ميشه توضيح بديد منظورت از مرد شدن چيه؟
بیخیال به دردت نمیخوره

ميشه توضيح بديد منظورت از مرد شدن چيه؟
شاید ................ توضیحش براش سخت می شه حرفو زده جمع نمی تونه بکنه!!![]()
بیخیال به دردت نمیخوره![]()
نه دیگه تا اون حد!! بچه ها رو دونه دونه شوت می کنم بیرون اونم بچه های این دور و زمونه رو نباید داد بهشون!!
نههههه.پيش داورى نکن..شايد منظور ديگه اى داره...من هنوز منتظر جوابش ميمونم...
نههههه.پيش داورى نکن..شايد منظور ديگه اى داره...من هنوز منتظر جوابش ميمونم...
مردی یعنی مرام ومعرفت یعنی دلیروبی باک بودن شجاع بودن توبیان ..یعنی خشم را کنترل کردن ...یعنی به وقت نیاز نرم بودن وبه وقت نیاز سخت بودن...یعنی مسخره نکردن جنس مقابل....نه خوب بگو.اينجا همه خودين.اومديم چيزى ياد بگيريم...خوب؟!!!
آفرين.با اين کارا انسان مرد ميشه.....ويدا منظورت اين جور چيزا بود ديگه ها؟از قدیم گفتن تا کسی سختیه زندگی را نکشه مرد نمیشه ازین نظر ما خیلی مردیم....وگرنه مردی نبود فتده را پای زدن گر دست فتاده ای بگیری مردی....ربطشو منم نمیدونم نپرس
یا الله اینجام برادرپس اين برادر يوسف کجا رفت؟سلام کردو ناپديد شد....
مردی یعنی مرام ومعرفت یعنی دلیروبی باک بودن شجاع بودن توبیان ..یعنی خشم را کنترل کردن ...یعنی به وقت نیاز نرم بودن وبه وقت نیاز سخت بودن...یعنی مسخره نکردن جنس مقابل....
وخیلی چیزای دیگه......
آقا مارو سرکار گذاشتى؟!!اول ميگى اجازه بعد حرف نميزنى؟!!!آقا روزمون مبارکیا الله اینجام برادر![]()
اااااا اینایی که گفتی خیلی اشناست.....اها د خودمم دیگه ویدا خانم بزار بینممردی یعنی مرام ومعرفت یعنی دلیروبی باک بودن شجاع بودن توبیان ..یعنی خشم را کنترل کردن ...یعنی به وقت نیاز نرم بودن وبه وقت نیاز سخت بودن...یعنی مسخره نکردن جنس مقابل....
وخیلی چیزای دیگه......
آقا مارو سرکار گذاشتى؟!!اول ميگى اجازه بعد حرف نميزنى؟!!!آقا روزمون مبارک![]()
نه عزیزم! میدونی چرا اومدم ؟ مثه اینکه بعضیا تهدید کرده بودن اینجاها پیدام نشه![]()
ويدا جان بيگ لايک......حرفاتو قبول دارم.ولى عزيزم منو نشناخته راجع به من نظر داديها.....ولى بازم مرسى
روزتون مبارک...
اااااا اینایی که گفتی خیلی اشناست.....اها د خودمم دیگه ویدا خانم بزار بینم
شما شوخی کردی منم اون حرفو به شوخی زدم
وگرنه من منظوربدی نداشتم
به هرحال اگر سوتفاهم شده sorry
حالا روزتون مبارکنه اختيار دارى.ميدونم شوخى بود.من کلا مثبت انديشممگر اينکه خلاف اون چيز ثابت بشه...بازم در خدمتيم.
![]()
تو معلومه قدر مردا رو ميدونى.الهههى خودشو کشت.خودشو خسته نکن.زحمت کشيدى
چطور؟اى کللللک.....![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
** مهندسین عزیز روزتون مبارک ** | مناسبتها | 26 | |
![]() |
سال 1404 مبارک دوستان | مناسبتها | 12 | |
![]() |
روز جهانی سالمند بر همهُ سالمندان مبارک | مناسبتها | 0 | |
![]() |