mahdiyar.memar
عضو جدید
اگه میخوای فقط آلاچیک رو اکسپرت کن از پروژت بفرست.فرقی نمیکنهدرستشون نکردم،فایل آمادس...یه سری با سایه افتاده خیلی خوب شده ولی فایلم پاک شده...
اوکی ایمیلتو میدی؟
mahdiyar_memar@live.com
اگه میخوای فقط آلاچیک رو اکسپرت کن از پروژت بفرست.فرقی نمیکنهدرستشون نکردم،فایل آمادس...یه سری با سایه افتاده خیلی خوب شده ولی فایلم پاک شده...
اوکی ایمیلتو میدی؟
جواب سوال قبلیمو که گرفتم حالا بعدی!!!
توی ساخت آسمون با gradiant یا gradiant ramp برای اینکه بتونم تغییراتی که اعمال میکنم تو view port ببینم باید چیکار کنم؟ با زدن تیکه show backdround یا use environment background و display background که درست نشد، کسی میدونه راهش چیه بی زحمت کمکم کنه؟
vray?! اما من منتال ری کار میکنما این ربطی داره؟!این حالت بستگی به ورژن مکستون داره
اما اگه مشخصات سیستموت نسبتا خوب باشه از بخش اکتیوشید حالت vrayRTرو فعال کنید(یه کوچولو صبر کنید تا لود بشه) بعد تغییرات رو توی پنجره وی ری آر تی میتونید ببینید
اینا رو من میدونستم حتما دوستان دیگه هم کمک میکنند
من یه مشکلی الان برای کارم پیش اومد، قبلش میتونستم رندر بگیرم، اما الان تو پنجره ی print size wizard سایزو که a4 کردم از همونجا رندرو زدم اروره:
Erore creation bitmap mide!!!!!
الانم که f9 رو میزنم واسه رندر باز همین eroro میده نمیدووووووونم چیشده!!!!
کسی میتونه کمکم کنه؟!
مشاهده پیوست 199074مشاهده پیوست 199075
سلام به دوستان عزیزم
پیشاپیش سال نو همتون مبارک
دوستان اگر ممکنه بهم کمک کنید،میخوام اولین کار داخلی که با max زدمو ببنید و نظرتون رو بهم بگید.میدونم ایراد های زیادی تو کارم هست اما چون اولین کارمه فعلا تا همین اندازه تونستم انجامش بدم.خواستم یه آشپزخونه کار کنم تا یکم راه بیافتم.ممنونتون میشم کمکم کنید.
مشاهده پیوست 200588
سلام دوستم
ممنونم از راهنمایی خوبت، راجع ب طراحی داخل آشپزخونم باید بگم ک ابعاد داخلی و موقعیت پریز های برق و لوله کشی آب و فاضلاب دستمو زیاد برا طراحی باز نذاشته ،چون من این طرحو برا یه آشپزخونه واقعی ک نقشه ی اتوکدیشو داشتم زدم.از نظر انعکاس باید بگم واقعا ممنون از کمکتون حتما این اصلاحو انجام میدم و کار بعدیو حتما براتون میذارم تا ببینید و اما راجع ب تنظیمات ویری باید بگم تا جایی ک بلد بودم تنظیماتو درست گذاشتم اگر بابت کیفیت عکس میگید بنده عکسو برا upload شدن راحت تر سایزشو کم کردم آخه 1.5 MG بود.اگر منظورتون از تنظیمات نکته ی خاصی هستش لطفا بهم بگید چه چیزیو رعایت نکردم آخه من تا همین اندازه بلد بودم.در ضمن راجه به انعکاس حتما انجامش میدم و کارو بعد میذارم ببینید
سپاسگذار از دوست خوبم![]()
کلیدهای میانبر لب تاپم کار نمیکنه در حالی که همونو رو سیستم خونه نصب کردم مشکلی نداشت...مثلاf3......r
بچه ها کسی میتونه کمکم کنه؟!مشاهده پیوست 200856 بچه ها یهو خود به خود رندرم اینجوری شد!!!!! قبلشم 2 تا نور داشتم مشکلی نبود واسه تست متریالم رندر میگرفتم هر بار اوکی بود!!! یه بارم قبلا یکی از حجمام اینجوری شد!! کسی میدونه علتش چیه!!!!
بچه ها کسی میتونه کمکم کنه؟!
دوست عزیز اون عکسی که پشتش گذاشتی رو عوض کن شاید درست بشه، چون اون عکسه تو رفلکتش افتاده
نه از اولش همون عکسه بود مشکلی نداشت فایلم بعد یهو اینطور شد!!
