[h=3] با درود فراوان . قطعا هیچ چیز لذت بخش تر از تهیه کیکی نیست که همه چیز آن فقط در یک کاسه آماده شود و ظروف زیادی در آن کثیف نشود و کار شما برای شست شو کم باشد و از این جهت من این دستور العمل کیک کوکی مغزدار دراژه را دوست دارم ؛ زیرا کیک کم دردسری هست و لزوما مانند سایر کیک ها لزومی ندارد چندین ظرف را مورد استفاده قرار دهید بلکه همه چیز در یک کاسه صورت میگیرد و تمام , ضمن اینکه این کیک نیازی به آرد ندارد که خود همین مطلب , کیک کوکی مغزدار دراژه مارا از سایر دستور کیک ها متمایز میکند .[/h]
[h=3]لوازم مورد نیاز جهت چگونه طرز تهیه کیک کوکی مغزدار دراژه :[/h] |
[h=3]قطعه / ماده[/h] | [h=3]تعداد / وزن[/h] |
[h=3]کره بادام زمینی[/h] | [h=3]350 گرم[/h] |
[h=3]تخم مرغ[/h] | [h=3]4 عدد[/h] |
[h=3]شربت افرا[/h] | [h=3]150 گرم[/h] |
[h=3]وانیل[/h] | [h=3]2 قاشق چایخوری[/h] |
[h=3]نمک[/h] | [h=3]مقدار ناچیز[/h] |
[h=3]دراژه شکلات[/h] | [h=3]1 فنجان[/h] |
[h=3]گام نخست :[/h]
[h=3]در ابتدا فر را در دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید ,[/h]
[h=3]اکنون تمام مواد کیک کوکی مغزدار دراژه را به غیر از خود دراژه , در کاسه ای به مدت 30 ثانیه روی دور کند به مدت 30 ثانیه و سپس در دور 2 به مدت 15 ثانیه و سپس دور 3 نیز 15 ثانیه دیگر و در آخر روی دور 4 و 5 و 6 نیز این مراحل را تکرار کنید و پله پله دور هم زن را بالا ببرید و....[/h]
==========================
ادامه مطلب ........