زرنگ بازی یک اصفهانی!

mr.rohalamin

اخراجی موقت
حتما ماجرای راننده ایرانی در کانادا را شنیده اید که دنده عقب میرفته که به ماشین یک کانادایی میزند و پلیس که می آید، از راننده ایرانی عذرخواهی میکند و میگوید " لابد راننده کانادایی مست است که مدعی شده شما دنده عقب میرفتید!"

حالا اتفاق جالبتری در اتوبان اصفهان رخ داده: همشهری اصفهاني ما توی اتوبان با سرعت ۱۸۰ كيلومتر در ساعت می رفته كه پليس با دوربينش شكارش می كند و ماشينش را متوقف مي كند. پليس مي آید كنار ماشين و میگوید:

"گواهينامه و كارت ماشين!" اصفهانی با لهجه غلیظی میگوید:" من گواهينامه ندارم. اين ماشينم مالی من نيست. كارتا ايناشم پيشی من نيست.

من صاحَب ماشينا كشتم آ جنازشا انداختم تو صندق عقب. چاقوش هم صندلی عقب گذاشتم! حالاوَم داشتم ميرفتم از مرز فرار كونم، شوما منا گرفتين."

مامور پليس كه حسابی گیج شده بوده بيسيم میزند به فرماندهاش و عين قضيه را تعريف میكند و درخواست كمك فوری ميكند.

فرمانده اش هم ميگوید که او كاری نكند تا خودش را برساند! فرمانده در اسرع وقت خودش را به محل میرساند و به راننده اصفهاني ميگوید:

آقا گواهينامه؟ اصفهانی گواهينامه اش را از توی جيبش در ميآورد و میدهد به فرمانده. فرمانده میگوید: كارت ماشين؟ اصفهانی كارت ماشين را كه به نام خودش بوده از جيبش در میآورد و ميدهد به فرمانده.

فرمانده که روی صندلی عقب چاقویی نیافته، عصبانی دستور میدهد راننده در صندوق عقب را باز كند. اصفهانی در را باز ميكند و فرمانده ميبيند كه صندوق هم خالي است.

فرمانده كه حسابي گيج شده بوده، به راننده اصفهانی ميگوید:" پس اين مأمور ما چي ميگه؟!"

اصفهانی ميگوید: "چی ميدونم والا جناب سرهنگ! حتماً الانم میخواد بگد من داشتم ۱۸۰ تا سرعت میرفتم؟!!!

haniyeh65

عضو جدید
بسیار بسیار بسیار بی مزه و بی محتوا بود حداقل یه ذره نمک بهش اضافه می کردی در ضمن بار اخرتون باشه در مورد اصفهانی ها این طور صحبت می کنید و اگر بر فرض یه اصفهانی این کارهارا انجام میده هنرشو داره و شما هم اگه هنرشو دارین انجام بدین

Persia Boy

عضو جدید
کاربر ممتاز
متاسفم تکراریههههههههههه
نمیدونم چرا هر دو سه ماه یه بار یکی همینو میذاره؟؟؟؟؟؟

Mr.Hyde

عضو جدید
بسیار بسیار بسیار بی مزه و بی محتوا بود حداقل یه ذره نمک بهش اضافه می کردی در ضمن بار اخرتون باشه در مورد اصفهانی ها این طور صحبت می کنید و اگر بر فرض یه اصفهانی این کارهارا انجام میده هنرشو داره و شما هم اگه هنرشو دارین انجام بدین

شما نمك بهش يزن تا با مزه شه :smile:
چقدر آدم بي جنبه اين فروم پيدا ميشه :confused:
جتبه جك هم ندارن mr.roholamin شما تا ميتونيد از اين جكها بندازيد چون جالب بود :biggrin:

rattling_boy

عضو جدید

شما زیاد حرص نخور واستون خوب نیست:victory::lol:

E.lahe

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیزم زیاد جوش نزن
این داستان واسه اصفهانی نیست
یه داستان ترجمه شده خارجی هست که حالا هم به اصفهانی ترجمه شده !!:w30:

samira_3001

عضو جدید
کاربر ممتاز

بی جنبه بازی در نیار اصفهانیارو هم خراب نکن......... جنبه ی اصفهانیای تالار حرف نداره و میدونن که اینا شوخیه! شلوغ نکن!