E . H . S . A . N ممنون از پاسخ تون. ورژن 2012 بود که قبلا این امکان رو داشت. اما حالا عمل نمیکنه
من یه سوال دیگه م دارماگه کسی لطف کنه به این دو تا سوالم جواب بده ممنون میشم
از چه دستوری میتونستیم خلاصه ی دستورا رو به دلخواه خودمون تنظیم کنیم؟هر چی میگردم پیداش نمیکنم![]()
دوستان توی این ترسیم ، کسی راه ساده ایی بلد هست که بشه دایره ها رو سریع و دقیق توی شکل ترسیم کرد؟منظورم اینه که چطوری میشه جای دایره ها رو مشخص کرد؟مشاهده پیوست 171049
من یه سوال دیگه م دارماگه کسی لطف کنه به این دو تا سوالم جواب بده ممنون میشم
از چه دستوری میتونستیم خلاصه ی دستورا رو به دلخواه خودمون تنظیم کنیم؟هر چی میگردم پیداش نمیکنم![]()
وست عزیز من فکر میکنم راحت ترین کار باتوجه به شکل اینکه از سمت چپ که اندازه ۵۴ داده ،یک line بکشید بعد به اندازه ۹ سانت که شکل گفته ه سمت راست بکشیدو بعد دایره را ترسیم کنید، برای دایره دیگه از دستورmirror استفاده کنید،وسط شکل پیدا کنید و دستور اجرا کنیددوستان توی این ترسیم ، کسی راه ساده ایی بلد هست که بشه دایره ها رو سریع و دقیق توی شکل ترسیم کرد؟منظورم اینه که چطوری میشه جای دایره ها رو مشخص کرد؟مشاهده پیوست 171049
باسلام به همه عزیزان من هنوز بعدچندسال این سوال برام مبهم مونده که فرق تظیم واحد کشیدن نقشه تواتوکد درپنجره units وتبدیل ان به متر با پنجره start up درچیه ایاهردو باید تنظیم بشن یانه کدوم مهمتره ودوم اینکه روچه واحدی بزارم وشروع بکار کنم بهتره اگه با تنظیم دیفالت خود اتوکد کارکنم مگه چی میشه ممنون میشم راهنماییم کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ منتظرم عزیزان
سلام چطوری میشه از فایل اتوکد خروجی pdf یا jpgگرفت؟
قبلا به این سوال جواب داده شده، تو منوی Properties و قسمت content به جای حرف ح منفصل بنویس 177%% و به جای ح متصل بنویس 176%%![]()
منظورتون دقیق متوجه نشدم،در سه بعدی توسط دستور slice شکل را برش میدهیم و از قسمت برش داده شکل از هم جدا میشود. امیدوارم منظورتون این بوده باشهتو اتوکد 3 بعدی وقتی برش رو مشخص میکنیم. حالا این برش رو از کدوم دستور باید ببینیم؟
با دستور live section می توانید ببینید,وارد دستور شوید و برش را انتخاب کنید وبعد enter .این دستور اولین دستور بعد دستور section plane هست.ممنون. اما منظوزم دستورsection plane هست. draw....modeling
از help هم متوجه نشدم
بله میشه, میتونید از این تاپیک ها هم استفاده کنید #1178 #1078ممنونحالا یه سوال دیگه ایجاد شد.از این برش میشه خروجی گرفت؟ مثلا با flatshot ؟
ممنون از پاسخ تون. flotshat رو قبلا امتحان کردم اما از سکشن نمیده. تو حالت برش . از livesection هم که میرم flotshat میگیرم باز نما میده
سلام .یک فایل اتوکد دارم که قبلا باز می شده اما الان پیغام drawing file is not valid میده. مشکلش چیه!!
خیر.قبلا 2012 بود الان هم همینطور.فابلم پاک شده بود حالا ریکاوری کردم باز نمیشه .فک کنم اون موقع از اتوکد 2012 سیو 2007 گرفتم.الان با 2007 باز کنم درست میشه!!؟احتمالا نسخه ی اتوکدتون 2012 یا پایینتره و فایل شما با نسخه ی 2013 Save شده..
خیر.قبلا 2012 بود الان هم همینطور.فابلم پاک شده بود حالا ریکاوری کردم باز نمیشه .فک کنم اون موقع از اتوکد 2012 سیو 2007 گرفتم.الان با 2007 باز کنم درست میشه!!؟
سلام دوستان.
یه مشکلی واسم پیش اومده که کارامو مختل کرده.
هر وقت میخوام چیزی رو move کنم خطوط و اشکال متصل بهش هم همراش جابجا میشن و بعضی وقتا کش میان
تو این عکس من فقط یه خط و select کردم ولی میبینین که خطوط دیگه هم دارن جابجا میشن.
چی کار کنم حل شه؟
مشاهده پیوست 172713
ممنون من خودم هم چند روزي بود كه در گير اين مسئله بودم . حالا سوال اين infer constraints چي هست و چيكار ميكنه ميتوني بيشتر توضيح بدي ؟دوست عزیز کارای دشمنت مختل بشه.. احتمالا با این دستوری که معرفی میکنم مشکلت حل شه.
دستور DELCONSTRAINT : حذف تمامی constraint های موجود در نقشه.
Ribbon: Parametric tab > Manage panel > Delete Constraints
Menu: Parametric > Delete Constraints
Command Line : Delcon
نحوه ی کار با دستور : بعد از اعمال دستور ، کافیه خطوط یا آبجکتهای مورد نظر رو انتخاب کنی و اینتر رو بزنی
نکته : موقع ترسیم خطوط دقت کنید که Infer Constraints در منتها الیه سمت چپ statusbar در حالت خاموش باشد.![]()
سلام دوست عزیز به نظرم بهترین راه استفاده از فونت کاتب هست .یه فایل کامشو از اینترنت دانلود کن تو اون نوشتن راحت تر از خوده کده.هیچ چاپگری هم باهاش مشکل نداره.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
R | دانلود مربوط به:ورژن های مختلف AUTOCAD | Auto CAD | 38 | |
![]() |
اموزش مربوط به: AUTOCAD(فیلم,کتاب,سایت) | Auto CAD | 29 | |
![]() |
ترفند های مربوط به:AUTOCAD | Auto CAD | 165 | |
F | دانلود BLOCK مربوط به:AUTOCAD | Auto CAD | 107 | |
![]() |
اموزش مربوط به:3D AUTOCAD | Auto CAD | 345 |