نمیدونم اگه کسی باشه راهنمایی کنه ممنونماونوقت براکامل کردن زیر پله وگذاشتن نرده باید چه کنم
نمیدونم اگه کسی باشه راهنمایی کنه ممنونماونوقت براکامل کردن زیر پله وگذاشتن نرده باید چه کنم
راه دوم رومتوجه نشدم اگه میشه بیشترتوضیح بدین متریال جدیدروکجاتعریف کنم؟صفحه زمین رو با ابعاد خیلی بزرگ بکش دیگه زیرش دیده نمیشه.
یا اینکه یه سری متریال متفاوت (حداقل از نظر اسمی) با سایر متریال به کار رفته براش تعریف کن و توی material setting دو گزینه transparency رو برابر 100 قراربده.
راه سومم اینه که توی story setting طبقه رو حذف کنی.
این برای اینه که مقیاس آرشیکدتون 1:100 برای دوخطه دیدن باید مقیاس رو به 1:10 یا 1:1 یا 1:50 تغییر بدیندرهایی که میکشم. درپلان بایک خط کشیده میشود.چطور2خطه بکنم؟
پنجره materials setting رو بازکن , دکمه duplicate رو بزن و در بخش نام یک اسم واسه متریال جدید انتخاب کن مثلا namareeدر قسمت exposure to light در بخش transparency , دو گزینه transmittence و attenation رو برابر 100 قرار بده و ok رو بزنحالا یک ماده جدید به نام "namaree" داری , همه دیوارها رو انتخاب کن و توی مدل ماده namaree رو به دیوار و سپس سایر المانها ی طبقه ای که نمیخوای دیده بشه اختصاص بده.دیگه طبقه دیده نمیشه (البته وجود داره فقط نامریی شده)راه دوم رومتوجه نشدم اگه میشه بیشترتوضیح بدین متریال جدیدروکجاتعریف کنم؟
منظورت رو از کامل کردن زیر پله متوجه نمیشم ، اما واسه نرده مسر زیر رو بروobject setting--building structure--fences and railingاونوقت براکامل کردن زیر پله وگذاشتن نرده باید چه کنم
من هم مشکل سیو پرسپکتیو رو دارم و اساسا قیدشو زدم. اما برای مقطع و نما , چند مورد رو کنترل کن (معمولا خطوط مقطع و نما نقطه چین نمیشن)1- تعریف cut line اعضا در بخش floor plan 2-در انتقال از آرشیکد به اتوکد لایه ها به طور خودکار تعریف میشن بجز لایه اول (0) توی اتوکد جزییات خط این لایه رو کنترل کن.3- چند بار مقطع و برش رو توی اتوکد انتخاب کن و اکسپلود کن.جای پله از اسلپ استفاده کن!من یه مشکل دارم ..پرسپکتیو تو آرشیکد رو سیو از کد میگیرم فقط در و پنجره هاش میاد تو کد اما من کل ججمو میخوام باید چیکار کنم؟از مقطع ونما هم سیو از کد میگیرم نقطه چین میشه..راهنماییم کنین
جای پله از اسلپ استفاده کن!
من یه مشکل دارم ..پرسپکتیو تو آرشیکد رو سیو از کد میگیرم فقط در و پنجره هاش میاد تو کد اما من کل ججمو میخوام باید چیکار کنم؟
از مقطع ونما هم سیو از کد میگیرم نقطه چین میشه..راهنماییم کنین
من هم مشکل رسم پنجره مورب رو دارم اما واسه اینکه سوالم با قرار دادن پنجره در دیوار شیب دار اشتباه نشه این عکس رو گذاشتم .مشکل من در خصوص قرار دادن یه پنجره سراسری این شکلیه , مشاهده پیوست 80809
این قسمت رو میگم که اصلا کار نمیکنهمشاهده پیوست 83388مشاهده پیوست 83389
سلام بچه هها داشتم با ارچیکد کار میکردم که یه مشکل عجیبی پیش اومد برام وقتی فایلم رو باز میکنم اول کلی از اون اررور عکس 1 میده بعد در نهایت ارور عکس 2 رو میده بعدم که فایلم رو باز میکنه قسمت document کلاااااا خاموشه و هیچکدوم از ایکوناش کار نمیکنه چی کار کنم فردا تحویل دارم
این قسمت رو میگم که اصلا کار نمیکنه
مشاهده پیوست 83390
مشاهده پیوست 83388مشاهده پیوست 83389
سلام بچه هها داشتم با ارچیکد کار میکردم که یه مشکل عجیبی پیش اومد برام وقتی فایلم رو باز میکنم اول کلی از اون اررور عکس 1 میده بعد در نهایت ارور عکس 2 رو میده بعدم که فایلم رو باز میکنه قسمت document کلاااااا خاموشه و هیچکدوم از ایکوناش کار نمیکنه چی کار کنم فردا تحویل دارم
شما برای اجرای این پنجره باید به منو special wondow آرشیکد سر بزنی
ولی برای این کار باید 2 تا پنجره رو تلفیق کنی
روی علامت slab دبل کلیک کن تا پنجره slab defoult setting باز بشه/ روی کرکره geometry and positioning کلیک کن اولین گزینه ضخامت اسلبه که به طور پیش فرض روی سیصده/هر عددی میخوای وارد کن.با سلامیه سوال دارم در مورد آرشیکد چجوری میتونم ضخامت slab رو تغییر بدم همیشه روی .3 ثابت هست. پیشاپیش ممنون.
slab یکی از ساده ترین ابزارهای آرشیکده و من تا حالا با اینطور مشکلی مواجه نشدم توی همه زیر منوهاش هم نگاه کردم ، چیزی واسه قفل کردنش پیدا نکردم..به نظرم نرم افزارت ایراد داره..اگر میخوای در پس زمینه رندرت آسمان قرار بدی مراحل زیر رو از چپ به راست طی کنocument--creative imaging--photo rendering setting--background--در ادامه دکمه رادیویی picture رو بزن، بعد برو توی libraries و در نهایت وارد background image شو و توی تصاویر موجود ، تصویر یکی از آسمانها رو انتخاب کن.ممنون از پاسختون ولی مشکل این هست که slab thickness در آرشیکدی که باهاش کار می کنم قفل هست و اصلا قابلیت ویرایش نداره . در ضمن اگه یه توضیح مختصر در مورد اینکه چجور می شه در آرشیکد آسمان ساخت بدین هم ممنون میشم.
سلام . میشه تریم کردن و توضیح بدیدن؟ خیلی واجبه
میشه متریالو جابجا کرد
اینم یه عکس دیگه (دیوار 2 ) ببینید کامل رو دیواره 2 نیست سقف باید چیکار کنم ؟ هر کارش میکنک بالا پایین drag move یه جا دیگش میاد بالا باز چجوری میتونم رو دیوار 1 و 2 یه سقف شیب دار ( اصولا شیب دار میشه چون دیوار 1 از 2 بلن تره ) مرتب بزنم ؟ ((
مشاهده پیوست 105393مشاهده پیوست 105394
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | اموزش و رفع اشکال مربوط به:ARTLANTIS | ArchiCAD | 167 | |
تاپیک رفع اشکال پروژه های تمرینی | ArchiCAD | 2 | ||
K | سوالات و درخواست ها مربوط به:ARCHICAD | ArchiCAD | 43 | |
دانلود های مربوط به:ورژن های مختلفARCHICAD و پلاگین هایش | ArchiCAD | 15 | ||
دانلود آبجکت ومتریال مربوط به:ARCHICAD | ArchiCAD | 42 |