jooorvajoor
عضو جدید

مواد لازم:
مواد کِرِم ویژه:
- آرد ۲ لیوان
- شکر ۱ لیوان
- تخم مرغ ۲ عدد
- کره نصف لیوان
- بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
- نمک ۱ چهارم قاشق چایخوری
- آب پرتقال ۱ چهارم لیوان
- شیر نصف لیوان
- پوست پرتقال (تلخی گرفته شده) ۱ قاشق غذاخوری
- اسانس وانیل ۱ تا ۲ قطره
مواد کِرِم ویژه:
- پنیر خامه ای ۱ سوم لیوان
- پودر قند ۲ لیوان
- عسل ۲ قاشق چایخوری
- کره ۲ قاشق غذاخوری
- اسانس وانیل ۱ تا ۲ قطره
- نمک ۱ هشتم قاشق چایخوری
شیوه تهیه:
۱-ابتدا تخم مرغ و کره را در دمای اتاق قرار دهید تا با محیط هم دما شوند.کره نرم شده و شکر را مخلوط کرده و با همزن به خوبی یکنواخت کنید و بعد تخم مرغها و اسانس وانیل را اضافه کرده و به خوبی مواد را مخلوط کنید.پوست پرتقال تلخی گرفته شده را رنده زده و به مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید.
۲-آرد،بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کرده و مواد را ۲تا۳بار الک کنید تا هوا خورده و سبک شوند.شیر و آب پرتقال را به مواد اولیه(شکر و تخم مرغ)اضافه کرده و باز با همزن بزنید .همین طور که خمزن روشن است آرد را کم کم به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند.
۳-قالب پسندیده یا کاغذهای ویژه کاپ کیک را چرب کرده و داخل هر کدام را تا نیمه یا ۲سوم آن پر کنید و آن را داخل فری که از پیش با دمای ۱۸۰درجه داغ شده است به مدت ۱۵تا۲۵دقیقه قرار دهید تا کیک کاملا پخته و رنگ آن طلایی شود.
شیوه تهیه کِرِم ویژه:
۱-ابتدا تخم مرغ و کره را در دمای اتاق قرار دهید تا با محیط هم دما شوند.کره نرم شده و شکر را مخلوط کرده و با همزن به خوبی یکنواخت کنید و بعد تخم مرغها و اسانس وانیل را اضافه کرده و به خوبی مواد را مخلوط کنید.پوست پرتقال تلخی گرفته شده را رنده زده و به مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید.
۲-آرد،بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کرده و مواد را ۲تا۳بار الک کنید تا هوا خورده و سبک شوند.شیر و آب پرتقال را به مواد اولیه(شکر و تخم مرغ)اضافه کرده و باز با همزن بزنید .همین طور که خمزن روشن است آرد را کم کم به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند.
۳-قالب پسندیده یا کاغذهای ویژه کاپ کیک را چرب کرده و داخل هر کدام را تا نیمه یا ۲سوم آن پر کنید و آن را داخل فری که از پیش با دمای ۱۸۰درجه داغ شده است به مدت ۱۵تا۲۵دقیقه قرار دهید تا کیک کاملا پخته و رنگ آن طلایی شود.
شیوه تهیه کِرِم ویژه:

۱-پنیر خامه ای و نمک را با هم مخلوط کرده و با چنگال به خوبی هم بزنید تا کمی نرم شوند.کره را که از پیش به دمای محیط رسیده است به آنها اضافه کرده و مواد را با همزن به خوبی مخلوط کنید.عسل و اسانس وانیل را اضافه کرده و مواد را مخلوط کنید.
۲-همزن را خاموش کرده و پودر قند را کم کم به مواد اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید و در پایان همزن را روشن کرده و مواد را آنقدر بزنید تا حالت کِرِم مانند بگیرند.
۳-وقتی کاپ کیک آماده شد آنها را کنار بگذارید تا خنک شوند سپس روی آنها مقدار خیلی کمی کره بمالید و از کِرِم ویژه روی آنها بریزید و برای سرو اماده کنید.
نکات:

۱-در چهره گرایش مقداری کشمش هم داخل کیک بریزید.
۲-میتوانید این کاپ کیک را به چهره کیک معمولی هم تهیه کنید.
۳-در صوت گرایش به جای کره از روغن جامد استفاده کنید.