روزی فرزندان زیاد چگونه تامین میشود؟

روزی فرزندان زیاد چگونه تامین میشود؟

• خدا در روزی دادن به بچه ها یک محدودیتی در تعداد دارد

رای: 0 0.0%

• مجموع رای دهندگان
    12

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
بقیه کشورهایی هم که تشویق به افزایش جمعیت کردن تا سقفی هست که امکانات طبیعی و اجتماعیشو داشته باشن.نه کشوری مثل ایران که با بحران آب و اشتغال به عنوان دو پدیده بسیار خطرناک روبرو هست.اینکه یک کشوری نسلش پیر بشن و جمعیتش کمتر بشه، خیلی بهتره که جمعیت همینطور زیاد بشه و روزی برسه که همه از تشنگی و بزهکاری بمیرن.
والا.......... :|

مارمالات

اخراجی موقت
خب اولا اینکه خدادرجه اول به ماانسانها عقل داده تاباعقلمون شرایطو بسنجیم وبعدبهترین تصمیمو بگیریم.
گفته شده که خداروزی رسونه وبرای بچه دارشدن نترسین ولی دیگه اینکه 10تابچه بیارین خنده داره.شرایط امروزجامعه دقیقا شرایطی هست که بایدازنعمت عقل استفاده کاملوببریم.
درحالت کلی یکی ازصفات خداقادربودنه واگربه قدرت خداشک کنی دچارگناه کبیره شدی ولی ازطرفی هم خدای بزرگ به ماعقل داده که شرایطوبسنجیم وبه نظرم الان درحال حاضرجامعه ماآمادگیه ازدیادجمعیتو نداره.شایدبعداداشته باشه

من میتونم از صحبت شما اینطوری برداشت کنم که اگر زوجی کم عقلی به خرج دادن و فرزندان دو رقمی در شرایط دشوار زندگی تولید کردن خدا روزی این فرزندان رو قطع میکند؟
یا خداوند در هر شرایطی حتی در شرایط کم عقلی محض والدین روزی هر تعداد فرزند رو میده؟
اگر نمیده که متوجه نشدم گزینه اول رو چرا انتخاب کردین !!
اگر هم حتی در شرایط کم عقلی روزی بچه هارو میده، دیگه صحبت از عقل کردن میشه سرکار گذاشتن خود و دیگران.

consl

عضو جدید
خدواند روزی میرسونه ناراحت نباشید خدا روزی رسان هست این مارمالات زیاد حرف میزنه بهش توجه نکنید حداقل طی زندگی مشترک اوردن یه یا دو بچه ضروری هست

مارمالات

اخراجی موقت
خدواند روزی میرسونه ناراحت نباشید خدا روزی رسان هست این مارمالات زیاد حرف میزنه بهش توجه نکنید حداقل طی زندگی مشترک اوردن یه یا دو بچه ضروری هست

ایشون با خدا در ارتباطه یا حس میکنه با توجه به باورهای رسیده از اجدادش یک ارتباطی قوی وجود داره.
به حرفاش توجه بکنین چون اعتماد کافی رو بهتون میده.
از نظر ایشون وجود بچه ضروری هم هست اونم در هر شرایطی !!

هرکس هم خواست خلاف این حرف بزنه، ایشون به عنوان مدافع باورهای فرازمینی خشمگین میشه و میاد دفاع میکنه تا مزد این دفاع رو یک جوری بگیره.

consl

عضو جدید
ایشون با خدا در ارتباطه یا حس میکنه با توجه به باورهای رسیده از اجدادش یک ارتباطی قوی وجود داره.
به حرفاش توجه بکنین چون اعتماد کافی رو بهتون میده.
از نظر ایشون وجود بچه ضروری هم هست اونم در هر شرایطی !!

