زمان بندی کوتاه مدت اسکیس 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mir e damad

عضو جدید
به به !!
عجب روحیه هایی. حض بردیم به جان خودمان.
فک کنم با این روحیه هایی که شما دارین من نفر اول اسکیس بشم. کارم رو که دیدن؟ یا ندیدین؟ ولی این اولین اسکیس زندگی ام است. راستی می شود اسم کارم را اسکیس گذاشت یا کلا پرته؟
از اونجایی که معمارها جا زدن بنده به عنوان مهندس سازه وظیفه نقد کارها رو بر عهده می گیرم.:)
ما عادت داریم آخر کار که میشه ، پروژه رو جمع و جور کنیم. ( ماست مالی).
کارها رو همه دیدم و ذخیره کردم. کلی چیز یاد گرفتم. از اونجایی که وقت کمه نباید مثل من خیلی خودتون رو درگیر فضا های اضافه و خارج از تمرین بکنید. من بی خودی کار رو در سه طبقه اجرا کردم.
راستی سوال:
به نظر شما رعایت مسائلی مثل در نظر گرفتن انبار برای گالری و اداره یا سرویس بهداشتی جداگانه یا فضای بایگانی و .... که از نظر اجرایی معماری مهم اند امتیازی داره یا همون صورت سوال کافیه؟

دومین ایراد کار من فضای اداری گسسته و اتاق ، اتاق و سنتی بود که در کارهای بچه ها به صورت یک پارچه و پارتیشن بندی شده با عملکرد بهتر بود. هرچند که سیستم اداری ایران کار من رو بیشتر می پسنده.
سوم هم اینکه خطم خیلی ضعیفه . دارم تمرین خط کشیدن می کنم . روزی پنج صفحه. خیلی هم روحیه دارم . حتی اگه فردا امتحان باشه:biggrin:

پی نوشت: تمرین:
هرکدوم تا قبل از تمرین فردا وقت دارید یه نقد اینجوری از کارتون بنویسد. بعد تاثیر نقد رو توی کار بعدی ببینید.

ranaamiri

عضو جدید
کاربر ممتاز
بیشتر وقت واسه پرزانته گذاشتم حدودا 4 ساعت شد

خب حالا من بهت میگم که اگه پرزانته نداشت فوق العاده بود...
چون هم پلانت خیلی فنیه و هم شیتات خلاقیت داره...ولی یه نکته ای ام باید رعایت کنی اونم اینه که اجزای شیت باید مشخص باشن مثلا اون wall sectionتو نگاهه اول خیلی واضح نیست وانگار جزئی از پلان شده...

farzad_fkm

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب حالا من بهت میگم که اگه پرزانته نداشت فوق العاده بود...
چون هم پلانت خیلی فنیه و هم شیتات خلاقیت داره...ولی یه نکته ای ام باید رعایت کنی اونم اینه که اجزای شیت باید مشخص باشن مثلا اون wall sectionتو نگاهه اول خیلی واضح نیست وانگار جزئی از پلان شده...

درسته
من این روش را انتخاب کردم واسه امتحان

بهتون توصیه می کنم فقط یک روش پرزانته انجام بدید یعنی کلا همه چی فونت خط اسمان کادر و ... تو کلیه کاراتون از یک نوع روش استفاده بکنید این جوری تو دستتون میاد تو امتحان دیگه ترس ندارید

ranaamiri

عضو جدید
کاربر ممتاز
درسته

بهتون توصیه می کنم فقط یک روش پرزانته انجام بدید یعنی کلا همه چی فونت خط اسمان کادر و ... تو کلیه کاراتون از یک نوع روش استفاده بکنید این جوری تو دستتون میاد تو امتحان دیگه ترس ندارید
پیشنهادتو قبول دارم...جسارتت قابله تحسینه...

