روح بعد از خود کشی کجاست؟

fk_invisible

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگر خدا بخواهد توبه این گروه ها را هم میپذیرد.
گفتن قرآن دلیل نمیشود که خدا توبه ی آنها را نپذیرد.
طبق گفته ی شما گفتن قرآن خدا را محدود میکند؟؟؟

خودش فرموده توبه شان قبول نیست!!!
چیزی را که خودش گفته میگویم . قرآن حرف خود خداست .
نه خدا محدود نمیشود . ولی حکم و قانونی که گذاشته این است .

z.nazari

عضو جدید
آفرین آفرین ...... همتون راست میگین!!!! ولی لطفا جای خدا تصمیم نگیرین.......

Lady Amanda

عضو جدید
وقتی که همه چیزتو از دست میدی،همه کس رو،همه آرزو ها و رویاهاتو،همه چیز انقدر برات دردآور و سیاه شه حاضر نیستی یه لحظه هم زنده باشی! تصمیم خودکشی سال ها طول نمیکشه،توی یه لحظست،وقتی همه دنیا و زندگی یه نفر تو یه لحظه نابود میشه...این جواب اون دوستایی که میگن چرا خودکشی؟!
وقتی مدرسه میرفتم،یه حاج آقایی بود که به ما هم همینو گفت: گفت مثلا خدا برای بنده ایکسش 50 سال عمر نوشته،وقتی طرف تو 24 سالگی خودکشی میکنه،یعنی نظام خلقت و آفرینش خدا رو برده زیر سوال!
واسه همین تا وقتی که 50 سالش بشه تو جهنم میمونه،حاج آقا میگفت یه لنگه پا تازه! این همه تو جهنم میمونه فقط بخاطر گناه خودکشی،بعد که طبق خواسته خدا مهلتش تموم شد به اعمال دیگش رسیده میشه که حاج آقا واسه خودش فتوا داد که همچین کسی جاش تا ابد تو جهنمه چون بزرگنرین گناهش رو انجام داده،یعنی نا امیدی!"
دیگه راست یا دروغش پای حاج آقا!
با اون کاری ندارم،من میگم جهنم عین راسته ولی شک دارم بهشت واسه امثال من یکی راست باشه! فکرکنم به من که برسه یا ظرفیت تکمیله،یا میگن بهشت برای تو=تعریف نشده!:surprised::redface:

venous_20

عضو جدید
کاربر ممتاز
من شنیدم روح بعد خودکشی در برزخ عذاب مشه تا روزی که عمرش میبایست تمام میشده و بعد هم در روزقیامت عذاب میشه
شایدم تا روزقیامت در برزخ عذاب میشه
برگشتن روح به دنیا از تفکرات غیر اسلامیه و همون فرضیه تاسخ

venous_20

عضو جدید
کاربر ممتاز
بالاخره خود کشی کنیم یا نه؟!

نه بابابشینید سرجاتون:D ..اونورم خبری نیست
اگر بدتر از اینور نباشه که هست بهتر از اینجا نیست
شاعر میگه:
یاد من باشد که فــردا دم صبح
به نسیم از سر مهــر سلامی بدهم
و به انگشــت نخی خواهم بست
که فراموش نگردد فــــــردا
با همه تلخی و نـــاکامی ها
زنـــدگی شیرین است!
و به شکرانه دیدار نسیم هر صبح
زنــدگی باید کرد ...

yasihood

عضو جدید
چرا جدیدا پست نفرستادی؟ نکنه خودتو کشتی؟
خودکشی نکنیا
وقتی آدما در رفاه زیادی هستن به این فکر میفتن
تو فقط متعلق به خودت نیستی به نزدیکانت هم فکر کن بعد از خودکشیت چه بلایی سرشون میاد
پیش دانشگاهی که بودم یکی از شاگردای معلممون خودکشی کرد، یه نامه هم گذاشته بود
معلممون گفت بعد از یه مدت که پدرشو دیدم اندازه 10 سال پیر شده بود:(

