زمان بندی کوتاه مدت اسکیس 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

farzaneh si

عضو جدید
بچه ها شما همگی کلیدو چک کردین؟!!! بابا آخه چرا زندگی رو چند ماه به خودتون زهر میکنید من که 100سال اینکارو نمی کنم، نتیجه میاد یا میشه یا نمیشه دیگه!!!

واقعاً به من یکی که زهر شدددد.انشالا به کام بقیه باشه.من از بعد نتایج واسه ساله دیگه می خوام شروع کنم البته اگه خدا بخواهددد.:smile:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها نیمروزتون بخیر...
توشهر ما داره یه بارونی میاد محشر...
از خدا میخام واسه تک تک تون به اندازه تک تک قطره هاش نعمت بباره...
امیدتون بخدا باشه تا خداهست واسه هیچی استرس نداشته باشید...

رعنا جون برامن دعای ویژه می کردی ،نه که همچین نعمت و رحمت داره تو سرم میباره دارم غرق میشم اساسی ،خدا خودش به خیر کنه
کنکور یک طرف و زندگی هم یک طرف و............یک طرف

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
من اگه چک نکرده بودم 100 سال بخاطر رطوبت رشت و حال نداشتن فطری خودم سمت تمرین اسکیس نمی رفتم!!! حداقل الان میدونم از تئوری واس من بخاری بلند نمیشه و موفقیتم تو اسکیسه!!!
این که حال نداریم توی فطرت و ذات همه مونه ،حالا انشاله قبول میشی ،من هم چک کردم و نتیجه اش این شد که لااقل اومدم 4تا نکته تمرین کردم که بالاخره برا سال بعد راحت تر باشم و البته اگهخدا دوست نداشت معجزه کنه برام :biggrin:
واقعاً به من یکی که زهر شدددد.انشالا به کام بقیه باشه.من از بعد نتایج واسه ساله دیگه می خوام شروع کنم البته اگه خدا بخواهددد.:smile:

اشتباه نکن به نظرم تا موقع خود اسکیس تمرین اسکیس کن البته اگه دستت مث ما ضعیفه ،حتی اگه مجاز نشی ،که انشاله میشی و قبول میشی ،ولی ازمن گفتن بود تمرین کن زوده برا خوندن از الان

s.sahba

عضو جدید

من اگه چک نکرده بودم 100 سال بخاطر رطوبت رشت و حال نداشتن فطری خودم سمت تمرین اسکیس نمی رفتم!!! حداقل الان میدونم از تئوری واس من بخاری بلند نمیشه و موفقیتم تو اسکیسه!!!

اره با اجازه ات می خواستیم بدونیم چقدر گند زدیم من که تا یک هفته اصلا برا خودم گریه می کردم خیر سرم رفته بودم زیر 100شم ،حالا باید ببینیم مجاز میشیم یا نه

تجربه نشون داده بعضا فرقهای فاحشی بین محاسبه کلیدی و نتایج اصلی وجود داره، حالا انشالا که این فرقها در جهت مطلوبش برای شما عزیزان ایجاد بشه، :) نگران نباشید، باز شما یه ذهنیتی دارید من که هیییییچ!!!

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تجربه نشون داده بعضا فرقهای فاحشی بین محاسبه کلیدی و نتایج اصلی وجود داره، حالا انشالا که این فرقها در جهت مطلوبش برای شما عزیزان ایجاد بشه، :) نگران نباشید، باز شما یه ذهنیتی دارید من که هیییییچ!!!
تجربه نشون داده اکثرا در جهت بدتره!!! من تو آزمونای آزمایشی 1 با 2 بار تونستم تو بعضی درسا درصدامو درست حساب کنم!!! اکثرا کمتر میشد...

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز

خدایش سوالاتشون خیلی مسخره بود می تونستن خیلی بهتر بدن ،اخه شعور یک ادم از معماری را با چند تا سوال مسخره می خوان بسنجن که هر کی یک چیزی میگه در باره اش ،یعین هیچ سوالی به اندازه سوالات درک طور نداشت که بعدش اساسی براشون گریه کردم
حالا غصه نخور همون تو که طاقت اوردی نگاه نکردی خوب بوده ،ما که خون جیگر شدیم رفت

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
تجربه نشون داده اکثرا در جهت بدتره!!! من تو آزمونای آزمایشی 1 با 2 بار تونستم تو بعضی درسا درصدامو درست حساب کنم!!! اکثرا کمتر میشد...

