Mohandes salman
عضو جدید
سلامبه نظرم اگه از پایه با ورژن های جدید کار کنه بهتره چون یه سری تغییرات بهتری داشته تو ورژن های جدیدش
پیشنهاد من 2014 و 2015 هستش
بسیار خوب پس ورژن 14 رو بهش پیشنهاد میدم
سلامبه نظرم اگه از پایه با ورژن های جدید کار کنه بهتره چون یه سری تغییرات بهتری داشته تو ورژن های جدیدش
پیشنهاد من 2014 و 2015 هستش
سلام دوستان.
من مشکلی در وارد کردن آبجکت ها دارم بعضی از آبجکت ها که دانلود می کنم با وجود اینکه متریال و یا تکستچر اون همراه با اون هست اما یا کل ابجکت را سفید نشان میده یا بعضی قسمت ها متریال خودشون رو دارند.
حالا متوجه شدم آدرس تکستچر مسیری هست که در کامیپوتر شخص سازنده آبجکت بوده و با اصلاح درسش می تونم متریال را درست کنم.
می خوام بدونم راهی وجود نداره خود نرم افزار این مورد را اصلاح کنه؟ وقتی تعداد آبجکت ها زیاد باشه یا جزئیات زیاد باشه حتی به فرض اینکه تمام تکستچر ها را داشته باشی اصلاح تک به تکشون خیلی زمان بر هست.
سلامبا سلام خدمت دوستان عزیز...
من وقتی برنامه مکس رو باز میکنم این ارور رو میده .. سه بار این ارور رو میده و بعد باز میشه .. میخوام راهنمایی کنین مشکل از چیه؟ می ترسم دردسر ساز بشه بعد ...
از لطفتون ممنون ...............
سلام .. وقتی میخوام یه عکس رو وارد تری دی مکس کنتم تا مدلش کنم ..با alt+Bباید این کار رو انجام بدم درسته ؟؟ ولی وقتی عکس رو وارد میکنم عکس جا به جا نمیشه و گزینه ی LOCK ZOOM PAN رو نمی تونم توی تنظیماتش پیدا کنم ... میشه راهنمایی کنین لطفا ؟؟
http://uupload.ir/files/c9mx_mmm.png
سلام دوستان و خسته نباشید
من تری دی مکس 2016 نسخه 64 بیتی نصب کردم و کراک و ... بدرستی نصب کردم تموم شد بعدشم ورای 2015 نصب کردم نصب شد مشکلی نداره کراک هم کردم تموم شد وقتی وارد تری دی مکس میشم میبینم ورای بدرستی کراک نشد نمیدونما میگه سریال چیه میگه شماره وارد کنید اون میاد حالا چیکار کنم ؟ به قول یه نفر میگه باید ورای 2016 نصب کنید اونم که نیومده هنوز به نظر شما چیکار باید بکنم؟
باسلام
تا زمان وارد شدن وی ری 2016 از مکس 2015 و وی ری ان استفاده کنید
وی ری ورژن پاین تحت هیچ شرایطی با مکس های ورژن بالا هم خونی نداره با ید حتما وی ری خود اون مکس باشه تا به درستی عمل کنه
سلام دوستان و خسته نباشید
من تری دی مکس 2016 نسخه 64 بیتی نصب کردم و کراک و ... بدرستی نصب کردم تموم شد بعدشم ورای 2015 نصب کردم نصب شد مشکلی نداره کراک هم کردم تموم شد وقتی وارد تری دی مکس میشم میبینم ورای بدرستی کراک نشد نمیدونما میگه سریال چیه میگه شماره وارد کنید اون میاد حالا چیکار کنم ؟ به قول یه نفر میگه باید ورای 2016 نصب کنید اونم که نیومده هنوز به نظر شما چیکار باید بکنم؟
مشاهده پیوست 241149طبق این عکس انجام بده احتمال زیاد وی ری برای مکس 2016 شما کار کنه
ولی قبلش اگه وی ری برای مکش 2015 دارید باید از قسمت control panel بعد Programs and Features رو بزنید و وی ری 2015 مکس 2015 رو uninstall بزن تا حذف شه و دوباره برای مکس 2016 نصب کن.
موفق باشی
سلام
من از cd آموزشی تری دی رو دارم آموزش میبینم
تو بخش کار با پلی گان ها ابزار graphit modeling tools رو روشن میکنه که من وقتی میزنم چیزی به نوار ابزارم اضافه نمیشه
خوشحال میشم زودتر جواب بدین
با سلامسلام من قبل 2016 تری دی 2013 داشتم با ورای 2013 اونا رو کلا از برنامه انیستال یور پاک کردم تری دی مکس 2016 نصب کردم ورای هم نب کردم هیچ مشکلی نداشت فقط ورای کراک نمیشد همین ، حالا به نظر شما تفاوت این دو برنامه چیه
V-ray.3.00.07.for.3ds.max.x64.2015
با
Vray.Adv.3.00.08.x64.2015
اول کدومو باید نصب کنم چه فرقی میکنه باهم؟؟باید دوتاشم نصب کنم با خیر ؟؟؟؟
کسی نیست؟یه سوال دیگه هم دارم تری دی مکس رو چجوری میشه کلا بازگشت به اولیه همون بازگشت به کارخانه؟؟؟
سوال بعدی هم اینه که در تری دی مکس 2016 دو تا نسخه رو در یه نسخه گذاشتند یکی نسخه عادی و نسخه دیگه هم مخصوص dising است وقتی برای اولین برنامه باز کردم گزینه desing رو انتخاب کردم دیگه اون پنجره نمیاد برای اینتخاب نسخه ، حالا اگه بخوام برم اون یکی نسخه چیکار کنم؟ دوباره این پنجره بیاد
ممنون میشم بهم جوب بدید
سلامسلام موقع فعال کردن مکس تعداد حروفی که از کی گن کپی میکنم کافی نیست . مشکل چیه؟
سلامسلام دوستان.ی سوال داشتم :چطوری تو تری دی مکس میشه سقف شیب دار رسم کرد؟لطفا شدیددددددددد راهنماییم کنید
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
رفع اشکال مریوط به:VRAY FOR 3DMAX | 3dMAX | 532 | ||
آموزش مربوط به :کتاب جامع VRAY | 3dMAX | 8 | ||
R | دانلود پلاگین و اسکریپت مربوط به:3DMAX | 3dMAX | 37 | |
م | دانلود و اموزش مربوط به:HDRI | 3dMAX | 22 | |
دانلود متریال های مربوط به:3DMAX | 3dMAX | 101 |