ممنون وسپاسسگذاراز Softgozar دانلود کنید
سلام یه سوال داشتم نمیدونم کسی اینجا جواب می ده یانه ؟من کار با منوهای اسکچ رو یاد گرفتم و حالا می خوام شروع به طراحی کنم وحالا چند تا سوال دارم؟
1-برای رسم پلان باید چه جوری شروع کنم تنظیمات اولیه صفحه چیه ؟ و آیا باید خطوط رو با ابزار لاین بکشم ؟
2-بعد از رسم پلان نما و مقطع رو خود نرم افزار میده یا باید اونها رو هم کشید؟
نسخه 2013 یه Extention warehouse داره که از تو خود اسکچاپ میتونی پلاگینا رو سرچ ، دانلود و نصب کنیسلام دوستان
من اخیرا به یه مشکل اعصاب خورد کن برخوردم.وقت کار با اسکچ یهو برنامه بسته میشه و اغلب بخش زیادی از زحماتم به باد میره![]()
![]()
البته قبلا اصلا این مشکل و نداشتم.
نسخه 8 هست و روی ویندوز 7![]()
اگه بخوام و دوباره هم نصبش کنم کلی باید دنبال پلاگین هام بگردم....
چند روزی هست که نسخه 2013 و هم نصبیدم ولی بازم همین مشکل و دارم......
کمک لطفا.....
اگر از نسخه های قبلی اسکچاپ استفاده میکنی از گزینه Intersect faces -->With selection درحالیکه هردو جسم رو انتخاب کردی ، تقاطعارو بدست بیار و بعد پاک کن با سکلت و دیلیتسلام بچه ها...
تو حجم جاهایی که قوس هست توشون چطوری میتونم خالیشون کنم مثل این عکس که نتونستم قوس رو مثل
بقیه دایره ها توخالی کنم..؟؟
مشاهده پیوست 185619
سلام دوستان
چطور میشه از حجم توی اسکچ آپ نما و مقطع اتوکد گرفت؟
سلااام
ابتدا در منوی view / toolbars/view رو تیک بزنید و نمای دلخواهتونو انتخاب کنید....
بعد در منوی file/export /2dgraphic رو بزنید و
در پنجره ی باز شده قسمت export type فرمت dwg رو انتخاب کنید و فایلو سیو کنید!
ممنون
ببخشید میشه مقطع زدن تو اسکچ آپم توضیح بدین؟ من تا حالا از اسکچ آپ مقطع نگرفتم!!
خواهش میشه!
از منوی tool /section plan رو انتخاب کنید .........
براتون یه صفحه برش میاره که میتونیین هر جایی از حجمتون بزارید.....
خیلی مرسی
ببخشید من انقد سوال میپرسم، همیشه با مکس کار میکردم اولین باره دارم با اسکچ آپ کار میکنم!
پلان کدمو آوردم تو اسکچ آپ، اندازه هاش بهم ریخته، نمیدونم چجوری میتونم درستش کنم!؟
در وقت ایمپورت به گزینه آپشن دقت کنید. کسیکه مکس کار میکنه بهتره مکس رو ادامه بده البته.خیلی مرسی
ببخشید من انقد سوال میپرسم، همیشه با مکس کار میکردم اولین باره دارم با اسکچ آپ کار میکنم!
پلان کدمو آوردم تو اسکچ آپ، اندازه هاش بهم ریخته، نمیدونم چجوری میتونم درستش کنم!؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
رفع اشکال مربوط به:VRAY FOR SKETCHUP | Sketch up | 306 | |
![]() |
درخواست های مربوط به:SKETCHUP | Sketch up | 24 | |
A | دانلود متريال و كامپوننت مربوط به:SKETCHUP | Sketch up | 59 | |
![]() |
دانلود های مربوط به:ورژن های مختلف SKETCHUP | Sketch up | 45 | |
![]() |
اموزش های مربوط به:SKETCHUP(فیلم,کتاب,سایت) | Sketch up | 56 |