dey68 عضو جدید کاربر ممتاز Nov 10, 2012 #2 وای فک کنید توایرانم از اینجور مسابقه ها بذارن !!!! بنظرتون چی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
suroori salmani عضو جدید کاربر ممتاز Nov 10, 2012 #3 dey68 گفت: وای فک کنید توایرانم از اینجور مسابقه ها بذارن !!!! بنظرتون چی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... باحال می شد
dey68 گفت: وای فک کنید توایرانم از اینجور مسابقه ها بذارن !!!! بنظرتون چی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... باحال می شد
dey68 عضو جدید کاربر ممتاز Nov 10, 2012 #4 suroori salmani گفت: باحال می شد کلیک کنید تا باز شود... فک کن با چادر همسرشو حمل میکرد!!!
Takesh کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Nov 10, 2012 #8 الانم والا تو ایران داره این اتفاق میوفته ولی واسه اونا یه مسابقه چند ساعته هست یا کمتر ولی اینجا یک عمر باید زنتو کولی بدی ای خاک برسرمون به خدا شرمنده ایم شهدا
الانم والا تو ایران داره این اتفاق میوفته ولی واسه اونا یه مسابقه چند ساعته هست یا کمتر ولی اینجا یک عمر باید زنتو کولی بدی ای خاک برسرمون به خدا شرمنده ایم شهدا
sahar alone عضو جدید کاربر ممتاز Nov 10, 2012 #9 وای چه کیفی میده ولی بیچاره مردایی که زاناشون نود به بالان مردا کتلت میشدن
S sara23 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Nov 10, 2012 #10 خدایا شکرت! اینا چیه می آفرینی؟ یه عقلی به اینا بده پول زیادی هم به من!
ishtarrr عضو جدید Nov 10, 2012 #12 من اگه اونجا بودم حتمن تو اين مسابقه شركت مي كردم، هيجان داره ه ه ه
dey68 عضو جدید کاربر ممتاز Dec 16, 2012 #17 bahare-71 گفت: بقول بچه ها " بیچاره همسر !! " کلیک کنید تا باز شود... بابا خب مسابقه س دیگه!!