[h=3]آموزشچگونه طرز تهیه کیک یزدی دارچینی در خانه به همراه عکس از مراحل و توضیحات در Diys.ir[/h] [h=3]با درود فراوان . کیک های قالبی که در کاغذ های استوانه ای چیندار معمولا قرار میگیرند در ایران به نام کیک یزدی معروف میباشند و ما نیز همین اصطلاح را برای کیک های ادویه دارچینی مان استفاده میکنیم ؛ و در این آموزش به شما چگونگی انجام و دستور پخت کیک یزدی دارچینی را بصورت گام به گام همراه با تصاویر کامل و جدول نیازمندی ها مطابق معمول به حضور شما تقدیم میکنیم و امیدواریم از این آموزش نهایت استفاده را برده و از پخت آن در خانه لذت آشپزی را به منزل ببرید .[/h] [h=3]من تصورم بر این است که گذاستن یک تکه از میوه در آن جالب ترش خواهد کرد و یا تکه های دراژه شکلاتی و خیلی چیزهای دیگر ؛ دفعه بعد که این کیک را خواستم درست کنم باید به آن کمی تنوع دهم , این کیک با یک فنجان قهوه بسیار لذیذ و خوشمزه است و یکی از عادت های غذاییتان خواهد شد ![/h]
[h=3]لوازم موزد نیاز جهت تهیه کیک یزدی دارچینی :[/h]
[h=3]قطعه/ماده[/h]
[h=3]تعداد/وزن[/h]
[h=3]شیر[/h]
[h=3]3/4 پیمانه[/h]
[h=3]روغن کانولا یا کره[/h]
[h=3]1/3 پیمانه[/h]
[h=3]شکر قهوه ای/سفیر[/h]
[h=3]3/4 پبمانه[/h]
[h=3]تخم مرغ[/h]
[h=3]1 عدد[/h]
[h=3]آرد همه کاره[/h]
[h=3]1.5 پیمانه[/h]
[h=3]نمک[/h]
[h=3]1/2 قاشق چایخوری[/h]
[h=3]بکینگ پودر[/h]
[h=3]1 قاشق غذاخوری[/h]
[h=3]دارچین[/h]
[h=3]1 قاشق چایخوری[/h]
[h=3]جوز هندی[/h]
[h=3]1/4 قاشق چایخوری[/h]
[h=3]میخک[/h]
[h=3]1/4 قاشق چایخوری[/h]
مواد لازم کیک یزدی دارچینی
[h=3]گام نخست :[/h]
[h=3] ابتدا یه توضیحی بدم اگر از شکر سفید در کیک یزدی دارچینی میریزید و شکر قهوه ای ندارید مشکلی نیست ولی رنگ کیک کمی روشن تر میشه حواستون باشه[/h]
[h=3]بعد اینکه اگر روغن نارگیل دارید خیلی عالی میشه در کیک یزدی[/h]
[h=3]به جای شیر لبنی میتوانید از شیر سویا هم استفاده کنید[/h]
[h=3] طبق معمول ابتدا فر را روی دمای مورد نظر که در اینجا 175 درجه سانتیگراد است روشن کنید[/h]
[h=3]در اولین گام از طرز تهیه کیک یزدی دارچینی باید مواد خشک مان را باهم قاطی و مخلوط کنیم . مواد خشک عبارتند از آرد ؛ بکینگ پودر و ادویه ها و…[/h]