رویه کیک فوق العاده سریع

kamanrangi94

عضو جدید
[h=2][SUP] رویه کیک سه سوته [/SUP][/h][SUP] مجموعه: آموزش شیرینی پزی [/SUP][SUP]
[/SUP]
[SUP]
اگر در منزل برای تهیه کیک نه خامه و نه شکلات دارید، می توانید این رویه را امتحان کنید درست کنید.

کیک بدون رویه مزه ندارد. به همین دلیل است که بیشتر کودکان و بزرگسالان موقعی که سوال می شود، چه نوع کیکی می خواهید، جواب می دهند شکلاتی یا خامه ای و به ندرت می شنوید ساده. اگر در منزل برای تهیه کیک نه خامه و نه شکلات دارید، می توانید رویه سفیده تخم مرغ درست کنید!

مواد لازم برای دو و نیم پیمانه :[/SUP]
[SUP] شکر[/SUP][SUP] یک و نیم پیمانه[/SUP]
[SUP] سفیده تخم مرغ[/SUP][SUP]۲ عدد [/SUP]
[SUP] شیره ذرت[/SUP][SUP] یک قاشق غذاخوری[/SUP]
[SUP] نمک[/SUP][SUP]کمی [/SUP]

[SUP]
طرز تهیه :
_ تمامی مواد را در ظرف بزرگ بریزید، سپس ظرف را روی آب در حال آرام جوشیدن قرار دهید. کف ظرف نباید با آب تماس پیدا کند.

_ مواد را با سرعت بالا با همزن دستی برقی هم بزنید (تقریباً ۲ دقیقه) تا شکر آب شود سپس از روی حرارت بردارید.

_ هم زدن را به مدت ۷ دقیقه ادامه دهید تا رویه کیک غلیظ و براق شود و ۳ برابر حجم بگیرد. پس از این که کاملاً خنک شد، کیک را که کاملاً خنک شده است، تزیین کنید.

منبع : khorasannews.com[/SUP]
 

Similar threads

بالا