توی پنجره فریم بافر دستت شاید اشتباهی خورده به یکی از گزینه های منوی پایین؟
نه فکر نکنم حالا چک میکنم مرسی
نه من با وی ری کار نکردم فقط با مکس بوده کلا مشکلی نداشت یهو خود به خود اینطور شد، باشه منون از راهنماییتوندوست عزیز بنده خیلی وقته میام و میبینم شما مشکلتون حل نشده شما فایل مکس رو یا همینجا یا به چندتا از دوستان که واردن ارسال کنین تا مشکلتون حل شه چون ممکنه از خیلی چیزا باشه.
مثلا شاید قبلا از دوربین مسک استفاده کردین و نور رو نسبت به اون تنظیم کردین بعدش از دوربین وی ری استفاده کردین و چون دوربین وی ری نور رو با ضریب کم محاسبه میکنه واسه همین تاریک شده
چندتا دلیل ممکنه باعث شه تا فایل رو نبینیم نمیشه دقیقا گفت
برای ساخت توپوگرافی من از این روش استفاده میکنم: شروع کار با plan تعداد سگمنتاشو زیاد میکنین.با استفاده از تابع edit poly و زیرشاخه edge .وارد سربرگ soft selection همین تابع میشین و تیک کنار use soft selection رو میزنین.حالا نقطه ای از پلان که قراره توپوگرافی داشته باشروانتخاب میکنین با گزینه falloff میتونین محدودرو کم یا زیاد کنین در آخرم با move قسمت انتخاب شدتونو میکشین بالا
سلام
اساتید چطور میشه یه شکل یا حجم رو بصورت اوریب یا غیر منظم و بصورت منحنی برش داد؟
من یه شکل نا منظم رو با کد طراحی کردم بعد وارد مکس کردم و بهش ضخامت دادم. بعد چرخوندمش ولی الان یه مشکلی که وجود داره اینه که وقتی خمش میکنم شکلم منهدم میشه. در واقع از یه طرف خم میشه و از سمت دیگه که لازم دارم نه. :|
توی کار من اشکالی وجود داره که لازمه خیلی نا منظم برش بخوره ممنون میشم هر دو مورد رو راهنمایی کنید.
ممنون
سلامسلام
دوستان چه روش هایی برای نشون دادن لوگوی یه برند تو 3d هست .به جز راهی که نوشته و طرح رو تو کد میزنن بعد وارد مکس میکنن.
مرسی
سلام
دوستان چه روش هایی برای نشون دادن لوگوی یه برند تو 3d هست .به جز راهی که نوشته و طرح رو تو کد میزنن بعد وارد مکس میکنن.
مرسی
ببخشیدا ولی من خیلی 3D بلد نیستم و چندتا سوال داشتم که دیدم اینجا تنها جایی که می تونم اونهارو مطرح کنم:
1-آیا امکان انتقال متریال از یک فایل به فایل دیگه امکان دارد؟
2-آیا کیفیت رندر های 3D در ورژن های مختلف متفاوت است؟
3-آیا امکان کم مردن حجم فایل وجود دارد؟
4-چگونه می توان آبجکت هایی در فایل وجود داشته باشد که تنها در زمان رندر گرفتن مشخص شوند؟
ممنون میشم اگر حتی جواب هایی کوتاه و مختصر به من دهید.
ببخشیدا ولی من خیلی 3D بلد نیستم و چندتا سوال داشتم که دیدم اینجا تنها جایی که می تونم اونهارو مطرح کنم:
1-آیا امکان انتقال متریال از یک فایل به فایل دیگه امکان دارد؟
2-آیا کیفیت رندر های 3D در ورژن های مختلف متفاوت است؟
3-آیا امکان کم مردن حجم فایل وجود دارد؟
4-چگونه می توان آبجکت هایی در فایل وجود داشته باشد که تنها در زمان رندر گرفتن مشخص شوند؟
ممنون میشم اگر حتی جواب هایی کوتاه و مختصر به من دهید.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
رفع اشکال مریوط به:VRAY FOR 3DMAX | 3dMAX | 532 | |
![]() |
آموزش مربوط به :کتاب جامع VRAY | 3dMAX | 8 | |
R | دانلود پلاگین و اسکریپت مربوط به:3DMAX | 3dMAX | 37 | |
م | دانلود و اموزش مربوط به:HDRI | 3dMAX | 22 | |
![]() |
دانلود متریال های مربوط به:3DMAX | 3dMAX | 101 |