سلام دوستان . من ترم 3 کاردانی معماری هستم میخواستم بدونم نرم افزار اتوکد چی بگیرم ؟ اتوکد مخصوص معماری هست؟ یا همش یکیه؟
ممنون از جوابتون، فقط من فایل plt رو چون نمی دونستم با چه نرم افزاری باز میشه با windows photo viewer باز کردم!!!!!!!!!! بعد این روشی که شما گفتین رو امتحان کردم جواب نداد فکر کنم به این خاطر بوده
یه سوال دیگه داشتم مساحت یه سطح توی نقشه چه جوری پیدا میشه مثلا یه سطحی که شکل هندسی منظمی نداشته باشه؟
سلام دوستان
یه فایل اتوکد از یه مجتمع تجاری اداری بلندمرتبه به من دادن و سوال اینه که نقشه کش پروژه چه کاری(کارهایی) به هنگام ترسیم می توانست انجام دهد که ضمن افزایش دقت ترسیمی، سرعت ادیت نقشه افزایش یابد؟
ممکنه راهنمایی کنید؟
با سلام ........
منظورتون از تاسیسات ......کدام موارد هستش ...........
به این تاپیک مراجعه کنید....... شاید مورد مد نظرتون رو یافتید..........
[ بلاک Block ] ►دانلود مبلمان > فرمت DWG > انواع مختلف
سلام دوست عزیز.. من چند تا نکته ی کلی در مورد نقشه کشی میگم (دوستان دیگه هم کاملش کنن ) خودتون تو نقشه چک کنین ببینید این موارد وجود داره یا نه.. وگرنه گفتن موارد نقشه ی ارسالیتون نمیتونه کمکی به شما کنه.. ممنون
1- لایه ها : معمولا برای تسهیل ویرایش نقشه ها وجود لایه های مجزا برای قسمتهای مختلف نقشه میتونه کمک بسزایی کنه..مثه دیواره و پنجره ها و متون و خطوط اندازه گذاری و .....
2- بلوک ها : شاید یکی از نکات مهم تو نقشه کشی بلوک ها باشه.. مخصوصا برای عناصری که در شیت ها تکرار می شوند..
3- نامگذاری صحیح استایل متون و اندازه گذاری ها و بلوکها و لایه ها و ... و تعداد متناسب آنها با نقشه
4- استفاده از Polyline ها در ناحیه های بسته (متناسب با نقشه)
5- انتخاب رنگ متناسب با عناصر برای بهتر شدن خروجی نقشه هنگام پرینت گرفتن..(مثلا برای خطوط ضخیم رنگهایی مثل Cyan و Magenta و white انتخاب بشه و برای عناصر کم رنگ نقشه از رنگهای ضعیفتر مثه زرد و قرمز و شماره های 8 و ..... استفاده شود)
6-ارتفاع Text ها و اندازه گذاری ها متناسب با نقشه باشد.. (مثلا برای عنوان نقشه در مقیاس 1/100 ارتفاع متن 0.3 تا 0.4 باشه و برای متون داخل نقشه بین 0.15 تا 0.25 باشه بهتره)
7-موارد دیگه مثه معرفی بهتر نقشه ، کادر و legend و keyplan و ...
8- ....
سلام کمکککککککککککککککککککککککککککککک فوری
باید پلان هامو 150 درجه تو اتوکد بچرخونم با دستور روتیت که انجام میدم همه خط ها کج میشه چیکار کنم؟راه حل لطفااااااااااااااااااااااااااا؟
سلامسلام دوستان
یه فایل اتوکد دارم که بعضی قسمتهای اون چند تا عکس کپی پیست شده بود اما الآن که بازش میکنم دیگه اون عکس ها نمایش داده نمیشه؛ روشی هست که بتونم دوباره اون عکسها رو توی اتوکد ببینم؟
سلام
شاید عکسا جابجا شده.وتو اون آدرس قبلی نیست.........جای عکس آدرس عکسو مینویسه.کافیه عکسو تو اون آدرس کپی کنی
سلامبا سلام
من تو اتوکد 2014 یه مشکلی دارم
مثلا میخوام با دادن نقاط مستطیلی را رسم کنم (طولها بر حسب میلیمتر)
از قسمت یونیت هم تنطیماتش و انجام دادم
ولی وقتی مختصات را میدم مستطیل رسم نمیشه هیچ موس رو رو صفحه اتوکد حرکت میدم اعداد 89 و 90 و اینجور اعداد و نشون میده
بیزحمت منو راهنمایی کنید تا بتونم شکل مستطیل عکس گداشته شده رو بکشم
ممنون
مشاهده پیوست 225876
مشاهده پیوست 225877
با سلام
من یه عکسو می خوام از google earth ببرم تو autocad و scale اونم تبدیل کنم به 1:100 میشه این کارو کرد؟ اگه میشه لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
سلااام
عکسی رو که میبرین باید اول به مقیاس واقعی تبدیل کنین... ینی مثلا یه خیابان 20 متری دارین در عرض خیابان یک خط بکشین..
