دوستان وی ری اسکچاپ با وی ری مکس فرق میکنه؟
کلا این تاپیکا حسابی شلوغ شده. بایستی یک مدیریت و پاکسازی بشه.سلام
من یه مشکل ابتدایی مهم دارم. اول کار که می خوام حجم را به وی ری معرفی کنم وقتی راست کلیک می کنم رو حجم یا صفحه ، توی گزینه ها وی ری نمی آد که انتخابش کنم و جلو برم . کسی می دونه باید چه کار کنم؟؟؟؟
دوستان وی ری اسکچاپ از هرجا که میخوام دانلود کنم نمیشه .میشه یه لینک معتبر معرفی کنید؟
1- همیشه توی همه ی نرم افزار ها اول مدلینگ بعد نور پردازی و متریال انجام میشه تا هم روی یه کار تمرکز کنیم و سرعتمون بالاتر بره هم اگه تغییری ایجاد شد وقتمون از بین نرفته باشه.سلام دوستان.
1-آیا بهتره که حجم در اسکچاپ مدل بشه و بعد در وی ری متریال داده شود؟یا متریال همون ابتدا در هنگام مدل کردن داده شود؟
2-در وی ری راحتترین راه برای دادن متریال چه روشیه؟
3-متریال بامپ دار یعنی چی؟bump
1- همیشه توی همه ی نرم افزار ها اول مدلینگ بعد نور پردازی و متریال انجام میشه تا هم روی یه کار تمرکز کنیم و سرعتمون بالاتر بره هم اگه تغییری ایجاد شد وقتمون از بین نرفته باشه.
2-من این راه رو میدونم : جایی رو که میخواید یه نوع متریال بدید انتخاب کنید؛ روی ایکون m از ایکون های وی ری کلیک کنید تا پنجره vray material editor باز بشه بعد از روی لیست متریال هایی که دارید روی هر کدوم که میخواید راست کلیک کنید و بعد apply material to selection .
3-فرض کنید یه صفحه مستطیلی داریم که میخوایم بهش بافت اجری بدیم بعد از این که یه عکس رو به عنوان بافت اجر به اون میدیم ،درسته که روش شکل اجر هست اما چون بند کشی های اجر و برجستگی های اون رو نداره غیر واقعی به نظر میاد، مپ بامپ به ما این اجازه رو میده که تو جاهایی که لازمه اون فرورفتگی و برجستگی رو به صورت مجازی توی رندر ایجاد کنیم البته توجه کنید که چون مجازی هست گاهی اوقات بسته به زاویه ی دوربین و زاویه ی نورپردازی که انجام دادید ممکنه یه جاهایی اون برجستگی ها رو داشته باشه و یه جاهایی مشخص باشه که صاف ، که خب توی زاویه ی نوری که به صفحه می خوره و یا زاویه ی دوربین باید تغییر ایجاد کنیم .
سلامممنونم دوست عزیز.
به نظر شما برای اینکه وی ری طبیعی داشته باشیم و سرعتمون بره بالا بهتره که تواسکچاپ متریال بدیم ویا تو خود وی ری؟
من سئوالتون رو نمیفهمم
کلا هرموقع در اسکچاپ متریالی بدید، معادلش در متریال ادیتور وی-ری درست میشه و به شما امکانات بیشتری از قبیل افزودن خصلت انعکاس و براقیت یا شفافیت و ... رو میده. وی-ری مخصوص اسکچاپ داخل خود محیط اسکچاپ کار میکنه .
یه سوال داشتم وقتی وی ری اسکچاپ نصب میکنی از کجا توی قسمت متریال وی ری رو میشه اورد؟/
نسبتا ساده و سریع twilight render و میتونه مثل وی ری یا حتی بهتر باشه. برحسب تنظیمات متنوعی که داره.دوستان سلام من برای کار پایان نامم حجمم با اسکچاپ ساختم اما موتور رندرم پودیوم هست که خیلیییی واقعی نمیشه کار
میشه یه موتور رندر دیگه بهم معرفی کنید ؟ و اینکه کار باهاش راحته ؟؟
یا باید برف رو مدل کنید یا با فتوشاپ درست کنیدسلام دوستان
رندر زمستونی چطور می شه گرفت !؟
می خوام شبیه این در بیاد
لینکای بالا گام به گامند. برای ترجمه ممکنه از گوگل ترانسلیت هم کمک بگیرید.من وارد نیستم اصلن ... می شه اینجا استپ بای استپ بگین مراحلشو ؟!
ممنون میشم
demo نصب کنید و بعد طبق کرک رفتار کنیدسلام دوستان من میخوام وی ری رو نصب کنم ولی مشکل دارم تو کرکش .
آخرای نصبش license server میخاد که تو عکس گذاشتم . توی فولدر کرکش هم اون دوتا فایل هستش.
VRFLServer2.xml که باز میکنم روبهرو license یه عالمه صفر نوشته .
ممنون میشم کمک کنید.مشاهده پیوست 231924
مثل رانندگی میمونه. تسلط بر گاز کلاچ ترمز دنده به موقع رعایت قوانین، همین چندتا. و تمرینسلام دوستان. می خواستم بدونم چنتا دستور تقریبا ساده برای ویری اسکچاپ وجود داره تا با استفاده از اونا محیط و ساختماون یه نمه از حالت عروسکی و شبیه نقاشی بودن خارج بشه؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
رفع اشکال مربوط به:SKETCHUP | Sketch up | 527 | |
![]() |
درخواست های مربوط به:SKETCHUP | Sketch up | 24 | |
A | دانلود متريال و كامپوننت مربوط به:SKETCHUP | Sketch up | 59 | |
![]() |
دانلود های مربوط به:ورژن های مختلف SKETCHUP | Sketch up | 45 | |
![]() |
اموزش های مربوط به:SKETCHUP(فیلم,کتاب,سایت) | Sketch up | 56 |