iiiiman
عضو جدید
مرسی شکل فرق کرده با دستوره shell زدم.جوابش رو برات فرستادم نمیدونم به دستت رسید یا نه ؟
مرسی شکل فرق کرده با دستوره shell زدم.جوابش رو برات فرستادم نمیدونم به دستت رسید یا نه ؟
از توضیحاتت ممنون ولی یه همچین دیوار شیب داری باید طراحی کنم[/URL][/IMG]![]()
http://upload.tehran98.com/img1/iyww0nyu0fir60wx1x6t.jpg
![]()
اسپی لاین ؟؟؟ ببخشید من 0 کیلومترم !
چرا وقتی ابجکتو تو قسمت لایبری وارد میکنی کلا سیاه ظاهر میشه؟
متریالم نمیگیره !!!!
Iiii M a n
شما باید از tool box > document > section انتخاب کنی بعد خط برش بکشی و جهت دید رو مشخص کنی. برای دیدن برش هم میری section که تو navigator -project map هستدوستان میشه بگید چطوری میتونم سکشن بزنم تو آرشیکد؟
دوستان من چطور میتونم زمین شیبدار بکشم؟
آخه با مش هم زمین صاف میشه , چجوری شیبدارش کنم؟سلام. از طریق مش میتونید زمین شیبدار ترسیم کنید.
آخه با مش هم زمین صاف میشه , چجوری شیبدارش کنم؟
سلام
وقتی پله یا رمپ ایجاد میکنم توی پلان کامل نشون نمیده کسی میدونه مشکل کار من از کجاست؟![]()
سلام
من به تازگی کار با آرشیکد رو شروع کردم ویه سوال دارم ..
میتونم اول حجم رو کار کنم و بعد از حجمم پلان رو طراحی کنم؟؟؟؟؟
تو تنظیمات رمپ یا پله ای که ایجاد میکنید گزینه وجود داره که باعث بوجود اومدن همچین شکلی میشه که شما میگید.اون رو باید اصلاح کنید.
ممنونم از راهنماییتون اگه میشه بهم بگید کجا رو باید تنظیماتشو تغییر بدم چون چک کردم متوجه نشدم
آخه با مش هم زمین صاف میشه , چجوری شیبدارش کنم؟
بازم متشکرم اما این گزینه رو وقتی از پله های خود برنامه استفاده میکنم داره اما وقتی که خودم یه پله رو ایجاد میکنم دیگه نداره دقیقا مشکلم همینجاست لطفا بازم کمکم کنید اینم یه عکس از اون قسمتخواهش میکنم.
پیه یا رمپی که رسم کردیو انتخاب میکنی.بعد میری تو تنظیماتش(یا روش دابل کلیک کن).بعد اون نوار ری که تو عکس پایین نشون دادم رو انتخاب کن.بعد هر کدوم از نحوه نمایش هایی که دوست داری رو انتخاب کن و تایید کن.
مشاهده پیوست 157035
بازم متشکرم اما این گزینه رو وقتی از پله های خود برنامه استفاده میکنم داره اما وقتی که خودم یه پله رو ایجاد میکنم دیگه نداره دقیقا مشکلم همینجاست لطفا بازم کمکم کنید اینم یه عکس از اون قسمت مشاهده پیوست 157044
خب زمانی که دارید یه پله میسازید وقتی که نوع پله رو انتخاب کردید و رفتید واسه وارد کردن مشخصات پله تون مطابق شکل میرید روی گزینه ویرایش مشخصات دو بعدی پله که توی عکس سمت چپ با فلش نشون دادم.
بعد از اون چندین تیپ رو به شما معرفی میکنه که شما اگه میخواید پله رو بدون سکشن ببینید باید تیپ 7 رو انتخاب کنید.
مشاهده پیوست 157060
سلام
بالاخره درست شد اما فکر میکنم بخاطر پایین بودن آرشیکد من بود از اینجا درستش کردم چون اون گزینه که شما گفتید اصلا برا من نمیومد. متشکرممشاهده پیوست 157108
سلام.
آره شاید بخاطر ورژن آرشی کدتون هم باشه.یا شاید اصلا شما ایجاد یک پله جدید رو نمیزنید.واسه من ورژن 16 هستش.
یا باید این در رو ببری جزو آبجکتهای خود در که من به شخصه هنوز رو این موضوع کار نکردم.
من در و پنجره هایی که از جاهای دیگه میگیرم رو میبرم جزو آبجکتها بعد که خواستم ازش استفاده کنم یه بازشوی خالی اونجا میندازم که دیوار رو اندازه در خالی کنه بعد در رو از آبجکتها میارمو میندازم اون جای خالی...
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | اموزش و رفع اشکال مربوط به:ARTLANTIS | ArchiCAD | 167 | |
![]() |
تاپیک رفع اشکال پروژه های تمرینی | ArchiCAD | 2 | |
K | سوالات و درخواست ها مربوط به:ARCHICAD | ArchiCAD | 43 | |
![]() |
دانلود های مربوط به:ورژن های مختلفARCHICAD و پلاگین هایش | ArchiCAD | 15 | |
|
دانلود آبجکت ومتریال مربوط به:ARCHICAD | ArchiCAD | 42 |