سلام دوستان
میشه همه روش درس خوندنش رو بگن ؟؟؟ طرز خاصی رو استفاده میکنند؟؟ یا شب امتحانی؟؟
در اینکه اگه کل ترم رو با استاد پیش بری خوبه شکی نیست، اما بعضیا مثل خودم نمیتونن اینجوری بخونن! من عادت کردم به نزدیک امتحان (تو فرجه ها) اما روش خودمو هم دارم.سلام دوستان
میشه همه روش درس خوندنش رو بگن ؟؟؟ طرز خاصی رو استفاده میکنند؟؟ یا شب امتحانی؟؟
سلام و درود بر شما
اگر نظر منو میخایین اینکه هیچ وقت شب امتحانی نباشید
من 3ترم اول همیشه با استاد بودم خیلی خوب بود
ترم4 کمو و بیش با استادا بودم و فقط یسری از درسارو
ترم5 هم که مهمترین درسا بود مثل بتن فولاد که کلا تو فاز کلاس نبودم
حتی سرکلاس بتن نمیرفتم
فولادم تو جو کلاس نبودم
اما موقع امتحان خیلی برام سخت بود
خیلی فشار روحی داشتم
درسته همشونو پاس شدم
اما خیلی بد بود
و تو برنامه ام اینه از ترم بعد همون شیوه 3ترم اول رو در پیش بگیرم
و اینکه حتما خودتون جزوه بنویسید
چون فایده هاش زیاده
در اینکه اگه کل ترم رو با استاد پیش بری خوبه شکی نیست، اما بعضیا مثل خودم نمیتونن اینجوری بخونن! من عادت کردم به نزدیک امتحان (تو فرجه ها) اما روش خودمو هم دارم.
نکته خیلی مهم اینه که سر کلاس باید خوب گوش بدی و سعی کنی حتما خودت جزوه بنویسی و جزوت هم خوب باشه (هر استادی میگه جزوه نمیخواد چرند میگه! جزوه چیزاییه که باید بدونی اما اگه کتاب کنارش باشه که عالیه)
من تو وقت کم مثلا یکی دو هفته فرجه، با توجه به وقت برنامه ریزی میکنم، و روز رو به دو بخش صبح و بعدازظهر تقسیم میکنم و واقعا بش عمل میکنم.
اما نحوه خوندن یه جزوه :
بعد بسم الله! جزوه یا کتاب رو باز میکنی و یه نگاه کلی بش میندازی در حد نهایت 1 دقیقه، اینجوری تقریبا همه جلسات کلاس تو ذهنت یه نیمچه مروری میشه به صورت خود بخود.
بعد میای با توجه به برنامت مشخص میکنی که تا کجا قراره بخونی،
بعدش اون بخش رو یه نگاه اجمالی میکنی، تیترها و سرفصل ها رو میبینی.
مرحله بعد اینه که بسته به تواناییت این بخشی که قراره بخونی رو به دو یا سه بخش (کاملا مشخصه، مثلا سه فصل داری که اولی زیاده و دومی و سومی کمتر، اولی رو یه بخش میکنی و دومی و سومی رو بخش بعد)
((تا اینجا نهایتاً یه ربع وقتت رو میگیره اما بجاش کامل تکلیفت مشخص میشه و در جریان قرار میگیری))
از اینجا کار شروع میشه و شروع میکنی به خوندن هر بخش رو که خوندی یه نیم ساعتی استراحت میکنی و بعد میری سراغ بخش بعد.
اما خوندن اصلی به نظر من باید اینجوری باشه: بار اول رو خوب میخونی، خوبه خوب، ساده از کنار ه مطلبی نمیگذری،
هربخش که تموم شد بعد اینکه نیم ساعت استراحت رو کردی قبل خوندن بخش جدید، بخش قبل رو در حد یک ربع تا نیم ساعت نهایتش، مرور میکنی. (این بخش خوندن سخت ترین بخش کاره که نسبتا بیشترین وقتت رو همین دور اول میگیره)
توی نوبت بعد بر اساس برنامه، مثلا بعداز ظهر همون روز قبل شروع کردن ، در حد نیم ساعت همه چیزایی که صبح خوندی رو مرور میکنی و بعد میری سراغ بخش بعد.
