مثل رانندگی میمونه. تسلط بر گاز کلاچ ترمز دنده به موقع رعایت قوانین، همین چندتا. و تمرین
خب بگید
مثلا ی سری تنظیمات بذارید
من ک کلافه شدم :|
مثل رانندگی میمونه. تسلط بر گاز کلاچ ترمز دنده به موقع رعایت قوانین، همین چندتا. و تمرین
سلامدوستان میشه زمانی که رندر کامل نشده را سیو کنیم و بعد یک روز دوباره ادامه رندر را بگیریم؟
بچه ها یه سوال دارم شاید یکم مسخره به نظر بیاد........رندر رو کسی میتونه تعریف کنه؟ینی اصن رندر چی هست؟
ینی تو عمرم تا این حد قانع نشده بودمعزیزمممممم
رندر ینی استفاده از ی برنامه جانبی ک از فایل خامی ک توسط نرم افزار 3بعدی ساز ساختی،بتونی ی تصویر/عکس 2بعدی بگیری
هرچقدر این نرم افزار جانبی قدرتمندتر باشه و تو بیشتر از تنظیماتش استفاده کنی خروجی ای ک بهت میده بیشتر شبیه ب ی عکس واقعیه
سلامدوستان اسکچاپ من پوشه پلاگین نداره چرا؟میخوام یه پلاگین اضافه کنم.راه دیگه ایی هست؟
یه نور dome light اضافه کنید و بعد روش کلیک راست کنید و از V-Ray توی منوی راست کلیک ، Edit light رو انتخاب کنید و وارد ادیت این نور بشید. در بخش texture صفحه باز شده یه تصویر HDRبهش بدید و نوع مپینگش روUVWGEN رو روی Environment بگذارید. اگر مایلید تا زیر افق هم ادامه پیدا کنه Full dome رو تیک بزنیدسلام.چطوری میتونم یه تصویر HDIR به صحنه اضافه کنم ؟
تنظیماتش چطوریه؟
یه نور dome light اضافه کنید و بعد روش کلیک راست کنید و از V-Ray توی منوی راست کلیک ، Edit light رو انتخاب کنید و وارد ادیت این نور بشید. در بخش texture صفحه باز شده یه تصویر HDRبهش بدید و نوع مپینگش روUVWGEN رو روی Environment بگذارید. اگر مایلید تا زیر افق هم ادامه پیدا کنه Full dome رو تیک بزنید
این روش با کیفیت ترین نوع HDR رو بهتون میده . روش قدیمیش هم از طریق GIو BG در سربرگ Option و بخش Environment هست.
http://help.chaosgroup.com/vray/help/sketchup/150PB/tutorials_dome_light.htm
نه متاسفانه. اما بهترین صرفه جویی رفتن به یک کلاس خوبه. که خوشبختانه الا ایارنی های متخصص خوبی تو زمینه وی-ری داریم.با سپاس جناب یگانگی در این بابت آموزش فارسی جامع وجود داره؟
با سپاس جناب یگانگی در این بابت آموزش فارسی جامع وجود داره؟
یه نور dome light اضافه کنید و بعد روش کلیک راست کنید و از V-Ray توی منوی راست کلیک ، Edit light رو انتخاب کنید و وارد ادیت این نور بشید. در بخش texture صفحه باز شده یه تصویر HDRبهش بدید و نوع مپینگش روUVWGEN رو روی Environment بگذارید. اگر مایلید تا زیر افق هم ادامه پیدا کنه Full dome رو تیک بزنید
این روش با کیفیت ترین نوع HDR رو بهتون میده . روش قدیمیش هم از طریق GIو BG در سربرگ Option و بخش Environment هست.
http://help.chaosgroup.com/vray/help/sketchup/150PB/tutorials_dome_light.htm
معلومه تو اسکچاپ باشه بهتره حد اقل مزیتش اینه که انعکاس ابرها و آسمونت توی اجسام بیرونی که رفلکت دارن مثل شیشه ها و . . . مشخص میشه و بیشتر احساس میکنی که به واقعیت نزدیکتره
به نظر شما اگر تصویر HDIR تو ویری اسکچاپ اعمال کنیم بهتره یا تو فتوشاپ؟کدوم سریعتر انجام میشه؟
به نظر شما اگر تصویر HDIR تو ویری اسکچاپ اعمال کنیم بهتره یا تو فتوشاپ؟کدوم سریعتر انجام میشه؟
دوستان برای اینکه کار رندر به واقعیت نزدیکتر بشه باید بعد رندر کارو تو فتوشاپ ادیت کنیم؟پست پروداکشن که میگن همینه؟چه وقتایی باید از فتوشاپ ب استفاده کنیم؟
سلام.دوستان برای نورپردازی سقف کاذب میخوام یه صفحه ترسیم کنم که خاصیت Emissive بش بدم به نظر شما باید مدلش چطوری باشه تا طبیعی دربیاد؟
مشاهده پیوست 234880
دوستان برای طبیعی شدن رندر و کمترین زمان اختصاص دادن بهتره آبجکت ها رو قبل رندر جانمایی کنیم یا درفتوشاپ(پست پرو)انجام بدیم؟
سیستم شما 32 بیت هست یا 64؟سلام دوستان
من چندین دفعه نسخه های مختلف وی ری و کرکش رو نصب کردم اما به هیچ وجه منوی پلاگین داخل اسکچاپ نمایان نمیشه.
میشه بگین مشکل از کجاست؟؟؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
رفع اشکال مربوط به:SKETCHUP | Sketch up | 527 | |
![]() |
درخواست های مربوط به:SKETCHUP | Sketch up | 24 | |
A | دانلود متريال و كامپوننت مربوط به:SKETCHUP | Sketch up | 59 | |
![]() |
دانلود های مربوط به:ورژن های مختلف SKETCHUP | Sketch up | 45 | |
![]() |
اموزش های مربوط به:SKETCHUP(فیلم,کتاب,سایت) | Sketch up | 56 |