فکرمیکردم بی تومیمیرم نمردم منوببخش
n*@*f*@*s عضو جدید کاربر ممتاز Nov 28, 2012 #31 [FONT="]فکرمیکردم بی تومیمیرم[/FONT][FONT="] نمردم منوببخش[/FONT]
dordoone عضو جدید کاربر ممتاز Nov 28, 2012 #33 dey68 گفت: منم همیشه اینکارو میکنم... کلیک کنید تا باز شود... همیشه ناخودآگاه دستم اینو میکشه..سریع بعدش پاکش میکنم..خط خطی
dey68 گفت: منم همیشه اینکارو میکنم... کلیک کنید تا باز شود... همیشه ناخودآگاه دستم اینو میکشه..سریع بعدش پاکش میکنم..خط خطی
dordoone عضو جدید کاربر ممتاز Nov 28, 2012 #35 reza=1001 گفت: فقط مینویسم .........سلام......... کلیک کنید تا باز شود... علیک سلام خوبی؟
mahsa jo0on عضو جدید کاربر ممتاز Dec 19, 2013 #39 خـــــــــــــــدایـــــــــا... دلتـــــــــــــــــــنگــــــــــم...!!
*googoosh* عضو جدید Dec 19, 2013 #40 هـــــﮯ فلانــــــــــــــــــــﮯ عاشقـــ ــــانـﮧ ها ـــﮯ مــــرا بـــ ﮧخـــــودت نگیـــــر مخــــ ــــ ــاطب مــــטּ معشـــــــــღـــــــوقـــﮧ ایــست ڪــــــﮧ وجــــــــودش را بــــ ــــﮧ " دنیـــــایـــــــﮯ " نمیـــــدهــــم
هـــــﮯ فلانــــــــــــــــــــﮯ عاشقـــ ــــانـﮧ ها ـــﮯ مــــرا بـــ ﮧخـــــودت نگیـــــر مخــــ ــــ ــاطب مــــטּ معشـــــــــღـــــــوقـــﮧ ایــست ڪــــــﮧ وجــــــــودش را بــــ ــــﮧ " دنیـــــایـــــــﮯ " نمیـــــدهــــم
m sadeq عضو جدید کاربر ممتاز Dec 20, 2013 #43 ros. گفت: چیز نمینویسم چش چش دو ابرو دماغ دهن یه گردم میکشم کلیک کنید تا باز شود...
ریحانه... عضو جدید Dec 23, 2013 #48 من اندازه یه دایره پاکش میکنم تا بتونم پشتش رو ببینم بخار قشنگ نیست