farzad_fkm

عضو جدید
کاربر ممتاز
برا این روش حتما نمی خواد که کامل پلان برش نما پرسپکتیو را خودتون بکشید اینجوری ذهنتون درگیر میشه بهتر برا تمرین پرزانته از کار های قبلی خودتون یا کار کسی دیگه باشه روش کار کنید
بنظرم اینجور ذهنتون بیشتر باز هست بهتر میتونید افکارتون را بریزید رو کاغذ

ranaamiri

عضو جدید
کاربر ممتاز
برا این روش حتما نمی خواد که کامل پلان برش نما پرسپکتیو را خودتون بکشید اینجوری ذهنتون درگیر میشه بهتر برا تمرین پرزانته از کار های قبلی خودتون یا کار کسی دیگه باشه روش کار کنید
بنظرم اینجور ذهنتون بیشتر باز هست بهتر میتونید افکارتون را بریزید رو کاغذ

دقیقا همینطوره...

shima 70

عضو جدید
شیما جونم شرطه اوله کار کردن اینه که سعی کنی باحوصله وتمیز کارکنی...نوشته هات و نوعه فونتش نشون میده که حوصله ام نداشتی...از مدادی سری اچ واسه کشیدن و ایده نوشتن استفاده کن...
رعنا جون این پیش نویس بود یه طرح زدم که بعد بیارم رو مقیاس و ..که دیگه نشد که بشه

shima 70

عضو جدید
درسته

اصلا باورم نمیشه این کار 4 ساعته باشه ولی اگه باشه تبرررریک...منظورتون اینه که یه چیزایی رو کلا ثابت کنیم و همیشه از همونا استفاده کنیم درسته؟؟

fatemeh17

عضو جدید
تو 3 ساعت فقط همینا رو وقت کردم بکشم:(
تو فراین طراحیم خیلی ضعیفم:cry:
مشاهده پیوست 208673مشاهده پیوست 208674
آفرین که بهرحال شورع کردی. چن تا نکته:
1.لابی ت اصلا فضای دلگشایی نشده. دسترسی به فضاهای مختلف اداری، نمایشی، آمفی، باید از لابی باشه. یعنی از لابی برن به پیش فضای اداری، بعد اتاقای اداری تو اون پیش-فضا وا شه. فقط در مورد آمفی تئاتر اینکارو کردی. یادت باشه که پیش-فضاهارو با اختلاف سطح(پله) و حرکتای سقف و ... از نظر حرکتی از لابی جدا کنی. که هرکس که تو لابیه، تو فضای انتطار هم نباشه.
نکته دیگه اینکه یه گشایش و ارتباط بصری دورن به بیرون رو در لابی داشته باش به صورتی که در آکس دیدت باشه. به آکس های دید توجه کن. آدمه میاد تو، اول چی رو میبینه؟ از گالری میاد بیرون چی میبینه؟(راستای دید) از آمفی میاد بیرون، چجوری راهشو میفهمه؟ گردش در فضا جذاب طراحی شده؟
اون راهروهای بیرون که تنگ و تاریکن و بدرد خفت کردن آدم میخوره! نذار
بنظرم اگر خواستی در این مرحله ماژیک بیاری رو کار، بجای دورگیری، خوبه راهروها و فضاهای دسترسی رو ماژیکی کنی.
ورودی رو بیشتر تعریف کن با پله،رمپ، فلاورباکس(جاگلی)، چراغ ....
گالریت بنظرم کوچیکه. تو گالری محیط مهمه نه مساحت. مساحت زیاد توی دایره عملا حیف و میل میشه. گالری رو با روند خطی طراحی کن.
سرویسای اداری باید جدا باشه
فضای کافه تریا؟؟؟؟

ببخشید پرچونگی کردم. فقط پلانتو دیدم. اینا همش واسه پلان بود!!!!

ranaamiri

عضو جدید
کاربر ممتاز
رعنا جون این پیش نویس بود یه طرح زدم که بعد بیارم رو مقیاس و ..که دیگه نشد که بشه