نکته مهم: هیچوقت به دور اول بسنده نکنید چون با این دور تسلط بدست نمیارید!! دور دوم حتما باید توی دستور کارتون باشه...خوبیش اینه که اگه دور اول فرضا 8 ساعت طول بکشه (به شرطی که درست خونده باشید) دور دوم نهایتش 2 تا 3 ساعت طول میکشه و دور سوم اگه وقت کردین نیم تا 1 ساعت. توی دور دوم خیلی از نکاتی که توی دور اول بش توجه نکردین به چشمتون میاد.
اوووووووف چقد حرف زدم. ببخشید دیگه، این روش درس خوندن منه و البته برا کسایی که تو وقت کم میخوان درس بخونن فک کنم جواب بده. من از ترم 5 کارشناسی این روش رو پیش گرفتم و خودم رو از شاگرد هیجدهم کلاس رسوندم به چهارم!! و الانم اولم خدا رو شکر
اما با همه این حرفا اگه میتونید پا ب پای استاد پیش برید، اینجوری اون درس رو برا همیشه مسلط میشید
دقیقا منم یه ترم سعی کردم پاب پا پیش برم، اما دیدم برا من مناسب نیست، اخرش موقع امتحان که میشد حس میکردم همه خوندن قبلیم بی فایده بوده و این روش رو پیش گرفتم.سلام خیلی ممنونم از توضیح دادن روش درس خوندنتون به نظر جالب میاد ولی من طول ترم درسا رو می خونم و یه حسی دارم که به هیچ دردی نمی خوره(( اینکه می گید یه دور کافی نیس واسه تسلط قبول دارم ولی معمولا وقت نمیشه یه دور و کامل خوند چه برسه به اینکه مرورش کرد من اونوقت استرس میگیرم
(
دقیقا منم یه ترم سعی کردم پاب پا پیش برم، اما دیدم برا من مناسب نیست، اخرش موقع امتحان که میشد حس میکردم همه خوندن قبلیم بی فایده بوده و این روش رو پیش گرفتم.
خب برا اینکه بتونی به دور دوم برسی باید بیشتر وقت بذاری چون دور دوم واقعا لازمه برای نمره بالا...
نه عزیزم 5سخترهسلام دوست عزیز من خودم همیشه پا به پای استاد درسا رو می خونم و جالب این که در طول ترم زیاد مشکل ندارم اما پایان ترم انگار اصن نخوندم کلا هنگ می کنم خوشبختانه جزوه هامم کامله چون صدای استاد رو معمولا ضبط می کنم ترم 4 عمران فک می کنم یکی از سخت ترین ترم هایی بود که گذروندم احساس می کردم هر چقد بخومی بازم کمه
در اینکه اگه کل ترم رو با استاد پیش بری خوبه شکی نیست، اما بعضیا مثل خودم نمیتونن اینجوری بخونن! من عادت کردم به نزدیک امتحان (تو فرجه ها) اما روش خودمو هم دارم.
نکته خیلی مهم اینه که سر کلاس باید خوب گوش بدی و سعی کنی حتما خودت جزوه بنویسی و جزوت هم خوب باشه (هر استادی میگه جزوه نمیخواد چرند میگه! جزوه چیزاییه که باید بدونی اما اگه کتاب کنارش باشه که عالیه)
من تو وقت کم مثلا یکی دو هفته فرجه، با توجه به وقت برنامه ریزی میکنم، و روز رو به دو بخش صبح و بعدازظهر تقسیم میکنم و واقعا بش عمل میکنم.
اما نحوه خوندن یه جزوه :
بعد بسم الله! جزوه یا کتاب رو باز میکنی و یه نگاه کلی بش میندازی در حد نهایت 1 دقیقه، اینجوری تقریبا همه جلسات کلاس تو ذهنت یه نیمچه مروری میشه به صورت خود بخود.
بعد میای با توجه به برنامت مشخص میکنی که تا کجا قراره بخونی،
بعدش اون بخش رو یه نگاه اجمالی میکنی، تیترها و سرفصل ها رو میبینی.