هرکس هم خواست خلاف این حرف بزنه، ایشون به عنوان مدافع باورهای فرازمینی خشمگین میشه و میاد دفاع میکنه تا مزد این دفاع رو یک جوری بگیره.
مربا میتونی کم حرفی بزنی
والا من با هش در ارتباطم بهم گفت من روزی رسان هستم الان حرفی هست؟
من دنبال مزد نیستم دنبال حقیقت هستم بزاره مرد خودشون تصمیم بگیرند الان چه دلیلی داره اینجا سینه سپری کردی خدا روزی نمیده؟
دوستان نظر من این نیست حتما باید بچه داشته باشید نظر من اینه هرکسی با توجه به شرایطی که داره میتونه بچه داشته باشی
بنظر من به حرف این اخوندهم توجه نکنید که گفت 10تا 10تا بچه بیارید

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
وَمَا مِن دَابَّةٍ فِی الْأَرْضِ إِلَّا عَلَى اللَّـهِ رِزْقُهَا وَیَعْلَمُ مُسْتَقَرَّهَا وَمُسْتَوْدَعَهَا ۚ کُلٌّ فِی کِتَابٍ مُّبِینٍ ” (هود:۶)هیچ جنبنده ای در زمین نیست مگر اینکه روزی آن بر عهده خداست و محل زیست (دوران حیات) و محل دفن(پس از ممات) او را می داند. همه اینها در کتاب روشنی (به نام لوح محفوظ، موجود و مضبوط ) است.
......................................................................................
… فَابْتَغُوا عِندَ اللَّـهِ الرِّزْقَ وَاعْبُدُوهُ وَاشْکُرُوا لَهُ …” (عنکبوت:۱۷)
پس روزی را از نزد خدا طلب کنید و او را پرستش کنید و شکر او را بجا آرید.
......................................................
وَاللَّـهُ فَضَّلَ بَعْضَکُمْ عَلَىٰ بَعْضٍ فِی الرِّزْقِ” (نحل:۷۱) خداوند برخی از شما را بر برخی دیگر از نظر روزی برتری داده است.
...........................................
فَأَمَّا الْإِنسَانُ إِذَا مَا ابْتَلَاهُ رَبُّهُ فَأَکْرَمَهُ وَنَعَّمَهُ فَیَقُولُ رَبِّی أَکْرَمَنِ ﴿١۵﴾ وَأَمَّا إِذَا مَا ابْتَلَاهُ فَقَدَرَ عَلَیْهِ رِزْقَهُ فَیَقُولُ رَبِّی أَهَانَنِ ﴿١۶” (فجر:۱۵-۱۶)اما انسان همین که پروردگارش او را بیازماید و او را گرامی دارد و به او نعمت دهد ، خواهد گفت:پروردگارم مرا گرامی داشته است (با این تصور که این عزت و نعمت حقش بوده است). و اما اگر او را بیازماید و روزی اش را تنگ و کم نماید ، خواهد گفت:پروردگارم مرا خوار و زبون داشته است (و با فقر و فاقه ذلیل و حقیرم نموده است)........................................................

وَ لَا تُعْجِبْکَ أَمْوَالُهُمْ وَأَوْلَادُهُمْ ۚ إِنَّمَا یُرِیدُ اللَّـهُ أَن یُعَذِّبَهُم بِهَا فِی الدُّنْیَا وَتَزْهَقَ أَنفُسُهُمْ وَهُمْ کَافِرُونَ” (توبه:۸۵)و مالها و فرزندان کافران و فاسقان تو را به شگفت نیاندازد ، جز این نیست که خداوند می خواهد با آن در دنیا آنان را شکنجه دهد و جانهایشان در حال کفر بیرون رود.

مارمالات

اخراجی موقت
مربا میتونی کم حرفی بزنی
والا من با هش در ارتباطم بهم گفت من روزی رسان هستم الان حرفی هست؟
من دنبال مزد نیستم دنبال حقیقت هستم بزاره مرد خودشون تصمیم بگیرند الان چه دلیلی داره اینجا سینه سپری کردی خدا روزی نمیده؟
دوستان نظر من این نیست حتما باید بچه داشته باشید نظر من اینه هرکسی با توجه به شرایطی که داره میتونه بچه داشته باشی
بنظر من به حرف این اخوندهم توجه نکنید که گفت 10تا 10تا بچه بیارید

