتون توصیه می کنم فقط یک روش پرزانته انجام بدید یعنی کلا همه چی فونت خط اسمان کادر و ... تو کلیه کاراتون از یک نوع روش استفاده بکنید این جوری تو دستتون میاد تو امتحان دیگه ترس ندارید
آفرین که بهرحال شورع کردی. چن تا نکته:تو 3 ساعت فقط همینا رو وقت کردم بکشم
تو فراین طراحیم خیلی ضعیفم
مشاهده پیوست 208673مشاهده پیوست 208674
رعنا جون این پیش نویس بود یه طرح زدم که بعد بیارم رو مقیاس و ..که دیگه نشد که بشه
خوبه فرزاد ولی سر جلسه فرصت نیست عزیزم.راستی یه تشکرم بکنم برا همه فایلایی که گزاشته بودی.دم شما گرمواسه جزئیات مثلا سنتی کار کنم چجوری هست
مشاهده پیوست 208720
نه آرشاد جان هنوز نذاشتیم فعلا برو باقی تمرینات تا کیمیا بیاد و موضوع امروزو بگهسلام به همگی. منم میخوام از امروز باهاتون کار کنم.موضوع امروزتونو هنوز نذاشتین؟
خوبه فرزاد ولی سر جلسه فرصت نیست عزیزم.راستی یه تشکرم بکنم برا همه فایلایی که گزاشته بودی.دم شما گرم
لیدی اند جنتلمن یکی بگه بینم پلان باید دو خطه و مث ترسیم فنی باشه یا با سر تاچ؟؟؟؟
تو اکثر شیتایی که میبینم با وجود اینکه موضوع دو طبقه اس فقط پلان همکف ترسیم شده؟؟؟؟؟؟
منم حاضر...........اگه ممکنه سوالای قبلیمم جواب بدین و اینکه سر جلسه اسکیس میزارن دفترچه کوچیک که یه سری اطلاعات توشه با خودمون ببریم؟
خب پس سینما چرا تراس داره؟چرا هنوز تمرین امروز رو نذاشتین؟
یه چیزی دیروز یادم رفت. طبقه بالای سالن همایش فضایی تعریف نکنید. به دلیل فضای بزرگ و بدون ستون نمیشه بالای اون اتاق قرار داد. توی برش هم سقفش رو قطور بکشید. حداقل 50 سانت.که یک به صدش میشه 5میل.
میگن رعایت نکات فنی نمره داره/؟
سوال سجادو خواستین جواب بدین مال منم جواب بدین لطفا:
جنس کاغذ امتحان چیه؟
این موضوعاتی که الان ما داریم کار میکنیم فقط پلان نما مقطعه ، پرسپکتیو و حجم نداره برا کنکور مگه اینو نمیخوان؟؟پس چرا مال ما نیست!!؟؟
دوستان یه پیشنهاد:بیاین به غیر از این تمرین موضوعی تمیرنای دیگه ای رو هم هماهنگ اعلام کنیم اولا اینکه بیشتر همگی کار میکنیم دوما اینکه اون کارامونم میتونیم بذاریم اینجا برا نفد و مقایسه اینطور نیست؟کیمیا کجایی؟ما مردیم از جدایی...
بدو موضوعو بزار...