شیماجونم میدونم منظورت چیه ولی همون پیش نویسم یه اصولی داره...کم کم باید عادت کنی پیش نویسم بیاری تو شیته اصلی...

farzad_fkm

عضو جدید
کاربر ممتاز
اصلا باورم نمیشه این کار 4 ساعته باشه ولی اگه باشه تبرررریک...منظورتون اینه که یه چیزایی رو کلا ثابت کنیم و همیشه از همونا استفاده کنیم درسته؟؟
مثلا واسه تمرین فونت فقط یه نوع فونت کار میکنم به شما هم پیشنهاد می کنم که فقط یک نوع فونت کار کنید که کامل بیاد تو دستتون
Picture 005.jpg
Picture 006.jpg

fatemeh17

عضو جدید

یه راهنمایی کوچولو: بجای رنگ ریختن، آدم و درخت و کاربری معرفی کن. روند طراحی رو سیاه سفید اول از همه بکش که مشخص باشه از کجا به اینجا رسیدی. وگرنه داور بهت میده 5% (رو راست) حالا ممکنه برا پرزانته خوبتم 10 درصد دیگه بده سرجم میشی 15 درصد.
توی روند طراحی، پرسپکتیو، نما، مقطع، حتما باید فیگور بذاری.
سنتی طراحی کردی. از کجا معلوم که این بنا در اسکیس 1393 طراحی شده یا سال 893؟ عناصر سنتی رو به شکل قبلی در جای قبلی با رویکرد قبلی، اصلاااااااا نذار. نمرت رفته. جاش یه المانی چیزی بیار که از یکی ازین گنبد سنتیا الهام گرفتی. کاراتره.
فرق نما و مقطعت خوب مشخص نیست. سقف ها چرا اینقد نازکن؟؟؟؟؟ رنگها در مقطع، خوانایی رو از بین بردن. نمیذاشتی بهتر بود.
قشنگی کار اونقد مهم نیست که خوانایی مهمه. کارت اگه سیاه سفید و خوانا باشه بهتره تا با پرزانته ناخوانا.(فوقش داور میگه وقت نداشت پرزانته کنه 15 درصد پرزانته رو نمیده. میشی 85 درصد)
همه این چیزا رو گفتم که کارت بهتر بشه و درصدتو ببری بالا. ببخشید جای تعریف کردن، اشکالاتو گفتم. خوبتو میخوام ;-)

آخرین ویرایش:

farzad_fkm

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه راهنمایی کوچولو: بجای رنگ ریختن، آدم و درخت و کاربری معرفی کن. روند طراحی رو سیاه سفید اول از همه بکش که مشخص باشه از کجا به اینجا رسیدی. وگرنه داور بهت میده 5% (رو راست) حالا ممکنه برا پرزانته خوبتم 10 درصد دیگه بده سرجم میشی 15 درصد.م. خوبتو میخوام ;-)
واسه جزئیات مثلا سنتی کار کنم چجوری هست
Picture 001.jpg

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
واسه جزئیات مثلا سنتی کار کنم چجوری هست
مشاهده پیوست 208720
خوبه فرزاد ولی سر جلسه فرصت نیست عزیزم.راستی یه تشکرم بکنم برا همه فایلایی که گزاشته بودی.دم شما گرم
لیدی اند جنتلمن یکی بگه بینم پلان باید دو خطه و مث ترسیم فنی باشه یا با سر تاچ؟؟؟؟
تو اکثر شیتایی که میبینم با وجود اینکه موضوع دو طبقه اس فقط پلان همکف ترسیم شده؟؟؟؟؟؟

آرشاد

عضو جدید
سلام به همگی. منم میخوام از امروز باهاتون کار کنم.موضوع امروزتونو هنوز نذاشتین؟

