من تا حدود 4ماه پيش با همين سيستم كار ميكردم هيچ وقت هم به مشكلي بر نخوردم. بالاترين حجم فايلم هم مربوط به طراحي يه پروژه مسكن مهر بود كه واسه محوطش بيشتر از 20 تا آبجكت كار كرده بودم حجم فايل حدود 5 مگا بايت شد.سلام
مشخصات سیستم
cpu:core i 3
ram:4 g ddr3
vga:1 gb ati 5145
پروژه پایان نامه خودم رو با آرشیکد میزنم موقعی که بخوام نما یا برش بزنم سیستم هنگ میکنه،دلیلش چی میتونه باشه؟
(حجم فایل 18 مگابایت و میزان استفاده از رم 3.5 و میزان استفاده از سی پیو 35 تا 50).
با تشکر از راهنمایی شما،رم افزایش بدم تاثیر داره؟کیفیت رندر چه جوری افزایش پیدا میکنه؟خروجی 3dsmax داره؟من تا حدود 4ماه پيش با همين سيستم كار ميكردم هيچ وقت هم به مشكلي بر نخوردم. بالاترين حجم فايلم هم مربوط به طراحي يه پروژه مسكن مهر بود كه واسه محوطش بيشتر از 20 تا آبجكت كار كرده بودم حجم فايل حدود 5 مگا بايت شد.
نميدونم چي كردي كه حجم فايلت اينقدر بالا رفته . پيغام ارور رو بذار تا بدونيم از كجا ايراد ميگيره
با تشکر از راهنمایی شما،رم افزایش بدم تاثیر داره؟کیفیت رندر چه جوری افزایش پیدا میکنه؟خروجی 3dsmax داره؟
با تشکر از راهنمایی شما،رم افزایش بدم تاثیر داره؟کیفیت رندر چه جوری افزایش پیدا میکنه؟خروجی 3dsmax داره؟
با اجازه جناب concreteman
واسه رندر گرفتن 3ds max باید وقتی که رو پنجره سه بعدی هستی خروجی 3sd بگیری ،
فقط باید تنظیمات جوری باشه که وقتی رومکس وارد میکنی مقیاس فایلت خراب نشه و اونو ریزنشون نده در این صورت چرخوندن حجم کمی سخت میشه .
چرا ازبرنامه BIMx for archicad واسه رندر گرفتن استفاده نمیکنی ؟
من خودم واسه پایان نامه ام از همین برنامه استفاده کردم .پیشنهاد میکنم شما هم از همین برنامه استفاده کنی .
یه برنامه جانبی واسه ارشیکده که کار باهاش خیلی راحته و کیفیت رندرهاشم از ارشیکد بهتره .
از گزینه file توی ارشیکد گزینه export for BIMx کلیک میکنی اتوماتیک فایلت توی همون برنامه با تمام جزئیات طرحت که کشیدی باز میکنه .
هم کیفیت متریال ها رو خوب و واضح نشون میده هم حرکت تو فضاش راحت تره و هم رنگ آسمونش طبیعی تره .
عینه ارشیکد اسکیس هم داره .کار باهاش خیلی راحته جوری که فقط با زدن F5 رندر میگیره .
از ارشیکد 14 به بعد BIMx مربوط به همون ارشیکد میتونی از خود سایت گرافیسافت دانلود کنی .فقط کافیه عضو باشی . اینم لینک
راستی حجم فایل پایان نامه ام با محوطه و همه چیزش حدود 8 مگ شده .
مشخصات سیستم؟افزایش رم قطعا سرعت رو افزایش میده اما تعویض cpu تاثیر بیشتری داره.
من واقعا رندر گرفتن با مکس رو توصیه نمیکنم . چون خیلی کنده . من آرتلانتیس رو برای آرشیکد کارها توصیه میکنم. هم کیفیتش خوبه و هم سریعه .
اینم نمونه کار من با آرتلانتیسه که فقط 6 دقیقه زمان برد. با مکس فکر کنم حدود 6 ساعت زمان ببره. http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=128128&d=1356199904
سلام بچه ها
بهترین تنظیم تو قسمت رندر چیه؟ که رندرو طبیعی نشون بده؟
مشخصات سیستم؟
رم افزایش دادم تاثیر خیلی کمی داره.
حجم فایلها چه جوری کاهش بدم؟گفتم که cpu تاثیرش بیشتره. چون شما الان سی پی یوت برای رمت محدودیت ایجاد کرده اما سیستم فبلیت هم باید توی حداکثر 2 دقیقه کارت رو برش میزد.
مشکل شما باید از فایلت باشه . مخصوصا اگه توی کارت المانهایی داری که توشون سوراخ ایجاد کردی و سیستم با یک ارور ازت قبول کرده یا زمان ورود آبجکتهات بهت هشدار داده.
به هر حال برای سیستم های متوسط تعیین برش آبجکتهایی که حجمشون بالاتر از 5 مگابایته وقت گیره و سعی کن هیچ وقت از آبجکتهای با حجم بالاتر 10 مگا بایت زیاد استفاده نکنی .
با توجه به سی پی یو سیستمت اگه 10 تا از این نوع آبجکتها( بالای 10 مگا بایت) استفاده کرده باشی طبیعتا کامپیوترت نمی تونه برشش بزنه و اگه بالای دو تا داشته باشی 10 دقیقه ای باید معطل بشی.
به هر حال فایلت رو کنترل کن چون حجم فایلت به طور غیر عادی بالاست.
پارتیشن با curtain wall رسم میشه.سلام کسی میدونه چه طور باارشیکد 15 میشه چیزهایی مثل پارتیشن ساخت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خیلی خیلی ممنونپارتیشن با curtain wall رسم میشه.
میخوای فرو رفته باشه یعنی یه تیکه از دیوارت ؟ با ضخامت دیوار ها بازی کن و ارتفاعشون . اما اگه یه لبه فقط میخوای ایجاد کنی یه slabبکش که از یه ارتفاعی که میخوای شروع بشهسلام دوستان
چطور میتونم تو دیوار طاقچه بزارم؟
سلام دوستان
چطور میتونم تو دیوار طاقچه بزارم؟
من همه این مراحل رو انجام دادم.ولی نمیدونم چطوری از آبجکت استفاده کنم.وقتی اد میکنم فقط یه عکس صندلی میاد واسه آبجکتم!مشکل کجاست؟برای این کار روی دکمه آبجکت کلیک کن بعد بنجره آبجکت رو باز کن و به ترتیب عکس زیر عمل کن
مشاهده پیوست 78811
من همه این مراحل رو انجام دادم.ولی نمیدونم چطوری از آبجکت استفاده کنم.وقتی اد میکنم فقط یه عکس صندلی میاد واسه آبجکتم!مشکل کجاست؟
من همه این مراحل رو انجام دادم.ولی نمیدونم چطوری از آبجکت استفاده کنم.وقتی اد میکنم فقط یه عکس صندلی میاد واسه آبجکتم!مشکل کجاست؟
مشاهده پیوست 78812
تو این مرحله بعد از زدن دکمه Add تو پنجره باز شده فولدر مورد نظر رو پبدا می کنید و خود فولدر رو انتخاب می کنید (باز نمی کنید ) و دکمه Choose رو می زنید بعد همین پنجره دوم رو OK می زنید و سیستم شروع می کنه به رفرش کردن
بعد شما اون فولدری رو که اضافه کردید رو توی پنجره آبجکت یدا می کنید و ازش استفاده می کنید ولی یادتون باشه که اگر جای اون فولدر رو عوض کردین این عمل رو دوباره باید تکرار کنید
سلام
من به تازگی کار با آرشیکد رو شروع کردم ویه سوال دارم ..
میتونم اول حجم رو کار کنم و بعد از حجمم پلان رو طراحی کنم؟؟؟؟؟
دوستان کسی میدونه آرتلانتیس رو از کجا باید دانلود کرد؟
یه مشکلی هم که دارم ، اینه که آبجکتارو دانلود کردم،add کردم وقتی استفاده میکنم،رندر میگیرم سیاه و سفیده..باید چیکار کنم؟؟
یه مشکلی هم که دارم ، اینه که آبجکتارو دانلود کردم،add کردم وقتی استفاده میکنم،رندر میگیرم سیاه و سفیده..باید چیکار کنم؟؟
میتونی اول حجم رو طراحی کنی اما خیلی وقت گیر و مشگله . برای آرسیکد که با کشیدن پلان خودش حجم رو بهت میده این کار بی معنیه.سلام
من به تازگی کار با آرشیکد رو شروع کردم ویه سوال دارم ..
میتونم اول حجم رو کار کنم و بعد از حجمم پلان رو طراحی کنم؟؟؟؟؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | اموزش و رفع اشکال مربوط به:ARTLANTIS | ArchiCAD | 167 | |
تاپیک رفع اشکال پروژه های تمرینی | ArchiCAD | 2 | ||
K | سوالات و درخواست ها مربوط به:ARCHICAD | ArchiCAD | 43 | |
دانلود های مربوط به:ورژن های مختلفARCHICAD و پلاگین هایش | ArchiCAD | 15 | ||
دانلود آبجکت ومتریال مربوط به:ARCHICAD | ArchiCAD | 42 |