مازیار نگوووووووووووووووووووووووووووو ،یعنی باید انتظار بد ترش داشته باشم ........................................یعنی بدتر از این هم میشه ......................................یعنی مجاز نمیشم...........................نگوووووووووو:cry::cry:

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مازیار نگوووووووووووووووووووووووووووو ،یعنی باید انتظار بد ترش داشته باشم ........................................یعنی بدتر از این هم میشه ......................................یعنی مجاز نمیشم...........................نگوووووووووو:cry::cry:
حالا شاید من گیجم!!! تو درست حساب کردی!!! نگران نباش...

ranaamiri

عضو جدید
کاربر ممتاز
عذرا جونم بعضی چیزا از دست ما آدما حقیقتا خارجه...بعضی وقتا حس میکنیم اگه اون اتفاقه خوب تو زندگی مون نیفته قراره چه روزگاره بدی در انتظارمون باشه ...بعدش میبینی واقعا هیچی نمیشه و تو همون آدمه سابقی با همون روزگاره خوب یا بد...
خلاصه اینکه کنکورم از همون اتفاقاییه که جوابش واقعا دسته ما نیست شاید خیلی تلاش کرده باشیمو نتیجه ایکه میخاییم به دست نیاریم دلتو صاف کن توکل کن بخدا و بدون که هرچی بشه خیر تو همون بوده حتی اگه به نظره ما بدترین اتفاق ممکن بوده عزیزم...
واسه دعاییکه گفتی هم رو چشمام ...اگه قابل باشم واسه شمادعاکنم...

beni belazi

کاربر بیش فعال
اه خدا نکنه ،با اون کلید دربو داغونشون ،خاک تو سرشون کنن که انگار سوالات هم ندیده بودن و کلید زدن

منظورم لینک سازمان سنجش بود.. الان آخرین به روز رسانی کلید اولیست منظورم این بود که بشه کارنامه اولیه :D

shima 70

عضو جدید
دوستیا من چند روز نبودم الان اومدم دیدم به به چه پیشرفتی!!!خلاصه با نحقیق و بررسی فراوان رسیدم به این تاپیک میشه بگین الان برنامه چیه قراره چیکار کنیم ؟اخه منم هستم پایتون خفن...

ترنج

عضو جدید
آقا من از صب تو باشگام هر 2 ساعت ی بار یکی ی پست می ذاره اون وقت ی ساعت که رفتم و اومدم می بینم 20 ص اضااافه شده!!!!!:eek:
بچه ها از حالا ذهنتونو درگیر نتیجه نکنین ی هفته ام قراره بعد نتایج دبسرده باشیم !!!!فعلا کارتونو بکنین!
من قبل از اومدن کلیدای اولیه که هر کس ی گزینه ای زده بوداز خدا خواستم کلیدا ی جور باشه که هیشکی ضرر نکنه!سنگینیش به طرف کسی نباشه و خیلی متعادل گزینه ها بین افراد تقسیم شه خدارو شکر همین طورم شد!!اون سوالایی که شک داشتیم هر کدومش به نفع یکی از بچه ها تموم شد!

حالام از خدا می خوام بازم مث همیشه هوامونو داشته باشه و موقع اومدن نتایج همه خوشحال باشیم.بازم طوری بشه که هیشکی ضرر نکنه و همه خیلی بهتر از اون چیزی که فک می کردن بشن:smile:مطمئن باشین همین طورم میشه;)

ترنج

عضو جدید
دوستیا من چند روز نبودم الان اومدم دیدم به به چه پیشرفتی!!!خلاصه با نحقیق و بررسی فراوان رسیدم به این تاپیک میشه بگین الان برنامه چیه قراره چیکار کنیم ؟اخه منم هستم پایتون خفن...

شیما جونم اینجام مثه همون تاپیک تئوریه.اون موقع بودی دیگه!
صبای زود! بیا اینجا حاضری بزن و کار کن.می تونی تعداد ساعتتو بگی و این که چکارا می کنی.کاراتم بذار.ی عده از بچه هارم دارن رو ی اسکیس موضوعی کار می کنن.ی عده ام مثه من فعلا تو خط کشیدن و تمرین پرس و این حرفا.
اگه پایه ای بسم الله.بزن بریم از همین الان نه فردااااا!!!!;)

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز

عزیزم خوش اومدی قراره که تمیرن کنیم و بزاریم کار و از طرفی هم مث اون تایک مطالعه گروهی ساعت بزینم و ........که البته من همه اش خوابم ،انگیزه شه برا بقیه ،ولی قراره موضوع اقا مازیار همون یادمان ادبیات معاصر را کار کنیم و بزاریم

atefeh.ghazi

کاربر فعال
بچه های یه سوال مهم: کسی میدونه ریزفضاهای مرکز پویانمایی (انیمیشن) چیا هستش؟ یا نمونه ای از چنین معماری ای سراغ دارین؟
قسمت مدل سازی 3 بعدی و انیمیشن،یه فضا وسه جلوه های بصری برای فیلم و تلویزیون،یه فضا وسه طراحی بازی های کامپیوتری،سمعی بصری،کارگاه های آموزشی یا یه قسمت سرگرمی که شامل بازی های کامپیوتری هم میشه گذاشت...بیشتر از این نتونستم پیدا کنم...