Major Geologist

کاربر فعال تالار موبایل ,
کاربر ممتاز
خودکشی نکنیا
تو فقط متعلق به خودت نیستی به نزدیکانت هم فکر کن بعد از خودکشیت چه بلایی سرشون میاد
اطرافیان؟ مرگ من روز عروسیه اوناس.

yasihood

عضو جدید
خوش به حالت می خندی. من این چند روز اینجوری بودم: :w04:
:cry:
یه جمله خوندم درست یادم نمیاد چی بود اما مضمونش این بود که اگر سکوت ها نباشند آواها معنایی ندارند، یا مثلا صدای آب وقتی قشنگه که به صخره برخورد کنه
حتما از این جمله ها زیاد شنیدی ولی خواستم یادآوری کنم
احساسی تصمیم نگیر،:(
بالاخرا هر آدمی تو یه مقطعی از زندگیش شکست می خوره
مهم اینه که بتونه خودشو به وضع سابق یا حتی بهتر از اون برگردونه;)

"Dezire"

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست عزیز..بهتره قبل از اینکه نظر دیگران رو بخواین یه حقیقی بکنید.
حالا اینا رو براتون میزارم...اگه دوست داشین بخونین..
........
در پاسخ به اين پرسش ابتدا لازم است به اين نكته اشاره كنيم كه: حيات آدمي اولين و عظيم ترين نعمتي است كه خداوند آن را براي رسيدن به تكامل و صعود به قلّه هاي رفيع و عالي معنوي به انسان عطا فرموده است. ازاين رو نه تنها ديگران نمي توانند صدمه اي به اين نعمت الهي وارد سازند، بلكه خود شخص نيز به هيچ عنوان حق ندارد آن را از بين ببرد و بر وي واجب است پيوسته از جان خويش پاسداري و محافظت كند. مالك اصلي انسان خداوند متعال است و نفس انساني امانت الهي است؛ از اين رو بايد از اين امانت خوب محافظت كرد و از بين بردن آن خيانت در امانت الهي است.

بدين جهت اين عمل از نظر اسلام حرام و محكوم است. چنانكه در قرآن كريم مي فرمايد: «وَلا تَقْتُلُوا أَنْفُسَكُمْ إنَّ اللّه َ كانَ بِكُمْ رَحيما، وَمَنْ يَفْعَلْ ذلك عُدْوانا وَظُلْما فَسَوْفَ نُصْليهِ نارا»؛ «و خودكشي نكنيد! خداوند نسبت به شما مهربان است. و هر كس اين عمل را از روي تجاوز و ستم انجام دهد، به زودي او را در آتشي وارد خواهيم كرد.»نساء/29 و 30.

كلمه «لاتَقْتُلُوا» صيغه نهي است و دلالت بر وجوب ترك عمل دارد.

رسول خدا صلي الله عليه و آله فرمود: «مَنْ قَتَلَ نَفْسَهُ بِشَي ءٍ مِنَ الدُّنيا عُذِّبَ بِهِ يَوْمَ الْقِيامةِ؛ كسي كه بوسيله چيزي از دنيا خودكشي كند، در روز قيامت بوسيله همان چيز عذاب خواهد شد.»
منبع:عبداللّه بن بهرام دارمي (م 255 ه)، سنن الدارمي، الطبعة الاعتدال، دمشق، ج2، ص192، باب التشديد علي من قتل نفسه؛ متقي هندي، كنز العمال، الطبعة الخامسة، مؤسسة الرسول، بيروت، 1405 ه، ج15، ص36، ح 39965.

