سلام
چطوری ارتفاع بدم متوجه نشدم
ext رو میزنی بعد اینتر رو میزنی بعد سطح بین دیوارها رو انتخاب می کنی و اینتر و حالا عدد ارتفاع رو وارد می کنی...
فکر می کنم تاپیک آموزش سه بعدی اتوکد توی باشگاه باشه ... جستجو کن
سلام
چطوری ارتفاع بدم متوجه نشدم
سلام برای اینکه پلانو سه بعدی کنم در اتوکد چکار کنم
ولی معمولا اینطوری ضخامت دیوار نصفش داخل خط و نصفش بیرون خط میوفته ... میشه تعیین کرد که همه ضخامت داخل یا خارخ خط بیوفته؟ فکر می کنم اگر فرصت داشته باشی یک تاپیک سه بعدی در اتوکد با کمک hadi راه بندازید که خیلی خلاصه مراحل سه بعدی کردن رو توضیح بده خیلی به کار بچه ها بیاد ... چون آموزشها معمولا یا خیلی ابتدایی هستند یا مراحل مهم کار رو خوب توضیح ندادند...من چون کار شما رو دیدم که تو کد انجام دادی میدونم مسلط هستی...بهتره از فرمان polysolid استفاده کنید--به نظرم سرعتش از بقیه بیشتره به راحتی میشه ضخامت-وارتفاع رو داد و فقط کافیه خط مورد نظر رو انتخاب کنید--ونیازی به boundary نداره----البته خطوط رو بهم join کنید--تا توی کنج کارتون خراب نشه!
بله اگه بعد اجرای فرمان قسمت command رو نگاه کنید به جز ضخامت و ارتفاع و آبجکت یه گزینه هست به اسم justify اونو بزید می تونید تعیین کنید سمت چپ یا راست یا از وسط حجم بگیره--ولی معمولا اینطوری ضخامت دیوار نصفش داخل خط و نصفش بیرون خط میوفته ... میشه تعیین کرد که همه ضخامت داخل یا خارخ خط بیوفته؟ فکر می کنم اگر فرصت داشته باشی یک تاپیک سه بعدی در اتوکد با کمک hadi راه بندازید که خیلی خلاصه مراحل سه بعدی کردن رو توضیح بده خیلی به کار بچه ها بیاد ... چون آموزشها معمولا یا خیلی ابتدایی هستند یا مراحل مهم کار رو خوب توضیح ندادند...من چون کار شما رو دیدم که تو کد انجام دادی میدونم مسلط هستی...
یه راه ساده تر هم هست که نیازی به صفحه کردن نداره و اونم استفاده از فرمان press pull که میتونید از منوی modeling اونو فعال کنید (یک فرمان بعد از extrude) بعد در محدوده ای که می خواهید ارتفاعش بدید کلیک می کنید بعد از اون ارتفاع میدید و اینتر میکنید این فرمان میتونه روی احجام ساخته شده هم تغیراتی مثل ایجاد حفره ایجاد احجام روی احجام ساخته شده و کم و زیاد کردن احجام از نظر ارتفاعی رو انجام بده .
سلامببخشید دوستان میشه منو راهنمایی کنید چطوری میتونم توی 3d کد این قوس های سقف و زیر حجممو در بیارممشاهده پیوست 153527
ورژن اتوکدمم 2013!!
سلام
با چندین روشمد میشه این کارو انجام داد
راحت ترینش شاید extrude از پلان و sub از نما باشه
با loft هم میشه
با mesh ها هم میشه ساخت
باید یه حجم منفی درست کنی توی نما و ازش کمش کنیاخه من بلد نیستم خیلی!!!
من حجم اصلیمو درآوردم اما نتونستم طرح زیرشو در بیارم که sub کنم از حجم اصلی...
اخه من بلد نیستم خیلی!!!
من حجم اصلیمو درآوردم اما نتونستم طرح زیرشو در بیارم که sub کنم از حجم اصلی...
خب اره زیر حجمم بصورت 1 قوس خالیه، بجاش سقف آخرم 1 قوس رفته بالا سقفش!!!
لطفا کمک کنید کسی میدونه چطور میثوان 3D به 2D در اتوکد 2012 تبدیل کرد؟
ببخشید دوستان میشه منو راهنمایی کنید چطوری میتونم توی 3d کد این قوس های سقف و زیر حجممو در بیارممشاهده پیوست 153527
ورژن اتوکدمم 2013!!
چطوری می شه از فایل اتوکد با فرمت jpg خروجی گرفت؟![]()
از فایل کد به طور مستقیم نمیشه خروجی jpg گرفت ولی میتونید فایلتون رو به صورت pdf خروجی بگیرید به این صورت که در قسمت پرینت به جای انتخاب پرینتر ، قسمت print to pdf رو انتخاب کنید . فایل pdf خودش نوعی عکس هست ولی اگر حتما میخوایید از فایلتون عکس تهیه کنید ، میتونید از صفحه اتون عکس بگیرید . البته بهتره صفحه اتون رو سفید بفرمایید.
سپاس
میشه
کافیه ctrl+p رو بزنید وارد محیط پلات که شدید طبق تصویر پیش برید، نیازی هم به تغییر رنگ بکگراند نیست
البته یه ترفندی هم بود که مستقیم میشد به دلخواه از هر قسمت عکس گرفت، متاسفانه حضور ذهن ندارم!! ترفند جالبی بود
![]()
من قبلا یه سقفی پیچیده تر از این داشتم شبیه به سفره ماهی که عکسشو میذارم
اولش منحنیامو تو نما کشیدم بعد با loft یه حجم درست کردم.
http://kanakh.com/up/images/cf23td2f78367n0btz9p.jpg
http://kanakh.com/up/images/hcri9bryjcvwspszvmd.jpg
وقتی از اتوکد خروجی پی دی اف میگیریم چجوری میشه ضخامت لایه ها رو اعمال کرد؟![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
R | دانلود مربوط به:ورژن های مختلف AUTOCAD | Auto CAD | 38 | |
![]() |
اموزش مربوط به: AUTOCAD(فیلم,کتاب,سایت) | Auto CAD | 29 | |
![]() |
ترفند های مربوط به:AUTOCAD | Auto CAD | 165 | |
F | دانلود BLOCK مربوط به:AUTOCAD | Auto CAD | 107 | |
![]() |
اموزش مربوط به:3D AUTOCAD | Auto CAD | 345 |