r_saeedi

عضو جدید
سلام دوستان..من یه سوالی دارم واسه دوستم
کنکور ارشد آزاد امسال با امتحان عملیش (اسکیس و راندو) توی 1 روز و بطور همزمان برگزار میشه؟؟
ممنون میشم جواب بدید

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوستان..من یه سوالی دارم واسه دوستم
کنکور ارشد آزاد امسال با امتحان عملیش (اسکیس و راندو) توی 1 روز و بطور همزمان برگزار میشه؟؟
ممنون میشم جواب بدید
سال پیش اینجوری نبود کنکور دادن ...ترازها اومد بعدش شهریور امتحجان اسکیس برگزار شد و نتایج نهایی اومد
امسال به خاطر اینکه سال گذشته نتایج خیلی دیر اومد ...فک کنم 10 مهر اینا بود میخوان جفت آزمون هارو با هم برگزار کنند ....البته من هم اینجوری شنیدم ...نمیدونم درسته یا نه

farzaneh si

عضو جدید
این که حال نداریم توی فطرت و ذات همه مونه ،حالا انشاله قبول میشی ،من هم چک کردم و نتیجه اش این شد که لااقل اومدم 4تا نکته تمرین کردم که بالاخره برا سال بعد راحت تر باشم و البته اگهخدا دوست نداشت معجزه کنه برام :biggrin:

اشتباه نکن به نظرم تا موقع خود اسکیس تمرین اسکیس کن البته اگه دستت مث ما ضعیفه ،حتی اگه مجاز نشی ،که انشاله میشی و قبول میشی ،ولی ازمن گفتن بود تمرین کن زوده برا خوندن از الان

باشه عذرا جان هرچی شما بگی ولی امید واهیه ....:confused:

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
بازگشت یک زخم خورده!!

اتاقم رو از اون شلختگی بی روح و بی جان با وسایل معماری اذین کردم یه چند پارتی هم خط کشیدم ولی خیلی عقبم:confused:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
باشه عذرا جان هرچی شما بگی ولی امید واهیه ....:confused:

امید واهی چیه ته اش اینه که سال بعد میریم ارشد بخونیم لااقل سال بعد اوضاع بهتره و می تونی با ارامش بیشتری کار کنی ،باور کن من 1000بار بهش فک کردم ،هر روز و هر شب ،پس مطمینم بهترین کار الان این هستش

بازگشت یک زخم خورده!!

اتاقم رو از اون شلختگی بی روح و بی جان با وسایل معماری اذین کردم یه چند پارتی هم خط کشیدم ولی خیلی عقبم:confused:

نگران نباش فقط شروع کن ،به جاش اتاق من همچین روح اسکیس کار کردن داره که مامانم کم کم از خونه میندازدم بیرون :biggrin:

سلام بچه ها واسه اون موضوع یادمان تا کی وقت داریم؟

فعلا کار کن بزار ما هم کار کنیم البته وقت کنیم ،بعدش یک زمان میزاریم اخه کارش حیفه الکی ببندیم کلا ما هم که الان گلوله استرسیم

aytakin69

عضو جدید
امید واهی چیه ته اش اینه که سال بعد میریم ارشد بخونیم لااقل سال بعد اوضاع بهتره و می تونی با ارامش بیشتری کار کنی ،باور کن من 1000بار بهش فک کردم ،هر روز و هر شب ،پس مطمینم بهترین کار الان این هستش

نگران نباش فقط شروع کن ،به جاش اتاق من همچین روح اسکیس کار کردن داره که مامانم کم کم از خونه میندازدم بیرون :biggrin:

فعلا کار کن بزار ما هم کار کنیم البته وقت کنیم ،بعدش یک زمان میزاریم اخه کارش حیفه الکی ببندیم کلا ما هم که الان گلوله استرسیم

من که دارم میمیرم از استرس...:confused:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
ابجیمشاهده پیوست 207867 عذرا اینم تمرین پرسپکتیو

افرین مهندس برا شروع خوبه مهم استارته میدونم بعدش دیگه قلم از دستت نمی افته ،من چون تشویق شید به تمرینات اولیه امشب یک صفحه آ3اگه بتونم میزارم براتون ،برای روحیه دادن به شما ها که بدونید من هم کارم هم چی خوب نی
این هم تازه کشیدم بچه ها اگه یکم گریز ها بد شد چون برگه را جابهجا ککردم نمی دونستم کدوم گریز این برگه است
Photo-0480.jpg

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
افرین مهندس برا شروع خوبه مهم استارته میدونم بعدش دیگه قلم از دستت نمی افته ،من چون تشویق شید به تمرینات اولیه امشب یک صفحه آ3اگه بتونم میزارم براتون ،برای روحیه دادن به شما ها که بدونید من هم کارم هم چی خوب نی
این هم تازه کشیدم بچه ها اگه یکم گریز ها بد شد چون برگه را جابهجا ککردم نمی دونستم کدوم گریز این برگه است
مشاهده پیوست 207871
اون پرسناژه گیدورا س؟؟؟!!!:razz:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا