dadashpoor
عضو جدید
با سلام
میخواستم اگه از دوستان کسی متریل اب در وی ری دارد روی سایت بزاره.
با تشکر
میخواستم اگه از دوستان کسی متریل اب در وی ری دارد روی سایت بزاره.
با تشکر

اول از همه باید با ابزار انتخابش کنیسلام. كسي مي دونه چه جوري مي شه در sketchupيك چيزي رو از يه نقشه روي يه نقشه ي ديگه كپي كرد؟
چطوري ميشه تو حالت هاي غير از defult مثل medium , high سايه رو فعال كرد بطوري كه توي رندر هم نشون داده بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
با سلام خدمت دوستان
این رندرو با وی ری گرفتم ولی عکس داخل تابلوها نیافتاده کسی می تونه بگه برای چی؟
![]()
سلام.من چطور میتونم رزولوشن رندرvrey رو بالا ببرم؟میخوام 300 باشه.نمیدونم از کجا باید تنظیم کنم و چه جوری.ممنون میشم کمکم کنید.
با سلام یه سوال داشتم می خواستم ببینم در sketch upتوی احجام منحنیTچه طور می شه حجمی اضافه یا کم کردTمثلا یک ساختمان با حجم استواته داریم که می خوایم یه پنجره توش ایجاد کنین چه طور باید این کار رو کرد؟ خیلی ممنون می شم اگه جواب بدین
منظورم اینه که مثلا وقی داریم نمای یک میدونو طراحی میکنیم وقی پلانشو که شکل منحنی داره push می کنیم بعد که بخوایم جزئیاتی روی اون بدنه کارکنیم و یه جاهایی از سطح منحنی رو خالی کنیم یا اضافه کنیم باید چی کار کنیمعزیزم برای درست کردن پنجره در sketch up باید مدل پنجره ای که میخواید ترسیم کنید حالا یا روی دیوار مورد نظر یا جای دیگه ترسیم کنید بعد move کنید ؛
بعد با دکمه ی حجم دهنده دیوار داخل یا بیرون بیارید![]()
منظورم اینه که مثلا وقی داریم نمای یک میدونو طراحی میکنیم وقی پلانشو که شکل منحنی داره push می کنیم بعد که بخوایم جزئیاتی روی اون بدنه کارکنیم و یه جاهایی از سطح منحنی رو خالی کنیم یا اضافه کنیم باید چی کار کنیم
ابتدا ابزار circle رو انتخاب کن.تعداد قسمت هایی که می خوای دایرت تقسیم شه رو به عدد مینویسی.حالت پیش فرض 24 قسمته.بعد با ابزار push حچمتو درست میکنی.با سلام یه سوال داشتم می خواستم ببینم در sketch upتوی احجام منحنیTچه طور می شه حجمی اضافه یا کم کردTمثلا یک ساختمان با حجم استواته داریم که می خوایم یه پنجره توش ایجاد کنین چه طور باید این کار رو کرد؟ خیلی ممنون می شم اگه جواب بدین
مشکل منم همینه چی شد که درست شد؟سلام دوستان
من به تازگی کار با sketchup رو شروع کردم.
vray رو هم دارم از رو V-Ray for SketchUp Manual یاد می گیرم.
منتها تغییراتی رو که از روی این فایل آموزشی تو vray options editor وارد می کنم رو در رندرها نمی تونم ببینم
در واقع رندرها ثابته
فکر می کنم جایی تو تنظیمات باید تغییراتی بدم، کسی می تونه کمک کنه؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
رفع اشکال مربوط به:SKETCHUP | Sketch up | 527 | |
![]() |
درخواست های مربوط به:SKETCHUP | Sketch up | 24 | |
A | دانلود متريال و كامپوننت مربوط به:SKETCHUP | Sketch up | 59 | |
![]() |
دانلود های مربوط به:ورژن های مختلف SKETCHUP | Sketch up | 45 | |
![]() |
اموزش های مربوط به:SKETCHUP(فیلم,کتاب,سایت) | Sketch up | 56 |