بعد به موازاتش یک خطه 20 متری بکشین...با استفاده از دستور align خط خیابان را با خط 20 متری اسکیل کنین....
در آخر هم اگه بخواهین پرینت 1/100 بگیرین که باید تنظیمات پرینتو انجام بدین اگه بخواین تو خود محیط کد 1/100 کنین دستور scale را بزنین انتخا کنین آبجکتتونو و 1/100 را تایپ کنین...
مرسی از راهنمایی ولی من متوجه نشدم ، با استفاده از دستور align و بعد scale فقط دو خط بر هم منطبق می شن، اندازه واقعی عکس تو autocad نشون داده نمی شه
میشه بگی اندازه واقعی نقشه (همون عکس google earth ) تو autocad چه جوری بدست می یاد؟
با تشکر
سلام
اندازه ی واقعی رو باید از تو خود گوگل ارث بدست بیارید ؛ تو گوگل ارث اون پایین تو گوشه سمت راست یه خط کشیده، که طول اون خط در واقعیت برابر عددی هست که کنارش نوشته؛ که همون مقیاس خطی بهش میگن ... این عکس رو که توی کد بردید اندازه اون خط رو با کد بدست بیارید ، بعد عددی که کنارش نوشته میشه اندازه واقعی اون خط ... از روی همین تناسب میفهمید که مقیاس نقشه چنده و باید چند برابر بشه؛ مثلا اگه طول خط 4 سانت بود و اندازه ی واقعیش 8 متر ، مقیاس 1به200 هست و برای بردن به مقیاس 1 به 100 باید ابعاد عکس 2 برابر بشه یا 2 برابر پرینت گرفته بشه.
با سلام خدمت اساتید عزیز
من یه عکس از گوگل ارث گرفتم میخوام اون عکس رو به نقشه تو اتوکد تبدیل کنم چی کار باید کنم تا تبدیل به نقشه شه یا شما چی نرم افزاری رو پیشنهاد میدید؟
با تشکر از لطفتون
مرسی از راهنمایی ولی من متوجه نشدم ، با استفاده از دستور align و بعد scale فقط دو خط بر هم منطبق می شن، اندازه واقعی عکس تو autocad نشون داده نمی شه
میشه بگی اندازه واقعی نقشه (همون عکس google earth ) تو autocad چه جوری بدست می یاد؟
با تشکر
سلام
من برای درس برداشت وقتی دارم کمان ها رو تو اتوکد می کشم و از محل برخوردشون خط رو رسم میکنم همه چی درسته ولی وقتی سراغ ترسیم بعدی میرم و میام سراغ قبلی جاشون تغییر کرده regen هم جواب نمیده حتی موقع ترسیم zoom رو حداکثر میبرم و f3 رو off می کنم اما هیچ کدوم فایده ندارهمشاهده پیوست 226690
ممنون.
اما با این روش هم نشد.
اصلا امکان ش هست فایل هایی که نقشه بردارها انجام میدن درست شه ؟؟ یا اشکال از فایل من هست؟
من خودم همه فایل هارو با این دو روش درست میکنم. فایل نقشه بردارها معمولا این مشکل وجود داره که خطوط ارتفاع دارن. ولی من راه دیگه ای بلد نیستم...
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
R | دانلود مربوط به:ورژن های مختلف AUTOCAD | Auto CAD | 38 | |
![]() |
اموزش مربوط به: AUTOCAD(فیلم,کتاب,سایت) | Auto CAD | 29 | |
![]() |
ترفند های مربوط به:AUTOCAD | Auto CAD | 165 | |
F | دانلود BLOCK مربوط به:AUTOCAD | Auto CAD | 107 | |
![]() |
اموزش مربوط به:3D AUTOCAD | Auto CAD | 345 |