رسول خدا صلي الله عليه و آله فرمود: «مَنْ قَتَلَ نَفْسَهُ بِحَديدَةٍ فَحَديدَته في يَده يُجاءُ بِها في بَطْنِه في نارِ جَهَنَّمَ خالِدا فيها مُخَلّدا أبدا، ومَنْ شَرِبَ سَمّا وَقَتَلَ نَفْسَهُ، فَسَمُّهُ في يَدِهِ يَتَحَسّاهُ في نارِ جَهَنَّمَ خالِدا فيها أبَدا، وَمَنَ تَرَدّي مِنْ جَبَلٍ، فَقَتَلَ نَفْسَهُ فهو يَتردّي في نار جهنّم خالدا فيها مُخلّدا أبَدا كسي كه بوسيله آهن خودكشي كند پس آهن پاره بدست كه (قسمتي از آن) به شكمش فرو رفته آورده مي شود، و وارد آتش جهنم مي گردد. ودر آن بطور أبد و هميشگي خواهد سوخت، و كسي كه با خوردن سمّ خودكشي كند، پس سمّ در دست به آتش جهنم انداخته مي شود و در آن بطور دائم خواهد سوخت، و كسي كه خود را با پرت كردن از كوه به قتل برساند، پس به آتش جهنم پرت مي شود و در آن تا أبد خواهد ماند.»
منبع:صحيح مسلم، مسلم بن حجاج نيشابوري (م 261 ه)، دارالفكر، بيروت، ج1، ص72؛ المحلّي، ابن حزم آندلسي (م 456 ه)، تحقيق أحمد محمدشاكر، دارالفكر، بيروت (المجلدات 11)، ج11، ص28؛ نيل الاوطار من احاديث سيد الاخيار، محمد بن علي بن محمد شوكاني (م 1255 ه)، دارالجيل، بيروت (المجلدات 9)، ج 7، ص198.

.....
اینا یه قسمتایی از چیزایی بود که شاید قانعون کنه خودکشی چیز جالبی نیست
من خودم اینکه بعد از مرگ در کالبد شخص دیگه به زندگی ادامه بدیم هم قبول ندارم
امیدوارم از این فکر دربیاین;)

venous_20

عضو جدید
کاربر ممتاز
خودکشی نکنیا
احتمالا میخواسته خودشو عزیز کنه وگرنه بدون تاپیک زدن خودکشی میکرد;):smile:
ابجی یا داداش کمک خواستی همگی پشتت عین کوه وایسادیم تا هولت بدیم پایین:D

Major Geologist

کاربر ممتاز
احتمالا میخواسته خودشو عزیز کنه وگرنه بدون تاپیک زدن خودکشی میکرد;):smile:
ابجی یا داداش کمک خواستی همگی پشتت عین کوه وایسادیم تا هولت بدیم پایین:D
قربان شما. نه به جان بی ارزش خودم. حتی تیغ و قرصشم گرفتم. تو جیب کاپشنمه.

venous_20

عضو جدید
کاربر ممتاز
قرصاش چیه..من بخاطر رشته و شغلم میگم که مواظب باشین قرصاش بخور باشه و زودی اثر کنه وگرنه قرصی که نکشه عوارض زیاد داره و بعدها شکنجه ای که توسط این عوارض میکشین خیلی بدتر ار مردنه
با تیغ توصیه نمیکنم چون خیلی جواب نمیده
راههای ساده ترم وجود داره چرا این همه شکنجه:دی:D
خب مبیند که من اصلا مخالفتی ندارم زندگی خودتونه :D
حالا دلیل این کار چیه چرا میخواین خودکشی کنید