مرحله بعد اینه که بسته به تواناییت این بخشی که قراره بخونی رو به دو یا سه بخش (کاملا مشخصه، مثلا سه فصل داری که اولی زیاده و دومی و سومی کمتر، اولی رو یه بخش میکنی و دومی و سومی رو بخش بعد)
((تا اینجا نهایتاً یه ربع وقتت رو میگیره اما بجاش کامل تکلیفت مشخص میشه و در جریان قرار میگیری))
از اینجا کار شروع میشه و شروع میکنی به خوندن هر بخش رو که خوندی یه نیم ساعتی استراحت میکنی و بعد میری سراغ بخش بعد.
اما خوندن اصلی به نظر من باید اینجوری باشه: بار اول رو خوب میخونی، خوبه خوب، ساده از کنار ه مطلبی نمیگذری،
هربخش که تموم شد بعد اینکه نیم ساعت استراحت رو کردی قبل خوندن بخش جدید، بخش قبل رو در حد یک ربع تا نیم ساعت نهایتش، مرور میکنی. (این بخش خوندن سخت ترین بخش کاره که نسبتا بیشترین وقتت رو همین دور اول میگیره)
توی نوبت بعد بر اساس برنامه، مثلا بعداز ظهر همون روز قبل شروع کردن ، در حد نیم ساعت همه چیزایی که صبح خوندی رو مرور میکنی و بعد میری سراغ بخش بعد.
نکته مهم: هیچوقت به دور اول بسنده نکنید چون با این دور تسلط بدست نمیارید!! دور دوم حتما باید توی دستور کارتون باشه...خوبیش اینه که اگه دور اول فرضا 8 ساعت طول بکشه (به شرطی که درست خونده باشید) دور دوم نهایتش 2 تا 3 ساعت طول میکشه و دور سوم اگه وقت کردین نیم تا 1 ساعت. توی دور دوم خیلی از نکاتی که توی دور اول بش توجه نکردین به چشمتون میاد.
اوووووووف چقد حرف زدم. ببخشید دیگه، این روش درس خوندن منه و البته برا کسایی که تو وقت کم میخوان درس بخونن فک کنم جواب بده. من از ترم 5 کارشناسی این روش رو پیش گرفتم و خودم رو از شاگرد هیجدهم کلاس رسوندم به چهارم!! و الانم اولم خدا رو شکر
اما با همه این حرفا اگه میتونید پا ب پای استاد پیش برید، اینجوری اون درس رو برا همیشه مسلط میشید
اما من تو3ترم اول این احساسو نداشتمدقیقا منم یه ترم سعی کردم پاب پا پیش برم، اما دیدم برا من مناسب نیست، اخرش موقع امتحان که میشد حس میکردم همه خوندن قبلیم بی فایده بوده و این روش رو پیش گرفتم.
خب برا اینکه بتونی به دور دوم برسی باید بیشتر وقت بذاری چون دور دوم واقعا لازمه برای نمره بالا...
من تا ترم4 جزو 10-12 تا اول بودم و باید خودمو به5 یا6 نفر اول میرسوندمباهاتون موافقم .....
ولی گاهی اوقات تنبلی می کنه ادم ...من به شخصه بعشی وقتا حوصله ی درس خوندن ندارم دلیل این که خواستم روش بقیه رو هم بدونم اینه که می خوام روش درس خوندنمو تغییر بدم
البته تا ااینجا تونستم از نفر 22 برسم به نفر 9 برای من پیشرفت خوبی بود ولی می خوام جزو 5 نفر اول شمالبته اگه بتونم
![]()
من در طول دانشجویی فقط درس فولاد و هیدرولیکمو خلاصه نویسی کردمبا سلام .........
بنده روشم جهت مطالعه در دوران دانشجویی ............که سایر بچه هایی که تو خوابگاه بودن یاد گرفتم ......... این بود که حین مطالعه خلاصه نویسی می کردیم ........ که در نهایت یک جزوه یا کتاب در چند صفحه خلاصه میشد....... و شب امتحان میشد چند دور کرد اون درس رو ............... به شخصه نمراتم از وقتی از این روش استفاده کردم ......... تغییر کرد.........
روش خلاصه نویسی
واقعا ترم 5 سختره؟؟؟ بدبخت شدیم که ما هممون شنیده بودیم ترم 4 یکی از سخت ترین ترماست سیالات خاک؛ مقاومت2 تحلیل ؛بتن
فک میکردیم اگه این ترمو رد کنیم حله برنامه داشتم واسه رتبه اوردن پس فاتحه همشونو باید بخونم ای خداروز ب روز نا امید تر میشه ادم
چه جالب یعنی فقط همین خلاصه ها رو می خوندید؟؟[/QUOTE]بنده روشم جهت مطالعه در دوران دانشجویی ............که سایر بچه هایی که تو خوابگاه بودن یاد گرفتم ......... این بود که حین مطالعه خلاصه نویسی می کردیم ........ که در نهایت یک جزوه یا کتاب در چند صفحه خلاصه میشد....... و شب امتحان میشد چند دور کرد اون درس رو ............... به شخصه نمراتم از وقتی از این روش استفاده کردم ......... تغییر کرد.........
روش خلاصه نویسی
خاک 2؟؟؟ مکانیک خاک که فقط یکیه ,نیست؟؟؟؟![]()
سلام
من واسه اینده یسری برنامه دارم که میخاستم نظر شما دوستان رو هم بدونم
من ورودی بهمن90 هستم
الانم ترم5 رو تموم کردم
و کلا باید 144 واحد پاس کنم که تا اخر این ترم 89 واحدشو پاس کنم
و همه درسامم با چارت رفتم جلو و هیچ عقب افتادگی ندارم
و تابستون سال بعد باید واسه کنکور بخونم
از طرفی ترم 8 من میفته واسه ترم مهر که مشغول کنکور هستم
حالا میخاستم ببینم به نظر شما من 8ترمه تموم کنم
که ترم آخر پروژه هام داشته باشم واسه کنکورم بخونم
یا بیام و خودمو9 ترمه کنم
و ترم مهرو سبک کنم و پروژه ها رو بندازم ترم 9
از طرفی هم به فکر معدلمم هستم که بهتر بشه
دوستان اگر جواب سوالمو بدید ممنون میشم
پروژه ها چه جوریه؟سنگینه و نیاز به وقت زیاد داره؟
آیا ارزش داره من خودمو به هوای پروژهام و معدلم 9 ترمه کنم؟
15.42 معدل کل منه
بنظرتون خوبه یا بده؟ ارزش داره به فکر ارتقاعش باشم؟
ممنون از لطفتون![]()
ممنونسلام دوست عزیز
من فک می کنم 8 ترمه تموم کن کاراموزی که شدیدا یه چیزه نمره اوره پروژه هم درسته به استادش بستگی داره ولی زیاد سخت نمی گیرند می تونی کنارش درستم بخونی .. یکیاز ترم بالایی هامون مقاومت 2 رو که درس اختیاری رو ترم اخر برداشته بود و رتبه سه رقمی هم اورد رو درسای با ضریب بالا تمرکز کرده بود
بهتره مشورت کنی ببینی کدوم استاد زیاد سخت گیر نیس و با اون برداری
من یه پیشنهاد دارم براتون اگه برای کار کردن درس میخونید همین الان ترک تحصیل کنید برید دنبال یه شغل درست حسابی حالا خیلی از فارغ التحصیلان بیکار پشیمونن از درس خودندنشون
http://mwow.in/H
راستش رو ارشد که خیلی حساب باز کردممنم یه پیشنهاد دارم ، توی رشته عمران اگر میخواید درس بخونید و دکتر بشید و برید دانشگاه درس بخونید و درس بدید ادامه تحصیل بدید وگرنه با کارشناسی ارشد و غیره تره هم برای شما خورد نمیکنند جز اینکه توقع خود شما میره بالا
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
ارشد1395 مدیریت ساخت ..دروس...روش خواندن | تحصیلات تکمیلی | 1 |