کنسول کوچولو، خودت اومدی تراوشات ذهنی خودت رو در تاپیک پخش و پلا کردی بعدا واسه من تعیین تکلیف میکنی که نظر بدم یا نظر ندم؟
همینقدر که به خودت این حق رو میدی که باورهاتو نشر بدی اما جلوی باورهای دیگران قد علم میکنی و متلک میندازی، نشون میده هیچی تو چنته نداری.
تجربه من میگه آدمای بینوا و ضعیف علاوه بر اینکه کل عمرشون رو به پاچه خواری موجودات فرازمینی و زمینی میگذرونن، هرکس هم ایرادی به موجودی که دارن پاچه خواریش رو میکنن وارد کنه، بهش میپرن و اول متلک میندازن، اگر حربفش نشدن فحش میدن و بعدش کارای خطرناک تری میکنن.
امیدوارم زیاد کارای خطرناک نکنی.
شما نظر محترمت صرفا برای خودت رو بده، منم نظر محترمم صرفا برای خودم رو میدم.
مخاطب این حق رو داره که قضاوت کنه نظر کی محترم تره، پس برای کمتر یا بیشتر حرف زدن من؛ بالای منبر نرو لطفا. ;)
خدا خودت و بچه هاتو حفظ کنه.

مارمالات

اخراجی موقت
و مالها و فرزندان کافران و فاسقان تو را به شگفت نیاندازد ، جز این نیست که خداوند می خواهد با آن در دنیا آنان را شکنجه دهد و جانهایشان در حال کفر بیرون رود.

آقا محمد این مورد آخری رو بیشتر توضیح میدین؟
یعنی خدای شما بچه های کافرهارو خلق میکنه تا کافرارو با اونا امتحان کنه؟
در واقع بچه ها اینجا نقش موش آزمایشگاهی برای تنبیه کفار رو دارن؟ :surprised:

یا نه بچه ها با قدرت اراده امکان داره موش آزمایشگاهی این امتحان الهی نشن.
به جبر مطلق هم رسیدیم انگاری.

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز

سلام........مگر خداوند دوتا و چندتاست؟!.........این مطالب در قرآن کتاب خداوند نوشته شده......ترجمه و تفسیر دو امر مجزاست.......قرآن کریم دارای اعجاز های شگفت انگیز است

چو دارند فرزند و مال زیاد
تعجب نسازی تو ای خوش نهاد
خداوند خواهد به دیر خراب
بدین مال و فرزند گردند عذاب
و زیشان ستاند در آنحال جان
که هستند کافر به رب جهان

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز

صرفاً منظور این نیست که اون بچه ها باید بدبخت بشن تا آزمایش کفار باشن!... یک جای دیگه در قرآن می فرماید؛ درکل فحوای کلامش اینه؛ مال و ثروت و فرزند و اینجور چیزا وسیله امتحان شماست (برای همه) که ببینم بهشون دلبستگی دارید یا نه؟ میفروشید دنیا و آخرت خودتتونو بخاطرشون یا نهو. بهشون مینازید یا نه

consl

عضو جدید
کنسول کوچولو، خودت اومدی تراوشات ذهنی خودت رو در تاپیک پخش و پلا کردی بعدا واسه من تعیین تکلیف میکنی که نظر بدم یا نظر ندم؟
همینقدر که به خودت این حق رو میدی که باورهاتو نشر بدی اما جلوی باورهای دیگران قد علم میکنی و متلک میندازی، نشون میده هیچی تو چنته نداری.
تجربه من میگه آدمای بینوا و ضعیف علاوه بر اینکه کل عمرشون رو به پاچه خواری موجودات فرازمینی و زمینی میگذرونن، هرکس هم ایرادی به موجودی که دارن پاچه خواریش رو میکنن وارد کنه، بهش میپرن و اول متلک میندازن، اگر حربفش نشدن فحش میدن و بعدش کارای خطرناک تری میکنن.
امیدوارم زیاد کارای خطرناک نکنی.
شما نظر محترمت صرفا برای خودت رو بده، منم نظر محترمم صرفا برای خودم رو میدم.
مخاطب این حق رو داره که قضاوت کنه نظر کی محترم تره، پس برای کمتر یا بیشتر حرف زدن من؛ بالای منبر نرو لطفا. ;)
خدا خودت و بچه هاتو حفظ کنه.

برواب خنکتو بخور ;) جواب هم که اصلا منو راضی نکرد