taranom.s

عضو جدید
نمی دونم جای این موضوع تالار مشاوره بود یا گفتگوی آزاد یا همینجا.
ماه هاست به خود کشی فکر می کنم و بالطبع یه چیزایی شنیدم. اینکه فرد خود کشی کننده پس از مرگ عذاب سختی می بینه رو همه شنیدیم. ولی یه مطلب دگ می خوام بگم. یه بنده خدایی گفت بعد از خود کشی، روح در کالبدی دیگر در همین دنیا مجددا به حیات ادامه می دهد اما شرایط این فرد جدید از شرایط قبلیش بدتره. آیا حقیقته؟
روح افرادی که خود کشی میکنن تا تمام شدن دنیا،سرگردونه میمونه
بعد از برپایی قیامت،افرادی که خودکشی میکنن بی حساب تشریفشون رو میبرن جهنم
5 گروه هستن که تا "ابد"در جهنم باقی میمونن
یکی از اون گروها افرادی هستن که قتل نفس (خودکشی) کردن
برگشت روح به یه کالبد دیگه،مبحث تسلسله که دین مبین اسلام اون رو قبول نداره(این امر هم با دلایل عقلی ونقلی اثبات میشه)،و
با توجه به حق بودن این دین شریف،این اتفاق هیچگاه نخواهد افتاد
حالا با این همه کاری که تو دنیا هست،شما چرا میخواین خودکشی کنین؟؟

taranom.s

عضو جدید
اگر خدا بخواهد توبه این گروه ها را هم میپذیرد.
گفتن قرآن دلیل نمیشود که خدا توبه ی آنها را نپذیرد.
طبق گفته ی شما گفتن قرآن خدا را محدود میکند؟؟؟
قرآن کلام خداست وحجت برای تمام مسلمانان
و هیچ تغیری در کلام خدا وجود نداره
هر چیزی که در قرآن گفته شده عین دستورات خداوند است

"Dezire"

عضو جدید
کاربر ممتاز
هیچ وقت امکان ندارد که پدر و مادری باشند که از مرگ فرزندشان خوشحال باشند . یعنی محال است .
وقتی خودتان صاحب فرزند شدید متوجه میشوید .
منم با شما موافقم...اما شما که اطلاعات کافی از ایشون ندارین ...همینجوری نباید قضاوت کنین
:surprised:
دوست عزیز..به خودت مسلط باش..اون تیغ و قرص رو بده به من
بده...آروم بده...
این حرفا چیه؟...از مرگ نمیترسی از خدا بترس:razz:

Major Geologist

کاربر ممتاز
منم با شما موافقم...اما شما که اطلاعات کافی از ایشون ندارین ...همینجوری نباید قضاوت کنین

:surprised:
دوست عزیز..به خودت مسلط باش..اون تیغ و قرص رو بده به من
بده...آروم بده...
این حرفا چیه؟...از مرگ نمیترسی از خدا بترس:razz:

یعنی اینارم مجازی بدم به شما؟ ولی تو جیب کاپشنمه.

samira.nanas

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نمی دونم جای این موضوع تالار مشاوره بود یا گفتگوی آزاد یا همینجا.
ماه هاست به خود کشی فکر می کنم و بالطبع یه چیزایی شنیدم. اینکه فرد خود کشی کننده پس از مرگ عذاب سختی می بینه رو همه شنیدیم. ولی یه مطلب دگ می خوام بگم. یه بنده خدایی گفت بعد از خود کشی، روح در کالبدی دیگر در همین دنیا مجددا به حیات ادامه می دهد اما شرایط این فرد جدید از شرایط قبلیش بدتره. آیا حقیقته؟
دوست م چرا مرگو انتخاب میکنی......میدونی شما نه من یا هر ادمی بالاخره میمیریم..این دنیا کسی ابدی نیست....زندگیه و حیات که کسی نمیتونه برای همیشه داشته باشه...بجای اینکه بری بمون تا وقتی وقتت تموم بشه ...خیلیها لحظه مرگ دلشون میخواد بیشتر میتونستن باشن.......
اما سعی کن درست زندگی
این نظر منه........

venous_20

عضو جدید
کاربر ممتاز
·[FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]هستی تورا این گونه که هستی می خواهد.ازاین رو همین هستی که هستی[/FONT][FONT=&quot].
[/FONT][FONT=&quot]هستی این گونه که هستی به تونیاز دارد وگرنه کس دیگری را به وجود می آورد نه تورا[/FONT]