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منم حاضر...........اگه ممکنه سوالای قبلیمم جواب بدین و اینکه سر جلسه اسکیس میزارن دفترچه کوچیک که یه سری اطلاعات توشه با خودمون ببریم؟

shima 70

عضو جدید
سوال سجادو خواستین جواب بدین مال منم جواب بدین لطفا:
جنس کاغذ امتحان چیه؟
این موضوعاتی که الان ما داریم کار میکنیم فقط پلان نما مقطعه ، پرسپکتیو و حجم نداره برا کنکور مگه اینو نمیخوان؟؟پس چرا مال ما نیست!!؟؟

mir e damad

عضو جدید
چرا هنوز تمرین امروز رو نذاشتین؟
یه چیزی دیروز یادم رفت. طبقه بالای سالن همایش فضایی تعریف نکنید. به دلیل فضای بزرگ و بدون ستون نمیشه بالای اون اتاق قرار داد. توی برش هم سقفش رو قطور بکشید. حداقل 50 سانت.که یک به صدش میشه 5میل.
میگن رعایت نکات فنی نمره داره/؟

ranaamiri

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوبه فرزاد ولی سر جلسه فرصت نیست عزیزم.راستی یه تشکرم بکنم برا همه فایلایی که گزاشته بودی.دم شما گرم
لیدی اند جنتلمن یکی بگه بینم پلان باید دو خطه و مث ترسیم فنی باشه یا با سر تاچ؟؟؟؟
تو اکثر شیتایی که میبینم با وجود اینکه موضوع دو طبقه اس فقط پلان همکف ترسیم شده؟؟؟؟؟؟

سجاد جان من شنیدم باید باتاچ بکشیم آخه وقت نیست که توبشینی دوخطه بکشی باید سریع جاهایی که برش خورده با وایت برد سیاه مشخص کنی...
پلانی که از سایت واردش میشیم ارجحیت داره ...که معمولا ازسایت وارده همکف میشیم اگه فضایی داری تو سطح های بعدی که برات مهمه میتونی یه زوم ازش بزاری یا اگه جاداشته باشی همه رو بکشی...ولی همکف خیلی مهمه

ranaamiri

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا هنوز تمرین امروز رو نذاشتین؟
یه چیزی دیروز یادم رفت. طبقه بالای سالن همایش فضایی تعریف نکنید. به دلیل فضای بزرگ و بدون ستون نمیشه بالای اون اتاق قرار داد. توی برش هم سقفش رو قطور بکشید. حداقل 50 سانت.که یک به صدش میشه 5میل.
میگن رعایت نکات فنی نمره داره/؟
خب پس سینما چرا تراس داره؟
آره داره...

ranaamiri

عضو جدید
کاربر ممتاز
کیمیا کجایی؟ما مردیم از جدایی...:biggrin:
بدو موضوعو بزار...

ranaamiri

عضو جدید
کاربر ممتاز
سوال سجادو خواستین جواب بدین مال منم جواب بدین لطفا:
جنس کاغذ امتحان چیه؟
این موضوعاتی که الان ما داریم کار میکنیم فقط پلان نما مقطعه ، پرسپکتیو و حجم نداره برا کنکور مگه اینو نمیخوان؟؟پس چرا مال ما نیست!!؟؟

شیما جونم اسکیس 4ساعته ما فعلا داریم 3ساعت کارمیکنیم و پرسپکتیو رو حذف کردیم تا دستمون بیاد پلان زدن چطوریه ...کم کم باید زمانشو به 4ساعت تغییربدیم بریم رو حجمم کارکنیم...
جنس کاغذم یه چیزی تو مایه های اشتنباخه ولی نازکتر...

shima 70

عضو جدید
کیمیا کجایی؟ما مردیم از جدایی...:biggrin:
بدو موضوعو بزار...
دوستان یه پیشنهاد:بیاین به غیر از این تمرین موضوعی تمیرنای دیگه ای رو هم هماهنگ اعلام کنیم اولا اینکه بیشتر همگی کار میکنیم دوما اینکه اون کارامونم میتونیم بذاریم اینجا برا نفد و مقایسه اینطور نیست؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا