تفاوت 3dmax design با 3d studio max چیه؟!
بعد میخواستم بدونم 3d max design 2015 که الان تو بازاره کرکش یک سالست؟؟
چرا اینجا اینطوری شده ،؟؟؟هیچکس جواب نمیده
تفاوت 3dmax design با 3d studio max چیه؟!
بعد میخواستم بدونم 3d max design 2015 که الان تو بازاره کرکش یک سالست؟؟
سلام دوستان. وقتی با edit poly یه قسمت رو اکسترود مکنم بعد به اون متریال میدم انگار متریال هم کش اومده چطور میشه درستش کرد.
با uvwmap درست میشه.
خیلی از دستور ها رو باید رو خودشون کلیک کنی تا غیر فعال بشنچجوری میشه ی فرمان رو تو مکس کنسل کرد؟
تو اتوکد میزدیم ENTETR یا ESCCAPE یا SPACEتموم میشد فرمان.
ولی تو مکس فرمان ها خیلی نچسبن هر کار میکنم کنسل نمیشن
کمکم کنید...
ممنونم واقعابهترین راه حل بودبا کلیک راست (با باز شدن منو) هم کنسل میشن اگه نشد بعدش esc رو بزنین حتما کنسل میشن
برای آیینه باید رفلکتشو سفید (یعنی ماکزیمم) کنین دیگه.. کار خاصی نباید بکنین دیگه
مشاهده پیوست 235766
خیلی ممنون که جواب دادین ولی من که انجام میدم این شکلی میشهمشاهده پیوست 235773تو رندر به نظرتون مشکلش چیه؟شیشه میشه به جای آیینه.
همونطور که دوستان گفتن اگر شیشه ای میشه شما رفرکت رو سفید میکنین ولی باید رفلکت رو سفید کنینخیلی ممنون که جواب دادین ولی من که انجام میدم این شکلی میشهمشاهده پیوست 235773تو رندر به نظرتون مشکلش چیه؟شیشه میشه به جای آیینه.
مشاهده پیوست 235840این شکلی میشه یعنی آینش ماته میخوام مثله آینه براق باشه.
نحوه ساخت متریال درسته........ولی یه آینه معمولا محیط اطرافو انعکاس میده درسته؟............ تو محیط فقط یه قوری هست نه چیزه دیگه ای.......کافیه اونو تو یه فضای داخلی قرار بدید تا انعکاس آینه خودشو بهتر نشون بده......... این محیطی که شما آیینه رو قرار دادید یه محیط خاکستریه......کف خاکستریه .با اینکه از ویری سان هم استفاده کردید فکر کنم!
کسی عکس بلو پرینت برای مدلسازی مقرنس یا بناهای اسلامی نداره؟؟؟؟؟
اگه اموطش خوبی هم سراغ دارین ممنون میشم کمکم کنین بدجور گیرم
آره کاراشو دیدم خیلی خوبه باهاش تماس گرفتم قرار شد راهنماییم کنه...مرسی از کمک شما......بلو پرینت برای مقرنس؟؟؟؟ ندیدم! بهتره که عکس بگیرید از روی عکس مدل رو انجام بدید اینم لیک مدل مقرنس http://www.aparat.com/v/mevGW
ایشونم استاد این کارن!! کمک میکنن http://www.yazdirad.com/Contact.html
آره کاراشو دیدم خیلی خوبه باهاش تماس گرفتم قرار شد راهنماییم کنه...مرسی از کمک شما......
تو رندر خروجی به صورت فیلم اگه بخوام تغییرات ساعات شبانه روز رو نشون بدم بایدمحل سان لایتو تغییر بدم؟؟؟؟؟؟اگه همزمان که میخواد تاریک بشه نورام فعال بشه چی؟؟؟؟؟
نرم افزار دیگه ای هست که روی خروجی فیلم از مکس بشه ادیت انجام داد؟؟؟؟
سلام
کسی در مورد طراحی نما و مراحلش اظلاعات داره ؟لطفا راهنمایی
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
رفع اشکال مریوط به:VRAY FOR 3DMAX | 3dMAX | 532 | |
![]() |
آموزش مربوط به :کتاب جامع VRAY | 3dMAX | 8 | |
R | دانلود پلاگین و اسکریپت مربوط به:3DMAX | 3dMAX | 37 | |
م | دانلود و اموزش مربوط به:HDRI | 3dMAX | 22 | |
![]() |
دانلود متریال های مربوط به:3DMAX | 3dMAX | 101 |